Tisdaaaag!

Fy i helvete va trött jag är nu.

Jobbade över en halvtimme... gratis. Visst, en halvtimme är inte mycket. Men det gör mig ändå tröttare, även om jag trivs som fan på barnehagen. Och idag har barnen varit helt fantastiska mer än vanligt. En liten kille där ville ha en massa kos. Sen brukar jag använda ordet "herregud" väldigt ofta på jobbet. Och idag när jag skulle klä på en liten tjej när vi skulle ut så sa jag "herregud" när hennes overall krånglade. Då sa hon "herregut!!" Haha, så jävla söt.

Och imorrn ska jag jobba en extra timme, så istället för att jobba från 8 - 16 som vanligt så jobbar jag imorgon från 7 - 16. Gött. Så jag får gå upp vid 05:00 imorrn, då jag ska möta upp min arbetskamrat 06:05 på tågstation. NICE!

Efter jobbet har jag hängt med mina sambos på stan. Vi tog en kaffe och tölade. Synd att man slutar så sent att solen är framme i typ en timme innan den går ner.. en vill ju hinna njuta av vårvädret förfan?!

Men nu har jag snackat klart. Nu ska jag och b-rudarna kolla på Big Brother, och sen ska jag nog fan ta & sova.

Ha de!

Puss på livet!
(tja fjortisbild från 2010)

Karma förfan?!

Nu är jag tillbaka i Oslo. Kändes skitgött att komma tillbaka. Har faktiskt saknat min nya hemstad!

Ska fan bli en ny StinaBerit efter dessa patetiska fasoner jag fått vara med om på sistonde. No more mr nice guy, hörrni! Nu ska jag leka rockstjärna på fritiden och agera dagisfröken när jag jobbar. Sounds like a plan. Stenhårt ska jag köra.

Näe. Skämt åsido. Kommer alltid vara snäll. Men ska lära mig säga nej hädanefter. It's a promise.

Nu funderar jag på hur i helvete jag ska orka städa och laga mat... somnade en sväng på bussen påvägen hem förut. Så trött har jag aldrig varit. Så nu är det extra jobbigt... har iaf börjat tvätta.

HAHA nu kom det en jävla austrialienare och knackade på. Vi är tydligen grannar. Skittrevlig kille. Fanny och AK höll på & smälta va söt han var. En annan tyckte att det var roligt med australiensk dialekt. Nyinflyttad och grejer. Norska polare bodde han med också. Vi bestämde iaf att vi skulle festa i helgen, så jälla nice!

Va glad jag blev nu. När jag mår som sämst över en snubbe som dumpat mig så flyger det helt plötsligt in nya grannar, och alla är karlar. KARMA?!?!?

// Dretnöjd Berit.


Isnt it obvious?

Det här kommer ta lång tid att smälta... </3


The end.

Fyfan va besviken jag är.

Fick mitt slutgiltiga svar igår, angående om han bara ville vara vän med mig. Och det ville han.. då brast det liksom i mig. Kändes som att få ett spjut i hjärtat, för jag trodde ju att han skulle inse efter 2 veckor hur fantastisk jag varit mot honom.

Istället fick jag ta emot mer skit, att allt va mitt fel till att det blivit som det blivit. "Vad trodde du skulle hända?" fick jag frågan. Vafan svarar man på sånt?

Jag vet ju att jag inte har gjort något fel. Jag har under all denna tid bara varit snäll och förstående mot honom. Har aldrig någonsin sagt nej. Han var en del av varför jag flyttade till Oslo från första början. Planerade hans 25årsfest med hans polare och hade tänkt överraska med Foo Fighters-biljetter.

Så mycket tyckte jag om honom. Så kär var jag.

Så jag tycker det är helt otroligt hur man kan vilja kasta bort någon som ställt upp så mycket som jag gjort. Och att han ens tror att det skulle fungera att vara vänner är ju inte klokt någonstans.

Jag kan inte vara vän med någon som sårat mig nåt så obeskrivligt.

Hoppas verkligen att jag kan komma över det här snabbt.. sist tog det nämligen ett helt jävla år att komma över honom. Får hoppas att det går lite fortare den här gången... blir så jävla deppig så fort jag tänker på honom eller när någon frågar hur det går mellan oss.

Jag ville ju verkligen inte att det skulle bli såhär...

MUSTASCH IKVÄLL!

Idag har dagen sett ut såhär:
Badat badkar för första gången på 2½ år. It was awesome!
Shoppat med mamma! Blev 3 par nya trosor, 3 par nya strumpor, 2 nya linnen, en kavaj och ett par solbrillor.
Sen storhandlade vi mat, så nu har jag massor med mat i Oslo igen. Gött!!

