Dagens lista.

Dagens humör: Cpglad. Typ. :)

Dagens mående: Görbra! Mer sånt!

Dagens borde: Städa rummet... men jag har inte haft tid eller ork.

Dagens frisyr: Nit-diadem och tuperat.

Dagens smink: Foundation, ögonskugga, mascara, eyeliner och rouge.

Dagens klädsel: Leggins, linne och hoodie!

Dagens planer: Bingolotto med Zarah, Micke & Marcus =)

Dagens materiella vill ha: Kläder.

Dagens fundering: Vart går pengarna man ringer för in till Bingolotto? Hahaha.

Dagens beroende: Snus.

Dagens tråkigaste: Jobba :(

Dagens längtan: Öh... vet inte. Händer inget särskilt.

Dagens superlängtan: JAG VET INTE :O

Dagens tidning: Aftonbladet!

Dagens låt: Michael Jackson med... öhm... alla låtar. :D


Fett nice lördag. MKAY!

Återigen hemma!

Blev tidigare idag. Kom hem för typ 20 min sen. Det va la gött. Dessvärre saknades ju Marcus, för den horan skulle jobba ikväll. Så där satt jag. Ensam. Ingen låtsaskarl att äta med tillsammans med Micke & Zarah. Fast det gör ju iofs inget.. vi hade det mysigt ändå. Potatisgratäng med kotletter och Burn Notice blev det. Yay!

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra.. natten är ung. Borde egentligen sova, då jag ska upp lite tidigt för att jobba. Efter det vankas det dusch, käk och sen BINGOLOTTO! Det har jag inte spelat sen förrförrajulen. Så det ska bli spännande. Lotta Engberg for president. Eller vad hon nu fan heter...

OHWELL. Bara för att jag är så fantastisk så kan jag slänga upp en bra låt med MJ från tuben. Det är en låt som jag lyssnar lite extra på, plus att han är det snyggaste som finns i den videon! Tja'rå.

Michael Jackson - Dirty Diana


Kronoparkens helg.

HEJHEJ!

Igår befann jag mig hemma hos Zarah med Micke & Marcus. Drack lite öl & tölade bara. Det var görmysigt. Kändes lite som ett såntdär gammalt gift par som umgås med varandra. Rättså fucked up.

Idag ska jag dit igen, ska få ännu en gång få känna mig som en gammal gift ragata. Ska bli bjuden på käk och det är ju alltid gött. Det blir fortfarande jag, Marcus, Zarah & Micke. Yayness. Men det blir en jävligt lugn kväll, med andra ord.. nykterist javisst. Ehehehehehe.

Imorgon, ja.. då ska jag till KRP igen. Haha, börjar bli trött på mig själv. Denna gång ska vi spela Bingolotto. Återigen som ett gammalt par sitter vi där och hoppas på volvo 740:n....

Om det är någon som känner för att rädda mig från KRP så föreslår jag att ni kontaktar mig så fort ni läser detta. Snart kommer jag behöva lite reality igen!

Aja.. nu vet ni att jag har en kronoparkshelg iaf. Jag ringer om det blir problem, aight?

Stay black n' white, ppl.



En skitdag. Eller?

Jaha, detta var ju en bra dag... not.

Kräftans horoskop 27/2 2010.



Snygg som vanligt.

En helt vanlig fredag... eller?


Den var heeelt okej.

Nu har jag kommit hem från bion!

Filmen var bra, men jag trodde jag skulle sitta & dö av garv, fast det gjorde jag inte. Det blev lite "hehe. höhö. hihi." ibland. Sen så var den lite sorglig. Kan säga att det är en sån film som man hyr i videobutik istället för att se den på bio. Så denna film får... 3 av 5 toasters. Godkänd!

Nu sitter jag framför denna dator återigen. Känner doften av ljuset jag köpte förut. Gnider gött i näsan, känner jag.

Imorgon ska jag upp till Kronoparken och hänga med Zarah, Micke & Marcus. Blivit mycket hängande med dom på sistone, men jag klagar inte. Dom är sköna.

Det blir en nykter helg, för övrigt. Har inga pengar och inget sug. Så det är ju gött! Filmmys, någon?



Sådär cplycklig. :D

Nu börjar jag må sjukt bättre med allting. Sure thing, jag var lycklig förut, men nu känner jag mig bara dretlycklig. Bortskämt jävla cpdretlycklig, alltså. Ska fan ge alla jag känner en stor fet kyss och en klubba som tack för att dom lever. Eller nåt sånt.. Nåt lyckligt ska dom iaf få.

Vaknade 09.30 av att morsan kommer in på rummet. "Stina, Stina! Titta vem som är med på förstasidan i NWT!" Då fattade jag direkt att det var min bög Simon som var med, för jag hade hört att han hade sökt till Körslaget för någon dag sen. Är riktigt glad för hans skull och tror att han & Rongedahlkören kommer ta hem hela skiten. Kommer bli riktigt bra körslag i år, med tanke på att Ralf Gyllenhammar är med i år också! Hoho, ska kolla varje fredag. Eller om det är lördag? Skitsamma, ska följa vartenda avsnitt iaf :) Grattis igen, Simon! Pluffs är mycket stolt.

