GOTT NYTT ÅR!

Gott nytt år, era jävla rövhattar.

Firar nyår med vänner ikväll hemma hos Möller.
Middag och rödvin står på menyn.

Tack för detta år,
önskar kvällens snyggaste tjej - StinaBerit.


Jag är kär.



Heldag på stan.

Tjenna.

Idag har jag fan varit borta hela dagen. Dretnöjd är jag. Har säkert bränt bort 10kg av all promenad. Men gött vare! Var iaf på stan med Majda. Unnade mig en ny parfym. Exakt en sån som brorsan fick av mig i julklapp, fast för tjejer då. Mexx Black, ofc. Den luktar görgött! Bättre än min älskade Bruno Banani, faktiskt.

Köpte även genomskinligt nagellack, ny sminkväska och läppglans. Woop, woop. Passade även på att köpa tågbiljett till Oslo också. Åker dit imorgon och stannar där till på torsdag.

Nu ska jag ladda ner skitbra musik och lägga in på mobilen, för jag vägrar sitta på ett tåg i 3 timmar utan att ha nåt gött att lyssna på.

Hörs på nyårsafton.

Tips från coachen, b-rudar: Mexx Black for Women.

År 2010.

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jo, jag träffade ett ex, haha.
2. Höll du några av dina nyårslöften? ... Nej. :)
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Ja, fast tyvärr dog barnet i magen bara en månad innan han skulle födas.. riktigt tråkigt :(
4. Dog någon som stod dig nära? Ja, Baresi.. :(
5. Vilka länder besökte du? Norge, woop woop!
6. Är det något du saknat år 2010 som du vill ha år 2011? Jobb och en snögg kropp!
7. Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas? Början 3dje Juni.. eller nåt. Haha.
8. Vad var din största framgång 2010? Att jag faktiskt lärt mig säga ifrån. SNAP!
9. Största misstaget? Måste ha varit brorsans polare jag träffade i Augusti.. HERRE vilket grottmongo..
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Hm.. förkyld har jag varit.
11. Bästa köpet? Just nu äre väl WoW: Cataclysm!!!!11 haha.
12. Vad spenderade du mest pengar på? Systembolaget skulle jag tro. Eller bussresor.
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Jodå, när Ellen pratar en massa med en är det alltid lika kul!
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? Lady GaGa - Bad Romance.
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Garanterat gladare, även om allting inte gått som jag velat.
16. Vad önskar du att du gjort mer? vara mer realistisk.
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Låtit bli att göra någonting när jag borde ha gjort något..
18. Hur tillbringade du julen? Mamma, pappa, jag & storebror.
19. Blev du kär i år? Nej men en var väl lite förtjust.. haha.
20. Favoritprogram på TV? OTH, SATC, 2½ Män och Scrubs.
21. Bästa boken du läste i år? Michael Jackson - Moonwalker.
22. Största musikaliska upptäckten? Måste va Jay Smith eller Olle Hedberg, det.
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? En svart akustisk Fender! <3
25. Något du önskade dig men inte fick? Hm.. nej. Jag fyllde bara 21, så. :D
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2010? Vaknade upp i tältet på Arvikafestivalen och började packa. Åkte hem och stendog i sängen. Sjukt bra födelsedag!
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Ett jobb hade jag inte tackat nej till.
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2010? Fucking fabolous.
29. Vad fick dig att må bra? Umgänge.
30. Vilken kändis var du mest sugen på? Olle Hedberg... om-nomnom!
31. Vem saknade du? Mormor och Baresi!
32. De bästa nya människorna du träffade? Vet inte ens om jag träffat nytt folk.. haha. Men dom var väl bra, I guess.

Nyårsplaner?

Yo.

Har suttit och funderat lite över nyår. Vet inte vad jag vill. Har blivit bjuden bort till Möller för tre-rätters och en liten utgång senare, men just nu känner jag noll sug över det. Vet att jag heller inte kommer vilja sitta hemma & uggla med mamma och pappa. Vill göra nåt roligare...

Och när jag ändå satt och funderade på nyår så tänkte jag även ifall jag skulle ha några nyårslöften. Varje år säger jag till mig själv att nyårslöften inte kommer att fungera, utan att man istället ska sätta mål för något man vill uppnå. Och det har jag gjort nu. Wanna hear it? Klart ni vill.

1. Om saker och ting går som dom ska så ska jag satsa mer på jobb i Oslo. Lägenhetstiden börjar ta slut, och grabbarna som bor i lägenheten för tillfället kommer inte bo kvar där så länge till, tror jag. Och då ska jag ju passa på, såklart. Jag börjar bli sugen på Norge igen. Och pengar och att flytta hemifrån lockar också. Så det får väl bli steg ett.. att söka mer jobb i Norge, få ett jobb i Norge och flytta hemifrån. I can do this.

2. Sen har jag ju fått ett träningskort och nya träningsskor, så att träna är inget undantag detta år. Ska kötta tills jag spyr.

3. Under 2011 ska jag heller inte försöka bli mind-fucked av nån snubbe. Vet att jag inte skulle låta mig bli nedstämd av snubbar under 2010 men det sket sig det också. Men nu jävlar. 2011 äre StinaBerit som har makten över vilken kille hon än kommer träffa, såatteh.. så äre med det.

4. Jag ska även införskaffa mig en ny telefon, dator, ny garderob och andra viktiga prylar. Jag tänker va fashionista 2011. True story.

5. Jag ska även under 2011 bli världens bästa kompis som ställer upp för alla. Ska även hitta minst 10 nya polare. Inte för att mina gamla kompisar är dåliga, utan mest för att nya kontakter är roligt. Woop, woop!

6. Om jag inte lyckats få ett jobb så ska jag sommarjobba. Vart vet jag inte än, men jag har kollat lite. (Tack syster för påminnelsen!)

7. Jag ska även köra all in på alla högtider som kommer att inträffa. Är rätt less på att inte ens uppfatta när dessa högtider inträffar.

Believe in me nu, förfan. Jag ska bli världsbäst 2011! Det kommer att vara ett skitbra år. Jag vet det. Jag ska iaf försöka göra 2011 till världens bästa år! Yes I am.

Juldagen.

Ja, nu orkar jag faktiskt berätta vad som hände på Juldagen.. krävdes 18 timmar sömn, lite mat och en timmes duschande.

Systerdotter, syrran och hennes man Martin kom på besök! Vi åt julmat, lekte med Ellen, kollade på Teletubbies och delade ut julklappar. Av syrran och Martin fick jag presentkort på Kicks för 300:- och en påse med blandad choklad! Blev jätteglad och görnöjd! De blev även nöjda med sina julklappar så det var ju bra! Hehe.

