jobbelijobb!

Tjenare.
 
 
Sitter på jobbet och bloggar. Living on the edge, såattsäga! 
 
Känns sjukt bra att vara tillbaka på Norstat. Jag var nervös på första passet efter 10 månader, men nu har man hittat tillbaka till "the flow"! Otroligt gött att veta att man får lön varje månad nu. 
 
Jag saknar inte Söderhamn särskilt mycket heller. Jag är ju medveten om att jag tog rätt beslut och flyttade hem! Fick som sagt typ inga kompisar där då de håller sig i "grupp" och inte är intresserade av nya ansikten. Riktigt tråkigt!
 
Idag har jag iallafall haft syrran och systerbarnen på besök! Otroligt kul o mysigt att träffa dom igen efter en månad. Sen så plockade jag undan hemma och drog till jobbet! Slutar om 1tim typ. Är drethungrig så det blir att äta nåt gött o sen spela lite WoW. :))
 
Ledig imorrn och jobb på söndaf 13 - 21. Gott. Nu kör vi!
 

Hemma igen. För gott!

Jahaja, då har man flyttat hem till Karlstad igen! Känns helt sjukt, men ack så gött.
 
Sabina & Michael körde hela vägen till Karlstad från Söderhamn. Vilka vänner man har. Så de sov över hemma hos mappa. Och mina fina föräldrar va så jäkla generösa! De fick bensinpengar, klippning, mat, och allt såntdär, bara för att de var så otroligt tacksamma över att de kört ända ner till Karlstad för min skull. Vi är otroligt tacksamma för det, och jag är så glad över att ha så fina vänner som ställer upp sådär. Underbart!
 
Igårkväll såg jag & mappa på film. Det blev "Diana", som är skitbra. Handlade om Prinsessan Diana. Sen gick pappa & la sig, fast jag & mamma stannade uppe o såg på Melodifestivalen. Galet besviken på året Mello... vart fan var allt glitter? *schlagernörd*
 
Och idag har vi vandrat runt på IKEA. Mappa köpte ett nytt skrivbord till mig där jag kan ha min dator, sen ta med den när jag flyttar. Så himla skönt att allt ordnar sig. Nu ska jag ju bara jobba och få ihop pengar så jag kan flytta! Självklart blir det en lägenhet i Karlstad. Känner mig klar med Söderhamn. :)
 
Nu ska jag koppla in min stationära dator, för pappa har precis skruvat klart skrivbordet. Gott!
 
SES!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!