Har kollat runt lite på nätet och ätit lunch nu. Ska snart göra mig i ordning inför stan. Ska möta upp Lollo & Lenn en sväng, sedan ska vi brudar på bio + att Frida ska med också. Riktigt mysigt! Vi ska gå & se Farsan.. tror den är svinrolig. Hoppas den är lite som Det Nya Landet.. "Det är inte gris, det är fläsk." Haha!

Vi hörs senare säkert. Kan ge filmen lite kritik!


Såhär glad är jag, tamejfan.


Ajajaj... skitmage.

Haaallå.

Idag har jag inte gjort något vettigt. Var hemma hos Doris på eftermiddagen bara, då hon bjöd på en syreköpp (kaffe)! Det var gött.

Sen sitter jag nu här. Har precis tryckt i mig broccolipaj, och jag har fittont i magen. Det känns som att jag ska dö vilken minut som helst... och iprenen gör ingen nytta heller. Skitpiller. Allt är bara påhitt.

Funderar på att lägga mig i sängen & kolla på någon film i min ensamhet istället. Kanske blir bättre om en ligger ner?!

Tack för mig.


Speechless.. totaly.

Den är sååå fin. :)



Promenad i bra väder.

Har nu tagit min svullna kropp ut på en promenad! Jag var alldeles för rastlös + att vädret inte tillät mig att vara inomhus. Det var längesen jag såg såhär mycket sol, och jag såg säkert ut som en kines när jag var ute & traskade i det sköna vädret. Jäklar va ljust det var.. haha.

Jävligt gött när MJ är i lurarna också. Speciellt när Earth Song, Heal The World, Man in The Mirror och We Are The World drar igång. Då går man ju ännu en gång med ett littet leende på läpparna. Det skrämmer mig även, då jag vet att det är nu jag börjar bli gammal på riktigt. Det är ju inte ofta man går runt & ler medan man promenerar, eh? Och för er som undrar vart jag gick, så gick jag runt lamberget. Ni vet den där sjön? Bra.

Tog mig 50 minuter allt som allt. Inklusive snusköpet som tog upp hela herrhagen. Den var nämligen slut i alla kiosker & affärer... menmen. Nu har jag så jag klarar mig. Gött mos.

Nu är klockan fyra.. vet inte vad jag ska göra. Ska iaf ta mig en dusch och en iprén. Har börjar få lite småont i magen p.ga mensvärk. Älskar när jag får mens. Då vet jag ju att jag lever!

Nu ska jag sluta stri och som sagt - duscha! :)




Vart är världen påväg?

Nu jävlar kör jag igång med ett diskussionsinlägg, då jag är väldigt trött på alla ungdomar.

Nu låter jag som en gammal morsa på 50 bast som ska läxa upp minderåriga, men jag vill bara få ut en åsikt. Förstår verkligen inte vart föräldrarna tar vägen när småbarnen skriver i sin blogg på internet "WOOOH NU SKA JA UT & SUPA!! YEAH VETTU VA FULL JAG SKA BLI". Det är sjukt.

Det är inte så konstigt att vår värld blir sämre, när föräldrarna inte tar tag i kragen på deras snorungar som ställer till det med en massa skit hela tiden.

Jag tror att dom här barnen/ungdomarna är äckligt bortskämda, som får saker och pengar 24/7. "Vi tjänar våra egna pengar via bloggen" brukar dom svara då, när man kallar dom bortskämda. Men ni har inte tänkt på vad ni ska göra sen när denna jävla bloggvärld är över? Ni kommer inte bli ett skit, och då ska jag fan garva er rätt upp i ansiktet. Bra att förstöra sin barndom. Riktigt jävla bra av er. Grattis.

Det ni jävla småbarn saknar är fan kärlek. Jag tycker synd om er som inte lärt er att uppskatta eran familj. Visserligen kan det vara föräldrarnas fel också, då de klumpigt nog brukar ge sina barn pengar istället för kärlek. Vadfan är det för nåt jävla alternativ? Det är fan inte så konstigt att era barn är ute & super och tar droger när ni ger dom pengar och ingen kärlek. För ärligt, föräldrar.. tror ni dom hyr en film och köper en godispåse för 300:-? Pengar är INTE kärlek. Ni kan inte köpa era barns respekt.

Jag själv kan erkänna att jag har varit bortskämd, men jag har ändå fått mer kärlek än pengar. Och det är jag glad över. När jag var under 18-20, då jag inte fick bestämma själv över mina handlingar, så hade jag alltid en tid att passa. Jag var alltid tvungen att berätta för mina föräldrar vart jag skulle ta vägen. Mamma & pappa skulle alltid prata med polarens föräldrar om jag skulle sova över någonstans.. aa, allt det där. Jag var så äckligt arg på mina föräldrar då, och hatade dom för att dom höll mig fast som en hund på koppel. Ändå har dom alltid funnits till hands om jag mått dåligt och har kunnat prata öppet om mitt sletna tonårsliv.