Sen blev klockan 18:45 och då var det dags för mig att bege mig mot Lollo och ladda inför utgång. Jag var den som kom dit sist, såklart. Menmen. Kör musikquizet som jag gjort och Lollo vann utan några konstigheter. Sen kommer det fler folk som jag knappt kände.. då var det dags att gå, kände vi. Så jag ställde min snus och min sista cider på en pall för att ta på mig jackan. När jag vänder mig om så är snusen och cidern borta?! Jag minns inte vad som hände där, men de var borta iaf.. och jag vet vem som tog dom också. Han är skadad i huvudet, så jag kan inte klandra honom på så sätt...

IAF - jag drar med Robert, hans kusin och hans polare mot Nöjesfabriken. Där tappar jag bort alla utom Robert, och så träffar jag på Therese, Cazzie, Per och några till som jag inte kommer ihåg, haha.. Vet att jag och Robert stod och köade i 30 minuter, sen sket vi det och gick tillbaka till Lollo istället.

Hemma hos Lollo blev jag tröttare och det var ju inte sådär görkul när det bara var jag, Lollo och Robert som var där... haha. Sen kom Lollo's sambo Daniel. Blev att vi kollade på film allihopa. Drar 02:30 och tackar juldagen för en helt OK kväll, ändå.

Vaknar upp med att jag mår skitilla. Hade ingen huvudvärk eller nåt, utan mår mest bara illa.. sjukt. Var hemma vid 13.00 och somnar lite.. försöker äta lite.. somnar lite.. var helt slut, igår.. haha. Men idag mår jag myyycket bättre. :)

Så ja.. där har ni min juldag. BYYYYYYE

Jises.

Har mått så jävla dåligt idag så det är helt sjukt.. har knappt kunnat äta, dricka.

Men annars har jag haft en skitbra helg. Juldagen blev faktiskt vad jag förväntat mig..
även om man sket i Nöjesfabriken.

Och efter att ha tänkt i säkert över 1½ månad på vad som är rätt och fel, så orkar
man helt plötsligt inte längre, utan man bara kör. Är faktiskt glad över mitt beslut, även om det likagärna kan gå åt helvete i slutändan.

För jag vet det, att om jag inte gett detta en andra chans så hade jag garanterat ångra mig senare.

Skriver mer om juldagen när jag har ork.. ska dra på några avsnitt
Sex and The City nu och sen sova.
Imorrn ska jag upp i tid för att tvätta, städa rummet, besöka arbetsförmedlingen, köpa ny parfym osv. Mycket som ska göras!!

Godnatt!



Julafton var guld!

Ack, så fel jag hade om denna Julafton... jag trodde det skulle bli lite tråkigt, men denna dagen har varit helt fantastisk och gått alldeles för fort!

Vaknade runt 10.00 och väntade på att brorsan skulle komma. Han kom vid 13.00. Satt & kollade på tv och väntade på Kalle Anka. Såg hälften av Kalle, sen var det dags för julmat. Ursäkta ordvalet nu, men maten knullade mig i mun. Så gott var det. Första julbordet jag ätit i år, faktiskt.

Efter maten var det dags att köra igång med musikquizet som jag slitit så mycket med. Det var väldigt underhållande, faktiskt.. tyvärr kan jag inte avslöja det mamma sa under detta quiz, för min polare läser bloggen och det är henne jag ska va hos imorrn för att köra samma quiz!

Efter musikquizet och många om och men så öppnade vi julklapparna ändå. Jag blev dretglad, för jag fick gymkort på Friskis. Eller ja, såntdär 10 gångers-kort! Och så fick jag träningsskor från REEBOOK (<3)!!! Bästa och skönaste träningsskorna ever, så jag kommer må gött när jag tränar efter jul! Och så fick jag presentkort på Affection av min kära bror, och då var det tänkt att jag skulle köpa parfym vilket jag definitivt kommer göra. En vill ju inte gå runt & lukta bajs?

Efter julklappsutdelningen var det dags för spelet TP. Vi har skrattat nåt så otroligt över mig och mamma. Vi är ju inte så smarta.... men iaf, mamma får sportfrågan "Vad heter det när man sätter bollen i hålet på första försöket i golf?". Mamma skriker direkt "JAG VET!!..... PUTT!". Herrejävlar vad vi skrattade.. helt sjukt. Sen så när jag fick frågan "Vad flyger i luften utan motor?" eller vad det var för fråga. Jag är ju skitkass på sånt, så jag sa "hellikopter" i all hast. Det blev mycket skratt där också... hehe.

Avslutade julafton med att kolla på Svensson Svensson. Och sen när brorsan gått kollade vi på The Jacksons: An American Dream, vilket är min absoluta favoritfilm som handlar om Jackson 5. Kollar fortfarande på den eftersom den inte är slut försen 01.30 typ, haha. Sjukt lång film men ACK så bra den är!

Imorgon kommer jag vara dretladdad för då äre JULDAGEEEEEN som jag tjatat om så länge. Det blir jag, Lollo, hennes sambo Daniel, mitt ex Robert, Roberts kusin Christoffer och Roberts polare Daniel. Kommer bli great, tror jag!

Slänger upp lite bilder från idag! Hoppas även att ni andra har haft en trevlig jul :)


Brorsan vart förvånad över att det var Jul.


Farsan hälsar God Jul, Gene Simmons style.


Brorsan var med på TV en sväng. Schnuterweiss.


Kärlek!


Farsan hamnade i matkoma efter julbordet.


He came.. He saw.. He gave. Jultomten!

God jul, allihopa!

Mja, klockan är 00:13 och det är officially Julafton.

Tyvärr måste jag medge att jag inte har en enda julkänsla i denna svullna kropp. Så har det varit ungefär varje jul sen jag var 15 bast, skulle jag tro.

Jag har ju sagt till mig själv varje gång det börjar närma sig jul "den här julen ska jag göra till en riktig jul". Dvs, kolla på alla avsnitt på julkalendern, gå på julmarknader, baka pepparkakor/hus, lussekatter, fira Lucia och sånadär prylar. Men det händer ju förfan aldrig. Får ha det som nyårslöfte, att köra all in på alla högtider år 2011. Traditioner fo shizzle!

Vi kommer i år att inte fira Julafton "på riktigt" heller. Vi ska inte ens öppna julklapparna.