Nu ikväll ska jag på Mustasch. Ska bara äta lövbiff, pommes och pepparsås först. ;)

Ha en trevlig fredagskväll, det ska tamejfan jag ha!


Back in K-town

Tillbaka i Karlstad igen. Åkte med Clara igårkväll, så det är skönt att det bara är torsdag idag!

Befinner mig just nu hemma hos Zarah. Har inte träffat henne på jättelänge, så kände att det var dags. Sen ska jag in till stan för att gå på systemet åt mamma och pappa. Blir hockey ikväll med Nachos, mmmh!

Imorgon blir det Mustasch om min hälsa tillåter. Jag är förkyld egentligen, men vill inte missa detta band...

Och på lördag är det en mindre rolig dag. Det är den dagen jag hade tänkt att man skulle ha 25årsfest för mitt ex som jag var så kär i, för han fyller år då. Ska försöka att inte tänka så mycket på det, men det är svårt att låta bli. Får sysselsätta mig med att umgås med polare istället.

För övrigt får jag jobba ännu en vecka på dagiset. Blev överlycklig när chefen frågade om jag ville. ÖÖÖÖH JAAA?!

Nu ska jag ska sluta tjöta, så hej mä er!

Måndag.

Uäääh, jag är lite sur.

Får tydligen bara jobba till på onsdag... sitter och hoppas på att chefen antingen säger imorgon eller på onsdag att jag får jobba mer! Jag trivs så jävla bra där att det är helt sinnessjukt. PLEEEAAASE, let me stay!

Men om jag inte får jobba kvar där så åker jag hem på onsdagkväll eller torsdagmorron. Måste hem i helgen. Har sån sjuk hemlängtan. Sen så spelar MUSTASCH på nöjesfabriken på fredag också, och det får jag fan inte missa. Får ju lön imorrn, så jag har ju råd. Sen ska jag vara stenhård med att spara. Behöver mat och busskort.

Annars då? Jora, det går bra nu. Är inte lika deppig över mitt ex längre. Man börjar ju inse att det inte funkar p.ga hans beteende.. varför ska man då stanna kvar och vänta på att det ska bli bättre, liksom. Om det ändå inte blir det, menar jag. Jag har ju gett i princip allt jag kunnat ge, och det dög inte. Kanske bättre och vänta på någon som uppskattar mig, istället. Men jag har INTE bråttom...

Men jag måste ändå erkänna att jag saknar honom, trots omständigheterna. Fuck.

Nu ikväll ska jag fan spela pokémon gul, äta mat, kolla på Halv åtta hos mig och bara må gött. Hell to the yeah.

Ha de!



Söndaaag!

Töligt galen fredag!

Var på fest hos några vid namn bröderna Eriksson, tillsammans med Tessan. Var massa folk där och träffade nya människor som var hur trevliga som helst! Sen gick jag in i dimman och gud vet vad va som hände. Träffade nån från Hells Angels när jag skulle in till stan igen, o sen skulle jag gå in på krogen, men kom inte (varför minns jag inte) och sen satt jag och drack mer vin på en trappa nånstans o sen gick jag hemmåt...

Gick fram till hamstern det första jag gjorde för att se vad han sysslade med. Då låg han där i sin bur i fosterställning. Jag minns att jag skrek "VAKNA!!!", men han rörde inte på sig. Så jag ringde AK och berättade att vår kära hamster har avlidit. Som det kan gå...

Igår var jag mest bakfull i hela världen också. Jag orkade inte ens gå ner till Deli De Luca (typ 10 meter) för att köpa cola. Tog mig 6 timmar innan jag gick iväg... laga mat var också väldigt jobbigt. Men jag somnade iaf tidigt, runt elva. Skönt!

Har nu varit vaken i nästan en timme och har redan börjat dagen med att börja tvätta. Ska snart börja plocka undan här hemma också.. åt alla andra. Sista gången jag gör det!

Bilder från i fredags:






Äntligen fredag!

Huuuuujjj vilken dag!!! SÅ JÄVLA TRÖTT ÄR JAG!! Men guld-dag på jobbet ändå!

Det var ju karneval(= maskerad) på barnehagen idag. Alla barn var jättesöta, och det fanns mestadels Spiderman och prinsessor! Själv var jag en katt. Skulle egentligen varit ett troll, och sen nån slags militär, men jag körde på att va katt istället. Barnen trodde jag var ett lejon, med tanke på mitt hår som jag tuperar i stort sett varje dag. Haha, så jävla söta.

