HELG!

Och DÄR blev det helg! Fyfan så gött. Och fy i helvete va jag ska sova! Har några timmar att ta igen. Tog mig verkligen på krafterna att jobba de tre dagarna.. tror det beror på att jag varit den gamla StinaBerit i 12 dagar hemma i Sverige.. man vänjer ju sig så lätt.

Nu är jag själv hemma i lägenheten också. Både AK & Fanny har dragit sig mot Karlstad, så jag får sitta här helt själv. Skitkul. Not.

Har iaf unnat mig lyxmiddag ikväll. Fick bli korv med mos. Ska snart dra på en rulle och öppna min chipspåse och dricka min cola för att bli ännu mer fet... känner mig fruktansvärt sorglig nu, haha.

Men tacka fan för att man är så äckligt trött, för då kan man ju somna tidigt!

Hörs imorrn, suckfaces. :)


Torsdag, eller?

Helt sjukt att det är fredag imorrn. Vart i helvete tog tisdag och onsdag vägen? Va?

Aja. Gött & jobba iaf. Barnen hade saknat mig också, så det var ju gött. Fick t.om en ny bästis igår. Satt Och snackade TV-spel ett tag, och det slutade med att jag jobbade över i en halvtimme. Haha, jag är så jävla barnslig att det är löjligt.

Och istället för att jag ska jobba från 8 - 16, så får jag nu istället börja 8:30 - 16:30. DRETGÖTT! Slipper man gå upp 06:15.. Vi snackar alltså 45 minuter mer sovmorgon. Jag grinar inte.

Annarsssss händer det inte så mycket i Oslo. Sitter och väntar på AK nu. Hon är iväg och skaffar p-piller och sånt tar tydligen en jävla tid.. ska ju iväg och kolla in en ny lägenhet, då vi behöver flytta i Augusti.

Sen så kommer min bästa vän hit den 20e Maj! Ska ju ha årets största kalas här i lyan den 21e så jag är riktigt överlycklig över att hon kommer då! WOOP WOOP!!!

Nu ska jag dunka cphög musik och må gött. Ha de!

Ahhh, you touch my tralala. Mmmh, my dingdingdong.

Och så var vi tillbaka!

UUUUUUUUUUUUH LITTE DRETGÖTT ELLER?!?!? Nej, för det är det inte.

Det är farligt att vara ledig 12 dagar i sträck, för att sedan spendera dom dagarna hemma i Karlstad. Jag märker ju själv hur mycket jag saknar alla, och det var snuskigt jobbigt att åka tillbaka till Oslo idag. Fan, jag vill ju hänga mer!! Har ju inte ens hunnit träffa hälften av de jag ville träffa också. Men jag får vara nöjd. Möller har förgyllt varenda sekund då vi umgåtts!

Blev utgång i söndags, och det dracks mycket goda drinkar som Möller styrde upp. Sen så blev det efterfest, men som den kärring jag är så lämnade jag kalaset strax efter tre. På tok för tidigt.

Och igår avslutade jag min sista dag i Karlstad med gött umgänge och quiz på Bishop. Det var ett jättebra quiz, typ 118 frågor som jag skiter fullständigt i annars. Hur fan ska jag veta varför vi firar pingst? Eller vad den dretgamla floden i Tyskland heter? Kan iaf meddela att vi kom näst sist. Så vi vart skitnöjda.

Imorgon är det också dags för jobb igen. Har saknat det, faktiskt.. gött att få leka av sig och vara hur barnslig man vill. Hoppas bara de inte vill leka häst imorrn igen, för då bryter jag ihjäl hele kröppen.

Ha de!


Jag lever.

Fan va dagarna går fort... lördag natt redan. Alltså är det söndag nu. Jises.

Kan inte sova heller. Har ställt om mig totalt här hemma... not good. För mycket tankar innan man ska sova... och då hjälper det väl att surfa runt lite på nätet så man tänker på annat.

Saknar Oslo nåt så innåt helvete, men ändå vill jag forsätta vara här hemma och umgås med de jag inte träffar när jag är i Oslo.

Och det känns som att jag kommit över mitt ex helt nu, också. Iaf nästan. Har ju fått för mig att jag sett honom när jag var ute, och när jag trott att det var han så har det bara huggit till i magen. Så jag hoppas innerligt att jag slipper se han än på ett tag iaf. Vore ju att aldrig mer får se han, men det vet jag ju att jag kommer göra tyvärr.. kanske lite barnsligt utav mig tycker ni, men sån är jag. Är någon ett svin mot mig så vill jag ta avstånd fullt ut.