Så på Juldagen kommer att gå i ett... kommer få magsår, helvete. Vi ska ju inte äta försen efter 17.00 då syrrans man slutar jobbet då.. och sen efter det ska vi öppna julklapparna. Och efter DET ska jag dra mig till Lollo. Jag måste ju va hos Lollo senast 18.30 också, så jag får se hur detta kommer sluta..

Sjukt tråkigt att man ska få behöva stressa som en dåre på Juldagen, men familjen går ju först, oavsett hur mycket jag längtat till att få gå ut och ha kul med alla andra som ska ut.

Ohwell. Jag hoppas ni andra får en asbra julafton med mycket mat, mycket släkt och massa julklappar!

GOTT NYTT JUL ÖNSKAR STINABERIT!


What's happenin'?

Tjenna!

Juldagen börjar närma sig sakta men säkert... 3 dagar kvar, sen kommer jag va gladast i hela världen, utan att överdriva. Visst är det mysigt med Julafton också, men i år kommer det bara vara jag, mamma, pappa och storebror som kommer att fira här hemma. Tycker det är dubbelt så mysigare om man är riktigt många, så hela släkten är samlad, liksom. Fast förra året gick det ju över styr när hela släkten firade hos oss, men det är en annan femma.

Och det är ett jävla tjat om att vara nykter på julafton nu, tycker jag. Jag behöver inte oroa mig för att inte vara nykter, för jag tycker att alkohol förstör julstämningen. Visst, en julöl och en punch kan man väl ta, men inte fan så man blir full. Visserligen har jag tur som hatar julöl och punch, så ja. En nykter julafton for president. Det är då julen är som bäst!!

Ikväll ska jag på Korianders sista muskquiz för det här året. Hoppas att dom börjar med det igen nästa år!! Borde dom göra, för jag antar att de tjänat en del pengar på detta och det är ju gött?!

Imorgon ska jag upp tidigt. Jack Frost visas på tv3 klockan 08:35, sen så ska jag hjälpa till att städa här hemma fram till 12:00. Då ska jag till stan med Lollo för att gå på systembolaget och sen så ska jag eventuellt jobba så jag slipper göra det på annandagen då jag garanterat lär vara bakfull.

Så.. nu vet ni vad jag har för mig de närmsta dagarna, haha. Nu ska jag sminka mig, HEJ!

Skitdag.

HEJHEJ!

Idag mår jag inge vidare, så blir nog sängliggandes hela dagen... märker hur jag börjar komma in i nån slags förkylning, och eftersom jag vägrar vara sjuk på juldagen så tänker jag göra allt för att hålla mig borta från förkylningen. Har även årets fetaste mensvärk på det också, så idag är jag jävligt bitter.

Nu ska jag ta mig en ipren. Woop, wooop!

Lördag.

Yo!

Har ju glömt nämna vad jag tycker om MJ's nya album som släppts. Saken är den att jag fan inte tror att det är han på alla spår på skivan... det låter verkligen inte som han. Det är verkligen stor skillnad på vissa låtar, och det tror jag alla andra som lyssnar hör också. Och att klandra hans röst p.ga ålder (nån låt spelades in 2007, andra 1979 osv) är ju bara löjligt. Tror fortfarande att Sony vill sitta & mjölka ur pengar av King of Pop.. så nej. Jag är missnöjd med denna skiva. Hade faktiskt önskat mig den i julklapp, men tacka fan att jag hann lyssna på den först innan någon av min familj hann köpa den. Fake är inte min grej.

Annars då? Jo, jag har jobbat. Tänkte att det var lika bra att ta det idag, för imorgon ska jag hem till min morbror och hans fruga för min kusin har fyllt 20 år! Då ska vi tydligen äta middag. Ska bli jävligt trevligt, faktiskt.. har inte träffat min mammas släkt på länge, så detta ser jag framemot!

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra.. är för trött för att spela WoW.. skulle egentligen behöva avsluta musikquizet som jag hållt på med i 2v, men jag har ingen lust med det heller.. haha. Latast i världen jag den tjej!

Aja. Ni får ha't gött!

Whattup?

TJENNA.

Tänkte blogga lite snabbt, för klockan är rätt mycket och jag behöver sova. MEN - folk undrar hur det går med Norge och träningen osv.

Ja, angående Norge så går det inte alls. Har inte sökt jobb där på 2-3 månader, och det har jag gjort för att jag inte har någonstans att bo. Lägenheten jag & mina polare hittade har vi ju kvar, men just nu bor det även killar där, och jag känner att det inte är min grej att bo med motsatt kön under ett & samma tak. Kommer aldrig kunna slappna av då... Så för tillfället är Norge nerlagt.

Och träningen? Ja, den har jag också lagt åt sidan. Jag känner mig stressad inför jul och juldagen, så jag skjuter upp träningen... men jag har önskat mig en massa träningsprylar i julklapp, så jag kommer förhoppningsvis kötta mer än någonsin i gymmet efter nyår! Riktigt gott.

Och StinaBerit's Julkalender? Var helt enkelt trött på att skriva om ett ämne varje dag. Blev för mycket press för att jag var "tvungen" att blogga. Inte min grej det där, alltså.. vill ju helst ta saker i min egna takt, även om det är förbannat segt ibland!

Sådär. Nu vet ni allt, och behöver inte fråga för det är jobbigt att dra upp samma historia varje gång någon frågar. Jobbigt att va kjendiz, jag vet......................................... ;PppPPp


Fredag.

Hej, ni!

Quizet gick inte så bra igår.. vi kom bara på 15e plats. Men nästa gång ska vi försöka klättra högre, för då äre den sista quizkvällen på Koriander för i år! Sorgligt, men sant.

Ikväll ska jag hänga med Möller. Vi ska käka Tacos, göra pepparkaksslott och kolla på film! Så den här fredagen blir jävligt lugn. Gött!!

Och vet ni? Det är bara 8 dagar kvar till Juldagen................ :D :D :D

Musikquiz ikväll.

Yo!

Ska alldeles strax bege mig mot Koriander för ännu en quizkväll.
Denna gång har jag Cazzie, Therese och Po i mitt lag. Så vi är fyra pers...
Men det får väl gå, tycker jag.

Varsego, här får ni en bild på mig som jag tog 18:51.
Ni har aldrig sett mig så seriös.


Pruttkallt.

Ja, som rubriken lyder. Jävlar i havet va kallt det är ute nu! Jag är ju inte särskilt smart av mig som bara går i leggins heller, när det är minusgrader ute. Fy va kallt det är! BRRR! Blir att dra på mjukisbrallorna och duntofflorna sen. Och en fet stor stickad tröja. Shit va gött.