Sen fick jag bli själv med tre barn när vi var ute och lekte. Sen när dom skulle äta frukt inomhus vägrade dom gå in. Tog mig seriöst en timme att få in barnen... försökte ha tålamod, men jag blev tillslut vansinnig när de vägrade lyssna på mig. Slutade med att jag bar på en unge vardera för att kunna gå in. Skvallrade till min kollega, och hon sa åt barnen klart och tydligt att lyssna på mig nästa gång. Tack....

Nu som sagt är jag svintrött, men har bestämt mig för att dra på fest ändå. Skulle egentligen velat åka hem, men har inga pengar eller känner någon som kan köra så det sket sig.

Nu ska jag duscha, äta något, bli snyggare och sen dra iväg och bli rund om fötterna. Stay black, ppl!



Frågor och svar innan läggdags.

10 VAD

1. Vad har du på dig just nu? Slappkläder efter en hård arbetsdag.

2. Vad är klockan hos dig just nu? 21:24

3. Vad får dig att skratta? Sjuka grejer.

4. Vad gör du när du har tråkigt? Sitter vid datorn.

5. Vad är ditt livs bästa minne? När min systerdotter kom till världen.

6. Vad ska du göra idag? Kan säga vad jag gjort idag. Vaknat, jobbat, druckit kaffe med Martin och Po och avslutat dagen med en öl.

7.  Vad tycker du om? Musik.

8. Vad är det bästa som hänt dig? Jadu... när jag fick börja jobba och när jag blev Moster.

9. Vad är det sämsta du gjort? Tillåtit mig själv att bli dåligt behandlad av andra.

10. Vad ångrar du? Ingenting egentligen... man lär sig av sina misstag.

 

9 HUR

1. Hur mår du? Bra, men jävligt trött.

2. Hur tänker du göra med framtiden? Vet jag inte än. Stay tuned.

3. Hur går det i skolan? Går inte i skolan.

4. Hur går det med kärleken? Åt helvete.

5. Hur bra känner du din pojkvän/flickvän (om du inte har, ta din bästa vän) Känner min bästa vän råbra.

6. Hur mycket gillar du pizza? Jag gillar det.

7. Hur mycket skit kan du ta? Mest.

8. Hur gör du för att impa? Är mig själv, det räcker.

9. Hur less är du på denna listan nu? Inte alls.

 

8 VILL

1. Vill du kunna flyga? Fränt!

2. Vill du vara singel/gift i framtiden? Gift.

3. Vill du kunna arabiska? Nej.

4. Vill du kunna sova i 50 timmar? Nej.

5. Vill du kunna få allt du ber om? Nej, hade jag fått det hade jag inte lärt mig vad uppskattning betyder.

6. Vill du helst bo i Kiruna eller Malmö? Kiruna.

7. Vill du ha hundar när du blir äldre? Ja.

8. Vill du känna Michael Jackson? Ja, fast han lever ju inte längre nu, då..

 

7  ANTINGEN ELLER

 

1. Hund eller katt? Hund.

2. Öl eller cider? Öl.

3. Ipod eller Ipad? Ipad.

4. Samsung eller HTC? HTC.

5. Pizza eller kebab? Pizza.

6. Galen utekväll eller mysig hemmakväll? Just nu lutar det åt Galen Utekväll.

7. Facebook eller Bilddagboken? Facebook.

 

6 JA ELLER NEJ

 

1. Har du varit full? Ja.

2. Har du saknat någon som du inte borde? Ja.

3. Har du blivit våldtagen? Nej.

4. Har du tyckt om Markoolio? Ja.

5. Tycker du att du är snygg? Har mina dagar...

6. Äger du en rottweiler? Nej.

 

5 ÄGT

 

1. Har du ägt en barbie? Hade.

2. Har du ägt en bil? Nej.

3. Har du ägt en mikrofon? Nej.

4. Har du ägt en kompis? Man kan inte äga människor, duuuh.

5. Har du ägt 50.000 kr? Nej.

 

4 FINASTE

1. Finaste killen? Hm... vet inte.

2. Finaste tjejen? Min vän Linn Möller.

3. Finaste kändisen? Colin Farell.

4. Finaste filmen? The Notebook.

 

3 KÄNNER

1. Känner du dig stolt över någon? Ja.

2. Känner du en fotbollsspelare? Ja.

3. Känner du dig själv? Ibland gör jag fan inte det.

 

2 VILL DU HA

1. Vill du ha barn? Inte nu, då.

2. Vill du ha ett rikt liv med sjukdomar eller ett normalt liv med bästa partnern? Normalt liv med bästa partnern.

 

1. SISTA FRÅGAN

1. Har du ljugit på någon av ovanstående frågor? Nej.


ONSDAY!