Men idag är jag fruktansvärt tacksam över att dom hållt fast mig så när jag var tonåring. Pappa var väldigt sträng, så han var jag alltid rädd för. Men hade han inte varit det hade jag inte haft den respekten jag har för dom idag. Vad det än gäller så vet dom att jag alltid kommer att finnas till hands, och jag gör allt för att dom inte ska bli arga för att jag t.ex inte diskat.

Nu är jag uppväxt med att höra av mig om jag blir sen, jag smsar alltid om jag råkar hamna på efterfest, städar/diskar/tvättar som tack för att jag får bo hos dom då jag inte har någon fast inkomst + att jag vill göra dom glada. Jag säger aldrig emot längre, då jag vet att jag inte kommer någon vart med det. Och visst ger dom mig pengar när det kör ihop sig, men jag betalar mer än gärna tillbaka, vilket jag oftast inte behöver eftersom de tycker att den summa jag lånat är för lite + att de vet att jag inte får så mycket pengar från försäkringskassan.

Det jag vill komma fram till är alltså att ni föräldrar och framförallt BARN - fram med kärleken och respekten för varandra, för pengar är fan inte allt. En sträng uppväxt är en bra uppväxt. Och se till att hålla koll på era barn och visa omtanke. Annars sitter dom där på en parkbänk och blir våldtagna på fyllan... inte så jävla roligt, kanske?

Sen kan ju ni barn också se till att visa respekt för era föräldrar. Käfta inte emot om du inte får en viss pengasumma som inte räcker, utan tacka och va glad. För på så sätt kommer dom respektera dig tillbaka.

MATS & LENA FOR PRESIDENT! JAG ÄLSKAR ER!


You can't win.

Hittar en ny fantastisk låt VARJE dag med Michael Jackson.
Den här har jag ändå vetat om ett tag, men fan va det svänger i denna låt. :D
Glöm förfan inte att se The Wiz, förresten. Den är mysig.


Shit happens when you.. yes.

Tjenare.

Igår blev jag full med Linn Möller. Vi började dricka i våran kära väns replokal. Dessvärre var ju han jag hatar mest av alla i hela världen där, men det var bara att titta bort och ignorera. Gick hur bra som helst!

Sen drog jag, Möller & Evelina till Ankan. 20:- inträde. Ingen dret. Där inne blev jag inte finare heller. Träffar Micke med tjejkompis + min gamla klasskamrat. Blev mycket fylletjat och skratt.

Ankan stänger, så då var det dags att gå hemmåt. Denna gången fick Marcus hålla mig sällskap i telefon tills jag var hemma. Det gjorde han så gärna.. fast det kanske var för att jag tvingade honom att hålla mig sällskap. Crap.

Kom hem. Åt korv med bröd. Däckar runt 03.30. Vaknar 05.55 och börjar spy rätt ner i golvet, nedanför min säng. Det var den korven, det... Men jag var duktig, eftersom jag snabbt hämtade papper och disktrasa, och voilá. BORTA!

Idag blev det jobb. Gick fruktansvärt segt denna gången, och jag var inte med i matchen för fem öre. Men jag gjorde mitt bästa.. sen drog jag hem till Linn och hängde lite med henne, Hanna, Schneggel och Kim. Såg lite på Baksmällan, men den har jag ju redan sett 1800 ggr så jag gick hem..

Nu ska jag nog gå & lägga mig, då jag är obeskrivligt trött! Damnit.


LÖRDAG YAAAAY!

Är det verkligen lördag idag? Känns inte som det. Eller jo, det gör det. Men varför går veckorna så jävla fort?

ANYWAYZ. Min kära moder har färgat min utväxt. Såg inte klok ut. Men nu är jag fruktansvärt söt igen. Olagligt söt, nästan. Kommer vara snyggast i håret t'night iaf. :)

Ska snart käka här hemma, sedan ska jag dra mig mot Linn Möller för lite sprit och öl!

See ya'.

Förbannade jävla fredag.

Folk blir så jävla fittiga på helgerna, för dom skiter ju att gå in & läsa min blogg då. Ärligt talat. Vad fan är felet på er? Och skyll förfan inte på att ni ska ut & supa och inte har tid, för det är inte ens en bra anledning. FUCKERS!

Idag har det varit en myyycket händelserik dag. Den har gått i ett, och det slutade med att jag mådde dåligt eftersom det hände något nytt hela tiden. Jises?! Vi kör en lista på dagens händelser tycker jag.

