Hemlängtan.

Som ni märker så tycker jag inte att det är roligt att blogga längre. Skriver bara när jag verkligen inte har något annat för mig. Eller när jag behöver få klämma ut några tankar, men oftast då publiceras dom inte. Sånt som man helst vill hålla för sig själv vettni.

Jag kan iaf meddela att jag fortfarande har hemlängtan. Ändå var jag hemma i Sverige förra helgen, men då träffade jag knappt mamma och pappa. Så nu har pappa varit snäll och bokat en biljett hem till mig så vi kan umgås hela familjen, hela helgen. Ska bli fantastiskt gött med familjemys på kvällarna.

Jag har verkligen mått skitdåligt den senaste tiden, för jag vill inget annat än att flytta hem nu. Har gråtit och saknat för det mesta. Det är så jävla jobbigt att vara ifrån det jag älskar.

Men imorgon åker jag igen. 18:30 kommer jag vara framme i Karlstad, och det kommer bli helt fantastiskt. Ska nog kyssa marken när kommer fram.

Sen när jag flyttat tillbaka till Karlstad så ska jag inte sätta min fot utanför den staden på ett helt år. Lovar.


Töligt bra helg?!

Åhh, snart åker jag hem!! Torsdag 18:15 bär det av till mitt kära Karlstad! Som jag längtat.

Har ändå haft en rättså bra helg här i Oslo. I fredags så tog vi det lugnt, och sen på lördagen skulle vi ut. Var opeppad där en sväng eftersom jag fick en sån jävla ångest över att vara i Oslo, men sen kom jag på att det var ett bra tag sen jag var ute och festade här så det var väl bara att köra igång. Blev rätt spontant och en mycket lyckad utekväll!

För det första så hamnade vi på någon förfest på Majorstua. Där var det BARA trevligt folk, och alla var skitglada. Sen så hamnade vi på Qadiz som vanligt. Där tyckte jag att jag skulle börja köpa tequilashots för mina sista pengar. Sagt och gjort. Det blev två stycken, men dom var så billiga så det kunde jag unna mig. Men helvete va pruttfull jag blev då. Stog och snackade med någon från turkiet om deras religion och skit, hahaha. Sen så påvägen hem tror jag att jag stannade upp och snackade med minst fem svarta vackra män, och varför vet jag inte. Tyckte väl att det var roligt att prata engelska?

Dagen efter var jag fan inte på topp. Mina älskade sambos gick iväg och köpte med mat åt den stackars bakfulla StinaBerit medan jag låg i sängen och bara tyckte synd om mig själv. Sen så spelade vi massa tvspel, sov, käkade, lite mer tvspelande och sen sova. Mycket skön söndag!

Idag har jag tvättat allt som går att tvätta, för jag har varit ledig. Men imorgon vankas det jobb igen från 8 - 16. Så det vore väl bra om jag gick å la mig nu.. klockan är ju trots allt lite too much, va.

Natta'!

Ångest.

Det är lördag. Alla Oslovänner ska ut och festa och jag vet inte vad jag vill göra. Vet bara att jag fortfarande sitter med ångest över att jag ens är kvar i Oslo. Jag vill inte vara här. Jag vill bara hem!

Det gör så ont i hjärtat att vara ifrån allting jag älskar.

Jag trivs inte längre. Jag saknar mina vänner och familj.

Trodde jag ville och skulle stanna i nåt år till, men jag orkar verkligen inte. Blir deppig av att vara här. Har ingen att vända mig till här när jag blir deppig, heller.

Det enda som får mig att stanna är jobbena som erbjuds. Men nu när det är sommar behövs jag inte lika mycket.. vilket får mig att längta hem ännu mer.

Det enda man gör här är att jobba, äta, sova och festa. Och det är klart, det är det livet går ut på för en annan som är ung, men för mig är det i fel stad, fel land. Jag har verkligen tröttnat, och jag vill bara åka hem.

Ska börja flytta hem lite saker redan på torsdag när jag åker hem.

Jag har fått nog..


Where do we go from here?

Är så jävla lost nuförtiden.. ena stunden känner man en sak, och sen kan man känna raka motsatsen efter några dagar.

Jag flyttade till Oslo för att få börja jobba. För att jag inte visste vad jag ville göra med mitt liv. För att jag hade vänner här. För att han som jag var kär i jobbade här.

Men nu känner jag att jag är färdig här.. Och det är inte p.ga mina dagar i Karlstad som fått mig att tänka efter, utan jag känner bara att jag får inte ut ett piss av den här stan, förutom jobb. Men nu har jag ju även insett vad det är jag vill bli och det är att bli förskollärare av något slag. Jag älskar att få vara barnslig, leka, skämta, ha kul, lära mig osv. Så att få kunna jobba med sånt också är ju too good to be true.

Men jag vet inte hur jag gör.. vi flyttar ju ut här den sista augusti, och jag funderar på att flytta hem redan då. Men det vore gött att få jobba klart året ut.. får se hur jag gör. Vet iaf att jag inte vill stanna i Oslo länge till, även om jag ändå har haft jävligt kul här ibland.

Hade sån jävla ångest igår när jag skulle åka tillbaka till Norge.. ville verkligen inte. Så tacka fan att det är Midsommar snart. Då åker jag hem igen. Om exakt 9 dagar. Otroligt skönt!



Bästa!

Norsk lön + svensk shopping = <3

HEEEEEJ!

Jag har nu befunnit mig i Karlstad i en vecka idag! Åker hem på söndag eller måndag. Det lutar åt måndag... Kommer bli jävligt trist. Men fan va jag har internethandlat när jag varit här, alltså. Än så länge har jag fått 2 nya par skor, massa smycken, filmen Into the Wild och nu inväntar jag bara min väska som jag beställt. Hoho, jag älskar norsk lön när man befinner sig i Sverige!

Saknar barnehagen som fan också. Fick ju en champagneflaska och ett jättefint kort av dom innan jag åkte hem förra veckan. Blev tårrögd, jätterörd och jätteglad! Sa ju att det var världens bästa barnehage. :)

Nu i veckan händer det inget särskilt alls. Imorgon ska jag på stan, måste överföra pengar så jag kan betala allt jag handlat. Tacka fan att jag jobbat som en gris så jag har råd med allt jag beställt... haha. Sen på fredag fyller världens bästa mamma Lena 53 år. Vet inte riktigt vad man ska ge henne i födelsedagpresent.. men det spörs. :) Och på lördag så har en polare 25årsfest, så då blir det utgång. Blir skitbra det. Efter alla grejer man beställt så kommer man bli dretsnygg & ha lite stil för en gångs skull. JADEEEE!

Nu ska jag hoppa in i duschen och bli fräsch. Uteservering med Linn Möller kl. 20:00.

Ha de!






Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!