Blixten.

ORKA att jag ska va världens snabbaste och bli klar typ 100 år innan själva festen börjar? Haha. Annars brukar ju jag vara jävligt seg, men inte längre tydligen. Är redan klar med hår och smink, så nu ska man ju bara hitta kläder! Hatar kläder när det är dags för fest. Haha.
 
Nu är jag inte så hungrig, heller. Käkade korvstroganoff med blomkål & morötter förut. Men det är väl bara bra det. Blir ju nog rätt go mat ikväll kan jag tänka mig. Tacka gudarna för att jag orkade gå ut & gå imorse! 
 
Hoppas ni får en skön Valborg!
 
Snygg tjej...
 

Onsdag!

Godmorgon på er!
 
Hur skönt var det inte med lite sovmorgon idag, då? Klev upp 08:10 och vädret var jävligt gött! Så det blev en promenad på 3 km idag!
 
Mycket att göra idag! Tvätta lite, städa rummet, plocka undan disk här hemma, fixa sig, dra till bolaget och sen iväg för att fira Majda som fyller 25 år idag! 
 
Nu bär det.
 
 
 

140430

 
 

Tisdag!

Ytterligare en promenad avklarad! Så himla skönt.
 
Dock är jag fortfarande hungrig, fast att jag åt frukost för 2 timmar sen. Haha. Dom lovade mig att havregrynsgröt skulle vara mättande.. men nej. Inte för mig iaf, haha. 
 
Idag kör vi ett arbetspass till, sen imorrn och på torsdag är jag ledig! Så jäkla gött. Ska ju fira Majda som fyller 25 år på Valborg. Då ska vi käka på nån turkisk restaurang, spännande! 
 
 
Himla nöjd med dagens promenad. Igår låg jag på 50 min, men idag var jag 3 minuter snabbare! 
Ska försöka satsa på 45 min när jag gått lite mer. :)
 

140429

 
 

High on life!

MAJJ GAD!
 
Cyklat hem 300 km/h efter jobbet i hopp om att senaste avsnittet av Game of Thrones har lagts upp på swefilmer/dreamfilm, men ICKE. Så nu beslutade jag mig för att ladda ner det istället, jag orkar verkligen inte vänta tills imorgon!! 
 
Känner mig helt jävla high on life också. Känner mig redan piggare och pepp på allting. Det är väl bara på morgonen när man går upp och känner "fan, inte 4 kilometers promenad nu... jag orkar inte". Men bara man kommer ut och börjar gå så känns det på en gång så sjukt mycket bättre. För man ska vara glad över att man ens tog sig i kragen och valde att gå ut och ta den promenaden. Jag brukar tänka till efter man varit negativ i fem minuter att, fan, en timme på en hel dag är ingenting. Gör nåt åt det, liksom. Det är bara att gå ut (speciellt när vädret är på topp). Har t.om lyckats bränna mig idag. Men det gör jag ju varje år, så det är ju ingen stor nyhet, direkt.
 
Imorgon ska jag ut och gå igen. Ska försöka öka takten lite när jag går, men idag fick jag sjukt ont i fötterna så det var svårt att ta i. Ska försöka hitta mer bra träningsmusik också. Har ni tips är det bara att slänga in en kommentar! 
 
Har också laddat ner en asbra app på telefon som säger hur mycket kalorier man fått i sig på en dag, vilken typ av mat som innehåller mycket socker osv (man skriver in streckkoden typ), och hur mycket man bör få i sig på en hel dag. Jag har fortfarande 136 kalorier att stoppa i mig, men det skiter jag i. Det är såpass lite + att klockan är rätt mycket, och jag är inte särskilt hungrig heller, haha.
 
MEN NU JÄVLAR BLIR DET GAME OF THRONES S04E04!!!!!
 
 

Måndag!

Godmorgon på er!
 
Ny vecka, nya möjligheter JOMENVISST!
 
Idag klev jag upp 07.15 typ. Slänge på mig kläder och gick ut & gick. Denna gång var jag också opepp. Plus att jag fick skitont i fötterna denna gången. Men jag fortsatte gå och efter ett tag så gick det över! 
 
