Shit, va trött jag blir...

Sånahär jävla dretmejl får jag varje dag på myspace.
Hur orkar ni internet-raggare?! Blir ni aldrig trötta på att vara såhär fula?!

1. Du är inge söt.
2. Du kopierar och klistrar in den där dikten till 100 andra brudar.
3. Du har på dig en jävla bandana.
4. Du bor i Skåne. Jag hatar Skåne. (eller okej, förutom Egoina.)

Räcker så.


Tråkig dag...

Hejheeeej.

Har kollat in internetbanken, och sammanlagt gjorde jag av med ca 400-500 i lördags natt. Ber om ursäkt. Ska aldrig mer ha med mig det där jävla bankomatkortet.. det blir bara fel. Som tur är fick jag lön igår, så jag har råd med julklapparna. 1500:- har jag att spendera. GÖTT!

Annars? Sitter och väntar på käk. Lenn ringde förut och frågade om vi kunde hänga litte.. fast det känns som att det blir lite sent. Så jag tror jag hoppar över det. Gött o va hemma lite också, eftersom jag inte varit det på hela helgen typ?!

Imorrn blire annat. Då ska jag göra mycket. Ska till arbetsförmedlingen och diskutera med handledaren om hur det går med jobbsökandet.. och om ni också undrar så kan jag väl lika gärna avslöja det nu.. ja. Det går åt helvete. Efter mötet ska jag till das bank och betala räkning. Sen är jag fan ledig, tror jag. Gött det. Inte helt omöjligt att det blir en kaffe på stan då. Det spörs.

Idag är jag inge rolig, känner jag. Så jag ger fan i att blogga mer.

Haré gött.

// StinaBerit.

Magnus Uggla?!

VARFÖR slutade jag lyssna på Magnus Uggla? Jag förstår inte. Han är ju ett geni?! Och vad hände med Vart fan är mitt band? Känner på mig att jag kommer få en uggla-period nu.. shit.
"Och plötsligt så har du nått fram till den dag,
då du ligger och tänker som jag.
Varför längtar du så, när det går så fort ändå
?"


I'm never drinking again...

Som jag trodde. Jag visste att jag skulle vakna upp med ångest idag... Men inte för att jag skickade iväg ett otrevligt sms eller att man var på bortamatch, åhnej. Denna gången handlar det om mitt bankomatkort. Från och med idag vet jag att jag aldrig någonsin mer ska ta med kort in på krogen. Jag tror jag beställde närmare bestämt 4 shot igår. Och 2 öl på det. Helvete...

Och en annan rolig grej var att jag tänkte betala ölen med mitt bibliotekskort. Funkar väl lika bra, tänkte jag? Fast det gjorde det inte.. aja. Det var iaf värt ett försök!

Sen har jag hamnat på 100 vimmelbilder från igår. Det är ju heller inte så roligt. Speciellt när jag inte minns något. Står och putar med läpparna och håller upp två fingrar för att visa att jag är en fredlig människa. Som en annan jävla fjortis. Hur pinsamt är inte det? Nej fyfan..

Måste tänka om lite här. Ha lite struktur i mitt liv. Det här håller ju inte....

Nåt som jag kan ta glädje av denna dag var att jag fick gosa lite med systerdotter och att jag faktiskt har jobbat! Så nu kan jag vara hur äcklig, ful och bakfull jag vill. Det är jag värd. Det vet ni, va?

Fast först måste ni ju få se vimmelbilderna innan jag tar farväl.

Puss pårä.

// StinaBerit.



En shot för mycket.


Två shot för mycket.


Tre shot för mycket.


Fyra shot för mycket......

Oh happy day.

Idag är det en jävligt viktig dag.. bolaget om 1 timme, sen äre hockey och jävligt god mat här hemma. Brorsan kommer även på besök. Sen så äre kalas... Alla nötter under ett å samma tak. Det är vid sånahär stunder jag är tacksam. Tror på en riktigt fet jävla lördag. Vädret suger ju inte pung för en gång skull heller.

Oh happy day...

// StinaBerit.

Lena Nilsson in my <3

Här sitter man... ensam på rummet. Skam i kroppen. Full av dret. Känner mig som en oönskad graviditet. Fast det är jag ju inte... okej, jag kanske inte var planerad. Men jag var ett kärleksbarn, och det tycker jag är mycket bättre.

Jag har haft en heldag med morsan idag, faktiskt. Vi har städat, pyntat och storhandlat på Maxi. Det var en riktig upplevelse vill jag bara få påpeka.

Morsan har inte varit riktigt klok. Jag har garvat åt varje mening hon har klämt ur sig idag. Antingen var jag en aning övertrött eller så är hon bara en stjärna! Allt hon säger är så oberskrivligt oklokt fast man vet att hon bara menar väl! Den där Lena... ja, hon är min idol.