1. Åkte till sjukhuset för att bli smekt på tuttarna och gjorde mitt livs första ultraljud. Och nej, jag var inte gravid i brösten. Och inte hade jag någon cancer heller. Det läskigaste under hela vistelsen inne i den där ultraljudssalen var nog läkaren. Hon bröt något så fruktansvärt på sin svenska, så jag hörde knappt vad hon sa. Svarade vänligt när jag inte hörde "ursäkta, vad var det du sa? Hörde inte...". OK. Då repeterar hon och SKRIKER i mitt ansikte. "ER DO HOERSELZSKADAAD OGSÅ?!" Ehm, nej? Skit pårej, kärring. Ingen som helst respekt för patienter. Efter mammografin bjöd min kära moder på en kopp kaffe och en skinkmacka som var lika blöt som havet.

2. Åker till Maxi för att storhandla. Vilket äventyr det är egentligen, när man handlar med Lena Nilsson a.k.a min mamma. Jag älskar när hon är på så glatt humör, och det var hon nog för att hon varit ledig idag. Hon bjöd t.om på MJ's skiva The Essential. Sen stack vi till bolaget. Hon köpte 2 bag in box och öl medan jag köpte 5 öl.

3. Åker hem och bär 400kg's kassar och får sedan spaghettiarmar. Känner hur illamåendet börjar dra igång och känner att jag snart ska spy. Min energi bara dog.

4. Går in på facebook. Syrran skriver på chatten och undrar om jag & min kära moder vill åka hem till henne för en skvätt kaffe och en bit banankaka. Varför inte, tänkte vi. Får ju även träffa systerdotter i samma veva. Älskade Ellen, som bara växer och blir sötare för varje dag! Ska även tillägga att jag för första gången bytt blöja idag, också! Jag är mäkta stolt.

5. Åker hem och är död. Mår ännu mer illa. Lollo hör av sig och undrar om jag kan följa med henne till stan. OK, tänkte jag. Eftersom jag ändå kommit så långt denna dag så skaffade jag lite kraft och drog in till stan med henne. Fick bära 1800 kassar åt henne. Hämtar även hårfärg på mammas salong. Drar hem och dör.

6. Mår röv. Äter lite tacos för att må bättre. Dör av övertrötthet och börjar gråta av skratt av ingen anledning alls. Mamma började också gråta av skratt, eftersom jag är så jävla ful när jag skrattar och att jag verkligen grät.

7. Drar hem till Möller och planerar lite inför morgondagen, då vi blivit bjudna på fest hos aset som slog mig på annandag jul. Men vad gör det, tänkte jag. Inte ska jag sitta och prata med han iaf. Jag ska bara dra dit, vara snygg och ha kul. Det enda rätta.

8. Går hem i snöovädret med låten Stranger in Moscow i lurarna. Landade framför datorn. Och här är jag.

Jag är nu alltså död. Och har förhoppningsvis gått ner 7000kg efter denna händelserika dag. Fyfan säger jag bara. Vill inte ens veta hur det kommer vara när jag fått ett jobb. Hur ska detta gå? Jag är en 20åring, som har en 80årings motion och kropp. Galet.

Ohwell. Nu vet ni iaf hur min äckliga dag såg ut. Can't wait for tomorrow..... HAH! My ass.



"Do you care? Have you a part?
In the deepest emotions of my own heart.
Tender with breezes caressing and whole,
alive with music, haunting my soul."

Jag är ju lite nervös.

Såhär har min dag sett ut;

* Vakna 12.
* Upp och se klart Mighty Ducks 2.
* Sova.
* Sova lite till.
* Diska.
* Se Mighty Ducks 3.
* Sova lite till.
* Sitta framför datorn.

Ja.. nu sitter jag ju här. Smått nervös inför sjukhusbesökt imorgon 8:30. Visst, allt jag behöver göra är att slänga upp tuttarna på en röntgenmaskin och bli röntgad. Sen är det klart. Men det jag är nervös över är resultatet som man brukar få inom 1-2 veckor. Tänk om jag har något allvarligt? Varje år händer det ju något konstigt med mig.

Förra året fick jag tillexempelvis halsböld. Vad fan är halsböld ens? Sen 2008 så fick jag hjärtat krossat. Det är också ovanligt! Och året innan det så hände det iofs ingenting, men det verkar ändå bara hända skumma grejer inom mig år efter år. Ja, ni.. roligt att vara StinaBerit.

Många har även varnat mig att denna mammografi kommer att ge mig en gnutta smärta. Eller rätt mycke, eftersom de pressar tuttarna som fan. Men skitsamma, känner jag. Det äre värt om man vill veta om man är frisk eller ej.

Nog pratat. Nu ska jag lyssna vidare på MJ och prata klart med folket på msn!


Going to das hospital.

Yaaay.

Jag har äntligen fått hem en kallelse från sjukhuset. Ska på mammografi @ fredag 08.30 SHARP! Va trevligt. Hoppas de inte hittar något otrevligt i mina bröst. Men det tror jag inte.. läkaren på vårdcentralen trodde det kunde vara inflammerad bröstkörtel. Awesome.

