Fullspäckad helg.

Ojojoj, har inte bloggat sen i torsdags! DID I DIE OR SOMETHIN'!?!??!

Nej, det gjorde jag faktiskt inte. Jag har bara varit väääldigt upptagen med annat. I fredags var jag t.ex på en uteservering och tog en öl med goda vänner, så fint som det heter! Sen igår blev jag pruttfull på vinet som Lollo bjöd på. Aj, aj, aj...

Det slutade med att jag skickade fyllesms till Stefan och berättade för han att han är världens bästa killkompis. Visst är det sant också, men ändå. Sånt erkänner man inte, för då är man en tönt. Sen så gick jag lös på dansgolvet på Koriander. Jag trodde jag VAR rytmen och takten i låten. Jag var så populär på dansgolvet att t.om en rullstolsbunden rullade fram till mig och frågade om jag ville dansa. Absolut, svarade jag då. Varför, undrar jag idag?

Idag vaknade jag upp med en gnutta ångest. Ändå är jag lite glad, faktiskt. Jag betalade inte ett skit igår på hela utgången. Betalade inte för vinet, inte för inträdet på Koriander eller ölen inne på Koriander. Mycket skönt! Ska nog slänga iväg ett tack-sms till Lollo, bara för att hon gjorde kvällen till en succé igår.

Innan jag avslutar detta inlägg vill jag bara påpeka att min kära moder vann 50:- på triss. Alltså de trisslotterna jag köpte till henne som morsdag-present. Lyckligt!


Sugen på utgång.

Mjamja.

Nu var biljetten till Arvika fixad, tack vare min kära fader. Köpte den för 935:-, så det blev ca 300:- billigare än vad den vanliga biljetten kostar. Tacka fan att man var medlem på helgon.se, annars hade jag fått betala normalpris för biljetten... dvs 1200:-.

Idag har jag bäddat sängar och diskat här hemma. Har även följt med mamma & pappa till Maxi för att storhandla. Det var roligt! Pappas lilleskutt-humör är det bästa jag vet! Ni vet, när han ropar efter morsan så det hörs i hela affärn och när han drar torra skämt. Morsan får skämmas. Mycket underhållande!

Nu är jag jävligt sugen på utgång. Det är ju tjejkväll på Koriander ikväll, men jag har fan inte råd. Inte ens till att låna. Ska som sagt snåla utav helvete fram till Arvika, då jag hatar att åka dit och inte ha så mycket pengar. Så... istället för att dra ut unnar jag mig ett glas rödvin framför denna laptop - där jag hör hemma. Sparar mig till på lördag istället, då Lollo kommer bjuda på vin. En hel baginbox ska vi dricka. Ffffuuuuuck yeah!

Jaja. Ni får ha en fortsatt trevlig torsdag (fast det känns som fredag?), snorungar!


NU JÄVLAR! VI SES...

... PÅ ARVIKAFESTIVALEN 2010!!!!!!!!
Biljetten är fixad! :D :D :D


Tisdag goes Onsdag.

RÖÖÖÖV! Jag hade skrivit ett halvlångt inlägg o så är denna cpdator äcklig och råkade klicka bakåt så allt försvann.... AJA. Jag tar det kort!

Fick nya linser igår hos optikern, och min syn hade inte försämrats. Jävligt gött. Fast iofs är jag hellre blind än döv. För om jag blir döv tar jag nog livet av mig. Skulle aldrig kunna leva utan att få lyssna på musik.

Efter optikern drog jag och till morsans salong och väntade på Simon så vi kunde dra iväg och dricka kaffe. Blev hela 3 koppar... så gissa om det var lätt att somna inatt.

Och som avslut på tisdagen blev det Desperate Housewifes hemma hos Möller med Möller, Simon och Stina A!

Idag har fan varit jävligt duktig. Har städat mamma & pappas rum + mitt. Diskat som en dåre, gått ut med sopor och rensat min garderob! Är mycket nöjd. Och om 3 timmar drar jag & Möller iväg till Friskis för ännu ett danspass. SATAN va kul det är!


Paramore - Feeling sorry

Från och med nu ska jag aldrig mer hata Spotifyreklamen.
För hade inte denna förbannade reklam funnits så hade jag aldrig lyssnat
på Paramore's nya album som är ett av de bästa albumen jag hört.
Speciellt spår nummer 7, Feeling Sorry.

Oj, jag undrar vem låten påminner om...

"Well, as for me I got out and I'm on the road.
The worst part is that this, this could be you.
You know it too. You can't run from your shame."


Blogga från mobil.

Haha, lite coolt att det går att blogga från mobiltelefonen. Tyvärr vet jag inte hur man hoppar några rader om man vill komma in i en ny mening så jag skiter i det. Detta är ju ändå bara testing. Hatar att jag inte har någon egen laptop.

Ååååååå, SYNTEST!

Försöker tagga till synundersökningen jag ska på klockan 14, men har lite svårt med det.
Så jag passade på att ta ett vackert kort på mig själv.

ÅÅÅÅÅÅåååå.... SYNTEST! *klappklappklapp* SYNTEST! *klappklappklapp*


INSIDE OF YOU!

Denna har gått på repeat hela dagen och det fortsätter den
att göra imorgon också! 


Jag hatar pengar.

Åh, jag är så stressad!

