Agerar bagare.

Herregud, vilken elitkvinna jag är!

Provade precis på att göra chokladmuffins UTAN att läsa recept! Och konstigt nog blev resultatet jävligt bra. Skulle dock haft i lite mer kakao, men jag är fortfarande nöjd! Lyckades få till så att dom blir sådär krämiga i mitten. Mumma.

2 ägg, margarin, mjöl, socker, kakao, vanljsocker och bakpulver var mitt hemliga recept.

This was fun.

Slänger upp 2 skitsnygga bilder på mig från i lördags, också.



Jag längst till vänster.

Jag bredvid killen i blå tröja.


Krönikör nästa?

Hej era små möggelpeckar.

Helgen har varit skitbra. Jag älskar allt det som hände i lördags. Min vän Simons vän, Daniel, hade gjort om sitt vardagsrum och plockat fram SKITMYCKET Michael Jackson-grejer. Planscher, filmer, hade dragit igång Live In Bucharest-dvd:n och visade massa t-shirtar och This Is It-biljetten som han hade köpt. Det var som en litet MJ-museum skulle man kunna säga. Jag var helt ställd när jag klev in hemma hos han. Jag ville aldrig gå. Tänkte "Här vill jag leva, här vill jag dö. Ack Värmland, du sköna..." typ. Och Daniel var mycket trevlig! Härlig kille, som dessutom är min granne. Eller ja, han bor väl typ 20-30 meter ifrån mig, but still. ÄNTLIGEN har jag hittat någon som älskar att diskutera King of Pop.

Och på tal om att diskutera - Jag håller nu på att skriva min absolut första krönika som jag hade tänkt skicka in till lite olika tidningar, i hopp om att få jobba som en krönikör. Är det något som är roligt och jag aldrig får nog utav så är det att skriva. Kan iofs bero på att jag har cirkus tusen tankar i min skalle som måste få komma ut. Och jag som är så jävla puckad, skön och rolig kan faktiskt lyckas som en krönikör, tror jag. Det är iaf värt att ge detta en chans. Sen om det skulle visa sig att jag suger röv så skiter jag nog i det. Jag tänker skicka in tills dom säger att dom vill ha mig. Det har jag lärt mig av Linda Skugge.

Så att eh... ja. Nu vet ni det. Har ni tur så hittar ni mig i någon lokaltidning eller dagstidning. Vi får helt enkelt hoppas på det bästa. Frågan är nu bara vadfan jag ska skriva om... vad vill folk diskutera? Politik känns ju inte rätt. Däremot skulle jag vilja sätta folk från Aftonbladet / Expressen på plats angående MJ, då de skriver väldigt mycket skit om han som bara är påståenden. JAJA. Jag kommer nog på  något bra...


Memorialfest för MJ.

Dåligt uppdatering, jag vet. Har inte haft tid.

Igår var det midsommar och exakt ett år sen Michael Jackson gick bort. Då befann jag mig i sommarstugan i Väse, och sedan var jag kattvakt hos Möller. Sov även över där. Hade alltså inte chansen att hylla MJ "på riktigt" igår.

Därför så ska jag göra det idag. Har blivit bjuden på någon slags memorialfest hemma hos min bög Simons bögkompis Daniel. Dresscode var svart klädsel. Det passar ju bra, eftersom jag bara har svarta kläder?! Haha. Men skönt att det finns fler som vill göra sånahär minnesgrejer för MJ! Mina polare är ju inte lika insatta i King of Pop som jag...

Nu ska jag bli fräsch, hämta öl hos Möller och sen dra till denna memorialfest!




Music and me. <3


Jises vilken dag.

Hallå, eller.

Jeez, what a day. Jag har varit till arbetsförmedlingen IGEN denna vecka, för att de lyckas göra fel som vanligt. Denna gången handlade det inte om försäkringskassan, utan om underskrift på att jag ska börja studera. Yes, ni hörde rätt. Jag ska börja på JobbCollage den 23 Juni. Ska bli kul att få göra något om dagarna, faktiskt. Även om det är sommar och man helst bara vill va ute.. men det kvittar nu faktiskt, känner jag. Är så less på att bara gå runt hemma. Träffade även på Marcus som jag dejtade i några månader. Han försökte hälsa, men jag vägrade hälsa tillbaka. Jag var så arg att jag skakade när jag fick syn på han, hahaha. Kanske dags att släppa taget och gå vidare, StinaBerit?