Har inte gjort nåt särskilt idag. Kollat på film, mött Möller på stan, tog en kaffe med Simon, Möller, Hanna M och Louise R! Det var gött. Kul att träffa Simon också. Det är ju inte ofta man ser han längre då min kära bög jobbar i sthlm!

Nu är jag iaf hemma. Funderar på vad jag ska göra härnäst.. vill bara ha juldagen, känner jag. Gief.


13e December.

Har precis kommit hem från stan. Gick på möte hos AMS för att försöka få en praktikplats inom Karlstad Kommun. Så jag ska på möte igen i veckan eller nästa. Där ska jag prata om vad jag gillar att göra och kan tänka mig att jobba med. Ska bli jävligt kul, äntligen är man på G!

Har även handlat de sista julklapparna, också. Nu har jag köpt till systerdotter, syrran & hennes man, brorsan och mamma & pappa. Tror alla kommer bli jätteglada. :-)

Nu ska jag slå in julklapparna och dra på lite julmusik!

Glad Lucia, everyone.


2010

ÅRET 2010

Hur har året 201o varit för dig? Bra och dåligt, men mest bra!
Bättre än förra året? Hell to the yeah?!
Har du träffat några nya vänner? Det är möjligt..
Någonting du aldrig kommer glömma från 2010? Sommaren.
Har du flyttat under år 2010? Nope.
Har du hittat en ny låt som du älskar? Många!
Isåfall vilken? PAPAPAMERICANO
Har du druckit alkohol? Ja.
Har du rökt? Ja, men feströkt.
Har du kysst en främling? Hm... ja.

KÄRLEK.

Hur har din kärlek varit 2010? Sådär.. men utan att avslöja för mycket så tror jag den slutar bra. ;p
Har du varit kär? Nej, men varit intresserad.
Har du sagt jag älskar dig till någon? Ja.
Har någon sagt jag älskar dig till dig? Ja.
Har du haft sex någon gång under året? Ja.
Har du haft ett hemligt förhållande? Nej.

SORG&HÄMD.
Har någon i din närhet tagit självmord? Nej.
Har någon i din släkt avlidit? Ja, syrrans/familjens hund Baresi..
Har du slagit någon på riktigt med knytnäven? Nej.
Har du varit i slagsmål? Nej.

PERSONLIGT.
Har du gjort någonting du ångrar? Ja.
Isåfall vad? Att jag träffade brorsans polare. :)
Har du skämt ut dig? Det har jag säkert.
Har du ljugit för en vän? Har jag säkert.
Har du varit ute en hel natt?
Det har jag.
Har du blivit tagen av polisen?
Nej.
Har du sovit i samma säng med någon av det motsatta kön? Ja.
Har du sovit i samma säng med någon i samma kön? Ja.

SKOLAN&FRITIDEN.
Vilken skola går du i? Gick på Tingvalla.
Har någon varit elak mot dig i skolan
? Ja.
Hatar du någon i din skola? Nej.
Har du gjort något framsteg? Haha, nej. Inte skolmässigt iaf.
Har du haft alla rätt på ett prov? Vore ju drömmen.. men nej.

VÄNSKAP.
Har du träffat nya vänner? Har jag nog.
Har du förlorat en vän? Ja.
Har du fått tillbaka kontakten med en gammal vän? Ja.
Har du gått bakom ryggen på en vän? Ja. :(
Har du ljugit för en bästavän? Ja.
Har du haft en relation med en vän? Nej.
Har du många killkompisar? Det har jag.

Bloggtorka.

Ursäkta att jag inte bloggat på 3 dagar, men har inte haft någon ork.
Känner mig bara jävligt stressad nu inför jul och det är mycket jag vill ha gjort..

Men jag lever iaf. Har bara inget bloggsug längre.
But I'll be back.

Pouss.

StinaBerits julkalender LUCKA 8!



DET HÄR FÅR MIG ATT GRÅTA


Jahaja. Såhär är det... jag må verka jävligt råcool, snygg, careface och allt det där. Men innest inne är jag nog fan riktigt känslig.

Jag gråter åt sånt som är sorgligt, liksom.. ganska uppenbart, imo.

Men några exempel..
* När någon av min familj eller vänner råkar illa ut.
* När en kille dumpar mig eller när han inte behandlar mig som man borde behandla en tjej.
* Filmer.
* När jag sårat någon.
* När jag får en stor fet utskällning och blir kallad för saker.
* När livet inte alltid går som jag vill.

Sen finns det ju glädjetårar. Typ som när jag fick höra att jag skulle bli moster.

Annars brukar jag inte grina särskilt mycket. Stenhård är jag. GAAAH!!!11one

Imorgon öppnar vi lucka nummer nio. Fett med nice! Då kommer jag skriva om Fula Ovanor.

Jobbig dag, fan.

Hejhej!

Har mått apkasst idag. Eller.. aa. Min mage har gått & blivit skitkonstig. Känns typ som att den är full i magsyra (skitäckligt, jag vet) men jag känner mig inte sådär jätteillamående.. jag orkar knappt äta mat för det känns som att magen redan är full. Och nej, jag är inte gravid. Så det är lite lurt... bara inte magsjukan är på G för då blir jag sur. Ska ju äta frukost på Kaviar med Möller imorrn, köpa cataclysm och sen på musikquiz. Så jag hoppas iaf att det blir bättre imorrn..

Sen har jag pratat lite med Lollo angående den 25e December. Vi är så jävla taggade båda två, även om det är över två veckor kvar tills dess! Vi kom iaf fram till vad man ska vinna när vi kört klart musikquizet som jag har gjort.. och det kommer bli två trisslotter. Kan väl va roligt. Och den som vinner hoppas jag verkligen inte skrapar fram 10.000 eller nån annan hög summa... då jävlar.

Ska alldeles strax lägga upp dagens lucka också från min julkalender. Har inte haft ork till det tidigare idag.

Här får ni eventuellt en bild på mig & pappa. Eller ja.. när han är jag, och jag är han rättaresagt.



När inget hjälper.

Halloj.

Har funderat länge på om jag ska skriva eller inte, om en grej som har hänt. Men jag låter människorna jag pratar om vara anonyma. För jag, som deras vän, vill att de ska få vara ifred och se till att ta hand om varandra.

Det som har hänt ska inte få hända någon i hela världen. Jag vill inte ens att de jag hatar mest av allt i hela världen ska råka ut för det.

Jag vet att ord inte hjälper. Jag vet att en hjälpande hand inte hjälper. Jag vet att inte ens fysisk hjälp hjälper. Och det har jag berättat många gånger för min vän, att det gör ont i mitt hjärta för att jag även vet att vad man än säger eller gör inte hjälper dom på något vis. Att de kommer få bära denna sorg för resten av deras liv. Och att en ändå rätt närstående vän ska få behöva gå igenom det här är så sjukt ledsamt och jobbigt, även för min del.