Mitt mål var 4km idag, eftersom många sagt att jag bör helst gå 3-4km. Kändes skitbra när jag var klar och Runkeeper visade 4.27 km! Ska försöka fortsätta satsa att alltid gå 4 km, men får bara lova mig själv att inte bli besviken om det skulle råka bli mindre. Då har man ju iallafall gjort något överhuvudtaget och det är alltid huvudsaken!
 
Nu sitter jag här och äter världens godaste frukost (havegrynsgröt med rivna äpplen och kanel och 2 ägg). Så jävla gött. Har inte ätit havregrynsgröt på flera flera år, men huuuuj va gött det va! Får det bli fler gånger! 
 
Idag vankas det jobb 16 - 21! Men innan ska jag handla litte på stan. :)
 
 
 
 

140428

 
 

Söndag!

Fy i helvete va trött jag är. Vaknade 07.50 idag också...
 
Inflyttningsfest igår. Jag gjorde ett inlägg om det inatt när jag kom hem, men raderade det imorse. Haha, vet inte ens varför. Men jaja. 
 
Har inte rört mig nåt särskilt idag. Har väl plockat in tvätt, tagit hand om disk och sovit. Haha. Dagen var så galet lång igår, så det var så otroligt skönt att få sova lite till efter frukosten. 
 
Helt galet va sugen jag var på ALLT som gick att äta igår när jag kom hem. Men jag tog ramlösaflaskan och gick & la mig. Kollade på Avengers i 10 minuter, sen hann jag somna.
 
Bra dag, annars. Synd att jag är förjävla trött för att ens gå ut och njuta av solen, men imorgon är det nya tag! Då ska vi se om jag lyckas gå lite längre än vad jag gjorde sist på Runkeeper. :) 
 
 

140427

 
 

Lördag morgon!

Gomorron!
 
Idag vaknade jag självmant kl 07.50. Jahapp, tänkte jag. Tänkte om man skulle orka gå ut & gå. Kände "Nej, fyfan va drygt...". Fast sen kom jag på hur stolt jag skulle bli om jag faktiskt gjorde det. Vilken bra början det skulle va. Och hur godare frukosten skulle smaka efter en morgonpromenad. Så jag tog på mig kläder och gick ut & gick 2 varv runt Sundstatjärn. Det är en bra början för mig som aldrig annars är ute & rör på sig, så jag är nöjd!
 
Verkar inte bli nån cykling heller, så det var ju en jäkla tur att jag var ute & gick istället. Och ikväll äre fest! Köpt rödtjut och Spendrups Bright (den där som innehåller 50% mindre kalorier). Ska man festa så kan man ju försöka vara lite nyttig, liksom. Haha. 
 
Frukosten var förresten ASGOD idag! 2 knäckemackor, 2 ägg, 4 skivade jordgubbar och vitamintablett + kaffe! 
 
 
 
 
 
 

140426

 
 

Dag 1!

Och så var dagen här... haha!
 
Nejmen... imorse, typ runt 10, så åkte jag till gymmet för att försöka få in någon tid hos nån instruktör. Berättade att mitt syfte var att gå ner i vikt och ville gärna ha hjälp med hur man ska börja och så vidare. "Jättekul!" tyckte instruktören. "Ska kolla i kalendern bara och se vart vi har någon ledig tid". Killen bläddrade lätt 4-5 sidor, tänkte va i helvete... kommer jag inte få börja gymma nu försen om en månad eller? Haha. Nejmen, sen så sa han att 3 Maj kl 09.30 så hade han en ledig tid. Så nästa lördag börjar jag gymma! Förjävla gött. Innan dess så får jag väl gå ut & gå 3-4km på morgonen. Blir bra!
 
Sen så var det bara att cykla in till stan för att möta upp Möller. Köpte Batman tröja från H&M (såklart), ögonskugga, eyeliner, smycken från Glitter och leggins från Gina som vanligt. Vart på stan från 11 - 18. #sletentjej
 
Längtar ihjäl mig tills jag gått ner i vikt och kan använda vanliga enkla jeans. Och SHORTS!!!! Lyckan den dagen jag kommer kunna ha det utan problem... 
 