Jag är riktigt jävla trött idag, också. Vet inte vad det är, men på senare dar så är min sömn oregelbunden och jag kan bara inte somna när jag är skittrött. Det är någonting som vill att man ska vara vaken. Ögonlocken är tunga som kinesiska muren, men jag har ändå fullt av energi. Riktigt jävla konstigt, alltså.

Snart ska jag dra med Möller till systemet. Det är ju lillördag?! Fast jag ska inte ut, då.


Come together.

Okej, såhär är det, kids - Jag tycker MJ är löjligt snygg i den här videon. Eller rättaresagt i hela hans film Moonwalk är han ovanligt snygg. Imo(= In My Opinion a.k.a Enligt mig), så var det nog på den tiden har var som snyggast. Under hans Bad Era så var han ju bara ... aa herregud.

Men iaf. Höll i hattjäveln, för här kommer en ruskigt bra låt som han inte har gjort själv, utan är en cover från Beatles. Själv tycker jag att MJ gör denna myyycket bättre! Enjoy, people.


Tisdag?!

Känner mig som en litten pöjk när jag sitter här och unnar mig ostmacka och ett glas oboy. Det var inte igår det, må jag säga. Barnsligt gött. Mer sånt!

Anledningen till varför jag är uppe "tidigt" är för att jag ska pallra min feta röv bort till Arbetsförmedlingen. Har ju blivit utskriven från Jobbgarantin, så jag får inga pengar längre. Och det är ju jävligt viktigt att jag får det eftersom jag har mobilräkning att betala. I år är det verkligen skärpning med jobbsökande och möten. Jag vill ju ha jobb!

Efter arbetsförmedlingen ska jag knalla till H&M och köpa smink. Sen hem och diska och luncha. Sen hem till Linn Möller för lite kvalitetstid. Vad vi ska göra vet jag inte, men lite umgänge har väl aldrig skadat en själ?!

Nej gud, va tönt jag är. Ska bli snygg(are) nu. Ser ut som en snesketen tantmössa.


Helg?

Tjenna.

Hoppas att alla kan se att jag har fått coolare rubrik. Ni som inte kan se denna otroliga förvandling så kan jag meddela att rubriken är nu svart och själva rubriktexten är i mitten. Min blogg är fortfarande i byggläge, men varken jag eller mina kompisar som kan med sånthär har någon ork. Så min blogg får vara såhär ful nu, helt enkelt.

Jorasåatteh. Det har ju varit helg. Jag har inte bloggat. Inga konstigheter. I fredags blev jag nämligen bjuden på sprit. Och det var inte lite sprit, heller. Vet inte hur många lakritsshot jag fick i mig, men jag antar att det var 5st för många. Måste ändå passa på att tacka Linn Möller för denna goda sprit, och för att hon höll vad hon lovade - att supa mig under bordet. Herremingud. Många fyllesms blev det. Och samtal. Jag minns inte ett utav dom och jag har minnesluckor hit och dit. Fast det är som jag sa - desto mer minnesluckor, desto roligare måste jag haft!

Sen blev det lördag. Jag vaknar till liv 13:45 och inser att gårkvällen var helt otrolig. Men ändå mådde jag inte nå speciellt dåligt. Jag var sugen på ännu nåt galet. Tillslut blev jag kidnappad av min "goda vän" Zarah med sambo. Vi åkte till Maxi för att handla tårtgrejer och såntdär för att göra en snopptårta till deras vän Marcus som fyller år idag (Gratz once again). Jag hjälpte iofs inte med när de fixade tårtan, däremot vispade jag grädden och självklart var det ju grädden som var godast! Nu glömde jag ju skriva att vi inte firade denna Marcus försen klockan 02.30 inatt. Det blev ingen sömn försen ca 6 på morgonen. Och så vaknade jag kanske 700 ggr för att den där 2sitssoffan jag sov i inte var det skönaste. Menmen. Bra kidnappning! Mer sånt.

Idag är det söndag. Alla Hjärtans Dag och Arbeit. Bra kombo! Tacka fan att jag inte har någon gullegris att fira med, för då hade jag bara blivit stressad av denna dag. Tycker att denna dag är överskattad, fast det kanske jag bara säger för att jag inte har, som sagt, någon att fira med. Inte ett dugg bitter.

Nej.. idag firar jag tillsammans med min älskling MJ. Han klagar aldrig och är bara helt fantastisk 24/7.

Annars får ni andra ha en trevlig Valentine's Day!



Ungefär såhär trött är jag idag. Note to self.

Hihi, lyckligt!

Ja, herregud..

Det var inte längesen jag blev medlem på MJJ.se. And so far har jag lärt känna många sköna människor! Visst, jag känner riktigt sjukt folk här hemma också. Men jag hade inte en aning om att de fanns fler i olika städer. Gosh. Men jag är glad över att jag hittade dit. Är det nåt jag blir glad över så är det att lära känna nytt folk! Det bäste, av det bäste.