För.. från min synvinkel, som vän, så har jag ingen aning om hur jag ska bete mig efter detta. Jag är så jävla rädd för att säga fel saker, att höra av mig, att fråga. Men jag har tur, för min vän förstår mig ändå, och säger att jag inte behöver säga något, eftersom det inte finns något att säga. Och min vän har rätt, för det gör det ju inte. Jag önskar bara att man kunde få bort deras smärta, men det är ju också omöjligt eftersom att de förlorat nåt så dyrbart, vackert och oersättligt.

Det tog ett tag för mig att inse vad som verkligen hade hänt. Det var faktiskt först igår jag verkligen förstod.. då jag läste min väns blogg och tårarna bara forsade. Vad fan skulle jag säga nu? Vad kan jag göra? Ska jag ens prata om det som har hänt med min vän?

Men det enda jag kan göra för dom är att vara där för dom när de än behöver mig, och det är precis vad jag ska. Jag kommer alltid att finnas där för dom båda..

.. För jag tycker om och bryr mig om er så mycket.

StinaBerits julkalender LUCKA 7!



MINA FÖRÄLDRAR

Haha, började skratta så fort jag skrev "mina föräldrar". Det är ett tecken på att mina föräldrar är lite  speciella.

Min pappa, Mats, är den där göbbgrinige. Han är den som inte orkar gå på olika evenemang eller hittar på särskilt mycket. Utan han trivs helt enkelt i sin soffa, framför tv:n, med V75 i ena näven och snusdosan i den andra. Sen har han varit väldigt sträng. Eller ja, han har väl inte varit mer sträng än någon annan Svensson-farsa, men han är den som säger till på skarpen oftast. Och på så vis så har det lett till att jag aldrig har gjort eller gör något dumt. Utöver detta så är pappa Mats den bästa pappan i hela världen.

Sen har vi mamma Lena. Herregud... haha. Ja, mamma är utan tvekan världens bästa mamma. För hon är sådär glatt puckad som jag är, och vill en bara väl hela tiden. Sen så ställer hon upp väldigt mycket. Sen så är hon väldigt glad i vin, också! Men det jag gillar mest med mamma är att  hon är så fantastiskt korkad ibland.

Imorgon öppnar vi lucka 8, och då kommer jag att skriva om "Det här får mig att gråta". Buhu.

Riktigt gott!

TJENNA!

Idag är jag riktigt jobbigt glad. För nu har jag världens goaste feeling att allt är fan helt jävla fantastiskt. UUUUH så jag längtat! Och UUUUUH va bra allt känns! Jag är så jävla glad för min väns skull, jag är så glad för att Cataclysm släpps imorrn, jag är så jävla glad över att jag har så sjukt bra polare och UUUUH va gött det är!! Life is fucking good nu, och såhär vill jag fan alltid ha det.

Längtar som en dåre till juldagen också, för jag och Lollo har planerat rätt så bra med vad vi ska göra. Blir b.la musikquiz som jag själv har gjort, och självklart drar vi in alkoholen i det hela. Ska ju inte gå ut något alls försen på juldagen, så jag är rätt gött taggad. Inga konstigheter, imo.

Imorgon ska jag träffa Lollo igen, har börjat hänga med henne rövmycket nu. Och det är riktigt gott, för hon är ju en pajas. Och sen på kvällen ska jag dra hem till brorsan. Idioten ska bju' på mat och eventuellt visa mig ett spel som han har köpt.. Little big planet eller vafan det hette. Nice.

Aja. Nu ska jag fortsätta va dretglad åt allt ja titter på, så haré gött muthafakkurs.

StinaBerits julkalender LUCKA 6!



NÅGOT JAG SAKNAR

Jises, finns riktigt mycket jag saknar! Jag saknar de som har gått bort och stått mig riktigt nära. Typ farfar, mormor och Baresi. Hade gett vad som helst för att få träffa dom igen. Men jag får helt enkelt vänta tills det är min tur att somna in..

Sen så saknar jag ett jobb. Vilket som helst. Men fick ett brev från AMS i veckan, där de sa att de hade hittat en praktikplats åt mig som de ville prata om. Ska bli kul! Bara det inte är McDonalds.. vill aldrig mer dit igen, fyfan.

Sen så saknar jag min barndom då man slapp vara vuxen och söka jobb & ha massa vardagliga problem. Vill bara få leka och ha kul. Så jo.. barndommen, vart tog du vägen?

Annars saknar jag inget särskilt, faktiskt. Jag saknar inte ens att ha en pojkvän. Eller ja, lite. Men det är ju inte så att jag går under, direkt. Men det är som jag sagt.. händer det så händer det, och gör det inte så gör det inte det. Skitenkelt och görgött att känna så!

Imorgon öppnar vi lucka 7, och då kommer jag att skriva om Mina föräldrar! Då får ni verkligen hålla utkik, för då ska ni få reda på ett och annat. Ska bli görsköj! :D

Söndag.

Tjenna.

Idag har jag städat på salongen. Superkul, really! Sen när jag kom hem så tog jag min tid att göra pasta och pesto. Kan vara den godaste maträtten jag kan, och ändå handlar det bara om 2 ingridienser. Och så har mamma färgat mitt hår också. Denna gång hela håret, då jag var lite för ljus i håret för att matcha mitt löshör (som jag endast använder när jag ska ut). Kan va bra att veta, liksom.

Nu har jag laddat ner alla Twilightfilmer, så jag tänkte köra ett littet Twilight-maraton med mig själv. Eftersom jag inte har nån karl som kan ge mig kärlek, så kan jag väl likagärna titta på en karl som ger kärlek till någon annan? Sounds like a plan, tycker jag.

Ni får ha det riktigt gott. Vi hörs!

StinaBerits julkalender LUCKA 5!



MINA BÄSTA VÄNNER

Genom åren har jag haft sjukt många bästa vänner. Min första bästis hette Isabell, och vi gick på samma dagis. Och i skolan hade jag också bästa kompisar, men de dök inte upp försen efter 4an.

Bästa vänner som jag hade på högstadiet har jag kvar än idag, men vi umgås inte lika flitigt som förr då man har fått ett helt annorlunda liv. Men Cassie, Therese och Majda vet att jag tycker om dom jättemycket och att jag alltid kommer att finnas till hands om det skulle vara något.