Idag har jag ätit apdåligt också. Bara frukost (2 knäckebröd, 2 ägg, vitamintablett och 1 kopp kaffe) och lövbiff med sallad och kanske typ 5 pommes eller nåt. Haha. Vågar fan inte äta kolhydrater. Iallafall inte mycket utav det. 
 
Imorgon ska jag cykla som fan med Zarah på morgonen, också. Sen på kvällen blir det inflyttningsfest! Tackarrr.
 
Nu är jag så jävla trött, så det blir sängen och en skön film. Sötsuget börjar komma också, så jag ska suga på en citronklyfta så möe jag bara örker. 
 
HEJ!
 
 

140425

 
 

Bara några få timmar kvar...

HÄLJAAA!
 
Ja, tamejfan! Nu är jag ledig fram till på måndag, sjukt gött! Och så kommer lönen in på kontot imorgon också. Strålande. 
 
Innan jag möter upp Möller så ska jag till gymmet och boka in någon tid eftersom dom varken svarat i telefon eller på mejl. Himla konstigt. Men jag är redo! Snart börjar min egna resa, och jag kommer blogga om det såklart! Jag vill att både jag OCH ni ska se skillnad! Det gör mig mer motiverad att bevisa för andra att jag verkligen kan och vill. 
 
Det enda problemet jag har kvar är väl själva maten. Men jag testar att käka mindre och skita helt i godis/dricka förutom lördag. På lördagar för jag unna mig max 15 bitar från lösvikt och en halvliter pepsi max. Sen är det klart. Dessvärre har jag ju mycket fester att gå på nu framöver, men tacka gudarna för att jag dricker rödtjut! Ska kolla upp mer på nätet också om det finns "nyttigare" alkohol. Tvivlar starkt på det, men likabra att dubbelkolla!
 
Imorgon smäller det! Lova att hejja på mig och peppa mig när jag känner att jag inte orkar!
 
 
Btw, här är jag i min älskade Batman-keps från Junkyard, New Era. <3
 
 

Snart hälja.

 
YO!
 
Imorgon kommer lönen. Då ska jag gå på stan med Möller! Och så ska jag köpa mitt gymkort. Har försökt ringa OCH mejla gymmet, för jag behöver ju tips och råd hur jag ska träna för att gå ner i vikt. Men dom har inte svarat... så imorgon får jag gå förbi och möta dom face to face såattsäga! 
 
Idag står det jobb på schemat som vanligt. Ska försöka hitta nåt fränt att ha på mig nu. Hörs.
 
 
 
 
 

140424

 
 

ONSDAG?!

Yo!
 
Undrar jag hur i helvete det redan kan vara onsdag? Det var ju lördag typ igår? Dagarna går så jääääkla fort! Hinner ju inte med livet, herregud haha.
 
Fick min lönespek igår också. Himla skönt att få se att man jobbat så ofta man kan för dom pengarna. Men dom kommer gå till träning, körkort och annat vettigt. + att jag har typ 100 födelsedagar att fira nu dom närmsta veckorna! 
 
Nu ska jag göra mig redo inför jobb! HÖRS!
 
 
 

140423

 
 
 
 

Teckna igen, kanske?

 
När jag åker upp till Söderhamn igen för att hämta mina sista saker, så ska jag nog börja teckna igen! 
 
Har säkert inte tecknat på 2 år, men då ansträngde jag mig verkligen och köpte riktiga pennor osv (typ Promarkers). Fick höra hur duktig jag var, och det är ju jättekul! Har alltid tyckt att det varit kul att teckna och måla av! 
 
Så här får ni se några teckningar jag gjort. :)
 
 
 
 
 

Jag <3 Keps

 

Bli av med sockersuget!