Ohwell. Imorgon är det fredag. Zarah har försökt tjata upp mig till kronoparken för att umgås med henne, Micke och Marcus. Sen har Linn tjatat hela veckan på att jag ska hänga med henne för en liten fylla. Hon lovade alltså att göra mig sådär roligt StinaBerit-full, för det har inte hänt sen.. aa. Jag minns inte. November? December? Men jag har bestämt mig för att dra ut. Det är jag värd efter alla hemmakvällar.

Livet rullar på annars. Jag mår skitbra, för den som undrar. Räkningar ska betalas imorgon, jag får snart hem min första MJ-tröja, Alla hjärtans dag på söndag (single ftw!), möte hos AMS på tisdag.. aaa. BARÈ bra grejer! Uh va gla' jag är. Nästan överdrivet glad!

Nu ska jag fortsätta va görlycklig. TJA'RÅ!





StinaBerit's cykelskola.

Välkomna till StinaBerit's cykelskola.
(Ni får även ursäkta att filmen är sne, men det var faktiskt Gabby som filmade!)


Svammel.

Wzup yo.

Dagarna bara flyger iväg. Speciellt om man är arbetslös, tydligen. Vet inte ens vad jag gör längre. Helt plötsligt är tisdagen slut iaf. Jag var helt övertygad om att det var måndag idag!

Men idag har jag varit duktig. Tvättat som vanligt, diskat som vanligt och rört på mig, vilket inte är så vanligt. Sånt är ju bra. Folk är ju nyfikna på vad jag använder för slags motion eftersom jag inte har köpt ett gymkort ännu. Jag tänker hålla det hemligt har jag bestämt mig för. Blir bäst så.

Jag ställer mig på vågen varje morgon, och den visar mindre siffror everytime, vilket är bra. Och som sagt - det beror nog på att jag inte äter lika mycket längre.

Sen undrar några vart min studioinspelning tog vägen. Den är påväg, CF har mycket att göra denna vecka, men så fort han får tid så ska han mixa. Jag är lika nyfikna som ni. ;P

Ohwell. Nu tölar vi om MJ tycker jag!
Kollade igår på TMZ.com, där de visade live utanför domstolen. Visst gjorde det lite ont i magen när man tittade, för det påminde en så mycket om MJ's memorial. Och nu när man börjat gilla han mer & mer så är det nog ganska vanligt att det gör lite ont. Skitsamma. Såg iaf familjen Jackson springa in i byggnaden. Sen en halvtimme senare kommer Conrad Murray. Hör hur MJ's fans skrika "YOU ARE A MURDERER! MURDERER!!! JUSTICE FOR MICHAEL!!". Herre min skapare. Sen intervjuade dom folk.. bad en bön för Michael.. sjöng lite.. dansade lite. Sen 2 timmar senare blir det mer hysteri och jag ville ju bara höra vad som sas inne i rättsalen. Murray ska betala 75 000 dollar för borgen. Och han ska även förhöras den 5 April, så det är bara att vänta.. shit va drygt. Varför sån tid, ens?

Fast det bästa under hela sändningen måste varit när ett fan gjorde sig beredd på att Murray skulle komma ut från rättsalen. Hon skrek "JUSTICE FOR MICHAEL! TELL US THE TRUTH, MURRAY!! HOW COME YOU LEFT MICHAEL ALONE WHEN YOU KNEW THAT YOU GAVE HIM TOO MUCH PROPOFOL?! HUH?!?! WHERE'S THE TRUTH?!" och så skrek hon massa mer.. shit vilken karaktär. Mer såna fans, pls!

Det var nog allt.. hörs imorrn.





Sicken helg.

Hej & Hå! =)

Mycket bra dag. MYCKET.

Jag har idag haft min gosiga systerdotter på besök och självklart syrran herself! Det var trevligt. Efter besök & käk drog jag mot arbeit och slet. Tacka vet jag energipillrena jag tar + MJ i hörlurarna. Då går det undan, vill jag lova! Efter arbeit drog jag, Gabby, Lenn & Kim till BK. Lenn åt. Drog hem till Lenn och slappade i hennes soffa och garvade åt YouTube-klipp. Mycket trevligt.

Men HERREMINGUD, vilken helg. Alla har varit så trevliga. Eller är det bara jag som är så jävla överlycklig som sprider glädje vart jag än går?! Måste ju vara så. Klart att folk blir glada av StinaBerits närvaro. Inga konstigheter!

Sen har jag fått höra från päronen och Möller att jag ser lite mindre ut. Vad vet jag? Jag ser det inte, iaf. Men det är alltid kul att höra! Har ju inte vägt mig nåt på senare dar.. och sen har jag inte haft någon matlust. Gosh, jag vet verkligen inte vad  beror på. Jag är inte kär/intresserad av någon, jag mår inte dåligt och jag är helt frisk. LURT AIGHT?!

