Året som varit, månad efter månad.

JANUARI: Jag var helt övertygad på nyårsafton 2008, som jag är nu, att år 2009 skulle bli mitt år. Fast det blev bara dåligt rakt igenom. Min älskade mormor gick bort i cancer och jag saknar henne mer än någonsin. Jag älskar dig, mormor! Råkar även dejta ett as som tog droger och bara var allmänt äcklig. Som tur blev det bara 2-4 veckor, sen sa jag byebye.

Februari: Syrran förlovar sig och blir på smällen. Så det var en helt OK månad!

Mars:
Hände det inte ett skit.

April: FBK tog SM-guld och mamma & pappa höll på & skilja sig. Det var en riktigt jobbig månad...

Maj: Mamma & pappa bestämmer sig för att försöka igen och nu är dom tillsammans. Jag fick även en halsböld som var ett utav det värsta jag varit med om.

Juni: Massa polare tog studenten, åkte till Ludvika och Stockholm. Inget viktigt hände här heller..

Juli: Arvikafestivalen var bra, förutom att jag träffade en r-tard och blev sen helt knäckt efter vi setts. Sen så fyllde jag 20 också, och det var en av dom bästa dagarna EVER! Brorsan flyttade hemifrån också.

Augusti: Jag & pärona testar vingarna och flyttar oss från Rud in till stan @ herrhagen. Jag trivs helt OK, men hade inte grinat om vi hade ett badkar.

September: MIN SYSTERDOTTER FÖDDES! <3 Världens vackraste Ellen :)

Oktober: Såg Mustasch för fjärde gången och så startade jag & Lenn bloggen Vasaruatt?. Fast just nu har vi den nerlagd, men vi kommer att återkomma!

November:
Styrde upp en finne, och det gör jag aldrig mer om!

December: Det vanliga. Julafton, nyår.. o shit. Så jävla gött att detta piss-år är över.. thank god.

Gott nytt år!

Nu har jag storshoppat på systembolaget för 270:-! Och nej Issa, det var öppet. Även fast jag brukar glömma de röda dagarna. ;)

IAF - blev 8st Carlsberg, 9st jägershots och en champagneflaska. Det är ju bara nyår en gång om året. Och jag tänkte att jag förtjänar allt det här med tanke på vilken pissig vecka jag har haft, som har bestått av bråk, tjafs, as osv. SÅ NU JÄVLAR!

Och så ni bara vet så är 2010 mitt år. Jag känner det på mig! Jag är så jävla redo inför det nya året så det finns inte. Allting kommer att vända. För detta år har verkligen varit piss förutom min 20årsdag och när min systerdotter föddes. 2010... here I come.

Ska iaf passa på att önska er gott nytt år, och ni som är under 18 kan ta det lugnt med spriten. Det räcker med 2.25or för eran del. Tacka fan att det är förbjudet att smälla raketer på torget i år.. jävla fjortisar som inte kan hantera en jävla raket. Dra åt dritt.

AJA. Blablabla!

// StinaBerit.


Tråkig dag.

Mjamja, idag är det en ny dag. Jag tvättar för fullt. Eller ja.. det var ju inte så mycket tvätt. Lucky me. Hatar att tvätta.

Idag vet jag inte vad som händer. Känner inget sug för något, egentligen. Vill/orkar inte springa på stan heller, då det är -14 grader ute. Inatt var det uppemot -20.. vad händer, liksom. Mitt fönster är askasst så det åker in kall luft genom den ändå, även om jag stängt den + ventilen. RÖV!

Imorgon ska jag iaf till systemet. Och köpa mig en cigarr. EN. Det är ju klass att unna sig en cigarr på nyår. Och i år blir det att fira nyår i Skåre, hemma hos min bög Simon. Kommer bli skitkul, tror jag. Det är ju Camp Mallorca som ska fira!

Det enda tråkiga är att jag inte kommer kunna ha något klädesplagg som framhäver mina biceps, då jag har årets blåmärke där. Så det känns ju jävligt roligt... får tacka fittcpt jag bråkade med i lördags. Hoppas du ruttner & dör.

Nu ska jag äta mat... det enda rätta.

// StinaBerit.

Tur att någon är snygg, iaf...

Trött.

Idag har jag varit deppig och vart på bio. Det blev New Moon. Råbra. Tack Milla, Gabby, Dan & Emil för sällskapet! Och grattis till Gabby som fick en New Moon-affisch av SF för att stolen du satt på var kaputt!

Nu ska jag hälla i mig ett glas vatten, dra på mig alla varma kläder jag kan hitta och lägga mig i sängen för att somna till filmen Dodgeball! Är trött som ett as även om jag har sovit bort denna dag...

Ge mig 2010. A new StinaBerit will be awakened...

Året som gått.


1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jora, det gör jag nog varje år! I år har jag t.ex träffat rekordmånga r-tards! Det är ju framsteg...
2. Höll du några av dina nyårslöften? Lovade mig själv att inte deppa ihop totalt över nån snubbe. Fast som vanligt så bröt jag löftet...
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Min syster fick världens finaste bebis! :)
4. Dog någon som stod dig nära? Ja, min mormor. Och Michael Jackson, fast vi stod inte varandra så nära, då.
5. Vilka länder besökte du? Men heja sweden?!
6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? En helt okej kropp!
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? 19 september.
8. Vad var din största framgång 2009? Att jag gav han som sårat mig mest en massa stryk.
9. Största misstaget? Arvikafestivalen dag 2.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? förkylningar.
11. Bästa köpet? Min metalhund som är en spargris!
12. Vad spenderade du mest pengar på? Systembolaget.
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Ja, jag blev ju moster för i helvete!! :) :)
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? Lady GaGa - Bad Romance.
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Ledsnare. Men ska skärpa till mig nu under 2010..
16. Vad önskar du att du gjort mer? vara mer realistisk.
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Låtit bli att göra någonting när jag borde ha gjort något..
18. Hur tillbringar du julen? Mammas släkt och familjen.
19. Blev du kär i år? Nej.
20. Favoritprogram på TV? OTH, SATC, 2½ Män och Scrubs.
21. Bästa boken du läste i år? Twilight - New Moon.
22. Största musikaliska upptäckten? Calle Kristiansson?!?!
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Utgång med dom närmsta.
25. Något du önskade dig men inte fick? Att Linn inte var med för hon va tvungen att jobba :(
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? Firade först med mammas släkt med tårta och sånt, sen blev det förfest hos mig och sen drog vidare till Koriander och shottade tequila! Mycket bra födelsedag :)
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Ett jobb och en karl förhoppningsvis.
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? Bitter, rolig och korkad.
29. Vad fick dig att må bra? Umgänge.
30. Vilken kändis var du mest sugen på? Samma varje år sen 2006! Markus fucking Fagervall.
31. Vem saknade du? Mormor.
32. De bästa nya människorna du träffade? Jävlar, svårt... dom jag träffat och blivit polare med är awesome. Så jag säger helt enkelt.... dom ja mött är de bästa!

Stryk är gött.

Nu vet jag varför jag inte är ute lika ofta längre.

Jag fick spö igår. Det var ju inte det skönaste jag varit med om, om en säger... Men tydligen så förtjänade jag det efter att ha gett all min styrka i en knytnäve på hans rötna hud. Det roliga är att jag inte vet om det var allvarligt eller på skoj. Det kändes som att det inte var på skoj... iaf inte från min sida. Har nog aldrig varit så arg. Kokade rätt styggt i mig. Fast jag lugnade ner mig sen efter att jag, Gabby & Per traskade hemåt!

Det var en bra kväll på Nöjes, ändå. Fast det var jävligt tråkigt, bara. Inget sug på dans, Deathstars var inte häftigt, jag var i princip nykter, folk var äckliga... aa ni vet. Det vanliga.

Ska bli gött nu efter nyår. Då ska jag ut & gå som aldrig förr o försöka orka mer. Får aldrig tummen ur röven längre och har inte sug för någonting.. allt är bara röv, helt enkelt.

Aja. Nu ska jag dra. Jag mår dåligt.

// StinaBerit.

Tycker det är skitkonstigt att jag inte har någon pojkvän...

Bla bla bla.

Har märkt att jag är jävligt dålig på att lägga upp bilder i den här bloggen. Får fan bli skärpning.