 
 
 

140422

 
JISES vad jag är jättetaggad inför träning och sundare kost! Och för en gång skull känner jag inga problem alls med att gå & träna själv! Har ju alltid varit den där mesen som absolut MÅSTE ha en kompis med sig vart man än ska... fast nu så. Independent woman. Ya me?! 
 
Och tydligen så är det inte bra att köra en diet medan man tränar, så jag kommer köra stenhårt på tallriksmodellen. Och såklart äta mycket mindre portioner. PEPP!!
 
Kommer väl förmodligen krevera efter allt socker, men vi kör som vanligt på att man får unna sig varje lördag! Det är rätt enkelt för dagarna går så jävla fort ändå här, haha. 
 
 
 
 
 
 
 

Påskafton och kalas!

Tjena!
 
Hoppas ni haft en bra påsk med mycket mat och massa godis! 
 
Själv firade jag påskafton med mamma, pappa, storebror, storasyster & hennes familj hemma hos oss. Blev massa mat och en supergod och superfin påsktårta till efterätt. Sen på kvällen drog jag hem till Frida och förfestade. Sen gick jag väl hem. Har inte haft en så bra påskafton på länge tror jag! 
 
Idag har vi varit iväg och firat min kusins lilla tjej, Alicia, för hon har fyllt ett år! Av mig fick hon en liten docka som vart mycket uppskattad. Så himla kul! Sen så var det himla roligt att träffa släkten också. Fick jag bestämma själv så skulle vi ha en släktträff en gång i veckan iallafall, haha!
 
Pratade med min svåger på kalaset också, och han föreslog att vi skulle börja övningsköra nu i sommar! Jag har ju inte haft nåt direkt behov eller ett sug för att skaffa körkort, för jag har ju alltid bott nära till allt. Men körkort är ju ändå himla bra att ha, finns ju så sjukt mycket jobb kräver b-körkort. Sen om man ska iväg & handla nånstans, eller bara åka iväg till syrran som bor en bit bort! Blir ju så krångligt med buss.
 
Jag ska ju börja träna nu också när lönen kommer. 
 
Men allt känns så jävla bra just nu, och jag vill verkligen göra någon livsändring! Så körtkort och träna är ju en förjävla bra start tycker jag. Gäller bara att inte sätta för stor press på sig själv för det är ju då det oftast går åt helvete. 
 
Nu ska jag antingen spela eller se på någon film. Hörs.
 
 
 
 
 
 
 
 

Glad Påsk, Stinaberit!

 
Har ju äntligen fått hem det jag beställde från Junkyard! MEN.. tyvärr är Batmankepsen liiite för stor, så jag måste nog skicka tillbaka den och få en ny storlek.. himla tråkigt. Men den andra kepsen (obey) satt perfekt! :)
 
Ska försöka dra en outfit-bild snart på det jag köpt. Kommer se coolast ut i sommar!
 
 
 
 

140414

Hej!
 
Blev ingen uppdatering igår då jag jobbade från 13-21. Och denna vecka jobbar jag bara mån - ons 16.00 till 21.00, sen har jag påskledigt resten av veckan. Sååå gött! Jag tycker själv att jag har jobbat galet mycket, men det är det jävligt värt för min plånbok sen! Längtar ihjäl mig till lönen för jag har inte ens råd med snus längre, haha.
 
Sen har många frågat vart dom här frågorna kom ifrån, som jag svarade på i ett annat inlägg. Det är frågor som är skitgamla som jag fått från förra bloggar. Så det är ingen som frågat något nu haha! Har ju bara 10 läsare om dagen, och jag antar att det bara är nära vänner/familj som läser och dom vet ju allt om mig redan. Haha. Jag var bara helt enkelt uttråkad och ändrade svaren eftersom man blivit lite mognare genom åren. Förhoppningsvis!
 
Jag har ju börjat kolla på Game of Thrones nu, efter mycket tjat på jobbet. Så nu har jag plöjjt igenom säsong 1, och jävlar i havet vad jag hatar Joffrey Lannister. Jag vill helt enkelt hoppa in i serien och klubba ihjäl honom?! Fast stackaren som spelar honom har fått så sjukt mycket skit p.ga hans karaktär så nu vill han typ hoppa av skådespelarkarriären, haha. Jävligt tråkigt, för han spelar ju riktigt bra. Men fan va jag hatar karaktären han spelar... My. Fakking. Gad.
 