Aja. Imorgon är det en stor dag. Murray som mördade MJ ska ÄNTLIGEN åtalas. Personligen tror jag att det inte var med mening att döda MJ, fast å andra sidan så ska en läkare se till så att patienten får tillräckligt med medicin så det inte ska vara dödligt. Murray, det förbannade rektumnyllet, gav alltså MJ lite too much av Propofol. Och på så sätt hoppas jag att han får ett straff som innehåller smärta, lidande och obeskrivligt mycket ångest. Har man ofrivilligt, som frivilligt, dödat King of Pop ska man fan vara värd sånt straff.

Jag ska sitta framför TMZ.com imorgon, 22:30 prick. StinaBerit will be watching you, Murray...


Jag och älskade husse! Oh, I wish...




Last night.

Wooaaaaaah!!

Igår var jag hemma hos CF och spelade in i hans studio. Det var sjukt kul fast lite jobbigt. Hatar att sjunga seriöst inför folk, men det släppte efter ett tag... blev också väldigt många omtagningar. Ca 100, kan jag tänka mig. Är inte första tonen okej så är resten bara skit. Men aja. Nu ska CF bara mixa ihop resten, sen är den klar! Låten jag sjöng vart Earth Song med MJ. Självklart. Ganska så passande eftersom jag är en sån som vill rädda planeten..... HAHA.

Sen så spelade vi in Smooth Criminal, men den fick vara CF's låt. Dock bytte vi ju ut namnet på låten Smooth Criminal till Idol-slickepott. Eftersom den handlar om Darin. Förlåt Gabby och Johanna, men vi var tvugna! Låten blev iaf skitbra! Dog av skratt i princip.

Sen vid 23.00 drog jag med Zarah, hennes pojkvän Micke och hans kompis Marcus in till stan och gjorde ingenting. Så vi åkte till Väse. Klockan var 01.00. Haha. Helt värdelöst. Så vi åkte hem till Zarah & Micke och chillade. Plingade lite gura och mådde gött. Sov även över där!

Idag vet jag inte vad som händer. Gabby frågade om jag ville med på filmkväll, men helt ärligt så har jag ingen lust.

That's all, folks!




Passar på att slänga upp en snygg bild på mig själv som pirat!

Jahaaaa.

Haha, har börjat få mindre läsare sen jag började skriva om MJ. Vad är felet? Skitsamma. Det är inte läsare jag är ute efter - jag vill bara skriva av mig. :)

Idag har jag inte kunnat äta någonting i princip. Jag mår dåligt, och jag vet inte varför. Mår illa som fan. Åt en gnutta spaghetti & köttfärssås vid eftermiddagen. Och nu har päronen köpt med en kycklingsallad... men jag förmår mig inte att äta den. Nåt är lurt!

Anyway. Har spenderat min kväll hemma hos Linn och hennes kusin Sofia! Vi drack kaffe, snackade om gamlingar och kriminalitet. Det var trevligt!

Nu sitter jag här återigen. Men jag tänker inte berätta vad jag gör, för det vet ju redan!



It's time. Yeah.

Sorry för en taskig update. Har varit rätt busy!

Har umgåtts med Linn Möller en del, sen så har jag lagt ner all min tid på att diskutera med CF angående fredagen. Fredag är den dagen jag ska slänga min svullna kröpp in i en studio för första gången och spela in lite musik. Seriös som oseriös. Har suttit och tölat med CF ett bra tag nu om lite förslag och idéer. Garvat ihjäl mig har jag också gjort.

Självklart blir det en massa Michael Jackson-covers. Dock kommer vi att ha ändrat texten och gjort den rolig. CF's ordförråd är inte att leka med, om en säger. Jag kan med gott samvete avslöja att Smooth Criminal kommer handla om Darin. Thriller kommer handla om Piller. Aa. Typ.

Ni får fan förlåta mig för att jag tjatar så mycket om King of Pop nu för tiden, men som sagt - jag är inne i hans period!

Nu ska jag typ.. lyssna mer på MJ ;)



Förresten kan jag inte lyssna på denna låt
utan att få andningssvårigheter. Breathtaking? Troru.


Tisdag. Eller?

Tänkte ha som rubrik "Söndag morgon", fast kom på att det faktiskt bara är tisdag! Inga konstigheter.

Idag ska jag vara lite duktig. Ska rasta hunden inom 25 minuter, för att sedan börja tvätta vid 12:00, och sedan diska och städa mitt rum. Sedan har jag planerat att göra något annat där emellan, men det håller jag för mig själv. Ska bli jävligt kul, iaf! Och nej, det är inget dejtande. Jag avstår fortfarande från sånt i år.

Såatteh... ja, ni. Om man kanske skulle se till & göra sig klar inför en promenad med hunden Baresi?! Han verkar inte speciellt taggad ifall, då han bara ligger där som en hösäck. Sötis!

Nu drar jag.



Omegle.