Men den som varit min allra bästa vän sen gymnasiet är ändå Linn Möller (tjejen bredvid mig på bilden). Vi delar inte alltid samma åsikter, men vi respekterar dom. Sen så förstår hon mig väldigt mycket. Det är henne jag vänder mig till om jag skulle må dåligt, för hon kommer med jäkligt bra råd! Vi har ju suttit i samma båt skulle man kunna säga. Vi vet vad vi gått igenom, har gjort och inte gjort. Hon får mig att tänka klart, liksom.

Vi har varit osams två gånger. Den första gången var vi ovänner i ett halvår. Det var en riktigt jobbig tid ändå, för hon var ju fortfarande den som jag hade roligast med. Men vi löste det, för vi vet att man ska förlåta och att människor är värda en andra chans. Man måste bara få ta en paus från varandra och hinna tänka & sakna. Den andra gången vi vart ovänner var i somras, faktiskt. Men det höll på i typ 1-2 veckor. Och jag visste att jag hade gjort fel då, så jag köpte en present med ett litet kort till henne som jag la utanför hennes dörr medan hon var på jobbet.

Och varför köpte jag en present istället för att bara ringa och säga förlåt? Ja, jag är inte särskilt bra på att prata muntligt. Jag är faktiskt skitkass på det. Så jag skrev på kortet att jag varit jättedum men att jag älskar henne och bad verkligen om ursäkt.

För det värsta man kan göra är att göra din allra bästa och finaste vän besviken. Vänskap är att ha förtroende för en annan människa, och det är den jag värdesätter i våran vänskap. Jag kommer aldrig kunna hitta en annan människa som är så jävla bra som Möller. Hon är exakt som mig fast snyggare och smartare, är jag tyvärr tvungen att erkänna. Men annars är vi precis likadana!

Linn vet hur mycket jag älskar henne och vet att jag aldrig mer skulle kunna svika henne igen för något eller någon. Jag har hittat min BFF och det är jag jättetacksam och sjukt jävla dretglad över!

Imorgon öppnar vi lucka 6, och då kommer jag skriva om Något jag saknar.


I've waited all my life to cross this line, to the only thing that's true.

Fan vilken bra låt!

 

Nu ska jag hem & våldgästa Lollo och Daniel.
Herrå.


StinaBerits julkalender LUCKA 4!



MINA DRÖMMAR!

När jag var yngre så minns jag exakt vad jag ville bli. En raggare. Varför vet jag inte, men jag antar att jag tyckte att det såg så kul ut när man hade såntdär motormöte eller vad man nu kallar det. Sen att raggare verkade va så coola och sköna. Men idag är det helt annorlunda. Nu tycker jag bara att raggar-prylen är fult.

Rockstjärna
Idag har jag flera saker jag skulle vilja bli och göra. Eftersom jag håller på med musik så skulle jag ju kunna döda för att få stå på en scen och uppträda en alldeles egen låt, där publiken sjunger med. Men jag har varken mod eller motivationen för att komma så långt. Så jag lägger den drömmen på hyllan ett tag till...

Dagisfröken
Sen har jag alltid velat bli dagisfröken. Jag vet att det innehåller mer än att bara se efter och leka med barn, men det är ändå något jag vill göra. Jag älskar barn för dom är så fantastiska på alla sätt & vis. Och jag själv känner mig fortfarande som ett barn då & då, och jag tycker det är jobbigt att behöva växa upp och "face the reality". När man slutar leka är man inte vuxen, då är man död enligt mig.

Hjälpa andra

Jag vet att jag inte är speciellt smart utav mig ibland, men när det väl handlar om andras välmående och att försöka få andra att hitta sig själva så är jag fan riktigt duktig på det, utan att behöva skryta. Jag har fått höra flera ggr att jag kommer med bra råd, och att mina ord faktiskt hjälper. Jag vet dock inte om jag skulle vilja kalla det psykologi, men nåt i den stilen iaf.

Det där var yrkesmässigt, det. Sen vad jag skulle vilja göra är väl att;
1. Resa jorden runt. Andras kultur intresserar mig!
2. Befinna mig i Big Brother-huset. Har jag velat sen det startade men hade inte åldern inne.
3. Gifta mig i hårdrockstema eller nåt dylikt.
4. Bo i ett hus, dock inte alltför långt från stan.
5. Skaffa en hund.
6. Bli ekonomiskt oberoende.
7. Ta körkort. Kanske.

AND THAT'S ALL, FOLKS! Imorgon öppnar vi lucka 5, och då kommer jag skriva om Mina Bästa Vänner! Tror att det kan bli intressant, så kika in här imorgon så får ni se. ;)



Night-thoughts.

HALLO!

Nu sitter jag här & lyssnar på våran kära Tommy Nilsson - Öppna din dörr. Han är bra om man gillar mörker & levande ljus. Tror jag gått & blivit lite bögig utav mig, men det är väl OK om man är tjej antar jag. Riktigt gott är det.

Jag har tänkt efter lite, så som jag brukar göra. Och jag känner fan att det fattas något. Sen om det är bra eller dåligt har jag inte kommit fram till än... men jag saknar, iaf. Det är ju lite jobbigt.

Har gjort så sjukt mycket misstag i mitt liv, men ändå känns det som att ett utav de misstagen har lärt mig något, och för första gången känner jag att jag kan göra något åt det. De som känner mig kanske har en aning om vad jag pratar om, och misstycker det jag vill få gjort. Men för mig känns det så jävla rätt, för jag vet precis vad jag vill ha och inte ha i mitt liv. Och även om andra inte tycker att jag gör rätt, så måste jag ändå få bestämma själv. Och skiter det sig så har jag bara mig själv att skylla.

Även om det gått åt helvete flera gånger för mig så har jag ändå mod till att våga chansa. Och bara det tycker jag är jävligt starkt utav mig. Att våga, alltså.

Men jag hoppas iaf. Och jag ber om ursäkt för att jag skriver i gåtor. :-)

StinaBerits julkalender LUCKA 3!



MINA SYSKON!


Jag har två stycken fantastiska syskon. En bror och en syster, båda två är äldre, så jag är den yngsta.

Jag kan börja berätta om min bror Robin. Han är 24 år gammal och bor själv några hundra meter från där jag bor. Han är en av de mest fantastiska människorna som finns, och det är ärligt det! Han får mig alltid att skratta och känns som en bästa vän eftersom vi har gemensamma polare också. Vi brukar ses rätt ofta och vi pratar om det mesta. Han är ett riktigt bra stöd om man känner sig lite ledsen. Han brukar inte trösta en, men hans jävla humor får en att tänka på annat. Så det är nog det bästa min bror. Hans humor!