Och imorgon får jag äntligen hem mina två kepsar och min tröja från Junkyard! Fick sms av posten och de meddelade att mina grejer var påväg. GÖTT! Jag har ju aldrig använt keps typ, heller. Har väl provat brorsans keps nångång, men har aldrig tyckt att jag passar i det. Fast nu skiter jag i det och tänker ha keps ändå! Det är ju Batman-keps, och den ska bannemej inte sitta hemma och damma på hyllan.
 
Men nu blir det Game of Thrones, sen sova. NIGHTS!
 
 
 
 

Seg...

 
Idag är jag inte sådär jättepigg.. är så trött och hängig och vill bara stanna hemma. Ska ringa och sjukanmäla mig, för jag orkar verkligen inte idag.
 
Igårkväll vart det ju ishockey med Cassie. Färjestad tog sig vidare till final på förlängningen. Gött. Sen så bara babblade vi om allt och inget. Jag hade också bakat kladdkaka åt henne eftersom hon fyller 24 år idag. :) Grattis kompis! Kändes bra att få hänga lite med henne så hon får tänka på annat. Men som jag sagt till henne, det gäller att ta en dag i taget! 
 
Pratar väl lite osammanhängande, men dom som känner mig och Cassie  vet vad vi pratar om.
 
Nu ska jag ringa & sjukanmäla mig. Hörs.
 
 
 

FRÅGOR & SVAR!

Vad tycker du om människor som inte kan stava ordentligt?

- Alltså. Visst. Det kanske rycker lite i mig när jag ser något stavfel, men alla är inte bäst på allt. Men ja, lite störande är det väl.

Vad är det hos dina barndomsvänner du gillar mest, eller ja, som gör att du tycker om dom över huvud taget?

- Ja, ni. Mest för att dom alltid finns där, oavsett vad man än går igenom. För att man kan lita på dom till 100%. Det där klyschiga, helt enkelt. För att dom är bäst!

Har du någon gång spelat sims, 2 eller 3?  Isåfall, vad tyckte du? :P

- Jo tack, jag har spenderat många timmar framför både Sims 2 och 3. T.om Sims 1! Jag har mina perioder då jag spelar det. Men just nu är jag inte särskilt sugen på det. 

Hur gammal (ung) är du egentligen?
- Egentligen? Shit, ville verkligen inte avslöja detta.. men jag är 21 (I wish). Sköjje. Jag fyller 25 år nu i sommar! Gammal dam, jomenvisst.

Varför kallar du dig för Stinaberit?
- Det var faktiskt inte jag som kom på det. Det var några norska herrar vi träffade på Arvikafestivalens camping som kom på det. Vi diskuterade att norrmännen oftast har dubbelnamn i deras land. Varpå vad vi svenskar skulle heta om vi använde oss utav våra mellannamn. Och eftersom jag heter Berit i andranamn, så blev det helt enkelt Stinaberit. Passar utmärkt till den jag är som person också!


Om du vore en grönsak, hur skulle du helst vilja bli dödad (fast de inte lever, hah), hackad eller riven?
 
- Hackad. Det går snabbast.


Jag har aldrig sett dig skriva något om din pappa? Hur/vad är relationen?

- Kanske för att ni läser om mig och inte min pappa. Men min pappa brukar väl vara med ibland. Då han klämmer ur sig nåt klockrent citat brukar jag ju skriva det i bloggen.


Skulle vara intressant att höra om dina politiska åsikter :D Röstade du i Europavalet? Vad tycker du om den sittande regeringen osv?

- Politik är ett jäkligt känsligt ämne. Så det håller jag nog för mig själv, tråkig som jag är.

Vad tycker du om bearnaisedippen på McDonald´s? 
- Har aldrig ätit bearniesdippen på McDonalds.