ANYWAY - Har varit på bio med päronen. Det fick bli bröllopsfotografen, som jag för övrigt redan sett en gång. Men som tur var så fick jag gå gratis, annars hade jag aldrig följt med. Men jo, den var rolig även denna gång. Fast jag tycker fortfarande att Smala Sussie är betydligt roligare. Iaf för mig som är värmlänning!

Efter bion har jag avrundat med lite Michael Jackson 30årsjubelium på tv. Känner att jag är inne i hans period nu efter julklappens genombrott. Jävlar va bra han är, den där Michael. Inte var, utan ÄR.

Nu sitter jag och kör lite instanser med folk jag inte känner på WoW. Det går jäkligt bra. Alla älskar mig. Sen brukar norrmännen fråga "er du fra Norge??" eftersom jag heter StinaBerit där. Tyvärr, herrar. Eran woman of your dreamZ bor i Sverige. Annars får jag fett med guld när jag kör instanser, också. Det är också så bra, så jag på så sätt kan få epic grejer och så vidare. Epic = bra. Aa. Bra grejer helt enkelt. Sen tjuvkollar jag lite på Sagan om konungens återkomst. Det är också lite smålikt WoW, imo. Det gillar jag! Älskar medeltidsgrejer.

Imorgon kommer syster, systerdotter, svåger och storebror. Vi ska käka kalkon. Ingen dret! Sen på kvällen blir det som sagt fest. Är dyngtaggad. Det är 2 veckor sen jag var ute och härjade. Så nu jävlar!

Tja'rå.

// StinaBerit.

Kusin vitamin Tom Nilsson & jag, igår!

Julafton 2009.

God jul, för i helvete.

Ja, igår var det ju julafton. Det var en mysig dag med hela mammas släkt. Eller ja, nästan... morfar gick ju efter bara någon timme. Han skulle hälsa på sin nya "vän". Det tycker jag var lite dåligt av honom när julen är en högtid för familjen.. Menmen.

Det åts en massa mat, drack en massa julmust osv. De äldre herrarna höll sig till whisky och öl. Det slutade som det slutade, och det är ingenting jag tänker ta upp här i bloggen..

Damerna spelade TP. Jag vann, eftersom jag var den enda som hade barnfrågorna. Men det var inte lätta frågor, må jag säga. Jag fick t.om fråga efter hjälp!

Men annars var det en jättebra jul! Jag är jättenöjd med julklapparna, men mest nöjd med sällskapet. Jag älskar när mammas släkt är samlade tillsammans, för alla är så jävla roliga! Och min systerdotter Ellen var med också, hon fick vila lite i min famn och leka med mormor. Ellen fick också mest julklappar av alla. Men det är inte så konstigt, eftersom hon är så olagligt söt och har varit så snäll under sina 3 månader i livet. ;)

Själv fick jag Michael Jackson-tavlan från Gallerix som jag önskade mig! Och även Calle Kristianssons skiva. Är supernöjd. Sen fick jag Andreas Carlsson's bok "Live to win". Den hade jag inte önskat mig, men jag har alltid velat läsa den. Så den var en dold önskning, skulle man kunna säga. Och så fick jag även en parfym! Bruno Banani Magic Woman. Luktar gudinna av den, så med denna parfym kommer karlarna stå i kö. Fast det gör dom ju redan... och så fick jag ansiktskräm också! Och 100:- av morfar.

Idag blir det lugnt. Är jävligt trött efter julafton.. men imorgon, annandag jul, blir det utgång. Nöjesfabriken deluxe. Har fan inte varit ute sen den 10 december.. så det är inte omöjligt att jag kör All In imorrn.

Härrå!


Världen sötaste bebis!


Lotta, Kicki och Fia! :)


Syskon!


Julmat.


Även Baresi ville ha julklappar. :)


Efterlängtad till 1000 :)

Nattblogg is the grejen.

Tjenna.

Idag har jag varit vettig och nyttig. Syrran ringde vid halv två och bad mig komma till morsans salong för att ge tillbaka dom lånade 300:- till morsans julklapp. Drog in dirr, en liten halkig promenad på 15 minuter. Min lilla systerdotter Ellen var också där, och hon var lika söt som vanligt. "Dosidusan" som syrran kallar henne!

Satt kvar på salongen tills morsan slutade. Då var det dags att dra ut till bergvik för att handla julmat! Själv drog jag bara till systemet och unnade mig en vinare och tre öl som jag ska ha på Annandag jul. Sen letade jag upp päronen som var inne och fulade sig på Maxi. Iaf farsan. Han var på ett sånt där jul-flumm-humör. Gick runt och gapade, sjöng och drev. Mamma skämdes. Det är vid såna tillfällen min farsa, Mats Nilsson, är som bäst och är det där lilla extra som gör att man blir stolt över att ha han som farsa, även om han är ful och skallig. Cred till dig, Mats.

Imorrn ska vi storstäda. Damma, dammsuga och skura. Mitt rum ska vara skinande rent, och är det ett minsta lilla dammkorn kvar får jag inte vara med och fira jul, sa farsan... så jag får väl ta i för kung & fosterland imorrn! Det gör jag...

Sen på kvällen blir det självklart Bingolotto. Tänkte dra in storkovan. Antingen en bil eller några miljoner ska jag vinna. Minst.

Men skitsamma. Vi hörs imorgon, era ravhöl! Puss på er.

// StinaBerit.

Kära fader i mina lackleggins!


Amir om MJ = L O FUCKING L

Läste DETTA och blev råförbannad.

Amir har jag följt sen han startade sin blogg. Tyckte att han verkade vettig och charmig.. en vanlig go bög, helt enkelt. Men sen när ett såntdär inlägg ploppar upp går det lite överstyr, känner jag. När jag hör från folk att Michael Jackson var en pedofil eller något annat drygt om han sjunker de i mina ögon lika snabbt som när man tävlar i vem som kan dricka fortast. (tar ofta upp till 3sek).

Jag ska va ärlig mot er;
Innan Michael Jackson dog har jag inte varit ett fan, direkt. Men klart man började sjunga med om man hörde han på radion eller dansade som ett cp när han spelades på fest. Jag härmade hans pose (ni vet när han tar sig på ballen och håller upp ena armen) då jag blev full. Jag var en "Michael Jackson, jag tycker du är helt okej"-fan.

Sen när han helt oförväntat gick bort var det så jävla overkligt. Man är ju uppväxt med han, ändå. Jag, som hade Janne Långben the Movie som favoritfilm i mina yngre dar, om ni minns Power Line från den filmen? Ja.. det var ju Power Line som var disney's Michael Jackson. Jag blev ju rå-impad. Sen jag såg den filmen för första gången har jag alltid försökt mig på det berömda, legendariska, historiska danssteget moonwalk. Dessvärre misslyckades jag, vilket jag än gör idag. Skitsamma.

Nu, efter M.J's död, har det blivit en helt annan grej. Jag läste allt jag kunde hitta om honom, speciellt inom hans pedofilrykten. (nej, han var inte pedofil.) Tankade även hem filmer, konserter och dokumentärer om honom. Efter allt detta har jag blivit så fruktansvärt rörd av allt han sagt, gjort och fick gå igenom. Jag satt & storlipade när hans Memorial visades över hela världen. Det kändes som att man hade stått honom riktigt nära, utan att jag ens kände honom eller sett han på riktigt. Men han var ju förfan Michael Jackson?! Musikens geni, så att säga.

Det var inte så längesen jag och brudarna gick på bio för att se hans filmdokumentär "This is it". Där blev jag också rörd, och det var då jag också blev besviken på mig själv. Varför upptäcker jag, efter hans bortgång, hur jävla bra den är snubben är egentligen?! Jag önskar att jag hade kunnat uppskatta hans musik lika mycket när han va vid liv. Men det är StinaBerit i ett nötskal.. att upptäcka saker när det är a little bit too late. Men bättre sent än aldrig, faktiskt.

Så det jag ville säga med detta var att JA, jag brydde mig mer efter hans bortgång. För det var Michael Jackson. Men jag respekterar åtminstonde hans död, till skillnad från andra.

Den där gigantiska, tjocka, fula, ruttna, äckliga rövbögen Amir kan kyssa min röv hejdå. StinaBerit kommer aldrig, ALDRIG mer läsa hans blogg. Och det är synd för han, för alla vill väl ha en StinaBerit som läsare?! Näe, fyfan. Dra åt helvete, Amir...

Tacka vet jag, Michael. Han är ett bevis på att man kan vara fantastisk på alla sätt!
R.I.P kungen av pop, you still rock my world!