Dagarna rullar på! Imorgon är det fan redan torsdag. Sjukt som fan det.

Trött som en soldat som gått flera mil är jag också. Men har inte tid att sova, jag kollar faktiskt in hockeyn på datorn. Det är ju nu det är intressant, när det handlar om vem som kommer till semifinal. För er som inte vet om detta så håller jag på Färjestad, om jag nu måste hålla på något lag.

På fredag är det tydligen maskerad på dagiset jag jobbar på, också. Då är det fritt fram att klä ut sig till vad man vill, bara man inte skrämmer barnen. Och eftersom jag inte lyckats skrämma dom med mitt ansikte och min frisyr så antar jag att det är okej att vara extra ful. Därför funderar jag på att vara ett troll... det är ju inte så att jag har med maskeradkläder till Oslo. Förutom min enorma leksakspistol då, men ett troll använder väl sig bara av pinnar, typ? Fakk. Aja, det löser sig. Ska bli extremt kul iaf! :) Är väldigt nyfiken på hur barnen kommer se ut, haha.

Skulle velat åka hem i helgen också, men det är ju fan inte en enda människa som kör dit i helgen. Så det suger ju... en annan har ju inte råd med tåg eller buss.

Men nu örker jag inte tjöta längre, så ni får sysselsätta er med nåt annat kul. Kratta löv eller nåt.

Och ja, såhär snygg är jag i princip varje dag när jag jobbar.


Work, work. <3

Idag är det en bättre dag. Är på bra humör, och idag ska inte en jävel ta det ifrån mig.

Jag kommer aldrig sluta tjata om hur mycket jag älskar mitt jobb. Barn får en att bli så jävla glad och får en verkligen att tänka på annat än dryga proiblem som inte ens borde få finnas.

Jobbade över idag en timme, för det var barnehagedagen. Då kom föräldrarna förbi 15.30 och så åt vi soppa och grillade brödpinne. Dretgött vare!

Nu ska jag laga mat, duscha och kolla på Big Brother, Halv åtta hos mig och sen se på film. Imorgon väntar en ny arbetsdag and I can't wait, tamejfan.


Fast du gör mig absolut lyckligast, min älskade systerdotter!

Back to reality..

Tillbaka i Oslo återigen.. ska börja jobba imorrn igen.

Kändes inge vidare att vara tillbaka igårkväll.. stenen i hjärtat kom tillbaka och jag kan inte förneka att jag saknar honom, även om han inte har behandlat mig särskilt bra.

Tacka fan för mitt jobb, annars hade jag nog inte klarat av att vara här i Oslo. Att få göra något man älskar och sen få betalt för det kan vara ett av det bästa som har  hänt mig. Inget skämt, det.

Nu måste jag springa ner till Forex och växla pengar.. see ya'.


KARLSTAD!

Ja, jag har rymt till Karlstad. Anledning? Saknar alla här så  mycket så jag var tvungen att åka hit.

Så fort tåget började rulla ifrån Oslo så lättade hjärtat dirr. Fick träffa systerdotter igår direkt när man kommit hem, och då släpps alla bekymmer på en halv sekund. Otroligt skönt att få se henne igen, för jag har saknat henne massa! Syrran var också med och henne har jag också saknat.

Somnade 22:00 igårkväll. Drettrött efter en hård arbetsvecka. Steg idag upp klockan 08:00, drog iväg till Kaviar och käkade frukost buffé med Linn Möller, som också varit råsaknad. Sen blev det bolaget med henne, brorsan och hans polare.

Nu ikväll ska jag ut och ha kul, för det behöver jag känner jag. Ska hem till Nicke & Hanna och sen blir det Blue Moon tror jag.. vi får se. Ska ha dretkul och bara kötta.

Ha en awesome lördag, peeps!


Runaway.

Har dragit mig tillbaka till Karlstad för i helgen. Stor lättnad i hjärtat.

Oh happy day!

Kjempe bra dag!

Det första jag gjorde när jag var på barnehagen imorse var att ta mig en kopp kaffe och äta frukost med de andra barnen. Så kliver chefen in i rummet där vi satt & åt: "Stina? Har du pratat med din handledare Hanne på personalhuset? Vi har nämligen sagt till henne att vi vill ha kvar dig här på obestämd tid." SAAAY WHAAAAT?!??! Visste inte vad jag skulle säga, så jag kläckte ur mig "Näe?! Ja, det vill jag verkligen! Gud va roligt!" Sen kom jag på att "roligt" betyder "lugnt" på norska. Men hon fattade nog vad jag menade. Hoppas jag.