Har du bra självförtroende?
- Jag ska inte säga att den är dålig. Men hade jag gått ner i vikt så hade jag varit on the top of the world!


Hur länge har du snusat? Och vad snusar du?
- Jag började snusa när jag var 17, tror jag. Då hade några polare mini-snus med sig till skolan, med smak dessutom! Så jag testade och tyckte att det var gott. Sen gick jag över till Göteborgs rapé, och sen Göteborgs rapé lingon! Tycker det är tusen gånger bättre än att röka. Fast det är ju såklart bäst att låta bli all nikotin. 


Har du någon släkting från ett annat land?
- Ja, min biologiska farfar är från Finland. Så jag har finskt blod i mig. Coolt va?!

Hur många besökare har du om dagen ? :D

- Unika läsare? 6st. Haha.

 

Pratar och/eller går du i sömnen?

Nej, däremot säger Martin att jag snarkar mycket. Och dreglar!

 

Hej! Har du några tatueringar, isf vart och vad? 

- Ah, jag har en sol i nacken, ett misstag på benet, och en text i svanken.


Vilken mascara använder du?

- Nån gul med maybelline. Görbra!

 

Har du nått emot tjocka människor?

- Ah, jag hatar alla som är tjocka.

 

När förlorade du oskulden?

- Jag var 14 och i ett "seriöst" förhållande. Tack & lov.

 

Har du använt idomin ? (on the lips^^)

- Ja. 

 

Om du hade varit tvungen att äta upp dig själv, vilken kroppsdel hade du börjat med?

- Örat. För då hade andra skrattat över hur retarded jag skulle se ut. 


VAD TUSIKEN JOBBAR DU EGENTLIGEN MED?!!

- Jag jobbar på Norstat, som sysslar med marknads och oppinionsundersökingar. Ringer och intervjuar folk om massa olika saker. Säljer ingenting. Underbart jobb med underbara arbetskamrater!

 

Om du skaffar något/några barn någon gång vad skulle du tänka dig att kunna döpa dom till ?

- Det finaste en kan ge till en onge, det är ett fränt namn. Så Metallica, då.

 

Hur ser en perfekt dag ut för dej?

- Varmt, sol, roligt umgänge och inga bekymmer.

 


Vilken Ben&Jerry smak är din favorit ^^ :D (min är baked alaska)

- Cookie Dough eller Half Baked. 

 

Helt enkelt: Vart får du allt ifrån?? :D

- Blev väl tappad på BB eller nåt.

 

Vad skulle du göra om du hade 24 timmar kvar att leva?

- Fått panik?

Underbara lediga fredag!

 
Känner mig lite seg i huvudet idag (mer än vanligt såklart). Därför har jag vilat upp mig på min lediga dag och kollat på Game of Thrones. Folk på jobbet har ju sagt att den serien är ju SÅ himla bra och att man absolut inte får missa ett avsnitt utav den. Så nu håller jag på att kolla igenom säsong 1. So far so good!
 
Cassie ringde förut också. Hon undrade om jag ville komma över, för Alex skulle iväg och kolla på hockeyn med några polare. Och det var ju ganska givet att jag ville hänga litte, för inte ska my gurl vara ensam när hon har varit så ledsen. Så det blir att beställa käk (iallafall jag, lol) och kolla hockeyn och sådär hemma hos Cassie ikväll. Himla mysigt!
 
Vet inte heller hur jag ska göra imorgon.. har en hel lördag som består av massa aktiviteter. Önskar jag kunde dela på mig!! 
 
Men nu ska slänga på mig lite kläder. Hörs.
 
Snubben som "Kaleesi"(stavning?) är tillsammans med... s.n.y.g.g!
 
 

Back to flickrummet!

 
Igår dolade jag med att fixa mitt gamla rum som jag hade innan jag flyttade till Söderhamn. Min bror har ju haft det nu sen jag flyttade hem, men nu har han ju flyttat ut. Så då var det helt enkelt min tur att få bo där, haha. Men förhoppningsvis kommer jag inte bo här särskilt länge till!
 