Och syrran då. Ja, Lisa heter hon och är 28 år. Har inte umgåtts så mycket med henne eftersom hon är 7 år äldre än vad jag är. Men jag tycker hon är en riktigt bra syster, för hon kan verkligen pusha en till att söka mer jobb. Sen att hon gav mig en systerdotter gör henne till världens bästa syrra någonsin! Men jag tycker att hon är en skitbra syrra, för hon pushar på en som sagt! Och sånt behöver ju en lat människa som jag :-)

Imorgon öppnar vi lucka 4, och då kommer jag skriva om Mina Drömmar!
Alltså, jag skriver det jag drömmer om, dvs vad jag vill bli. Inte typ det man drömmer om nätterna. ;p



BIG BROTHER 2011!!!

Hej allesammans!

Majda skrev till mig på Facebook och berättade att det går att söka till BB nu. Jag gjorde det direkt då hon berättade det. Nu är det upp till er om jag ska vara en säker prick att hamna i BB-huset, så om ni vill se mig skämma ut mig inför svenska folket i tvrutan så ber jag er mejla till:

[email protected]


Tipsa mig i detta mejl och berätta just varför jag skulle passa att vara med i Big Brother. De flesta utav er vet ju redan hur jävla korkad och fantastisk jag är som människa, så skynda er att mejla NU!!!!

StinaBerits julkalender LUCKA 2!



MIN FÖRSTA KÄRLEK!

Ja, ni... min första kärlek alltså.... hm. Ja. Alltså.. jag har haft pojkvänner osv, haha. Men min första pojkvän såg inte jag som en kärlek, direkt.. eller, man var väl förälskad eller vad man ska kalla det, men aldrig kär. Sad but true.

Men min absolut första kärlek måste ha varit Marcus.. han jag var förlovad med när jag var 15-16? Han var liksom den där killen som gjorde allt för en. Ställde upp när som, sa ofta "va fin du är", hittade på romantiska saker och sånt där. Riktigt fin kille!

Hur hittade jag min första kärlek då? Jo, det var på en Community (han bodde då i Uppsala och jag i mitt kära Karlstad) och så hade jag skrivit något på ett klotterplank, och så kom han in på min sida och så började det. Vi pratade konstant om allt och ingenting. Sen bestämde vi för att träffas och då blev det som det blev. Jag visste ju redan då vad jag ville med honom, och jag blev helt salig när det visade sig att han ville samma sak. Så vi pendlade fram och tillbaka varje helg till varandra, förlovade oss (har kvar ringen än idag, haha) och sen så höll vi på att planera att bli sambos när han tagit studenten och skulle börja studera vidare i Filipstad.

Men underbart är kort... efter 1 år och 8 månader tillsammans så tröttnade jag. Jag kände mig fast på något vis. Jag tog han även för givet och jag började längta efter singellivet! Så vårat förhållande tog slut där.

Men vi har kontakt än idag och han är fortfarande samma fantastiska kille, om än ännu mer fantastisk?! Han är ju nämligen den kärleken som aldrig har lyckats såra mig och velat mig något illa. Han är även min absolut första kärlek, också.

Imorgon öppnar vi Lucka 3, och då kommer jag skriva om Mina syskon. Haha, ska bli skitkul!!


StinaBerits julkalender LUCKA 1!



EN PRESENTATION AV MIG SJÄLV!

Ja, de flesta utav er vet redan vem jag är. Men för er som inte har en aning, this one's for you. Jag heter Stina Nilsson, är 21 år gammal och är född, uppväxt och bosatt i Karlstad, Värmland.

Som person är jag väldigt glad utav mig för det mesta. Älskar att få andra att skratta åt det jag säger eller gör! Kan även ibland bli väldigt missförstådd då jag förklarar jävligt dåligt ibland. Sen så är jag inte speciellt smart utav mig. Och det är ingenting jag skäms över, utan jag är fullt medveten om hur korkad jag kan vara även om det blir jobbigt ibland.

Jag har haft en bra uppväxt i mitt liv. Den har varit sträng, men det har bara gjort mig gott, då jag varken tar droger eller är ute & festar varje dag. Försöker göra så gott jag kan med att göra mina föräldrar stolta, och jag kan gott meddela att dom är stolta. Jag gör det jag ska det föräldrarna säger åt mig. Sen så tycker mamma att jag är en mästare på att höra utav mig, speciellt när jag är ute & festar. Vet ju hur oroliga föräldrar kan bli ibland. ;)

Jag är även väldigt insatt i musik. Min favoritgenré är akustiskt. Finns nog inget finare. Har själv spelat gitarr sen jag var 14 bast, men än är jag inte ett proffs. Jag kan ta ackord, hålla takten och läsa tabs. That's it, liksom.

Mitt kärleksliv har gått upp och ner. Har varit förlovad en gång, då var jag 15. Ung & dum skulle jag vilja kalla det. Men han jag var förlovad med var en riktigt bra kille, så jag ska ju inte klaga. Men sen vi gjorde slut har jag bara träffat puckon. Det har handlat om droger, killar som dejtat andra samtidigt, en som inte kan sluta prata om sina ex, en som varit otrogen och sen varit ett slit & släng och dög när det passade. Ja, det har inte varit lätt. Men även om jag bara har träffat dåliga killar på senare dagar så gör det mig inte speciellt mycket i nuläget. Jag söker inget förhållande, men träffar jag någon så visst. Händer det så händer det, och gör det inte det så gör det inte. Tar det helt enkelt jävligt chill med kärlekslivet. No hurries.

Jag tog studenten 2008, då jag läst programmet Journalistik i 3 år på gymnasiet. Det sista halvåret praktiserade jag dock på ett café, då jag hade riktigt dåliga betyg och hade hög frånvaro. Det är självklart något jag ångrar idag, då jag kan känna ett visst sug efter skolan och att få göra läxor och sånt, men gjort är gjort. Jag är också arbetslös, vilket jag varit sen jag tog studenten. Vissa dagar klättrar man på väggarna och blir deprimerad över hur arbetslös man är, andra dagar är bättre för då har jag ändå saker att utföra. Det är både på gott och ont, dvs.

Sen har jag haft komplex över mitt utseende i princip hela livet. Inget man har märkt av på mig kanske, men jag har dåligt självförtroende. Har haft problem med min övervikt sen jag föddes, ungefär. Även om jag var normalviktig i 13-14 års ålder så tyckte jag även då att jag var stor. Jag har försökt banta minst 118 ggr i mitt liv, lyckats gå ner max 5-8kg.