Efter AMS drog jag till Möller och myste i hennes trädgård med henne, Stella (Möller's kattonge), Emma och Schneggel! Sen drog vi och hyrde film och köpte potatissallad och kyckling. Görgött!

Imorgon är det städdag som står på schemat. Sen hälsa på Möller en snabbis. Samt kolla vart fan Norra Kyrkogatan 4 ligger, då det är där jag börjar plugga. Och sedan dra hem till Lollo för att planera vad vi ska handla för mat på midsommar. Det blir iaf att vara hemma. Kanske ta ett glas vin, men inget party. På midsommar kommer också vara den dagen då King of Pop dog. Då ska jag dunka MJ heeeela dagen 24/7. Jag ska inte sörja, bara hylla. HEE-HEE!



Shitfaced x300.

Hej, ni.

Mja, igår blev det en riktig jävla rackarbajsarfylla, vill jag lova. Och det säger jag inte för att verka häftig/cool/frän/bäst, utan så vare helt enkelt. Längesen det var såhär kul. Och jag kan garantera er, att ha med en baginbox på fest är väldigt lyckat och framförallt uppskattat. Jag drack själv upp 2 liter medan resten bjöd jag bort. Jag minns även att en snubbe där gav mig en shot med ren sprit. Men mådde jag dåligt? Nej. Jag var bara med i matchen.

Fast den som blev mest shitfaced på denna lilla fest var nog Reben. Hon däckade runt 00.30 - 01.00. Inne i sitt badrum. Hon hade plockat ut handdukar och använt som kudde. Vet inte hur länge hon sov där, dock. Det måste varit i över 5 timmar iaf. Så grattis, Rebecka. Detta gjorde du bra!

Mathias kom även förbi. Han visade mig lite MJ-moves, minns jag. Dock minns jag inte när han gick. Kvällen avslutades iaf med en tripp till Timmy's med Hannah för att sänka en kebabrulle. Och hör och häpna - Jag åt inte ens upp skiten. Vad är felet? Däckade i Reben's säng. Får ett samtal från Norge, en full Robert ville stri. Lägger på lika snabbt som man svarat och däckar återigen. Vaknar 10.30 och undrar vart fan Hannah har tagit vägen, då hon sov bredvid mig den natten. Det var ju bara Reben som låg där?! Men Hannah berättade senare på dagen att hon hade fått skjuts av mor sin hem vid 9 eller nåt. Bra, Hannah.

Idag har jag jobbat och dött. Jag har inte haft någon större baksmälla, så det var ju skönt. Avslutade dagen med att dra hem till Möller för att kolla på This Is It. Fan va bra Michael är. Det är helt sjukt.




Är äckligt råtaggad!

Okej. Såhär är det.

Den här kvällen kunde faktiskt inte bli roligare inomhus. Ja, ni läste rätt. Inomhus. Jag har suttit framför datorn i princip hela kvällen och bara skrattat. Har pratat gamla minnen med Hannah (bruden som är bosatt i Dublin men är på besök i Sverige) och dom minnena är helt sjuka. Och jag är så jävla taggad inför imorrn så det är galet. Hoppas att kvällen blir lika stukad som de andra gångerna vi var ute, på gymnasietiden. Herre. Min. Gud. Imorgon vill jag alltså att detta ska hända;

1. Vi ska sjunga Cara Mia tills vi blir hesa.
2. Vi ska köra ölspelet via kortlek. Varav kortleken ska såklart vara gjord av papperslappar.
3. Vi ska prata norska/svengelska när vi hamnar i dimman.
4. Vi ska få fram skandalbilder. Hej, facebook!
5. Vi ska skicka dryga fyllesms.
6. Vi ska dansa tills vi bryter benen.
7. Vi ska lyssna sönder Black Jack - Inatt Inatt.
8. Vi ska banga krogen.
9. Vi ska bli yra.
10. Vi ska köra ALL IN.

Ja. Det var det. Sen kanske vi inte gör exakt allt, but still. Sen måste jag tänka på min image, också. En är ju moster och fyller 21 om 1 månad. Och kroppen orkar nog inte lika mycket som man gjorde när man var 18....