Speciellt när hon sitter och halvgråter när vi ska åka ifrån Maxi. Jag kände nämligen att det brände till som fan i ryggen när jag lutade mig mot ryggstödet i bilen. Och så luktade det bränt. Vad i helvete? tänkte vi. Lutar mig fram och tittar bak, då ryker det utav helvete från ett litet hål på ryggstödet. Mamma får panik och ringer en hårt arbetande Mats med gråten i halsen. "Ja hej, älskling, det är bara jag. Det är något fel på bilen, jag vågar INTE köra. Men ring mig när du hör detta. Hejdå!". Sen fortsätter hon ringa. Syrran, morbror, farsans arbetskamrat.. u name it. Och ingen svarar. Sen kom hon på att man kunde stänga av värmegrejen som värmer upp sätet. Inte så dum du, Lena.

Sen har hon klagat halva dan över hur jag har möblerat sängen. Hon hatar det. "Kolla här nu. Nu får du vatten på sängen när jag tvättar fönstret. Va roligt är det då? Va?" hahaha, nej fyfan.. Lena, din jävla pärla. Jag älskar dig!

AHJUSTE, kanske ska säga att jag köpte de 2 sista twilightböckerna... det var jag värd.

Imorrn blir det kalas också. Frida har fyllt 20 bast och Emmie fyller 19 på söndag. Så det smäller imorrn. Då ska jag bli ännu fullare än va jag var igår. Fast då vet jag att jag kommer vakna upp med en gnutta skam i kroppen söndag morgon... fuck. Aja. Har inget val.

Nu blir det WoW. Över 10 pers har frågat vart jag fått min häst ifrån, eftersom den är rätt omöjlig att få tag i. Ja, ni. Jag är väl chef, det är det det handlar om.

Nej, nu håller jag käften. Puss på er.

// StinaBerit.

Ännu en jävla dag...

Igår blev det ju inte så mycket bloggande. Det var för att jag var alldeles för seg och stressad, at the same time.

Det blev ju en spontan utgång igår, och jag vet inte om det var så jävla smart av mig att gå ut på en torsdag,
när man sedan vet att man ska upp lite tidigare nästa dag.

Så här sitter jag, med åttahundra liter vatten vid sidan om. Tänker efter vart det i helvete gick snett.
Sen när började jag lämna festen tidigt? Varför jag tappa bort mig själv och andra inne på Ankan när det är max 25 kvadratmeter? Hur det kommer sig att man pratar om politik när man dricker? Nej, jag vet fan inte jag... antar att det var den där shotten som Lenn köpte åt mig. "Ge mig det starkaste ni har" sa hon till bartendern. Mjo, tack.
Tro fan det. Det fick jag också!

Jag mår inte sämre över att det bara är fredag idag, heller. Eller att klockan är 09:20. Det betyder att jag hinner äta frukost och koppla av och bara må röv i några timmar till, innan morsan gapar efter mig att jag måste sätta upp den där jävla ljusstaken på fönsterbrädan...

Med detta säger jag tack och adjö, skit i bröd.

// StinaBerit.



Förstår ni vad som hände igår? Nej, inte jag heller.

Bad romance.

Lady Gaga's nya låt är ju helt fantastisk.
Kan inte slute lyssna på den. Detta är inte likt mig.


StinaBerit är äkta.

Sitter och läser lite bloggar här. Undrar vart det gick snett. Varför BlondinBella blev känd och är ful. Hur det kommer sig att att äckliga fjortisar fick uppmärksamheten och inte jag. Förstår inte det roliga i det hela med att läsa om t.ex Dessie's rötna liv. Provocerande bloggar faller mig inte i smaken. Förutom Kissie. Fast Kissie är ju bara en karaktär, så hon får provocera så möe ho baré örker. I don't give a fuck.

Jag är en brud som inte har något liv, så därför följer jag dessa storbloggare. Det är tragiskt, jag vet. Men tänk på att jag är arbetslös och inte har ett piss att göra om dagarna. Då får man göra det som finns tillgängligt. Att läsa bloggar.

En vacker dag ska jag också bli storbloggare har jag bestämt. Men då ska jag inte vara bög, asiat, kaxig fjortis, modell eller vara ett pucko. Jag ska vara StinaBerit rakt igenom. Min egna personlighet. Snygg, svullen, osmart och cool tjej. För det är ju vad jag är. Inget fake. Jag ska ge er all min vardag. Jag ska blotta mitt privatliv inför hela världen. Jag ska inte dölja vad jag äter, inte använda photoshop, inte berätta vem min framtida "hemliga" pojkvän är eller inte bara skriva första bokstaven av namnet på min kompis jag ska träffa.