Men nu har jag börjat träna "på riktigt". Tränar 3ggr i veckan på Friskis nu och tycker att det är hur kul som helst! Älskar verkligen gymmet. Sen när jag blivit starkare och fått bättre kondition så ska jag gå på Friskis fler ggr i veckan, då jag egentligen tycker att 3ggr i veckan är alldeles för lite.

Jag har rökt, men röker inte längre. Eller det händer väl att man tar en cigg av någon när man är ute & dricker, men det händer väldigt sällan då jag knappt är ute & festar längre. Nu snusar jag istället, och har inga planer på att sluta heller även om jag vet att det inte är bra. Men hellre att jag snusar än att jag röker.

Jag har även 3 tatueringar på kroppen. Har en sol i nacken som jag gjorde i Augusti 2007. Solen står för "sola i karlstad", då jag älskar min hemstad hur tråkigt det än kan vara här ibland. Sen så har jag en gitarr på benet, som ett tecken på att jag älskar att spela gitarr. Den tatueringen är dock inte klar än, men ska fixa den så fort jag har pengar till det och tid. Min sista tatuering har jag i svanken och är även den nyaste jag har gjort. Det är en text som lyder "There have been others, but never two lovers like Music & Me". Det är en textrad från Michael Jackson's låt Music and Me. Anledningen till varför jag tatuerade den var för att jag för det första älskar musik mer än livet, och sen för att det just inte har gått så bra på kärleksfronten i mitt liv. Musik har gett mig mer kärlek än vad de snubbarna i mitt liv har gjort, helt enkelt. Har även hål i båda öronen, men ingen piercing.

Ja.. det var en presentation av mig själv. Hoppas ni är nöjda.
Imorgon öppnar vi lucka två, och då kommer det att handla om
Min Första Kärlek.
Blir väl roligt för er?!

Istället för en julkalender...

... där man har tävlingar och kan vinna olika priser varje dag fram till julafton i denna bloggen, så tänkte jag köra en annan grej fram till jul. Då handlar det om att jag ska hålla mig till ett visst ämne som jag ska skriva om ända fram till Julafton.

Imorgon börjar jag med det första ämnet som kommer att handla om "En presentation av mig själv". Inte sådär jättespännande tänker ni, men vem vet. Ni kanske får reda på något ni inte hade en aning om mig innan. Så stay tuned... imorgon börjar vi med lucka ETT!




Året som varit.

Yo, yo, yo!
Tänkte skriva lite om hur mitt år har varit, månad efter månad, precis som jag gjorde förra året i denna blogg. Visst, har en hel månad att gå igenom nu också, men jag antar att det är samma visa som alltid. Dvs jul & nyår, haha. Upptäckte även att min blogg fyllde 1 år för en vecka sen. Grattis till mig själv! Iaf... here we go.


Januari: Ja, det enda nyårslöftet jag hade var att jag inte skulle dejta på hela året för att jag bara hade varit med om puckon hela år 2009. Självklart sprack det. Hade även ett litet LAN hos mig då.

Februari: Jag blev helt besatt av King of pop, haha. Fjortis. Fick även prova på hur det var att sjunga i en studio. Inte en såndär proffs-studio då, men en liten en som CF har hemma hos sig. Dessvärre publicerades aldrig de låtarna vi gjorde. Stay tuned, för det var inte sista gången jag gjorde nåt sånt roligt! Träffade även en kille som Zarah och Micke hittade åt mig. En s.k "fix up".

Mars: Månaden började inte så bra... familjens älskade familjemedlem Baresi gick bort. Han var tvungen att avlivas för att han var så gammal & haltade. Saknar honom fortfarande, men vet att han har det bra i himlen med mormor. Sen så tog jag en tripp till Arvika för att kolla in Mustasch. Fick mig ett gitarrsolo av gitarristen David, dretnöjd var jag. Sen så var det Ellens dop den månaden också. Och så fortsatte jag dejta samma kille.

April: Skaffade en tatuering på vänsterbenet som Zarah gjorde när hon jobbade i tatueringsstudio. Jag fick vara försökskanin. Tatueringen är ännu inte klar, men ska fixa den när jag får tid och pengar. Fortsatte dejta även här, även om jag inte ville.

Maj: Jag och killen jag träffade slutade dejta för jag inte orkade lyssna mer på hans tjat om hur många tjejer han hade varit med.

Juni: Jag gick ut & festade med mitt ex R för första gången sen vi gjorde slut. Gick hur bra som helst. Inget tjafs eller nåt. Min vän Sandra tog även studenten och jag fanns där och grattade. Midsommar firades i sommarstugan i Väse. Sen så var det 1 år sen Michael Jackson gick bort den månaden, så då hade vi memorial-fest hemma hos Daniel.

Juli: Syrrans möhippa, Arvikafestivalen, jag fyllde 21 och så fick syrran äntligen gifta sig med sin Martin! Riktigt bra månad, faktiskt.

Augusti: Var ute & festade mest. Började då träffa brorsans polare i slutet av månaden...

September: Kör all in på Oslo och åker dit för att lämna CV:n. Var sjuk i typ 3v också. Ellen fyllde 1 år! <3 Träffar fortfarande brorsans polare men gick utför i slutet av denna månaden för att han slutade höra av sig.

Oktober: Tatuerade mig ytterligare ännu en gång, denna gång i svanken. Bestämde mig även för att prova på en ny frisyr, och då klippte mamma sidecut på mig. Har det än idag.

November: Bestämde mig för att börja träna på riktigt, så jag tog min tid att dra till friskis. Nu tränar jag där 3ggr i veckan än så länge, men mer ska det bli. Har haft en skitbra månad i November!

December: Ja.. det är ju första December idag, men det som kommer hända är väl att jag ska fira jul med mamma, pappa och storebror här hemma. Sen på juldagen ska syrran, hennes man och systerdotter komma & fira jul med oss. Sen på kvällen blir det utgång! Och så äre ju självklart nyår, vet dock inte än om jag ska ut eller om jag ska ta det lugnt.

Så för att sammanfatta år 2010... jag har haft ett sjukt bra år. Även om saker inte gått som jag tänkt mig så är jag ändå nöjd, för jag har ju trots allt överlevt. Inte blivit slagen, våldtagen, knivstucken eller nåt annat otrevligt.

Och jag tror att år 2011 kommer vara ännu bättre. Framförallt i jobbfronten och träningen. Känns som att man växt nåt så fruktansvärt i år, så nu vet man att man klarar vilka hinder som helst. Bring it, 2011. Jag är så jävla redo för ännu ett år som kommer vara mitt.



Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!