Måndag

 
Då kör vi. Måndag.

Har haft en bra helg. Var ju som sagt hundvakt, och han var så jäkla go! Ville ha en bulldog själv när jag var mindre, då dom är så fruktansvärt charmiga. Hälsade på mappa en sväng, men tyvärr är min systerson rädd för hundar så vi stannade inte så länge. Hängde mest i trädgården. 

Majda svängde förbi lördagskväll också. Vi käkade pizza och såg på Magic Mike XXL. Eller ja, jag sov mest. Aldrig vart så trött, sämsta sällskapet. Haha.

Och igår hämtade Simon upp Greger (vovven alltså). 

Idag klev jag upp 06.20 och drog till jobbet kl 8. Har varit så sjukt jävla trött hela dagen, får aldrig sova känns det som. Haha. Bara att se glad ut. ;)

Bildbomb på Greger, varsågoda!
 
 
 
 

Fredag


Tjenerö.
 
Då var det fredag. Så. Jävla. Gött. Jag är helt slut. Har sovit 10 timmar på två nätter. Var iväg till Stockholm igår, så vi åkte 7 på morgonen och var hemma igen 18.00. Direkt när jag kom hem var det pangpå direkt hem till Lina där vi tjejer samlades och käkade mat från Texas Longhorn. Blev ribs och pommes som var dretgött. Sen skvaller och nyheter såklart, ASBRA kväll! 

Idag klev jag upp 7.40 och drog iväg och jobbade 9.40. Aldrig vart så trött. Men ikväll kommer Linn & Lollo hit & ska dricka öl, sen blir det uteservering. Även om jag som sagt är drettrött så får man offra sig. Var ett tag sen jag träffade Linn, också. Måste catcha upp litte.

Och i helgen kommer jag vara hundvakt. Ska vakta en bulldog från lördag till söndag åt Simon. Ska bli kul! Älskar hundar, så det är bra att öva lite innan man skaffar sig en egen nångång i framtiden. ;)

Så nu vet ni. Nu ska jag höppe in i duschen och bli människa. Dä va tjo dä va höpp dä va HÄJJ!
 
 

Måndag

 
Hejhej!

Fan, dagarna går så fort. Hänger inte med alls. Men jag jobbar mest. Och jobbar jag inte så sitter jag & spelar CS, ser på tv, äter eller sover. 

På torsdag blir det Stockholm över dagen för ett möte med en kund. Nytt projekt som kickar igång, spännande!

Just nu håller jag på & gör matlådor. Potatis, schnitzel och kokt broccoli blir det! Ska bli gött.

Orkar egentligen inte uppdatera, men nu har ni koll på mig.

Tisdag.

 
Hajj!
 
Nu när det börjar bli höst så försöker jag ta tag i spelandet igen. Särskilt WoW. Har inte spelat alls denna sommar, men man brukar väl ändå inte sitta inomhus & spela hela dagarna under sommaren? Haha.
 
Iallafall, jag blev ju lite småsugen igen när jag kollade på Gamescom's livestreaming, då Blizzard skulle presentera den nya World of Warcraft-expansionen. Och den expansion som släpptes i Nov 2014 var ju katastrof, så jag hoppas verkligen att de lagt ner blod, svett & tårar på den kommande. ;)
 
Iallafall, om jag har någon spelnörd som läser min blogg så gå in här & kolla när jag spelar live! Brukar vara mestadels kvällstid efter kl 21!
 
LÄNK till min stream: http://www.twitch.tv/stinaberit/
 
 

Torsdag.


God förmiddag!

Har blivit sämst på att göra matlådor nu när jag börjat jobba igen. Men man orkar ju inte. Jag är van med att käka nåt när jag blir hungrig nu när jag varit ledig. Sen är det inte sådär superkul att stå & laga mat i mitt lilla kök med endast två plattor att använda. Haha.
 
Idag vankas det jobb 16 - 21, sen är jag ledig fre - sön. 

Imorgon blir det pianobar med tjejerna! Pappa fyller år också, men mappa drar iväg till Arvika över helgen, så jag får gratta honom på söndag. På lördag kanske jag ska ut & ta en öl med Simon. Vi får se. Så det är full rulle hela helgen. 
 
Nu ska jag ta fram den frysta kycklingen och hoppas den tinar dretfort så jag hinner laga mat innan jag börjar jobba. 

Hajj!

Jag är tillbaka!

HEEEEEJ!
 
Herregud, här har jag inte bloggat sen jag gick på semester, haha! Men man har ju inte tid att sitta vid datorn när det är sommar. Tror det här händer varje år för mig, haha. Men nu är jag väl halvt tillbaka igen, tror jag!

Jag har haft en helvetes sommar, iallafall till en början. Jag var ju med i Karlstad Stadslopp, och några veckor efter det så pajade min rygg helt. Jag vaknade upp en morgon och kunde helt enkelt inte ta mig ur sängen. Visserligen har jag haft småont när jag böjt mig, men nu kunde jag ju inte röra mig alls? Så smärta i ryggen i några veckor har jag haft, men jag har även gått iväg till en suverän naprapat som fixade den. Visst, det gör fortfarande lite småont om jag sitter ner för länge, men jag kan ju röra mig. Mycket mer.

Annars har jag väl inte haft så mycket för mig, tror jag. Firade ju midsommar i Strömstad. Har fyllt 26 år. Svettats som en gris i min lägenhet pga värmen. Umgåtts med min fina familj och sjukt bra polare. Shoppat. Fått en ny telefon. Varit iväg på bilbingo. Ja, bara haft kul helt enkelt.
 
Snart är det väl dags för mig att börja jobba igen och komma tillbaka till verkligheten. Har redan börjat småjobba på mitt gamla jobb för att få in en slant i Augusti, annars är jag pank. 

Så jävla tråkigt att va ledig väldigt länge, för man blir ju så lat och vantrivs med att inte göra nåt. Det känns som att man varit arbetslös hela sommaren, haha. 
 
Har inte sådär skitmycket att berätta för er heller, men jag lever ju iallafall. Och har haft en både bra och dålig sommar. 

Här får ni bildbomb!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!