Iaf. Jag är råtaggad. Hoppas att det syns.






Det är väl gött.

Tjenna!

Idag äre fredag. Jag agerar nykterist ikväll. Känns jävligt bra.. var ju knappt hemma någonting förra helgen. I fredags var jag ute och drack och sov borta, sen på lördagen var jag hemma snabbt o sen in till stan igen, o sen hem till syrran o sov över där till söndagen, för att sedan jobba direkt. Så ja. Förstå min glädje med att vara hemma.

Imorgon är det dock utgång. Hannah har ju kommit hem från Dublin och jag har inte sett henne på nåt år, så det ska bli jävligt kul & få träffa henne igen. Och de andra som ska på denna fest också, såklart. Ska även passa på att se Victorias & Daniels bröllop med morsan litegrann innan... känns som att det är ett måste.

Och på söndag ska jag jobba.. och så visar TV3 Michael Jackson's THIS IS IT klockan 21:00 ! Och jag vill tipsa alla till att se denna film för er som missat. Tycker den visar vem han var och hur otroligt jävla talangfull han var. Det är inte klokt... och om en vecka är det ju 1 år sen han dog. Då ska jag nog spela hans musik lite extra. Kanske även slänger in ett hyllningsinlägg till denna fantastiska människa. Åh, va bra han är!

Nu ska jag chilla vidare med päronen, för det tycker jag är så jättebra.




there's only music.

Dina tre favorit artister:

1. Michael Jackson

2. Alter Bridge

3. Mustasch


Dina tre favorit genrer:

1. Akustiskt

2. Hårdrock

3. Pop/rock


Dem tre senaste album du lyssnade på:

1. Jackson 5 - The Ultimate Collection

2. Magnus Uggla - Uggla Box

3. Hinder - Take it to the limit.


Tre artister som inspirerar dig klädvis:

1. Ashlee Simpson

2. Hayley Williams

3. Vet inge mer. :D

 

Tre artister du inte gillar, förklara varför:

1. Justin Bieber - För att alla andra gillar honom.

2. Miley Cyrus - Samma sak med henne..

3. Erik Grönwall - Samma sak med honom..


Tre gamla låtar du aldrig tröttnar på:

1. Johnny Cash - Folsom Prison Blues

2. Michael Jackson - Come Together

3. Mötley Crüe - Don't go away mad


Tre grupper du gillar:

1. Skillet

2. Lifehouse

3. Paramore


Tre filmer med bra soundtrack:

1. Freaky Friday

2. Festival

3. A Cinderella Story


En jävligt tråkig dag.

Hejrö!

Idag är det en skittråkig dag. Finns ingenting att göra. Så jag har faktiskt dammat hela mitt rum idag. Överallt. Och dammsugit. Så roligt har jag alltså haft det. Åtminstone blev mitt rum rent, but still - I'm boooored.

Blev ingen träning för min del idag heller. Har inga pengar. Allt jag har på mitt konto + min lön måste gå till månadens mobilräkning... yaaay, how fun. Not.

Igår var det en helt okej dag, iaf. Då blev det arbetsförmedlingen. Fick äntligen ett möte inbokat på fredag. Känns som att Arbetsförmedlingen inte gör ett skit nu för tiden. Min handlingsplan är ju helt tom och det ska ju vara tvärtom?! Och hon jag pratade med igår såg också fundersam ut när hon fick se att jag inte hade varit på möte eller hade några kommande möten på länge. Men nu så... fick även försäkringspappret påskrivet, så om ca 3 veckor kommer pengarna. Då jävlar. Då ska det inhandlas massa öl, ett tält, massa snus och andra viktiga saker man bör ha med sig till arvikafestivalen. Det är ju trots allt bara 3 veckor och 5 dagar kvar tills vi åker!

Efter arbetsförmedlingen hängde jag med Stina A och Schneggel. Sen drog jag till pizzeria Vizit och lämnade mitt CV där. Han skulle höra av sig hur det än blir med jobbet.. så det var ju skönt. Efter det blev det en liten fika på Waynes med Simon, Stina A, Schneggel och Tessan. Görmysigt.

Och idag ja.. är jag bara uttråkad. Skitväder, skitdag, skit skit skit.


Fabulous day. =)

ÅÅÅÅH!