Sådär ja.

Hej alla nyblivna mammor, föräldrer, tonåringar, småbarn, knarkare, don juans,
tjuvar, kristna, släktingar, vegetarianer.. eller vilka nu ni 18 personer är som läser min blogg.


Såhär är det - Jag är StinaBerit. Och vet ni vad? Jag är helt jävla rövbäst. Fast det kanske ni ju redan visste.. för idag har jag handlat julklappar till min pappa och min bror. Det är världens vackraste presenter, om jag själv får bestämma. Eller nej... det får mamma. Om inte min systerdotter. Men det förtjänar min lilla bebis. Inte för att hon har sagt eller gjort något vettigt till mig än, utan bara för att hon är så galet söt. Hon bara är, och det är sånt som är viktigt.

Jag är helt färdig. Steg upp 10.30, drog till stan 13.00 och gick runt och yrade i fyra timmar. Det tar på krafterna! Har säkert gått ner 30kg nu efter alla steg jag tagit idag, och inte grinar jag för det. Jag är snygg vilken kroppsform jag än har, och det är ju tur! Man vill ju inte va ful?

Avslutade dagen hemma hos Lenn med Maria från Hollywoodsfruar och Jul med Ernst. Ruskigt bra dag. Helt fabulous.

Och nu ska jag kötta instansen The Nexus, så jag kan få tag i den där jävla Red Winter Hat nångång... alla koreaner och tyskar tar den ifrån mig hela tiden... så jag är less. Sen blir den en djup sömn kan jag tänka mig. Det är jag värd, ska ni veta.

// StinaBerit.

P.S Här får ni en jävligt rockig bild på mig, btw. D.S


Dagens.

Dagens humör: Pigg och görgla'!


Dagens borde: Planera inköpslista.


Dagens frisyr: Tuperat och uppsatt av ett diadem. 


Dagens klädsel: Tights, hoodie & 2 linnen.


Dagens planer: Jobbade och var på födelsedagskalas.


Dagens vill ha:
Snus.. fast det har jag redan! hihihi


Dagens längtan: Julafton! Hela mammas släkt kommer hit då :)

Dagens fundering: "Vem fan är du?"


Dagens beroende: Snus.

Dagens tråkigaste: Jobbet.. blä.


Dagens tidning: Söndags-bilagan!

Dagens låt: Phil Collins - You'll be in my heart.. haha. Vet.. det kunde man aldrig tro om mig.

Oh du, nyktra helg.

Jag är så stolt! Och jag kan inte sluta prata om det. För jag är ju stolt?! Nyktra helger is the shit fo shizzle!

Åkte iväg en sväng med Zarah förut och köpte present till min systerdotter. Sen så åkte vi och kirrade asmånga gratistidningar till hundvalparna, angående hygienen. Eller ja.. deras avföring, såattsäga. Träffade de små 9 valparna återigen nån timme senare efter tidningshämtningen. Det gosades för fullt, och jag har hittat en ny favorit! Jackie heter hon och är gosigast i hela världen. Kelsjuk till max och bet mig inte alls. GOSIGRIS!

Sen kollade vi på några avsnitt av Mysteriet på Greveholm. Tröttnade ganska snabbt efter att jag sett den där julkalendern artonhundra ggr. Men den är nice.

Sen småkollade vi på film.. kollade i en hundbok.. blev övertrött.. drack julmust.. kelade med katterna.. aa u name it. En trevlig stund hemma hos miss Andersson och mr Wärnberg!

Nu är jag hemma igen. Är sjukt trött. Jobbat har jag inte gjort heller.. får åka till salongen runt 11-12.00 imorrn för att hinna med till kalaset. Gah. Får skylla mig själv.. jävla fet-Stina som är lika slapp som en bajjhög.

Fuck this.

// StinaBerit.

Gött.

Morrn morrn, y'all!

Igår kväll var det jag, Gabby & Lenn. Vi såg på disneyfilmer och var ute och sladdade med Gabby. Det var roligt! Sen när vi skulle se på Tarzan blev det lite för mycket för mig... jag började störtgrina när Tarzan sa till apan; "Det kvittar hur det än är... du kommer alltid att vara min mamma". Ni vet då han väljer att åka med Jane till London? Mm. Usch va hemskt.. stackars apmamma. Men det löste sig!

Idag måste jag jobba.. annars kan jag inte åka med på kalas imorrn. Det suger big time. Tråkigt nog har jag ingen lust.. men jag måste. GAH! Tur att man inte är bakis.

Mår oerhört fantastiskt av en vit helg!

Nu ska jag köra lite achievements innan jag beger mig... so long, fuckers.

// StinaBerit.

Natt-update.

Haaallå.

Hade en riktigt mysig kväll hemma hos Viktoria B med alla från Camp Mallorca. Det bjöds på knäck, lussebullar, pepparkakor, skumtomtar och hemmagjorda chokladbitar! Alla drack glögg utom jag & Gabby.. vi höll oss till julmusten! Är inte så förtjust i glögg.. speciellt inte med alkohol i. Skaré drickas glögg så skaré tamejfan va alkoholfritt. Ohja!

Diskuterades även flitigt om hur det kommer bli på nyår. Ingen av oss 24 personer vet vart vi ska va än, men de skulle höra runt lite vart deras päron skulle ta vägen. Tur att de flesta inom denna umgängeskrets bor i hus, för i lägenhet kan en ju fan inte va. Trångt, lyhört och.. aa. Trångt helt enkelt!

Drog hem runt 22. Gabby tog följe halva vägen. Traskade hem till brorsan för att hämta mina game cards som han har tagit med från jobbet. Snälla gosiga underbara storebror. The man, the myth, the legend! Puss pårä.

I helgen skall StinaBerit:

FREDAG
Imorgon (eller idag, eftersom klockan är över midnatt) ska jag dra hem till Lenn Möller. Där ska jag, Gabby & Lenn ha en myskväll. Vi ska nämligen se på Aladdin och kanske Skönheten & Odjuret. Va så längesen man såg på disneyfilm.. är råsugen. Barnsligt gött! Ingen utgång med andra ord.

LÖRDAG
Ska jobba på salongen och så kanske jag eventuellt drar upp till KRP ännu en gång för att ta hand om valparna. :) Ska även leverera en jäkla massa tidningspapper.. 5 veckor gamla hundvalpar är ju inte direkt rumsrena om en säger! Ingen utgång idag heller. VIT HELG FTW!

SÖNDAG
Min kusin fyllde 19 år 17/12, så det blir kalas på Rud! Ska bli kul & träffa hela släkten. Har förövrigt inte varit på Långtäppan sen vi flyttade därifrån! Kommer jag sakna den gamla lägenheten när jag väl tittar förbi? Möjligt. Men ack så skönt att bo inne i stan!

Blir nog en bra helg! Behöver ännu en vit helg för jag har verkligen inte råd att gå ut. Måste handla julklappar för dom sista pengarna och betala en räkning. Fast helt ärligt så äre jävligt gött med vit helg också.. visst hade jag astråkigt förra helgen men vafan. Det blir va en gör det till! Är sysselsatt hela helgen denna gång så det löser sig.

Nu ska jag se på film & sova. Är skittrött.

// StinaBerit.

Frågesport utan sport.

Är det omoraliskt att vara otrogen?
Är man tillsammans med någon så håller man sig till den personen. Den som inte klarar av det ska fan inte ha något förhållande. Då är det lika bra att den som är otrogen går runt och är lös.

Är det moraliskt acceptabelt att döda i krig för att försvara sitt land?
Inte oskyldiga, kanske...

Är det okej att en rik person köper en fattig persons njure för 1 miljon kronor?
Självklart, båda vinner ju på det?! Om den rika använder den fattiges njure, dvs.

Är det okej att köpa sexuella tjänster om den som säljer får 1 miljon kronor och ingen hallick får några pengar?
Nej fyfan, sexuell handel är ju bara äckligt.

Är det moraliskt acceptabelt att höja priset på en snöskyffel från 150 kr till 800 kr när det snöar?
Köp snöskyffeln på sommarn & spara pengar. Annars får du skylla dig själv sen när det är vinter.. duuh?

Är det acceptabelt rätt att begå självmord?
Att begå självmord är ju det mest egoistiska man kan göra. Men visst, om personen i fråga inte vill leva längre så är det vill upp till honom/henne. Det är deras liv.