Iaf, igårkväll var jag på bådeoch-humöret. Kände inte alls för att träffa folk.. men de tjata röven av mig så jag gav det en chans som ledde till att jag var hemma runt 02:40. Jag hade svinkul, men det hade varit helt fantastiskt om det fanns alkolås på mobilen just då.

Och ikväll har jag varit hemma hos Möller och kollat på Big Brother och bara chillat. Riktigt gott.

Imorgon kommer brorsan, hans tjej, syrran, svågern och min systerdotter hit för att käka påskmat och bara umgås. Kommer bli jävligt trevligt! Familj fo shizzle.

Nu ska jag försöka sova. Nighty night.


Du får inte.

Du får inte knacka på min dörr, om du inte är redo att komma in.
Du får inte göra om mitt namn och börja kalla mig för din.
Och du får inte vandra på min väg, utan att visa mig ditt mål.
Å inte stjäla av min godhet, för att fylla upp ditt hål.

Du får inte riva mina murar, som jag omsorgsfullt har byggt.
Om du inte skyddar mina drömmar, så att jag kan somna tryggt.
Och du får inte ha mig som en dröm, när jag vill vara din verklighet.
Och du får inte säga att du hoppas, om du inte tror du vet.

Du får inte andas på min panna, och inte få mig falla mer.
Om du inte sen kan stå för all den oreda du ger.
Och du får inte röra vid mitt hjärta som att allt var uppenbart.
Men jag önskar inget hellre, än att du gör allt emot mig snart.


Dagens, va.

Dagens humör: Pigg, glad och nöjd. :)

Dagens borde: Öh.. vet inte. Jag har bara gjort bra grejer idag.

Dagens frisyr: Utsläppt tuperat.

Dagens klädsel: Tights, brunt linne och svart kofta.

Dagens planer: Städa och handla med morsan.

Dagens vill ha: Mys!

Dagens längtan: Oslo, faktiskt. Jag vill jobba!

Dagens fundering: Vafan jag drömde för nåt äckligt inatt.

Dagens beroende: Snus. 

Dagens tråkigaste: Att det gått så jävla sakta

Dagens tidning: Expressen.

Dagens låt: Alice DJ - Better off Alone!

En litta update!

Yo!

Fan, det är redan torsdag. Dagarna går sjukt fort här i Karlstad... hemfärd om 5 dagar!

Igår blev det musikquiz på Koriander. Jag var med Möller's lag, som kallade sig för Lag Tosintolerant. Varför dom hette så minns jag inte, men det gick bra för oss iaf. Tror vi kom på 3e eller 2a plats. Woop, woop!

Idag har jag kollat på Big Brother, städat och duschat. Ska snart göra mig i ordning för jag, mamma och pappa ska iväg & handla lite käk och sånt.

Och ikväll blir det givetvis lugnt. Är skitnoga med att spara pengarna jag får in så jag har råd med de "vettiga" sakerna. Skulle jättegärna velat dra ut idag men jag måste snåla, haha. Nackdelen med att jobba i Norge :)

Ha deeee!

Can't keep my hands off you!

Woah! Tisdag redan. Har 7 dagar kvar att spendera i Karlstad innan jag åker tillbaka till Oslo!

Men idag blir det lugnt. Så som vädret ser ut just nu är jag inte sugen på att hänga ute. Det är molnigt. Men klockan är ju bara 10:00 så vem vet... om solen kommer fram senare så ska jag träffa Frida & Lollo en sväng. Annars är det en rätt soft dag.

Och inte fan får jag någon sovmorgon här heller. Igår klev jag upp 07:30, dretpigg. Och nu imorse klev jag upp 08:00. Fast det kanske är sovmorgon ändå, på sätt och vis, eftersom en annan brukar släpa sig till jobbet 06:15?! ;)

Annars ska jag betala min hyra idag. Sen får jag lön imorrn igen. Och då ska jag betala den andra hyran också, för Maj månad. Roligt!

I övrigt har helgen varit bra. Blev störtskön i lördags när jag var ute med vännerna. Det blev Frida, det blev Biljardnian och det blev Koriander. Sjukt roligt hade jag! Tack som fan!

Nu ska jag sluta töla och tipsa er om en ny låt som Simple Plan (äntligen??!!?) har gjort. Det är en såndär låt man blir pigg och glad av. Sånt som behövs, ibland. INTE EN DAG FÖR TIDIGT!


Karlstad i 12 dagar!

Wohoooo, hemma i Karlstad igen!