Jag älskar sånahär dagar, då alla är helt jävla fantastiska oavsett humör! Jag önskar att denna dagen aldrig tog slut. Så jävla bra var den. Och nej, jag fick inte ligga. Däremot har jag hängt med riktigt bra fölk!

Drog in till stan på eftermiddagen och köpte kaffe med Simon, Stina, Clara och Schneggel. Vi drog till muséebryggan och mådde gött och tölade på och garvade åt allt och inget. Sen drog jag, Schneggel och Stina iväg till Konsum för att handla med lite käk hem till Möller. Min favoritkompis var lite deppig men vi piggade upp henne genom att prata om gamla roliga grejer som hänt. Sånt hjälper ALLTID om man är litte ledsen. True story.

Nu har jag kommit hem igen. Gnagat på 110 jordgubbar för att vara exakt. Riktigt jävla rövgott äre. Dunkar Magnus Uggla - Pärlor åt Svin gör jag också, även om jag känner att jag inte behöver lyssna på den, då jag redan vet att jag är bäst i världen. Har även kommit på att jag varit med om alla snubbar Ugglan sjunger om i den låten. Det är tragiskt.. men vad mer kan ja säga? StinaBerit - elitdejtarN^. Nu får det fan va bra, tror jag. Haha.

Imorgon ska jag städa mitt rum, lämna CV på en restaurang i Viken och hänga med fölk.

ÅH va bra jag mår. YESYESYES!





Other things goin on.

Tjenna!

Syrran har whinat om att hag inte bloggat någonting denna helg. Inte så konstigt, faktiskt. Har knappt varit hemma någonting.

I fredags blev det en spontan utgång. Jag började med att ta en öl med Lollo, sedan drog vi hem till Linn där hon bjöd på rött vin och rosé-vin. Sedan mot Tables för öl och biljard. Där bjöd Emma på en flaska rosé. Sedan köpte jag mer öl.. sen drar jag till Tempel och möter Robert. Mer öl. Sedan drar vi till hans kusin och somnar där.

Vaknar och har ont i hela kroppen, dock ingen bakfylla. Drar hem runt 12 och slöar. Sedan runt 13.30 drar jag in till stan med syrran för att kolla på stadsloppet fram till 15.00. Mat 16.00. Efter maten och en stunds vilande beslutar jag mig för att följa med syrran och systerdotter hem till dom och sover även över där. Vi köpte med tacos och kollade på film på tv:n och busade lite med systerdotter Ellen innan hon skulle sova. Jag & syrran somnade runt 22.30. Tro det eller ej.

Vaknar runt 8:30 och käkar frukost. Busar med systerdotter lite till och somnar en sväng igen. Vaknar och busar lite till med Ellen och sedan runt 12.20 drog jag till jobbet. Nu är jag helt färdig. Ska bli skönt o få sova i sin egna säng inatt!



Födelsedag och student.

KÖRS I TAKET!

Idag har dagen gått i ett ungefär. Vaknade 10.15 för att göra mig i ordning o sedan agera salladsbud till morsan och hennes arbetskamrater. Hon fyller ju år så då äre väl bara o ställa upp. Det roliga var att jag gick till fel salladscafé först. "öööh, aaah... jag vill ha en... varmrökt lax...". Hon i kassan såg ut som ett jävla frågetecken och sa "du.. du är inte på Saluhallen nu. Detta är Maché". KUCK tänkte ja. Hade bara köat i 10 min.....

Efter jag fixat damernas förbannade sallad så gick jag på stan och hälsade på Frida och Robin på Carlings och tjötade lite. Passade även på att köpa studentpresent till Sandra som tog studenten idag. Drog till hennes skola och firade henne lite snabbt med Cazzie och Alex.

SEN drog jag in till stan igen och köpte en bukett blommor för 200:- och 2 trisslottor. Så 250:- till morsan på hennes födelsedag. Såhär givmild har jag nog aldrig varit...

Avslutade dagen med att käka på Napoli med familjen. Stendog efter maten. Har aldrig varit såhär mätt. Men gött vare!


I'll look after you.


I made up my mind.

WZUUUUP!

Mja, jag är fan helt okej nu. Samma gamla StinaBerit är tillbaka. Förstår inte hur jag kan bli sådär cp ibland, men ja. Shit happens when you party naked, som ja bruker säge!