Är det acceptabelt att ge dödshjälp?
Om man verkligen vill dö, så varför inte?

Är det okej att döda en för att rädda fem personer?
Det var ett jävla tjat om döden... Nej, det är inte OK. Man ska inte döda. Make love, not war.. så fint som det heter.

Är det viktigt att den som mördare får sitt straff även om vi vet att han aldrig kommer att göra om det?
Öh, ja?! Kvittar om han/hon dödat 1-100 pers, de ska ha livstid oavsett.

Tycker du att man har mindre rätt till vård om man själv har förorsakat sin sjukdom exempelvis narkotikamissbruk?
Nej det tycker jag inte. Alla ska ha rätt till vård...

Berätta tre saker som människor skulle bli förvånade över att veta om dig?
Att jag skiter, lyssnar på Westlife ibland och har en liten crush på Nick Carter...

Vilken egenskap vill du helst se hos andra?
Ärlighet.

Hade du något smeknamn när du gick i skolan?
Stajnaa. Haha!

Hur var du som barn?
Ungefär som nu. Tjock & glad! Och en aning bortskämd... haha.

Vad tycker du om fildelning?
Visst är det olagligt, men fan så smidigare det är! Och billigare. ;)

Varför bloggar du?
För att jag är en uttråkad jävel och gillar uppmärksamhet.

Betyder kärlek mer för dig än vänskap?
Har gjort misstaget att låta kärleken gå före allt en gång, och det gör jag aldrig mer om. Friends 4ever! *fNiZz*

Vad kan man leva utan?
PMS!

Vilket är viktigast hos din partner?
Att han har humor.

Har du funnit Harmoni i ditt liv?
Jag ÄR harmoni.

Hur ofta lagar du mat hemma?
Typ aldrig, eftersom jag bor med päronen.

Vad skulle du göra med ett friår?
Samma sak som jag gör nu helt enkelt. Dricka kaffe, supa och umgås med polare. Aa, och litte WoW kanske..

Vilket lands matkultur tycker du bäst om?
Greklands mat är fan fina grejer.

Hur svarar du i telefonen?
"StinaBerit the retard." eller "Yes?"

Är du pinsam på fyllan?
Nej, jag är bara full & go.

Vilken var din första konsert?
Westlife i STHLM år 2000!

Hur ser folk dig?
Glad & dum i huvve, skulle jag tro.

Människa som gör dig enbart ledsen?
Ingen just nu.

Människa som gör dig enbart glad?
Min systerdotter! :)

Värsta känslan?
När någon nära har gått bort.

Favorit tv-program?
2½ män.

Hur ser en perfekt ledig dag ut för dig?
Haha... har varit ledig sen studenten 08! Men eh.. aa. Sovmorgon, kaffe, umgänge.. aa. Typ.

När grät du senast?
Till filmen Ensam Hemma i förrgår.. HAHA! Slutet på filmer är alltid värst.

Är du vidskeplig?
Både ja och nej!

Vad skulle du vilja ändra i ditt liv om du fick ändra på vad du ville?
Arbetslösheten. Jag vill ha jobb!

Skulle du vilja vara med i kungafamiljen?
Nej, tack!

Vad har du alltid velat göra men aldrig vågat?
Stå på scen och bara va en äkta jävla rockstar utan att vara orolig över vad folk ska tycka och tänka om mig.

Vart går din drömresa?
Säffle. Nej okej, jag skoja... Thailand vore!

Vem är ditt drömragg?
Markus Fagervall. Damn... haha.

När blir man vuxen?
När man gift sig och fått barn. Grattis till vuxenlivet, syrran!

Vill du säga förlåt till någon?
Säger förlåt till alla jag känner, för att jag inte har hittat en hjärna än.

Vem är din hjälte?
Po, pandan i Kung Fu Panda!

Vad tror du på?
Att jag är ett geni innerst inne.

Vilken dokusåpa skulle du helst vilja vara med i?
Big brother. Där hör jag hemma!

Vad skulle du helst vara - snygg eller lycklig?
Är båda, så det blir svårt.

Vad är lycka?
Att jag fortfarande lever!

Vilka personer beundrar du?
Linn Möller, min bror och Nikki Sixx!

Vem var din första kärlek?
Tobias, hette han. 13 år var jag då!

Vem har makten i ditt liv?
Jag?!

Har du någon dold talang?
Yepp, jag är kang på att bita på naglarna.

Har du mobbat någon?
Inte vad jag minns. Hoppas inte iaf, haha.

Vilket djur skulle du vilja vara?
Nån frän föggel, kanske..

Har du någon fobi?
När man lyser en ficklampa eller något ljus överhuvudtaget mot skogen när det är kolsvart ute.

Vad är det pinsammaste du gjort ?
Hm. Kanske stupat nerför Arena's trappor påväg till dansgolvet. Då var jag bra jävla packad, iaf.. herregud.

Har du snattat någon gång?
Nej.

Eliiit.

Tja. Aa, läget? Hallå! Tjena..

Idag har jag varit till stor hjälp. Eller stor & stor .. jag lyfte på hundvalparna (som jag förövrigt tänker kidnappa) när dom skulle bli rena, hjälpte till med att mata osv. HERRE MIN GUD va söta dom var! Och jag har fastnat för en som heter Ola, men han är redan bokad... Fast iofs, jag hade nog ändå aldrig kunnat ta hand om en hund. Jag har inte ekonomin, jag har inte ansvaret och jag äger ingen egen lägenhet. Det är lite synd.. annars hade jag kirrat en på direkten! Skitsamma. Fick kaffe och en trevlig stund iaf!

Det är typ det enda jag gjort idag... finns inte så mycket att göra. Kollat lite på ams.se också, men det finns ingenting som faller mig smaken. Säljare fungerar inte. Helt ärligt så ska jag nog lämna in mitt awesome-CV till Dailon eller vad det heter. Det där mäktiga jobbet som telefonförsäljare. Alltså, man säljer inte telefoner. Man säljer via telefon. Got it? Nice. Men det vore. Jag skulle lätt kunna tjäna så jag klarar mig utan att bekymra mig. Ekonomiskt oberoende, så att säga. Or not.. det blir man nog om man är smart och miljonär. Men vafan, kan Bill Gates så kan väl StinaBerit?!

Sitter nu och spelar lite WoW för att avrunda kvällen. Med prillan i käften och ramlösan bredvid. Mycket gött. Brorsan har även kirrat 2 game-cards till mig. Det innebär alltså att jag får 4 månader till att spela på, helt gratis. Grinar inte. Men som sagt.. jag gör det endast för pengarna. Och OKEJ - litte för att det är kul också!

Nu drar jag. Tjipptjipp!

// StinaBerit.

Make love, not Warcraft.

Hahaha, det är så jävla fantastiskt bra så det finns inte...



Helt ärligt så har jag nog sett detta avsnitt 4 ggr eller nåt.
Klicka HÄR för att se hela avsnittet. :)


Helt slut.

Märker hur bra det är att kommentera i de s.k "större" bloggarna. Speciellt om man skriver något som tjejer egentligen inte får säga eftersom de ska va så prydliga. Fick iaf 50 extra unika läsare idag. Cleant. Hoppas ni aldrig mer hittar hit igen.

Är jävligt trött nu... har klarat ca 10 achievements idag och det tog sin tid. Imorgon blir det dåligt med WoW:ande eftersom jag ska till KRP och hälsa på Zarah med familj + 9 hundvalpar. Hon behöver hjälp med att ta hand om dom, så då är jag världens bästaste kompis som hjälper till med detta. Kommer antagligen krama ihjäl dom allihop med det är ju som jag bruka säga... shit happens.

Nu ska jag kolla på Ensam Hemma 1 och kanske 2an.. beror på om jag somnat eller inte.

Tjipptjipp!

// StinaBerit.

WoW och Fragbite.

Jag älskar när WoW har kört igång Winter Veil-achievements. Ni som inte spelar WoW förstår ju självklart inte hur roligt det är, men det gör jag och alla andra som spelar. Jag tjänar guld som en hora, får klä ut mig till en fnaskig tomtegumma och rida på Rudolf med röda mulen. Är ni avis eller är ni avis?!

