Nu börjar vi skolan!

Jävligt kasst uppdaterande här. Men så ni vet det så uppdaterar jag ju när jag känner för det. Är ingen storbloggerska direkt, så jag hoppas ni har överseende. ;)
 
Har jobbat hela veckan. Förutom fredag och lördag. Då kom Alfred och Ellen på besök, mina systerbarn. Dom har sovit över här och det har varit myyycket härj. Mamma och pappa är helt slut, haha. Men det har varit mysigt. Kollat på Petsson & Findus, lekt häst och annat.

Sen har jag spelat mycket WoW också. Det går i perioder det där, och just nu spelas det för fullt. Men nu är det slut på det.
 
Börjar ju skolan imorgon. Heltidsplugg i 2½ år. Plus massa deltidsjobb på Norstat. Det låter kanske jobbigt, men just nu är jag riktigt peppad. Det var jag inte tidigare idag.
 
Har haft det otroligt stressigt i huvvet de senaste dagarna. Det pågår fruktansvärt mycket, och är rädd över att tappa kontrollen över det. Funderade t.om på att ändra till deltidsplugg, men jag förlorar bara på det. Bättre att ta tag i det och göra det bästa utav det hela. Har inte ens testat på hur det kommer att bli framöver, men blir det för tufft för mig så skulle jag ju säga till, berättade min syo. Men som sagt - ska göra allt jag kan för att orka med allt. För jag är rätt säker på att jag överdriver och tror att allt är mycket värre än vad det egentligen är.
 
Men det kommer gå bra. Vet dock inte om jag vill bli förskolelärare längre, men sålänge man pluggar upp betygen så gott det går så är ju det bra. Kanske kommer på nån annan rolig utbildning man vill köra igång med?
 
Men nu ska jag dra på en film och sen sova. Mattematik 10.00 imorgon. Yes.

Forever alone.

Yo! Jag lever.
 
Har jobbat en del den här veckan. Pappa har fyllt 50. Har firat Mikaelas 25årsdag. Spelat WoW. Haft jättesvårt att sova. Typ.
 
Tycker det är skitjobbigt att vara hemma själv om nätterna. Men jag försöker ju så gott det går, för någon gång måste jag ju lära mig. Är ju ändå 23 år nu, haha. ;)
 
Idag är det fredag, och jag är ledig! Så då ska jag passa på att storstäda hela lägenheten. Ser förjävligt ut här när mamma & pappa är borta, haha. Det är kläder ÖVERALLT, t.om i köket. Reklampapper och lite disk. Bor som greve Dracula i deras sovrum med nerdragna persienner. Så idag bär det.
 
Och imorgon blir det jobb på Norstat från 11 - 16, sen städ på salongen direkt efter. En heldag med jobb, alltså. Gott!

SEN PÅ SÖNDAG KOMMER PÄRONEN HEM!!!!!!!!11 <3
 
 
 

IT IS WHAT IT IS


Litten update.

Long time no see, så att säga. Men nu kör vi. Update för i helvete.
 
Har inte gjort så mycket sen jag fick internet på min stationära dator. Har spelat WC3 och WoW. Uhja, töntstina is BACK! Har ju blivit sjukt mycket ändringar i WoW sen jag spelade sist, och det var 1½ år sen det. Men kör bara trial-version nu, då mitt riktiga konto håller på att låsas upp. Det var ju nån dåre som hade hackat den.
 
Sen så har jag även fått jobba! Otroligt gött. Vill aldrig mer ha semester i 5v till. Alex frågade ju mig vad jag hade gjort under min semester, men jag kan inte komma på nåt vettigt jag har gjort. Putte i Parken och festat, typ. Rolig semester!
 
Men idag har jag varit på bilbingo för första gången den här sommaren. Vann såklart ingenting, skitbingo. Jag kommer nog aldrig vinna pengar igen, efter att jag vunnit 10k på triss i julas. Once in a lifetime, det där. Men Cassie vann 100:- iaf. Haha, hon och fyra andra fick bingo på första raden, så de fick dela på 400:-! Värt.
 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!