Har upptäckt en otroligt värdelös sida (http://omegle.com), där man kan sitta & chatta med främlingar. Visserligen är det väl roligt, men då ska man vara riktigt jävla uttråkad.

Jag ska tydligen ha chattat med någon från England som visade sig vara Pixie Lott. Personen sa "you're not gonna believe me on this one, but if you must know - I'm Pixie Lott." Haha, och jag som inte har någon koll på "kändisar" fattade ju inget. Men jag googlade och upptäckte att det är hon som gjort låten Mama Do. Skitsamma. Jag spelade med. Dock avslöjade jag denna person när jag frågade dennes födelsedag. Pixie ska ju tydligen vara född den 12 Januari, och denna person sa att han/hon fyllde år den 12 Februari? Ja ni. Det finns fölk till allt.

Annars har jag tölat med en amerikanare. Han är 19 år och spelar ishockey. Helt OK snygg. Synd bara att han tölade om sex. Sånt är så jävla töligt, tycker jag... "what turns you on and what turns you off? what would we do if we hung out? what are you wearing?" Ärligt. Sug kuk. Vart är alla charmiga killar?!

Fast just det - jag ska ju inte lägga ner någon energi på karlar i år!

Gött.

// StinaBerit.

Hyllningsinlägg till M.J!



Jag är inne i en jättejobbig period. Eller jobbig är den väl inte, men den är lite pinsam. Det är såhär - jag är inne i en M.J period, då han är det enda jag lyssnar på, now these days.. och kollar på hans filmer om och om igen, då dom är så jävla bra. Sen att jag kollar igenom en hel del på tuben. Och varför detta är pinsamt (enligt mig) är för att jag inte brydde mig särskilt mycket innan han gick bort, som ni vet om. Men jag säger fortfarande att det är bättre sent än aldrig. Det är viktigt att uppskatta, död som levande!

Och sjukt nog är det tack vare han jag lärt mig att uppskatta som bara fan. Jag är glad för ingenting, nu för tiden. Gör bra saker och tänker helst till innan jag gör något. Sen kan ju detta bero på att det är ett nytt år, också.. finns så mycket man vill göra rätt för sig då. Men iaf, M.J's musik är ändå något som fått mig att vakna till lite. Det är bara att läsa hans texter och framförallt hans bok! Läs Moonwalk, sen är du tamejfan frälst. Den är som bibeln, fast bättre. Häng även med om vad han sjunger i sina låtar. T.ex;

Beat it = Man ska inte slåss, man ska istället bara dra därifrån.
Man in the mirror = Ändra på sig själv innan man förändrar världen till det bättre.
Earth Song = Ge fan i att förstöra jorden.
We Are The World = Vänskap och att visa respekt oavsett ras.
Black or White = Ungefär samma som ovan. Det är skitsamma om du är neger eller vit.
They Don't Care About Us = Stå för vem man är.
Heal The World = Ungefär som Earth Song. Ta hand om jorden och människorna som lider.
On The Line = Att inte ge upp oavsett hur tufft livet än kan vara.

Ni ser ju själva vilka jävla budskap killen sjöng om. Han var nog Jesus medan han fanns, skulle jag vilja tro. Om inte God himself. När man lyssnar på sånhär musik, och framförallt M.J's musik, så blir man bara glad, får en tankeställrare och är bara väldigt tacksam! Jag tycker själv att jag blivit mer givmild och generös mot andra. Jag har ju förfan skänkt 50:- till barnen i Haiti (som jag egentligen inte har råd med), gett Gabby 3 pizzor, parkeringspengar och kläder att låna så hon inte svälter, får böter eller gå runt naken. Jag motionerar så jag mår bättre fysiskt. Hjälpt till med städning, tvätt och disk här hemma. Inte deppat ihop över saker som har sårat mig. Hållt mig nykter istället för att gå ut varje helg. Aa.. jag har gjort en massa bra grejer, helt enkelt!

Men den låten som gett mig ett wakeup-call och fått mig må såhär jävla bra är nog On The Line. Den är så sjukt äckelbra fantastisk och bara helt... aa. Rövbra. En ny favorit. Har den som alarmsignal om jag ska upp tidigt. För vad kan vara bättre än att vakna upp till en låt som handlar om att bli bättre? TRUE STORY!

Nu kanske ni tyckte att detta var ett ruskigt bögigt inlägg, men jag står för det jag skriver och vill bara dela med mig det som får mig att vara en duktig StinaBerit. Så om ni vill tacka StinaBerit för att hon har blivit en bättre människa, så ska ni istället tacka Michael Jackson. Utan honom, det nya året eller mormor i tankarna så hade jag nog inte varit såhär glad och för en gång skull förståndig. Så tack Michael, år 2010 och älskade mormor! Tack som fan för att ni gör mig till världens bästa StinaBerit!

Over and out.

// StinaBerit - Gränslöst lycklig oavsett vilken skit hon än hamnar i.

♥ MICHAEL JACKSON - ON THE LINE ♥


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!