Sen var jag inne på fragbite igår kväll. Hittade ett forum om min bror som lades upp i november. Folk har undrat vart han tagit vägen, och 20-30% tror att han har dött. På riktigt. HAHA. Garvade som fan när jag såg det. Och för er som inte vet vad detta handlar om är som sagt min bror, som har lagt upp en massa klipp på sig själv på YouTube och kallar sig för dMl. Han är både hatad och älskad på Fragbite, men eftersom det är min bror kan jag tyvärr inte joina hata-dMl-teamet. Men iaf, jag slängde in en kommentar och berättade att han inte har dött, utan att han lever och är fortfarande lika dum i huvvet om ens mer.

Idag när jag vaknade och gick in på Facebook hade jag 2 vänförfrågningar. Det var två småpojkar som jag antar älskar min bror och vill helst ta del utav hans lillsyrra. Fast grejen är den att jag inte tänker acceptera sånadär förfrågningar. Tänk om dom hittar en jävligt olugn bild på mig, och flashar upp den inför hela Fragbite? Nej, tack!

Så mja. Jag kommer nog inte acceptera sånadär förfrågningar. Man vet ju aldrig?!

Skitsamma. Ikväll ska jag vara bög och kötta mer achievements, även om jag känner suget efter Lenn Möller & Gabriella Zetterström. Men det är som jag säger... det kostar att ligga på topp, och jag har inte långt kvar till lvl 80. Då ska jag sälja den där jävla gubben för en vacker summa som jag sedan kan sätta in på ett sparkonto. Inte så dumt!

// StinaBerit.


GOD JÄVLA JUL ÖNSKAR STINABERIT, VIKINGS OF VALHALL!

Jag mår som en kung.

Då var vi här igen... bara det att denna gången sitter jag inte och är deprimerad. Och det tycker jag är jävligt gött. Jag bytte ut Melissa Horn mot Eric Cartman (tjockisen i South Park) på spotify, köpte mig en ny snusdosa istället för att grina över att den andra var slut, gick ut & träffa polare som genast fick mig på bättre humör, och till sist, för att avrunda denna måndag, så har jag hjälpt chefen i min WoW-guild med att lvla till 20 och köpt han en bock som han gladeligen kan rida på bäst han vill. Det kallar jag unikt.

Känns gött att Lenn Möller och andra viktiga personer i mitt liv börjar förstå varför jag måste spela detta spel som aldrig har ett slut. De vet att jag tjänar pengar på detta. Sen dom som inte fattar det och kallar mig tönt, lat och idiot som spelar detta vill jag bara slå ihjäl, stoppa ner i en plastkasse, dränka dom i älven, kasta dom ända bort till Thailand vid en röten barbeque (stavning?)-stånd för att sedan bli grillade och ätas upp av ett jävla monsterfetto. Så vill jag göra. Sen om ni äckliga as inte vill utsätta er över detta är inte mitt problem. Sluta kalla mig tönt för att jag gör något bra av det hela. Ni är ju bara avundsjuka för att ni inte är lika engagerade och duktiga som mig helt enkelt. Ja, så måste det ju va...

Hela helgen var iaf piss, ärligt talat. Har aldrig haft så tråkigt, aldrig känt mig så menlös och aldrig riktigt varit så förvirrad i hela mitt liv tror jag. Men som vanligt så löser det sig. Det gör det alltid. Så istället för att sitta och vara deppig och röten så har jag gjort en s.k lista på vad jag är bra på.

1. Jag kan spela gitarr. Jag är det nya Tenacious D, fast solo.
2. Jag kan få folk att skratta, och sånt är ju viktigt. Så dom inte tror att jag inte har nån humor. Humorlös?
3. Jag kan snacka ihjäl vem fan som helst. Yeah I can...
4. Jag kan laga finmiddag. Vem fan säger nej till ett paket nudlar med lite ketchup vid sidan om?!
5. Jag är en jävel på att städa.
6. Jag klarar mig själv även om jag intalar mig själv att jag inte gör det.
7. Jag blir aldrig elak när jag dricker. Snarare gosig och jävligt ful i mun (på ett trevligt sätt! och ja, det går.)
8. Jag är kang på att söka jobb, mindre bra på att få ett.
9. Jag kan skriva skitsnabbt på tangentbordet. Det är en råviktig egenskap.
10. Jag är svullen, och det innehåller en massa bra saker. Slipper krock-kudde, kan sova på golv, det gör inte ont att ligga på mig, jag ramlar mjukt och jag får i mig mer alkohol utan att bli aprak. Fetis for life. ..V. q(o_o)p.V..
11. Jag kan skriva ett pingisbord på tangenten. ---> Q ____|____.Q

Aa. Bara bra grejer liksom. Sen finns det säkert massa dåliga saker om mig, men de är ju betydligt mindre än min StinaBeritÄrHeltFantastisk-listan.

Nu ska jag och chefen köra en till instans. Vi ses!

// StinaBerit.


Det är förjävligt.

Har tvättat och varit hundvakt hela dagen. Som belöning fick jag en snus. Aa, av mig själv då.. det var jag värd, tyckte jag. Efter en nykter, tråkig, äcklig förbannad rövhelg.

Nu ska jag gå hem till Lenn, för cykla går ju inte i detta pissväder. Det är tamejfan snö överallt UTOM på bilvägen. Det tycker jag är jävligt dåligt eftersom jag varken har bil eller körkort.. fast det är lugnt. Lenn bor ju bara 1km ifrån, så jag klarar mig nog.

Nu drar jag. HEJ!

// StinaBerit.

Jahaja.

Brorsan skrev inatt 02.30 på msn och frågade om jag ville komma över för att glo lite på How I Met Your Mother och snacka lite skit samt sova över. Varför inte. Så jag drog när päronen kom hem efter en utekväll. Alla var fulla, utom jag.

Men iaf, sagt och gjort. Kollade på serier, YouTube och andra konstigheter hemma hos brorsan.. har nog aldrig skrattat så mycket år ett videoklipp som hans polare lagt upp på han @ Youtube. Hur i helvete kunde jag ha så tur genom att få en sån störd storebror? LYCKA!

Idag har jag jobbat, också. Det var gött. Nej, för det var det inte... men jag var iaf inte bakis för en gång skull. Brukar ju vara det varje jävla söndag.. framsteg. Får fan köra på fler nyktra helger. Det var ju inte så dumt alls, det!

// StinaBerit.


Kära, kära storebror...


Fyfan.

Näe... det kom ingen Gabby. Hon skulle också ut.

Alla är verkligen ute idag, förutom jag. Hela det gänget jag umgås med förutom Lollo & Frida. Mamma & pappa. Storebror. Syrran är t.om i Småland och unnar sig. Sen så är folk jag inte känner ute också.. Gah, på detta.

MEN... jag tog mig en öl iaf. Så däckar jag sen. Är så jävla trött.. ska ut med Baresi om 2 tim också.. det är också Gah.

Aja. Dra åt helvete allihopa.

// StinaBerit.

Blir inte bättre.

Ännu en röten dag.. jag är hundvakt åt syrrans hund. Baresi, alltså. Sen kommer Gabby & håller mig sällskap. Kommer nog inte va så rolig att umgås med, eftersom jag är så jävla depp. Har blivit helt sne på saker & ting och känner mig inte alls som gamla glada StinaBerit. Men det löser sig.. I'll be back hopefully.

Helt ärligt så börjar jag sluta tro på Karma. Det kommer i perioder.. tror endast på karma om det går bra för mig när jag gjort något bra. Men det var några år sen, det. Nu känns det som att allt vänder emot mig, även om jag gjort något bra. Som om man vore helt jävla menlös...

Jag sitter och tröstar mig med Melissa Horn. Hon är ändå den som förstår hur man mår. Skulle behöva grina, men det går inte. Jag är så jävla dålig på sånt. Att vara känslig är ju inte min grej, men just nu har det bara gått åt helvete. Trodde aldrig att det skulle bli såhär.. fast det är ju då sånt händer. Då man minst anar det.. kanske världens sämsta ordspråk, eftersom det inte finns något positivt i det. Iaf inte för mig.

Nej, hörrni. Vet inte riktigt vad jag ska ta mig till. Har fortfarande ingen lust till någonting. Kanske världens längsta promenad vore gött. Sitta nånstans och filosofera om allt & inget. Rätt & fel. Gött & äckligt. Pissigt & underbart. Får väl bli så..

Fast nu ska jag fortsätta lyssna på Melissa Horn. Och bara vara rutten å jävlig...

// StinaBerit - the unhappy retard.