Igår var jag på stan med min kära bög Simon Näs! Vi kollade lite på Mallorca-grejer som vi ska ha till Arvikafestivalen. Hittade massa fräna grejer. Typ som en gigantisk rosa pimphatt. Funderar starkt på att köpa den.. Och det vore faktiskt kul att leka pimp eftersom jag aldrig någonsin har rört eller kommer röra en snubbe på festivalen. Det är ju mycket roligare att sälja folk än att sälja sig själv. Eller?

Efter stan blev det kaffe. Sen beslutade jag mig för att gå en jävligt lång promenad, som blev till en lång långpromenad. Gick lite varstans och runt en sjö och grejer. Behövde få rensa tankar och få bort en klump i magen som det gick sådär med. Men det var jävligt gött att få gå ut o gå för sig själv iaf.

Ikväll ska jag träna på Friskis med Möller. Hoppas att jag inte dör som jag brukar göra.. tycker själv att min kondis blivit lite bättre, så nu jävlar. Ska bli jävligt gött eftersom det inte blev nån träning förra veckan!

Nu ska jag göra nåt vettigt. Typ dra till stan och köpa present till morsan som fyller 52 imorrn.


Jag döööör.

Wooaah, jag har hamnat i koma. Bara så ni vet.
En tankekoma alltså. Vet varken ut eller in. + Att jag har jävligt ont i magen.

Men vi hörs.

DAGENS VARE!

DAGENS

Låt: Andreas Johnson - Unbreakable.
Humör: Görbra.
Minus: Min förvirrande skalle.
Händelse: Möller-häng.
Planer: Möller-häng.
Dagens måste: Öh. Hänga med Möller.
Saknad: Saknar min systerdotter något oerhört!
Roligaste händelse: Dunno. Möller-häng? :D
Dagens vill ha: Ingen aning, helt ärligt.
Önskan idag: Samma svar som ovan.
Ser fram emot: Arvikafestivalen 2010.
Skratt: Möller!
Mening: "Live life with no regret. Put your heart out there. Don't be scared, you might get hurt. But it's all worth it in the end, 'cus the best is yet to come."

This was fun.

Yohooo!

Jag har överlevt helgen, men det är knappt det. Har så förbannat ont i kroppen och vill egentligen bara dö lite, men det går ju inte. Iaf...

I lördags blev det utgång. Startade hemma hos Lollo med Lollo, Daniel och mitt ex Robert. Vi skulle dragit till Nöjes sen men vi drog till Ankan istället. Där var det lagomt med fölk, spelade råbra musik och sällskapet var kanon. Så det var svinkul på Ankan.

Efter Ankan hade stängt ville jag inte hem och var istället redo för efterfest. Frågade snällt om Robert kunde fixa någon efterfest, och det slutade med att vi hamnade i hans arbetarbil (en van typ) och satt och pratade och drack öl. Sen blev det att jag sov över. Vi sov på tennisnät, spador på väggarna och krattor i taket. Så igår var jag helt färdig i kroppen, men det är värre idag. Vi somnade ju inte försen 05:30 eller nåt.

Vaknar upp ca 11:20. Mår rent ut sagt röv. Kliver ur vanen och börjar pressa i solen en sväng.. sedan var det dags för arbete. Robert följde med och tittade på. Vi skulle ha grillat fast det blev inte så.. så det blev att vi köpte med en dricka och satte oss vid älven och bara chillade och tölade. Mysigt, I tell you.

Var hemma igen cirkus 20.45. Och däckade i sängen 23.00. Vaknade 07.30. Bra liv.



Solig fredag. Gött.

Hej hopp!

Ligger ute på balkongen & pressar i solen. Har jag gjort hela dagen i princip, men jag får fan ingen färg?! Det är helt galet. En polare chansade på att jag var albino, men han suger så han har nog fel. Dålig blodcirkulation kanske?

Igår befann jag mig hemma hos Zarah efter att jag tvättat klart. Vi hängde på balkongen, åkte & handla, sen blev jag bjuden på lunch. Kycklingsallad som hon hade gjort själv. Ruskigt gott vare! Åkte hem vid halv nio.

Idag ja. Jag har solat, ja. Och diskat, bäddat och dammsugit. Wooohoo.

