Torsdag / VALBORG

 
Tjolahopp.
 
Idag är det Valborg. Och en av mina närmaste vänner fyller år idag! Vi ska fira henne genom att äta middag på Cazanova inne i stan. Ska bli kul! Så det blir en lugn Valborg. Är inte sådär jättepepp på att kalasa vidare på nån nattklubb eller så, haha. En är ju inte 20 längre... haha!
 
Nån Valborg vill jag jättegärna gå & kolla på Majbrasa, lyssna på kören när dom sjunger in våren, äta körv mä brö', och dricka nån festis. Typ som man gjorde när man var liten. Tror jag var 12 år sist jag såg en Majbrasa? Sjukt längensen iallafall. 
 
Fast först idag ska jag åka & storhandla med mappa! ÄNTLIGEN! Behöver verkligen mat. Och det är fan dyrt att gå & småhandla. Men nu så. Borde skriva inköpslista...
 
I övrigt så är det väl inget mer. Eller just det. Nån ägares hund har pissat i hissen. En stor illaluktande pöl befann sig där när jag skulle gå till jobbet 15:30. Sen när jag kom hem, 21:15, så hade jag hoppats på att hundägaren hade torkat bort kisset. Men nej? Luktade ännu mer piss när jag kom hem. Sjukt jävla oansvarigt av den människan som inte kan göra rätt för sig och ta bort sin hunds piss. Fan va arg jag var. Haha. Men hade jag själv haft hund och den hade pissat i hissen/trappuppgången så hade jag väl självklart städat bort det? Folk alltså...
 
Sådär. Det var allt. Haha. Nu blir det frukost.
 
Fick hem Zelda: Majoras Mask igår <3
 

Tisdag.

 
Hajj.
 
Idag är det en bättre dag. Var iväg till Qtym och skrev på anställningsavtal. Startar 11 Maj. Känns bra! Kommer sakna ihjäl mig alla arbetskamrater, men man umgås ju ibland på fritiden också. Så det är ju bra!
 
Sen så var jag iväg & köpte dop-present. Blev jäkligt bra!
 
Nu inväntar jag arbete. Borde göra matlåda men jag har knappt någon mat och ingen ork, heller. Det är så långtråkigt att laga mat i mitt lilla kök. Ska bli gött att få åka iväg & storhandla på torsdag.

Köpte även två stycken bordsdukar igår från Hemtex. 2 för 149:-, jävligt värt! Blev en lila och grå-färgad. Rånöjd!
 
Hörs!
 

Måndag.

Hellu.
 
Inväntar Mange. Vi ska gå en snabbis på stan innan vi börjar jobba. Fick ju lön idag, och jag behöver en bordsduk. Och mat! Har inget bröd. Eller pålägg. Det jag har massvis utav är kok-korv. 
 
Känner mig fortfarande på bajshumör, men det går väl över. 
 
Räkningar är iallafall betalade. Skönt.
 
Sen så ringde dom från mitt "nya" jobb i fredags. Ska dit imorgon och skriva på avtal sen få en snabb utbildning. Stockholm blev framflyttat till 11 Maj, iallafall. 
 
Nu ska jag möta lil bro' Mange. Hejs.
 

Torsdag.

 
Tjenerö.
 
Idag har det varit en sådär-dag. Känt mig nere och typ less. Inte en aning vad det berott på. Men en kan ju inte va glad jämt, om en säger!
 
Jobbat har jag iallafall gjort. Och imorgon är det ju fredag. Då ska jag också jobba. Sen när vi slutar så ska några arbetskamrater följa med hem till mig och dricka öl för dom sista pengar vi har, haha. Ska bli roligt! Lite tråkigt att vara själv här hemma, ibland.
 
Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Brukar nästan sova vid den här tiden, men när man jobbar kvällspass så vänder man ju på dygnet helt. Crap. Jag gillar att somna tidigt och vakna tidigt ändå. Haha.

Hörs då!
 
 

Onsdag.

 
Hajj!
 
Igår så var jag iväg på en arbetsintervju, ett jobb som är nästan samma arbetsuppgifter som jag har nu. Var dyngnervös innan jag skulle iväg, men sen släppte det. Bara 3 timmar senare ringde dom & frågade om jag ville dra med till Sthlm till veckan för att utbilda mig under 5 dagar. Sjukt, haha! Så går det bra för mig i Stockholm så kommer jag få heltidstjänst. Gött!! Hoppas jag är jävligt bra, haha. 
 
Ska bli jäkligt spännande att få prova nånting annat. Hoppas det går bra, bara. :)
 
 
Underbar bild.
 

Torsdag.

 
Sådär då, nu är man hemma igen från kursen med Unionen! 

Vilket lyxliv man levt. Det har varit frukostbuffé, fika, lunchbuffé, fika och 3-rättersmiddag i två dagar. Man har A L D R I G behövt gå hungrig där borta. Sen så hade vi alla fått dubbelrum också, hur gött? Haha. Sen så hade vi tillgång till simbassäng, bubbelpool, bastu och gratis träningspass. Gjorde inte nåt utav det dock, hade aldrig lust eller ork. Efter middagen så gick jag & la mig och somnade vid 22, haha. 
 
Men jäklar vad man lärt sig mycket nu, alltså. Jag satt och antecknade och lyssnade och läste på så gott jag kunde och förstår mycket mer nu hur allvarligt det är med kollektivavtal och arbetsregler m.m. Varför låter man inte ungdomar på gymnasiet lära sig detta istället för att ha bild eller nåt annat meningslöst ämne? Inte just bara hur det bör funka på en arbetsplats, utan även hushållsräkningar och annat vettigt när man ger sig in i vuxenvärlden. Finns ju företag som lurar ungdomar för att dom kanske inte förstår vad som gäller med kollektivavtal och sånt.

