Torsdag.

 
SÅÅÅÅÅJA, nu är jag ÄNTLIGEN ledig i några veckor! Ska bli så sjukt gött!!
 
Och imorgon åker jag och tjejerna till Strömstad för att fira midsommar där! Ska bli så kul! Har sett fram emot det här väldigt länge, och det ska bli skönt att få komma iväg lite. Hoppas man kan bada också! Åker inte hem försen på söndag, så det ska bli roligt med en hel helg. 

Nu ska jag städa så det är fint tills man kommer hem, tvätta kläder & lista ut vad man ska ha på sig. Har ju varit på stan igår, men har inte hittat en klänning som föll mig i smaken, tyvärr. Och jag orkar ju verkligen inte gå på stan idag igen, har ju inte tid heller direkt. Får väl se vad jag kan klämma fram.
 
Måste göra nån mat också, är vrölhongri! Funderar på att beställa hem käk, men vi får se.

Hoppas ni får en trevlig midsommar! 
 
 

Söndag

 
 
Tjenerö.

Fan, en hinner inte blogga ibland. Men jag lever iallafall.

Det var ju Karlstad Stadslopp igår. I julas så fick jag, mamma, pappa och min bror en julklapp av syrran, där vi skulle få delta i detta kalas! Jag har haft ett halvår att träna upp mig inför det, men har jag gjort det? Nej. Jag övervägde hela veckan med att inte delta, men jag ville absolut inte göra min syster besviken, sen så vore det ju ett perfekt tillfälle att ta tjuren vid hornen och verkligen gå den där milen.
 
Så jag & mamma ställde iallafall upp. Pappa kunde inte och min bror orkade inte. Den första kilometern fick jag baaaajsont vid vaderna. Kände att jag redan då ville ge upp. Jag verkligen hatade att de var så mycket folk som kollade på också, särskilt när jag & mamma låg sist. Ja, vi var sist bland 3000 pers. Då ville jag ge upp. 
 
Fast jag & mamma fortsatte. Kände fortfarande att jag ville ge upp flera ggr, men jag fortsatte. Tänkte att hur jävla gött det skulle vara när man var i mål. När vi kom upp i 7km började det bli riktigt jävla jobbigt. Försökte hitta rätt med andningen och öka takten lite. Tillslut gick vi förbi 3st som låg före oss. Vid mållinjen trodde jag att benen skulle ge upp. Vi skulle ju gå hem också?! Iallafall, vi var i mål exakt efter 1 timme, 56 minuter och 40 sekunder. Jag är jättestolt! Mitt mål var att komma i mål innan 2 timmar och att absolut inte komma sist. Och vi klarade det, mamma & jag. Fick en välförtjänt medalj och två stycken Loka Crush. 

Jag klarade knappt av att gå hem till mappa efter det, haha. Tog sin tid. Inte heller kunde jag röra mig särskilt duktigt heller. Blev att jag sov över, för inte orkade jag gå hem. Tog ett bad och såg bröllopet en sväng. Jag somnade kl 21. 

Idag har jag haft minst lika ont. Jag kan inte lyfta mitt högra ben utan att det gör ont. Men jag tar mig framåt. Jag är hursomhaver skitnöjd över att jag gick en mil igår, särskilt just för att jag inte rört mig på ett helt år och inte har nån slags kondis alls. Även vi knubbisar kan om vi vill!

Har även firat mamma idag som fyllde år i onsdags. Har haft en riktigt mysig helg!

I veckan blir det jobb mån - tors, sen på fredag blir det Strömstad! :)
 
 
 
 
 

Måndag.


Fan va tråkigt det är när helgen tar slut sådär fort. Samma visa varje helg!
 
Jobb denna vecka mån - fre. Tills dess hoppas jag att skatten kommit, för jag har tänkt shoppa midsommargrejer till helgen, eftersom vi åker om 10 dagar. Sen i helgen ska ju jag vara med i Karlstad Stadslopp. Har inte tränat ett dugg, så kommer väl förmodligen vara helt död efter att jag gått klart den där milen.

Efter jobbet idag kommer Majda förbi. Vi ska fika och kolla på senaste avsnittet av Game of Thrones! Så jäkla tråkigt att det bara är det här avsnittet och nästa vecka kvar sen av den här säsongen... Hur ska man orka vänta i ytterligare ett år? Haha.
 
Har haft en bra helg iallafall. I lördags följde jag med mappa och systersonen Alfred till Bergvik och shoppade lite. Blev massa örhängen som det var rea på. Alfred fick massa kläder, främst Spiderman såklart.
 
Igår var jag bara hemma var för mig själv, vilket också är gött!
 
Nu ska jag ta & göra frukost, ska iväg till jobbet om någon timme. 

Han var mäkta glad över den här kepsen som jag valde ut åt honom! #stolt

Fredag.

 
Min laptop vill inte umgås med mig längre efter alla dessa år, så igår så beställde jag en surfplatta. Jag satt & googlade i nån timme på recensioner om den, och den verkar ändå rätt bra med tanke på priset. 
 
Så det fick bli en Lenovo A10-70.

Beställde den igår kväll, så jag kommer ju förmodligen få den på måndag eller tisdag. Vi får se.
 
 
 

Onsdag.

 
Hajj!
 
Fy va trött jag är. Är helt slut efter att sitta & ringa och ringa och ringa varje dag. Ännu mer trött är jag pga att jag stressade hem från jobbet, cyklade i 300km/h för att jag hade ju bokat tvättid klockan 16. Kommer upp i lägenheten, byter om, slänger ner alla smutskläder i en påse, släpar med mattorna som jag fått av mormor & morfar och skyndar mig ner till tvättstugan. Försöker öppna men det står att passet är ej bokat? Ser då att jag bokat tvättid kl 19.... jävlar va trött jag blir av sånadär vardagsproblem. Orkar inte.
 
Ringde TryggHansa nyss också. Ville kolla hur min hemförsäkring ser ut. Allt såg bra ut och har allt försäkrat utom mig själv. Ja, just det. Jag kan ju vara bra att försäkra också. Sånt där tänker ju inte jag på, jag är ju liksom helt ny i det här med att bo själv. Men nu är även jag försäkrad. Känns ju bra med tanke på hur klumpig man är.
 
Imorgon är jag ledig från jobbet, ska på morfars begravning. Ska bli skönt att få säga hejdå.

Nu ska jag ta tag i disken och göra annat innan det är dags att gå ner till tvättstugan. Igen.
 
 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!