Och idag är det jobb som vanligt. Känner mig jävligt trött, för jag har jobbat som fan dom här veckorna. Är less på att prata i telefon, haha. Men vill man ha en hyffsad lön så måste man. Fast imorgon är jag ledig! Bara att hålla ut. :p
 
Anywayz. Här har ni bild på mitt pyttelilla rum! 
 
 
 
 

140408

 
Fan va seg jag är. Somnade sent och vaknade tidigt. Fast det är väl bra på ett sätt. Jag hatar ju att vakna efter 10, för det känns som jag missat asmycket då, haha! Dagen går megafort efter kl 10.
 
Jobbar hela veckan förutom fredag. Fast funderar på att boka in ett pass då också. Man blir ju så himla glad när lönen kommer när man vet att man jobbat supermycket! Förhoppningsvis kommer jag få ut en del denna månad, då jag jobbat rätt många pass.
 
Och det är mycket som händer nu i April/Maj. Har tre födelsedagar man ska dyka upp på, sen så iväg till Söderhamn för att hämta de sista grejerna jag har kvar i lägenheten. Typ Nintendo 64 och Gameboy Color, haha! Viktigaste jag har. Ah just det. Ska ju fixa gymkort då också! Bli träningsnarkoman. 
 
Nu ska jag nog gibba lite WoW innan det är dags att göra sig klar för jobb. :) SEEYA!
 
Gammal bild från sommaren 2012 skulle jag tro.
 
 
 
 
 

Ännu mer jobb.

 
Fan vilken tråkig blogg man får när man bara jobbar. Men jag svär, när jag fått lite tid över så ska jag kötta sönder den här bloggen, haha. Så under tiden - Håll ut. ;)
 
Om jag fick välja en tårta i hela världen, så skulle det bli den här. 
Minus "Neo 5 år", såklart. Haha.
 

WORK!

 
Idag vankas det jobb från 13 - 21. Cheers, m8!
 
 

Rahwr Rahwr

Tjena!
 
Igår blev det en sväng till IKEA, sen drog jag hem till Cassie. Så hade inte sådär jättemycket tid över för att ta mig tid att sätta mig framför datorn och skriva ett inlägg. Men nu har jag!

Ska strax börja fixa håret. Börjar jobba kl 11, men ska handla frukost innan. Vi har ingen mat här hemma, haha. 
 
Anywayz, jag fick mig en sprillans ny säng igår. En vanlig 90. Utan sänggavel. Och lite doftljus. Tack mammi. <3 *bortskämd*
 
Efter det blev det häng hos Cassie & Alex. Snackade, myste med Enya (deras hund) och William, beställde mat & kollade på Lets Dance. Mysig kväll. :)
 
Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Blir väl skräckfilm i vanlig ordning! 
 
 
 
 
 
 

Ledig idag!

 
 
Så nu jäklar tar jag med mig syrran & mamma för att köpa en säng på...
 

INSPIRATION

 
RIHANNA
 

Ny design och träning.

 
Som ni ser så har jag ÄNNU en ytterligare design, haha! Tyckte min andra design var mer.. akut, liksom. Men den här är jag faktiskt riktigt nöjd med! Jag har även startat en massa kategorier, så det blir enklare att hitta i den här bloggen också, så det är ju nice. 
 
Idag är jag hursomhaver ledig. Skittråkigt. Hade hellre velat jobba. Finns ingenting att göra... har ju redan varit på stan varje dag sen jag fick lön, typ. Haha! Men skönt att ha en liten vilodag också, såklart. 
 
Nästa gång jag får lön så kommer jag starta med träningen! Ska börja träna på Actic, och där ingår även simning! Hur bra?! Är så otroligt less på att känna mig trött, seg, osnygg, ofräsch, problem att hitta kläder, osv. Ska försöka hitta så mycket inspiration jag bara kan och försöka att inte ge upp, vilket brukar hända efter att man hållit igång ett tag! Men nu jäklar. 
 
 

WHEN NOTHING GOES RIGHT, GO LEFT.

 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!