Jaja. Har haft det sjukt gött iallafall, men det är skönt att vara hemma. Helt ärligt så föredrar jag mitt fattiga liv framför lyx, haha. Körv mä bröd har jag saknat, haha!
 
Här kommer bildbomb!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Måndag.

 
Ja, vilken jäkla helg det varit. Full rulle hela tiden, haha.
 
I fredags fick jag sluta kl 15.00. Jag & tjejerna skulle iväg & överraska Cassandra för hon fyllde 25 i söndags. Vi hade bokat Bomsta Relax och köpt massa götta. Så vi åkte först hem till henne & kidnappa henne och drog på henne ögonbindel, sen åkte vi iväg. Hon blev jätteöverraskad och superglad, skitkul att se haha! Och det var sååå gött att sitta & jäsa i bubbelpoolen som dom hade där. Drack skumpa, åt ost & kex och massa frukt och chips. Asgött!
 
Sen på lördagen var det dags för födelsedagsfest. Klockan 17:00 drog vi först iväg & bowlade på Nöjes. Efter det drog vi hem till Cassandra & Alex och blev bjuden på massa olika pajer (Skinka, köttfärs & tacopaj) med sallad och sås till. Jättegott. Sen körde vi musikquiz och drack vidare. När klockan närmade sig 23.30 drog vi till Jaguar. Där drack jag vatten resten av kvällen för inte fan har jag några pengar kvar... haha. 
 
Igår låg jag hemma & hade ont i kroppen och mådde illa. Fick iallafall matlåda av mappa, dom är så snälla! 
 
Idag har jag jobbat till 16, och imorgon åker jag och tre andra från jobbet till Selma Spa i Sunne. Vi ska på utbildning med Unionen och blir borta till på torsdag. Så nu håller jag på att tvätta för fullt, sen ska jag packa och göra iordning lite inför morgondagen, åker vid 7 imorgon bitti, så jag bör gå upp tidigast 05.30. Fuuuuull rulle som vanligt. Måste hinna kolla på Game of Thrones också, ÄNTLIGEN har säsong 5 släppts!!! :D
 
Haré gött! 
 
 
 

Tisdag.

 
Heeeeeeeej! 
 
Ursäkta att ni inte får sådär skitbra uppdatering från mig. Jag har annat för mig än att sitta här & skriva 24/7, haha. 
 
Men jävlar vilken helg. I lördags kom två polare över & vi drack gin & tonic på burk. Dom drog till krogen och jag låg hemma & kräktes heeeeela natten/morgonen. Tror jag var iväg & sprang på toa typ 6 ggr? Helt sjukt. Trodde jag skulle dö, men jag överlevde. Haha. Aldrig mer Gin & Tonic...
 
På söndagen kom syrran och barnen hit & åt lunch och kollade in lägenheten. Sen tog vi sällskap till mappa för att äta påskmat hos dom! Så kom storebror och hans flickvän, o slutligen min svåger. Det var megagott och alla fick t.om med sig en matlåda hem, haha. Så mycket mat... gott!
 
Sen så har jag jobbat. Börjat kolla på One Tree Hill nu igen, sååå bra. Men på söndag börjar ju Game of Thrones säsong 5, så jag borde egentligen kolla igenom säsong 3 och 4 typ.. helst igår. Men aja. 
 
Håller på att göra köttfärssås och tvättar samtidigt. Full rulle. Så nu ska jag dra mig, häjj!
 
 
PÅSKMAT! <3
 

Lördag.

 
Sådärja. Nästan frisk! Jag har iallafall fått vart ute idag. Var till Blomsterlandet med mamma en sväng och köpte lite blommor. Har ju blivit beroende av det, haha. Är typ sur över att jag inte har en balkong eller trädgård så jag kan ha skitmycket blommor. Störd, jag vet.
 
Städade lägenheten igår. Sov över hos mappa i förrgår. Just för att det suger röv att vara hemma själv i flera dagar och inte ha nåt att göra. 
 
Ikväll ska jag dricka lite. En polare o hennes kompis kmr förbi. Är egentligen drettrött, men för rastlös för att inte göra nåt. Likabra att unna sig lite partaj då. 
 
Haré gött!
 
 
Mitt lilla krypin. <3
 

Torsdag.

 
Är så jäkla less på att bara sitta hemma & va sjuk. Finns inte ett skit att göra. Och tillslut så äre inte så gött att vara helt själv hela dagarna längre. 
 
Förstår mig inte på min förkylning heller. Det började med att jag fick ont i halsen. Sen övergick det till att hosta. För att sen gå vidare och va täpt i näsan? Det blir liksom aldrig bra. Nu har jag ont i halsen + hostar + täpt i näsan. Allt på en gång. Orkar inte.
 
Hoppas jag är frisk till på söndag iallafall. Ska hem till mappa & äta god mat med hela familjen då. Visserligen ska jag hem till dom ikväll nu ändå, mamma tyckte inte att jag skulle sitta hemma & vara sjuk helt själv haha. Så go.
 
Tröstat mig med att köpa den nya Sims 4-expansionen iallafall...
 
 

Onsdag.

 
Ligger i min soffa och halvsover. Har te och halstabletter på soffbordet. Borde gå & duscha men jag orkar inte. Är så trött & seg... hatar att vara sjuk. Särskilt förkyld. 
 
Jaja. Hoppas ni har en bättre dag än mig. 
 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!