"Jag vet vad som måste göras. Ändå sitter jag kvar här.
Och det skrämmer mig att jag kan nå dig var du än är..
Och om jag behöver förklara den skugga som vilar i tiden.
Förstör inga minnen, du vill inte se mig såhär.

Men jag vet att jag döljer en sanning. Att väntan inte leder nånstans.
Jag vet att jag måste ta steget ur vår sista dans.

Jag vet vad som måste göras. Ändå sitter jag kvar här...
I ett sista kapitel som jag har förälskat mig i.
Jag försöker att strida mot känslan, men den är rädd,
och spelar ett spel nu. Jag får för mig att jag kan vara kvar,
men vet inte hur.

Jag vill inte spara min längtan. Jag har tänkt, men aldrig fått tala.
Så feg att jag viskar, du hör säkert ingenting alls."

Calle Kristiansson, my love.

Kollat på idol med päronen. Blev lycklig och förbannad när Calle kom tvåa. Helt ärligt så gör det ju faktiskt ingenting. Han är vinnare i mina ögon ändå. Såpass snygg är han faktiskt. Och så är det jäkligt skönt att få kunna ha honom för sig själv nu.. eller ja.. jag måste ju dela med mig med Linn Möller. Annars blir hon sur.

Funderar på läggdags, är för trött & deppig för att hålla mig vaken.

// StinaBerit.


Jag älskar dig, tamejfan.


Alkohol löser inga problem.

Gabby's födelsedagsfirande va trevligt tills vi hamnade på krogen.. önskar att jag aldrig gått dit.

Fast egentligen önskar jag att jag aldrig gått på krogen, efter jag fyllt 18 år. Då hade jag på så sätt lärt mig att alkohol löser inga problem, för det gör det inte. Jag trodde det först, fast näe.. sen kom jag på igår att det var ju inte så.

Det var igår jag tänkte att kanske, bara kanske, skulle man få något jävla hopp om att det kanske skulle lösa sig denna gången. Och att kanske skulle man få chansen att öppna ögonen och få se en bit av det man har missat. Eller att allt man försökt med kanske skulle ge något fint tillbaka. Men det funkade inte. Vad jag än har gjort så har det bara vänt tillbaka till något dåligt. Visst har jag blivit glad över vissa saker, men av det jag hörde igår så blev jag helt ställd.

Jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till, vad som ska sägas eller göras. Man skulle kunna säga att jag är knäckt, men det hade inte varit passande i någon annans öra... jag känner mig iaf det.

Helt plötsligt har jag ingen lust eller ork till ett skit. Jag vill inte blogga, jag vill inte ut & supa, jag vill inte se på film, jag vill inte spela WoW, jag vill inte umgås med någon...

For once I actually give a shit...

// StinaBerit.




Yours to hold.


Taggad som ett as.

Har funderat starkt på i en timme nu, om ja fan inte ska öppna första ölen. Visserligen är klockan bara 14.36, och det är lite för tidigt för att vara mig... tidigast 17.00 alltså.

Jag ville bara säga att jag aldrig har varit så taggad inför utgång som jag är idag. Dels för att Gabby fyller 20 år (GRATZ, BABY!) och dels för att jag är lite halvt pissed. Sånt gör mig taggad.

Och jag vet att jag sa att jag aldrig mer skulle gå ut.. men ni vet hur det är dagen efter.

Med detta säger jag, SLUTA BLOGGA BÖRJA GROGGA!

// StinaBerit.

Gah.

Uhja, jag lever.

Är trött. Jävligt trött, för att stärka det lite... inte fysiskt, men psykiskt. Det blir ju inte bättre när jag sitter & lyssnar på All The Same med Sick Puppies, heller. Men jag får skylla mig själv. Älskar låten liiite too much. BUT - the good news is... if you find a guy I could fuck - I'll let you watch me do it!

Nej dra åt helvete. Är bara ful nu. Vi kan diskutera annat. YES - Idag har hela världen fyllt år. Iaf på Facebook. 4 vänner närmare bestämt. Plus en på Koriander som jag inte visste vem det var. Fast imorgon fyller min bästa vän år. Gabriella Zetterström blir 20 år. Det ska firas på Kronoparken, i en rock n roll-lokal med vin, öl & smörgåstårta för att sedan avsluta kalaset på Ankan. GÖTT! Sen så fyller morfar 77 år, men tyvärr har jag inte tid till att åka upp till Rud för att gratta, för det kommer bli stressigt imorrn. Sorry, morfar!

Annars? Nej jag vet inte.. blev ingen promenad med syrran idag, iaf. Vaknade 12.15. Duschade. Blev fulsnygg. Drog på stan med Lollo & köpte present till Gabby. Sen blev det en kaffe. Nej okej, det blev TVÅ kaffe. Bolaget blev det också. Gött.

Fast helt ärligt.. jag har ingenting att blogga om. Livet är inge roligt längre. Jag är så less på saker & ting. Ge mig jobb, ge mig pengar, ge mig LIV. Gah!

Jag drar. Ska deppa vidare för sånt är jag riktigt jävla kang på. Haré gött.

// StinaBerit.

"This is over my head, but underneath my feet.
'Cause by tomorrow morning I'll have this thing beat,
and everything will be back to the way that it was.
I wish that it was just that easy..
'Cause I'm waiting for tonight, then waiting for tomorrow.
And I'm somewhere in between..
What is real or just a dream?
"



GE MIG TIPS?!

Need tips!

VAD ska jag ge Mats Nilsson i julklapp? Han gillar inte att få strumpor eller nåt annat med innebörden kläder.
Fiska gillar han. Poker gillar han. Laga mat gillar han.
Ah. Eftersom jag har så kass fantasi så får ni använda eran och ge mig förslag.


Nattblogg.

Jaha, då var vi här igen. Snusen, ramlösan och Melissa Horn's fantastiska toner och texter håller mig sällskap en sleten natt som denna. Samtidigt kan jag inte låta bli att unna mig en fundering eller två... Funderingar såsom vart i helvete Folkuniversitetet ligger eller varför jag blir blakk på 3 dagar efter pengarna ramlat in på kontot...

Jag blir trött på mig själv ibland. Alltid kommer jag på saker i sista minuten, vad som ska sägas och vad som ska göras. Som att hitta folkuniversitetet som sagt.. ärligt talat.. tacka vet jag google.

Men - ska försöka bli bättre efter nyår. Fast det tvivlar jag starkt på, eftersom jag är samma tragiska människa varje år, om inte ett par kilo tyngre. Fast inte grinar jag över det. Linn Möller tycker iaf inte att jag är sämre för det. Hon skrattar bara högt och peppar mig genom att ta tag i min buk och säga "StinaBerit.. glöm aldrig: ju fetare du blir, desto mer att älska". Det har hon ju iofs väldigt rätt i.. eller?! Nej fan.. skoja bara. Ska bli slank som en midsommarstång en vacker dag. Vänta ni bara. Sen kommer alla som dumpat mig för en asiat vilja ha tillbaka mig. Fast det kommer ni inte få. Aldrig någonsin. Pwned!

Aja.. drömma går ju.

Annars ska jag upp om 4 timmar. Kommer dö när jag väl hittat folkuniversitetet. Inte för att jag kommer sakna syrebrist efter letandet, utan sömnbrist. Föreläsningen håller på i två timmar. Då är jag klar 11.00. Pricken över i:et med detta är att jag har tvättid 12.00. Life's a bitch. Men jag ska vara en liten irriterande optimist - Jag får saker & ting gjorda!

Nej. Nu får jag fan ta & lägga mig... ska nog läsa lite ur den sista boken av Twilight-serien. Väntar på att den där jävla dret-Edward ska bita sin fruga så hon också kan bli en förbannad vampyr nångång.. Men Edward är ju så jävla gay och vill inte skada henne.. shit. Tönt. Riktiga män tar för sig, å hör sen.

Godnatt, era jävla rövhattar. I'm OFF!

// StinaBerit.


"Jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig.
Och jag kan inte skilja på om jag vill vara med dig.
O jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig.
O jag kan inte skilja på om jag vill skada dig,
men du om någon borde förstå att man inte gör såhär emot mig."


Oh busy week...

HEJSAN HOPPSAN!

Här sitter man & trycker i sig wok och ris. Det är så det ska gå till. Lite synd att det faktiskt är äckligt, eftersom det inte var riktigt klart.. iaf wok:en. Men efter 30 min stekande så sket ja i det. Fuck it.