Haft en awesome vecka på barnehagen! Barnen älskar mig, jag älskar barnen. Personalen älskar mig och jag älskar dom. Så äre, och det känns skitbra!! En av personalen sa till mig igår på lunchen att de ser direkt ifall någon är "hyggelig" eller nåt sånt, och de är jättenöjda med mig. Stärker mitt självförtroende något extra och de får mig att vilja jobba MER! Haha, tror jag börjar bli arbetsnarkoman.... därför suger det lite att jag ska vara ledig i 12 dagar nu. Kommer klättra på väggarna här hemma.. men skönt att vara tillbaka i Karlstad också!

Mötte mamma, pappa och systerdotter igår när jag klev av på tågstationen. Har inte sett min systerdotter på över en månad, så det var otroligt kul och skönt att få se & leka med henne igen! Hon hade saknat mig också, för hon blev jätteglad när hon fick syn på mig. :)


Idag har jag & mamma varit på stan och handlat lite. Jag köpte mig jeansleggins, linne och trosor. Och alkohol till ikväll, såklart. Först ska vi till mina kusiner som fyllt 30 bast och fira dom. Sen ikväll ska jag hem till Frida för att förtära alkohol och ha extremt jävla dretkul. Det är jag värd!


OOOOCH så ska jag meddela att Färjestad tog SM guld. Behöver jag ens nämna det? Haha.


Sjukt bra vecka! Jag är så nöjd! :)



Jag vet, jag är dretsnygg.

JOBBJOBBJOBBJOBBJOBB

UUUUUH så dåligt jag bloggar! Men har fan aldrig tid. Är för trött när jag kommer hem från jobbet. Men fortfarande - det händer sjuuukt mycket när jag inte uppdaterar!

Har ju fått börja jobba på en ny barnehage. Startade i måndags. Och jag trivs som, ursäkta det gamla uttrycket, fisken i vattnet. ÄRLIGT, personalen är huuuur trevliga som helst och barnen är sociala och glada. Och igår fick jag ett mejl från Hanne på personalhuset och meddelade att jag skulle jobba där fram till den 27:e Maj! HUR GÖTT?! Hoppas jag får förlängt efter det också. Bästa barnehagen so far!

Sen så har det faktiskt gått & blivit vår här i Oslo. Hade hela 17 grader i söndags. Då tog jag med AK ner till stan för att köpa kaffe och prata om hur full hon var i lördags. Det var nice.

Och på fredag åker jag hem efter jobbet. 15:50 lämnar jag Oslo för Karlstad i helgen! Ska bli skönt & få träffa familjen och polarna. Som jag saknat dom. Är ju inne på tredje  veckan här i Oslo så det är dags nu... Blir födelsedagsfirande, familjehäng, utgång med vänner, klippa & färga håret, handla som fan och bara må gött! Kommer nog bli en riktigt bra helg.

SÅÅATTEEEEH nu vet ni. Ha de!


Jag vet, jag är skitsnygg när jag spelar på min gitarr.

Lonely, I am so lonely!

Händer mycket när jag inte uppdaterar här..

Jobbade i både torsdags och fredags, på en ny barnehage. Fick vara bland barn i åldrarna 3 -5 denna gången.. och det var väl kul. Men jag saknar min gamla barnehage!!!

Det var ju kanske menat att jag skulle jobba där nu igen till veckan, men nu hade Hanne från personalhuset ringt mig i fredags och berättat att jag ska befinna mig på en ny barnehage. Det som är bra med det är att jag ska få vara kvar där i en månad helt säkert. Känns gött att slippa byta. Vad det är för ålder jag kommer ha hand om vet jag ännu inte, men hoppas såklart på småbarn. Dom är så söta!!

Igår, fredag, gjorde jag och AK vår första potatisgratäng! Den blev extremt lyckad, och vi lyckades t.om toppa maträtten med fläskfilé och en görgod sallad som bestod av paprika, gurka, majs, isbergssallad, rödlök och fetaost. LYX!

Och idag har jag och AK varit på O'Learys i stan för att kolla på hockeyn. Det blev öl och vinst, så jag är nöjd!

Nu är det förkrök i vardagsrummet, och jag sitter här i mitt rum och gör inte ett skit. Brudarna ska ut och festa, medan jag bara ska sitta här och ta det med ro. Hade jag haft något att dricka hade jag säkert följt med, men nu har jag ingen lust. Kan va bra & spara pengar också. Är ju så jävla dyrt här...

Åker ju hem till Karlstad nästa helg, och då blir det iaf fest, med Frida & Lollo! :)

Nu ska jag tråka vidare. Ha en jävligt nice lördagkväll, peeps.