Här har ni mig. StinaBerit. En äkta bloggare som kämpar flitigt med att få ett jävla jobb, leva klart singellivet, bli rockstjärna, bota aids och rädda svältande barn i Afrika.

På tal om Afrika, visste ni att det är en kontinent och inte ett land?

// StinaBerit.



Tjenna.

God förmiddag, ravholes.

Har sjukt jävla bögont i min mage. Har tryckt i mig 2 ipren redan, men det känns som att det inte hjälper. Borde dra på den där varma kudden på magen och hoppas på det bästa. Problemet är att jag inte vet var den ligger...

MEN - så fort jag känner mig på tipp så ska jag göra mig i ordning för en liten tripp till Haga. Där ska jag hämta ut mitt nya headset som jag beställt från cdon.com. Ett par steelseries för 500:-, känns bra! Och dom ska vara betalda senast i Februari. Så no hurries.

Idag har jag inga planer förutom att jag & min guild (WoW-grupp, typ.) ska köra en instance ikväll, vet dock inte vilken tid. Så ska jag hjälpa Dan Banan också.

Nu ska jag käka lunch och fortsätta ha pain in the mage. GAH!

// StinaBerit.




Jag är bäst i hela världskommun.

Gaaaah, vilken KANG jag är!

1. Jag har tvättat all tvätt som finns i hela världen.
2. Jag har bäddat rent min säng.
3. Jag har diskat som fan.
4. Jag har suttit och dolat med denna jävla blogg.
5. Jag har hållt mig snygg.

Ja, jag har alltså bara gjort vettiga saker idag. Det är helt fantastiskt va bra man är, ibland. Men dock är jag ännu inte riktigt nöjd med designen jag har... headern känns alldeles för stor. Får be om proffshjälp. Typ Zarah om hon har lust! (SNÄLLA SÄG JA!)

Ikväll blir det chill. Har inget planerat förutom att kötta lite WoW med Dan, kanske. Om han orkar. Han är ju så jävla dålig, bara... han blir ju dödad var femte minut. Och ändå är han ingen priest eller mage. Han är en druid! Nej shit.. skärpning, Dan!

Nu orkar jag fan inte skriva mer. Är helt slut.

Over and out.

// StinaBerit.


Bad day.

God förmiddag, förfan.

Idag är det inte min dag, känner jag. Allt är åt helvete. Har vaknat på fel sida. Och alldeles för sent. Gah.

Det börjar med att jag får lingonveckan. Sen gör jag mig lite redo för en dag på stan med Lollo & Frida. Fast mitt upp i allt fixande så kommer jag på att jag har bokat tvättstugan från 12 - 21.00 idag. Det är ju roligt. Visserligen behöver jag bara tvätta till 17.00, för det är då pappa kommer hem och tar hand om resten av tvättiden.

Men ändå, jag blir så trött när man glömmer. Sen så ska jag diska 70kg disk, bädda rent och städa mitt rum. Idag är jag alltså med andra ord en hemmafru. En jävligt bitter sådan.

Det är vid sånahär tillfällen jag önskar att jag bodde själv. Då man slipper ta reda på föräldrarnas grejer hela tiden. Fast å andra sidan vet jag ju hur dom har haft det under alla år med mig som inneboende...

Annars? Hittade en tavla igår som stod i Gallerix skyltfönster. Jag såg den och tänkte; "Kanske kan vara årets vackraste julklapp?". Klart det kan, det var ju förfan en 3D-tavla på Michael Jackson. Jag blev kär. Och varje krona är värd självaste tavlan. 599:- (inkl. ram).

Aja. Nu ska jag ner i tvättstugan återigen. Uppdaterar later!

Dra åt helvete.

// StinaBerit.


(Fel bild, men på ett ungefär ser tavlan ut såhär!)

HEJ!

Välkomna, liksom.

Har slutat blogga på wordpress.com för att jag har tappat bloggsuget HELT där. Tänkte att jag kanske skulle bli bättre på bloggandet här. Det var ju nämligen här jag blev upptäckt från första början. Eller nej, det blev jag inte. Det var på fashionblogg jag startade min första blogg. Fast jag fattade inte att det skulle handla om "mode" på den bloggen då. Eftersom den heter "fashion"blogg. Aa, okej. Ni fattar.

Hoppas ni som följde min gamla blogg har hittat hit. Än kommer jag inte sluta blogga. Men jag låter mina gamla bloggar vara kvar. Vill gärna minnas hur roligt jag haft det genom åren.

Aja. Nu ska jag fortsätta spela WoW med Dan. Ska även försöka höra med min fula vän Louise Andersson hur man fixar designen här på blogg.se. Har aldrig sett något fulare tema under hela mitt liv som bloggare.

Ses!

// StinaBerit.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!