Den här veckan kommer bli kort, känner jag. Jag har planerat allt, vilket oftast aldrig händer. Jag är ju en såndär spontanmänniska egentligen. Men inte denna vecka, åhnej. Då har vi allt planerat in i minsta detalj...

Måndag: Flickan som lekte med Elden hemma hos Jacob med konstigt fölk.
Tisdag: Folkuniversitetet, köpa present & tvätta.
Onsdag: Träffa syrran över en promenad.
Torsdag: Morfar 77 år. Gabby 20 år. "Nobelmiddag" @ KRP, sen KANSKE utgång.
Fredag: Idolfinal. (HALLÅ, Calle är i final?!?!?!?)
Lördag: Kanske utgång.
Söndag: Jöbbe.

Rolig vecka. Skjut mig aldrig? Men det löser sig nog... Ja.


// StinaBerit.

Ohja.

Tja, igen.

Allting har löst sig. Mitt batteri är upphittat. Av mig själv. Letade som ett cp förut idag i min jacka, ifall att. Men där var den inte. Sen letade jag överallt i rummet. Där var den heller inte. Sen skiter jag i det, chansar på att Linn Möller ringt till Emmie (som skulle städa på Koriander) och sagt till henne att leta efter mitt batteri. Sen när jag kommer till salongen o slänger av mig jackan hör jag något. Där hade batteriet ramlat ut från min jacka. Frågan är HUR eftersom jag har 5 fickor, jag letade 2 ggr i vardera. 4 sammanlagt om vi ska räkna med gårdagen. Sjukt läskigt. Men aja.. nu funkar telefonen som den ska iaf. Nu kan ni höre utav er, barn!

Imorgon är det en ny vecka. Då ska jag börja motionera. För hör och häpna - Jag har tröttnat på WoW. Det händer inge kul där. Jag orkar inte kämpa till lvl 80.. funderar på att börja spela igen när den nya expansionen släpps. Då har jag ytterligare 5 lvl till att kämpa för.. eftersom rövhålena på blizzard sätter max lvl på 85. Kuck. Gött för er WoW-nördar, töligt för mig som är fattig. Förresten, WoW har fått mig att må dåligt fysiskt. Vill få lite kondis också.

Kommer fan se ut som Anna Anka till sommarn. Äter bara dret på helger och långpromenader på vardagarna. Tror det kan fungera.

Det var väl allt.. Nu ska jag tipsa en låt. Tja'rå.

// StinaBerit.


Fittkväll.

Tja.

Idag är det söndag. Jag mår inte dåligt. Men igår gjorde jag.

Kvällen såg ut såhär;
1. Jag spyr lite. LITE.
2. Jag ramlar.
3. Jag ramlar igen.
4. Jag träffar på ett cp.
5. Jag tappar mobilen i golvet så batteriet åkte ut och jag hittade den inte.

2dagars kan dra åt helvete. Ska aldrig mer gå ut.

Tyvärr måste jag ut på torsdag för att Gabby fyller 20 då. GAAAH. Okej, sen ska inte jag ut nå mer försen juldagen och nyår. SEN ska jag bli viktig. StinaBerit for president.

Nu blire strax käk, sen blir det jobb och förhoppningsvis har jag hittat batteriet också...

// StinaBerit.


Herremingud.

Ber så heeemskt mycket om ursäkt till er som längtar efter mina oskrivna inlägg, men igår hade jag fullt upp. Och det är sant. Även om man är arbetslös kan man vara fullt upptagen. JISES?!

Ok. Vart ska jag börja, är ju då frågan? Gårdagen har nog gjort mig äckligt bortskämd, för jag hade så fruktansvärt kul. Redan när jag vaknade kändes det bra.

Drog in till stan vid 13 och köpte gött på bolaget med Gabby & Lenn. Såg Filip & Fredrik, ni vet dom där kändisarna som är med på TV? De är bra. Sen blev jag helt till mig när jag fick höra att indianmusik gick löst på soltorget. Sån musik är jag typ uppväxt med, skulle man kunna säga. Eftersom mamma & pappa har ca 484 cdskivor med indianmusik, spelandes varje morgon sen jag var ett litet spädbarn... jises. Skitsamma. Vi 3 brudar gick förbi dom där indianerna för att traska in på H&M. Då hör jag hur den där lille fittnissen till indianen utbrister "Åååh, va stygga ni e, allihope!". Blir förbannad men lugnar ner mig efter att jag tänkt efter. Han sa inte stygga. Utan han sa SNYGGA. Så nu vet jag exakt vilken replik jag ska dra för att få massa kompisar, eftersom den där lille bruna Pippi Långstrump gjorde så jag blev hans kompis! "ÅÅÅÅH, va snygga ni e, allihope!!". Nej shit, fan vilken kang..

Var hemma igen 15.30, liiite smått stressad för jag hade typ 1 timme på & göra mig snygg innan bussen till Dejefors skulle åka. Men det löste sig... gitarrplingande, öl, Rammstein med Martin & hans farsa blev det. Shit vilken cool farsa han har, den där Martin. Önskar att min var likadan. Fast det går ju inte, eftersom farsan hatar all hårdrock och lyssnar BARA på Eros Ramazotti. Visserligen brukar han avrunda det med en gnutta Chicago också. "Di är ju görbra di" tycker han.

Blir full, tar bussen in till stan, träffar kusin inne på Score, testar att pussa Martin som ett bevis på att vi bara är kompisar(?!), drar in på Ankan och träffar löst folk, går runt o gapar "ÅÅÅH va snygga ni e, allihope" till folk jag inte kände. Men jag tror ändå att jag fick nya kompisar. Alla var ju så jävla övertrevliga igår!

Sen går jag hem och är asförbannad på något jag inte minns riktigt vad över. Jag vet iaf att jag ringer min trogne vän Lord Edlund of Jönköping för att beklaga mig. Stackars pöjk som fick ta emot all min mundiarré. Förlåt mig, Edlund!

Idag är det iaf en ny dag. Det betyder ny sprit. Tur att jag köpte med en vinare på bolaget igår. Och jag orkar nog fan unne mig en tvådagars. Jag mår ju inte röv eller så. Ja. Det får bli en tvådagars. Vi kör Ankan igen, det är ju Dirty Diana där idag.. hoppas Filip & Fredrik kommer.

Det var allt. Pöss.

// StinaBerit.


Åka buss!


Fulla kompisar.


Payback, Johan. ;P


Headbanger Martin P20.


Det är min pärla, det.

Ny favorit i spotifylistan.


Jävla röv-liv.

Hej.

Idag är jag rätt bitter. Det är min nya attityd nu för tiden. Att gå runt att vara bitter för småsaker. Men jag har det fan inge bra längre, känner jag. Visst, jag har syskon som är underbara. Jag har föräldrar som är dumma i huvve (på ett bra sätt, aldrig dåligt). Jag har en systerdotter som är sötast i hela världen och snart en svåger som lyssnar på Mustasch. Det är inget att beklaga sig över. Dessutom har jag vänner som jag skulle kunna bada i bajs för. Jag har det rätt bra, egentligen.

Men sen när vi kommer till vardagen, när min dator går och blir dum i huvve och inte vill fungera som den ska, eller när jag har samlat på mig 210kg tvätt och får i princip gå runt naken, eller när jag har 1 snus kvar i göteborgs rapén, eller när allt damm samlar sig på nytt när jag precis har dammat... aa, det är då jag känner att jag inte orkar. Allt blir så jävla drygt. Och ändå ska jag inte ha lingonveckan försen om 4 veckor. Nej gud, fan va tråkigt det är.

Fast jag får väl tänka positivt. En dator går att laga. Jag får rena kläder. Farsan köper med en ny dosa åt mig och det där jävla rövdammet är bara att damma bort på nytt. ÅH va roligt. Dra åt helvete.

Skitsamma. Jag fick nog.

Annars blir det att sänka några kalla med Martin fucking Jungarå imorgon, iaf. Det var ett tag sen vi var ute. Och när vi är ute så blir det alltid en öl för mycket... men vad gör det? Det är ju så det ska gå till. Två sviniga hårdrockare leka bäst. Fast ni behöver ju inte tjalla om att jag kanske ska förfesta i Deje om nu så är fallet. Huvudsaken är inte vart man dricker, utan HUR man dricker. Och sen blir det ju självklart Ankan.

Om du jobbar som vimmelfotograf imorgon, Johan, så slår jag ihjäl ihjäl dig.

Haré gött!