Tråkig onsdag.

Fan va tråkigt jag har. Det suger att inte jobba.

Kan inte gå på stan heller, direkt. Alla andra jobbar ju, sen så har jag fått världens hosta återigen, så jag vill gärna bli friskare. Men det är verkligen skittråkigt att sitta hemma också... GAH, dilemma. Är så jävla uttråkad! Vet inte vad jag ska göra.

Behöver inte tvätta, diska, städa. Allt är gjort. Det är bara jag, datorn och min förkylning.

NU VET JAG! - Jag ska koppla in mitt Xbox 360.

Ha de!

Move on.

Tråkig dag. Bara massa regn och massa moln.. buäh, puts me in a bad mood.......... NOT! :D

Dretnöjd med livet är jag. Förutom min ekonomi, för jag har inga pengar att ta mig till jobbet. Får pengar på torsdag, och då ska jag jobba. Har inte råd att INTe jobba, liksom.

Annars? Fan va bättre man mår nu när man inte har en elak snubbe man sitter & tänker på. Gött att slippa tänka vad felet är. Varför han är elak. Vad jag gjort för fel. Men nu slipper jag det, och jag vet att ingenting har varit mitt fel under den tiden vi träffades, och det gör mig bara ännu gladare.

Klart att man fortfarande har känslor kvar, men dom är inte ett dugg lika starka längre, och det känns också bra. Jag tar mig ur detta hur lätt som helst. För som jag berättade förut så tog det ca ett år förra gången att komma över honom. Nu går det betydligt fortare eftersom jag umgås med människor 24/7 + att jag jobbar på det. Så man sitter inte hemma & deppar över honom.. väldigt skönt!

Men nåt jag är mycket imponerad över mig själv är att jag inte ens har fällt en tår för hans skull under hela den här processen.. det rullar på, kompis!

THERE'S NO NEED TO APOLOGIZE,
I'VE GOT NO TIME FOR FEELING SORRY


SOLBRILLER

Bakom mina solglasögon, LALALA!


Sunday morning

Jag börjar bli på tok för gammal. En riktig jävla tråktoffel.

Var ju meningen att jag skulle ut & festa igår. Blev att jag drack en grogg, ett glas rött och två öl, sen höll jag på att somna. Så jag gick till sängs 23:00. Somnade till nån skitfilm.

Grannarna skulle ju kommit över igår också. Men de skulle åt olika håll... men vi pratade lite med australienaren iaf. Eller ja... AK knackade på varannan timme där inatt, så jag tror han är rätt less på oss. Det sög ju... är ju skitnyfiken på de andra två som bor där också, då vi inte har sett dom än. Det är ju viktigt att kunna ha kontakt med grannen, liksom... tänk om jag behöver låna mjöl? Socker? En karl?

Idag är det söndag. Det innebär att gå ner till Deli de Luca och köpa cola, sen spela Little Big Planet 2 med AK hela dagen. Och ikväll är det Big Brother, och jag hoppas att den där jävla Patrik åker ut. Han är ful, töntig och en äkta douchebag.

Men först & främst ska jag dricka upp mitt kaffe.

Vi laddar upp inför en bra söndag med humöret på topp till denna låt;


Bildbomb.

Har inte orkat lägga in bilderna på datorn, men nu är det gjort. Enjoy!

Jag & min Little Big Planet-linne. ;)


Det viktigaste jag har får stå i en alldeles egen hylla.


Detta får man se varje morgon när man går till jobbet :)


Första kaffet utomhus i vårsolen 2011!


Fredagens tacomys med sambon AK och gästerna Clara och Evelina!

Fredag föfan.

Fan va fort veckorna går här i Oslo. Det är tamejfan redan April nu?! ÄRLIGT TALAT!!!!

Nejmen vad har jag gjort sen i tisdags då? Har jobbat. Ätit mat. Tvättat. Städat. Hängt med sambosar och andra människor. Mycket trevligt.

Idag ringde Hanne från personalhuset och meddelade mig att min chef på barnehagen hade ringt henne, och sagt att de inte hade ekonomi att ha mig kvar där. Men så fort det skulle ordna upp sig så ska jag få jobba där igen. Istället får jag nu jobba på en annan barnehage på måndag och veckan ut. Ser fram emot det, men kommer sakna den gamla barnehagen såklart!

Ikväll har vi ätit tacos här hemma. Jag, AK, Evelina och Clara. Tessan var med också. Så vi har chillat för fullt..

Nu ska jag och AK spela Little Big Planet 2 och sen sova. Lugn fredag is on the move.


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!