Är hemma själv hela kvällen också. Mamma & pappa ska ut och käka och ta några öl med deras s.k "vänner/vänninor". Så de kommer väl inte hem försen inatt, kanske.. men det gör inget. Louise Harald Andersson kommer & håller mig sällskap sen. Vi ska ta ett glas rött och njuta av detta cpbra:iga vädret!


Litte bra dag?!?!?!

TJENNA!

Gud va roligt & se er igen. Eller ja, bloggen rättaresagt. Det har ju hänt lite grejer idag som ni säkert vill ha reda på. Annars hade ni ju faktiskt inte varit här inne och läst all skit jag skriver ibland. Here we go;

1. Barnvakt. Blir väckt 10.01 av syrran. Hon frågade snällt om jag kunde vara barnvakt åt systerdotter i 10-20 minuter för hon skulle till Haga och lämna över en smörgåstårta och sedan till sjukhuset för att lämna in en hyrd barnstol. Självklart ställde jag upp. Allt för min systerdotter (och syrran såklart), så det var roligt att få träffa Ellenkaramellen en sväng! Hon blir sötare och sötare  för varje gång jag ser henne, faktiskt.

2. Sex And The City-maraton. Med mig själv såklart. Körde igenom en skiva (6st avsnitt) och bara njöt. Jag älskar fan SATC. Iaf i perioder. Jag vill bara börja råbanta, använda märkeskläder och exklusiva klänningar och skor för flera tusen, dricka cosmopolitans 24/7 och framförallt hänga med brudarna. Männen skiter jag faktiskt i.

3. Diska och bädda säng. Detta gör jag endast för att agera duktig dotter. Älskar att få höra va duktig man är som gjort någon nytta hemma från mamma & pappa. Skulle ju städat mitt rum också, men det tar jag imorgon...

4. Kvalitetshäng med Möller. Drog in till stan och gick till bolaget med min allra bäste vän Linn Möller, för att sedan dra till en uteservering och ta en öl. Sedan mot Koriander. Sen hem till Möller. Sedan ner till biljard-nian. OCH SEN, för att slutligen hamna på Glada Ankans uteservering. Tro nu förfan inte att jag är alkoholist, för jag har bara druckit 2 öl idag. Däremot kan ni få kalla mig livsnjutare. Jag vill fan aldrig gå hem när det är sånthär väder?!

5. Film-maraton. Visserligen har jag inte börjat dra igång någon film än. Igår tankade jag hem Twilightfilmerna, och nu tankar jag I Love You Phillip Morris och Youth in Revolt. Beslutsångest. Jag  vill se alla helst nu, men jag kommer slockna inom 2 timmar så det sket sig...

Ja. Så nu vet ni ju vad jag har hittat på idag. Skitbra dag. Imorgon ska jag tvätta och städa mitt rum för en gångs skull. Ser på riktigt ut som ett bombnedslag. No kiddin', alltså. Fo real. Haré gött.


Även fetton kan!

Har legat & pressat i solen i ca 40 min. Har endast legat på mage också.
Kanske dags att vända sig snart och bli brun på framsidan av min svullne kröpp?

Förresten, här har ni en bild - ett bevis på att även fetton som jag kan sola topless.
(varning för känsliga tittare, mina bröst ser nämligen ut som american pancakes...)


Sex and the city 2.

HALLOJ!

Igår vart det en fullspäckad eftermiddag. Kaffe med Simon och Ejub, sen äta med Stina A och sen bio med Möller, Emma och Hanna. Det blev Sex And The City 2. Och jag kan säga som så att dom kritikerna som bara gett filmen skit kan gå o dö eller nåt. Filmen var ju förfan 100000000ggr bättre än den första och jag är faktiskt apnöjd med den. Är inte ett dugg besviken. Och jag skulle LÄTT kunna gå och se den idag igen! Ska definitivt köpa den när den kommer ut! Såatteh.. aa. Ni som älskar SATC ska ju gå och se den här iaf. Ni kommer va helt lyriska som jag.

Idag ska jag hem till Lollo och dricka kaffe. Sen blir det Desperate Housewifes hos Möller, fast hon vet inte om hon skulle palla det idag...

Annars.. ska jag ligga i solen och pressa. Hört att det inte är ett moln på himlen och att ja ser ut som ett jävla lik.




Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!