Så jag är nöjd! Så jävla gött. Då kan man äntligen skaffa ett busskort till veckan så jag slipper betala 100:- tur & retur till jobbet.

Och även om det går skit med annat här i Oslo så är det viktigast att det går bra med jobb, och det gör det!! Precis vad jag behövde nu och vad jag förtjänade. FAN va gött!!! Så sjukt glad :)

Nu inväntar jag farsan på Skype, sen ska jag laga mat och duscha.


StinaBerit the Bästemor!
Satan vad jag saknar min systerdotter nu, också!!

Jobbjobbjobb

WOAH, full rulle hela lördagen och söndagen. Och idag.

I lördags var jag och AK till Hardrock Café. Jag var svinladdad i början men sen bara sjönk humöret. Blev inte sådär riktigt go och skön som jag brukar. Sen att en jävla utlänning kommer fram och ger mig ett skamligt förslag gjorde inte kvällen bättre heller. Folk har fan ingen respekt längre.

Och runt elva åkte jag iväg till Svinesund, eller va nu stället hette, för att handla. Köpte mig som vanligt en massa köttbullar.. och kaffe såklart.

Och idag har jag jobbat... trodde verkligen inte att jag skulle klara av att åka till jobbet imorse, för jag är ju å sjukt morgontrött även om jag fick sova dom timmarna jag behövde. Men här har man fan inget val. Här är man tvungen att jobba om man ska överleva. Fast sen trivs jag såpass mycket på jobbet också så jag kan jobba gratis nästan. ;)

Man märker hur roligt livet är efter man fått jobb. Man jobbar, äter, sover. Varje dag i fem dagar. Haha, men det får det väl va värt. :)

Nu efter jobbet har jag lagat mat och gjort matlåda, tvättat och duschat. Är tamejfan helt slut nu, så nu ska jag unna mig lite Halv åtta hos mig och sen se nån film om jag orkar. Ska ju upp imorrn vid sex igen... HEHEHEHE.

Aja. Ha de!


Det är ju liksom här min vardag är nowadays.

Yes.

Fått en veckas förlängning på barnehagen jag jobbat på. Det firar jag med att gå lös på Hardrock Café med AyKay ikväll.

Ha de.

Första dagen som barnehageassistent.

Hihi, det händer mycket i Oslo när jag inte uppdaterar!

Ska stolt meddela att jag har lämnat Grata Personal och lagt min kropp & själ till mitt nya bemanningsföretag Personalhuset. Åkte dit igår morse för att ha samtal med Hanne (min nya handledare på Personalhuset som är riktigt övertrevlig och helt fantastisk). Hon fixade jobb åt mig direkt på en barnehage, som jag varit hos idag och ska även dit imorrn.

Första gången som barnehageassistent är inget jag ångrar, utan det var riktigt kul att få träffa personalen där (som för övrigt också är helt fantastiska) och sen alla barnen. Alla hade verkligen olika härliga personligheter och dom va så roliga! Visst att det var lite stelt i början, men det brukar det ju vara.

Även om det var en pina att stiga upp 05:30, ta bussen 07:00 som tar 40 min att åka till barnehagen så var det sjukt värt det. Hoppas de vill ha mig kvar nästa vecka också, för jag har redan fastnat för barnen och personalen där!

Nu borde jag egentligen vara skittrött, men jag är faktiskt pigg. Känner mig bara sliten och jävligt hungrig. Så nu ska laga mig nåt riktigt gött & äta, för det är jag värd efter denna dag!

Ha det!



Tisdag it is.

Halloy!

Jobbet hade inte fått in några jobb åt mig imorse när jag ringde.. men än är ju inte dagen slut. De kan ju likagärna ringa i eftermiddag och säga att jag ska iväg på jobb. Hoppas!! Är rastlös och behöver pengar.

Men ska ändå ta mig en vända ner på byn snart. Måste till banken. Var ju aldrig där igår... eller jag gick ju till banken, men självklart till fel bank. Och den banken jag egentligen skulle till låg nånstans jag inte har en aning om vart, så jag gick hem istället... Men ska dit nu idag med Fanny. Hon vet vägen! Ska ev. inhandla en ny mascara.

YEAAAAH, now you know. Ha en awesome tisdag.


Berit för ca 10 min sen.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!