// StinaBerit.


Såhär såg det ut sist vi var ute. Över styr, skulle jag vilja kalla det.

Onsdag it is.

Haaallå.

Igår blev det rätt mycket kaffe... eller nej. Det blev mycket folk. En efter en kom det in folk man kände. Vi tog upp hela waynes-caféet och kacklade som aldrig förr. Men det var gött. Iaf när det bara var jag och två kvar! Då kunde man slappna av och prata som vanligt folk. Det diskuterades allt från att vara skitnödig till konstiga fyllor. Vi tjejer kan ju det här med att snacka. Så ni killar som fått för er att vi snackar om er.. bitch, please.

Jag spenderade min tid på Waynes i ca 4 timmar. Alltså, grejen är att jag inte är galen och inte har något liv. Men det är knappast mitt fel att jag är en utav karlstads mest eftertraktade tjejer? Eller ja.. Eftertraktad var väl att ta i, men det är många som vill umgås med mig, iaf. Det är ju för att jag är dum i huvve och inte för att jag är trevlig.

Snart ska jag dra hem till Linn Möller. Ska bara diska. Såntdär som kvinnor ska göra. Hos Linn Möller blir det skitsnack och bonde söker fru. Kan väl va roligt?!?!?!

Tja'rå!

// StinaBerit.

In loving memory.

 


Har nu tänt 3 ljus för mormor och farfar. Samtidigt satte jag på låten In Loving Memory med Alter Bridge,
eftersom det är den enda låten som stämmer in på hur man känner för dom. (Låten högst upp)

Passar på att berätta lite om min mormor och farfar, eftersom det är några som får för sig att de bara var gamla. Men bara för att de gick bort som gamla så betyder det inte att de betyder mindre och att det "var dags".
Räkna med ett riktigt långt inlägg. Here I go...

Farfar fick en tumör i lungan för ca 2-3 år sen. De på sjukhuset försökte få bort tumören genom strålbehandling, för att han skulle få leva längre, men det blev bara värre. Han gick bort 30 Oktober 2008. Det jag saknar med farfar är de stunder han kom hem till oss för att äta mat. Jag & brorsan fick ALLTID godis som han hade med sig, och vi blev lika glada varje gång vi fick höra att farfar skulle komma då.. hehe. Den lilla sista pratstunden jag fick med honom var när han kom hem och skulle lämna över matlåda som han hade lånat. Jag var ensam hemma. Då pratade vi om pappas släkt och annat. Den pratstunden var jag glad att jag hann med. Fick även säga hejdå på sjukhuset. Jag stannade i två timmar, sen åkte jag hem. 8 timmar senare får jag reda på att han har gått bort... Men vart han än är så vet jag att han har det bra nu med min farmor.

När mormor gick bort var det värre. Jag minns när jag skulle följa med mormor att plocka svamp nära hennes & morfars lägenhet, eftersom det är skog där. Då klagade hon på att hon hade ont i höften. Sen mot jul hade det blivit mycket värre. Tillslut gick hon till vårdcentralen, och där sa dom att hon skulle besöka en sjukgymnast. En vecka senare åkte hon akut till sjukhuset, för hon hade svårt att andas också, och nu kunde hon knappt äta, sitta eller sova för att hon hade så ont. Då upptäcker läkaren där att hon hade fått en tumör i lungan, som sedan spridit sig i hela kroppen. Tumören hade hon fått i somras, anade läkaren. När jag fick höra det brast det för mig, för det gick inte att göra någonting åt det. Det gick bara att ge henne smärtstillande och lugnande.

Den sista stunden jag fick med mormor var när jag hade glömt att hämta nyckeln till jobbet, som mamma hade. Då var hon på sjukhuset, så jag fick åka dit och hämta nyckeln samtidigt som jag hälsade på mormor. När jag kom dit var hon smal och hade problem med att andas när hon pratade. Det sista jag sa till henne innan jag åkte & jobba var "Men ha det så bra, mormor! Vi syns på tisdag!" (eller om det var onsdag), för jag fattade inte hur allvarligt det var då. 3 dagar senare gick hon bort, och jag har aldrig varit med om något så tungt och jobbigt och overkligt i hela mitt liv. Min mormor som alltid skulle finnas vid liv fanns inte längre.

Det är fortfarande lika overkligt idag att hon inte finns mer, för man är van vid att det alltid ska ringa på mammas telefon på helgerna, för det var då mormor ringde och ville höra det senaste "skvallret" eller vad man ska kalla det. Sen att hon alltid vid höst/vinter/vår brukade lämna över en kasse full med bullpåsar som hon bakat. Världens bästa bullar. Och jag tycker synd om dom som aldrig fick chansen att provsmaka dom.

Det var lite extra jobbigt på midsommar när hela mammas släkt åkte upp till mormor & morfars sommarstuga. Mormor saknades så fruktansvärt, speciellt när jag & min kusin skulle gå & fiska. Hon brukade nämligen alltid göra deg som bete. Och den funkade kanon!

En annan gång jag minns var när vi firade midsommar i sommarstugan. Jag var 12 år då tror jag. Det var då jag fick min första stark-cider. En 4.5:a som mormor hade smugglat ut till mig i smyg. "Säg inget till mamma & pappa nu" viskade hon, även fast mamma & pappa redan visste.. haha. Drack upp den ganska snabbt och jag minns hur jag började asgarva åt ingenting, liggnas i tältet på den stora gräsplanen vid stugan. Mormor skrattade lika mycket hon för att jag hade blivit helt till mig.

Eller de gångerna hon fick höra att jag träffade killar. Hon undrade alltid vad det var för kille och var alltid lika nyfiken på hur han såg ut. Speciellt om han var hårdrockare, eftersom mormor alltid trodde att det var sådana killar jag var ute efter. Dock suckade hon när jag sa att jag hade träffat en kille i hagförs för snart ett år sen. Det förstår jag. Men du kan ta det lugnt, mormor. Jag ska aldrig mer dejta någon som han från Hagfors. Lovar att hitta en som tänker med hjärnan och inte med nåt annat...

Och så minns jag även när vi plockade svamp som jag hatade. Du & mamma hittade massvis medan jag hittade ca 4 ynkliga kantareller. Men du delade med dig så det skulle se ut som att jag hade hittat fler. Eller den gången jag hade fångat aborrar och bad mig lägga min fångst i en liten vattenpöl du hade i trädgården för att dom skulle kunna få andas. Dessvärre hade dom ju redan dött...

Eller den gången du blev jättestolt över att  jag hade fångat en brax tack vare din bete-deg. Har även kvar kortet du tog på mig när jag glatt posar med min bästa vän med fisken framför oss.

Eller när jag & min kusin alltid kom hem till dig på eftermiddagarna för att spela Plump och fika.
Du var mästaren på det. Plump alltså.

Ja, det finns en hel del minnen jag har utav dig, mormor. Och jag har inga dåliga minnen alls utav dig. Bara såna som värmer i hjärtat när jag tänker på dom och som får mig att bli tårögd, för det är då jag saknar dig som mest. Speciellt när jag har drömt om dig, men det har bara hänt två gånger, men jag är lika tacksam över det ändå.

Men jag vet att du, precis som farfar, har det bra där du är nu.
Jag kommer alltid att sakna och älska dig. Och det är ofta jag tänker på dig!
Jag vet att vi kommer ses igen.

In Loving Memory.
Kennet Högberg & Berit Nilsson.


// StinaBerit.





Jajjeeeebrajje.

GAH!!!!!!

Jag är uppe innan 12, framsteg. Det är nyttigt!

Egentligen har jag inte tid att sitta här och blogga, men eftersom jag är äckligt snabb på att skriva så gör det faktiskt ingenting. Det är också nyttigt.

Ska som sagt på möte på Arbetsförmedlingen. Sen ska jag dricka kaffe som fan med Frida & Lollo. Det är sånt polare gör, förstår ni. Fast vi säger aldrig något. Vi bara sitter och stirrar...

AAAAJAAA så att ehh... hittade en låt som jag förträngt sen tidiga högstadet. TVÅ låtar t.om, fast med samma band. Finch - What it is to burn / Letters to You. Alltså herre?!?!?!!?!??!?!?! Det är sånthär man absolut inte får glömma. Så jag måste passa på att tacka mig själv och spotify för att denna låt finns. Det är ju min förtjänst.

Skitsamma. Nu blire till att bli snygg!

// StinaBerit.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!