Är det något jag verkligen hatar så äre fan pengar. Jag blir irriterad så fort någon nämner ordet pengar... Speciellt nu, då man faktiskt behöver det som mest! Tacka fan att man beställt hem ett kontantkort till mobilen.. då har man iaf mer råd med saker & ting.

Arvikafestivalen börjar ju dra ihop sig och jag har inte ens skaffat en biljett som kostar ca 1200:- .... Men det löser sig. Får lön av mamma den 13 juni.. och så får jag pengar från försäkringskassan om ca 1½ vecka. Sen så har jag ju sålt datorn till brorsan som ska betala 2000:- (500:-/mån) för den. + att jag ska sälja min baslåda + 2 högtalare och dataskärm på det. Lite tråkigt att man måste behöva sälja grejer när man inte har råd med saker & ting och inte har något jobb.. får hoppas att någon av de ställena jag lämnade CV hos hör av sig snart!

Har lyckats samla in 120:- i min spargris idag iaf. Fick det av pappa, då han tyckte att jag varit så duktig idag och hjälpt till här hemma med tvätten och disken. Fast han verkar ju inte fatta att jag gör det som tack för att jag får bo här hemma... hehe. =)

Nu är jag iaf klar med tvätten och har käkat och duschat. Nu blir det chilla framför tv:n och vänta på att Dum och Dummare ska börja på kanal 9. :)


Jävligt bra söndag!

Hallu!

Igår var jag skituttråkad hela dagen. Fast sen mot kvällen drog jag hem till Zarah och hängde lite. Sen drog vi in till stan & köpte kinamat och drog sedan hem till Doris för att hänga lite där. Blev att kolla på youtube och snacka lite. Alltid trevligt! Drog hem & somnade till filmen Wolf. Görbra.

Idag blev det en spontantripp hem till syrran! Fick träffa min favorit - systerdottern Ellen! Hon bara växer & växer. Lekte med henne och tog en massa kort. Blev även bjuden på rabarberpaj och kaffe av syrran! Det var riktigt gott. Har ju aldrig ätit rabarberpaj förut, men det var klart godkänt.

Efter jag, mamma & pappa var hos syrran så fick jag skjuts till jobbet. Slet på som aldrig förr. Så jag är jävligt nöjd med dagen!

Imorgon ska jag tvätta som fan.




Mosters lilla hjärta. :)


Lördag alltså. Fränt.

HEJHEJ!

Gud, inatt har jag sovit konstigt. Somnade runt 2 till en film på tv.. sen ringde Johan (vi har inte hörts på typ ett halvår) runt 04.30. Antar att han var packad. Sen ringde nåt annat konstigt nummer 05.30... haha, vafan vill folk så tidigt på morgonen?

Idag blir det ingen bio heller... anledningen till detta är för att det tydligen är en skitviktig hockeymatch på tv:n idag. Semifinal. Boooring.. Så vi kanske går på bio imorgon istället. Då blir det att jobba idag isåfall. Annars har jag inget planerat idag.. får la se vad som händer. Kanske åker upp till Zarah en sväng om hon har ork och tid!

So long, fuckers.


Hehu, good thursday.

Yesterday was fun.

Zarah var jättesugen på att köra bil, så det blev ca 3 timmars åkande lite här & var i Värmland. Haha, bra tidsfördriv.. passade på att hämta Möller på hammarö:a och så fick jag provköra lite på Löfbergs Lila Arena-parkering.. gick ju hur bra som helst, och nu är jag ännu mer sugen på att ta körkort! Skitkul var det, även om jag bara körde i 1an och 2ans växel. =)

Sen när klockan blev runt 21.00 drog vi hem till Zarah & slappade.. fick skjuts hem runt 22.40. Helt okej torsdag.

Idag kl. 17:00 är det träning som gäller! Köttade på friskis i onsdags också, och varför jag & Möller tränar 2 ggr denna vecka är för att vi inte gick på nåt pass förra veckan.. så det ska bli kul. Älskar danspassen för det är så jävla roligt! Tycker alla borde prova på det. Sen mot kvällen blir det lugnt.. har inga planer efter det, så det blir väl att vara hemma.

Smell yaaa'!


LALALALALALAAA

HALÅÅÅÅ ELLEEER?!?!?!!??!

Befinner mig hemma hos Zarah. Skulle grillat idag, men det sket sig. Ovädret kom snabbt som fan. Och nu vill det inte sluta åska... jag hatar åska. Speciellt när det aldrig tar slut. Dödödö!

I helgen har jag inget planerat förutom bio klockan 15.00. I got a daaaate *lalala*. Nej, gud klart jag inte har. Killar är ju as! Så jag ska faktiskt gå med mamma & pappa. Dom är riktigt bra. Dom gör mig åtminstone aldrig besviken eller krossar mitt svullna hjärta. Oh, I'm so emo ...

Iaf. Jag & Zarah vill hitta på något. Hon vill åka bil. Vill ju jag med iofs, men vart fan åker man då? Det är torsdag liksom. Inget är roligt. Nej... Nejnejnej. RÖVEH!

Ska sluta svamla och göra nåt vettigt. Typ surfa lite på Facebook.


Lite halvt nervös.

Hehu, idag ska jag agera världens bästa StinaBerit. Eller ja, jag är ju världens bästa varje dag.. men idag är jag det lite extra! Har nämligen 1800 grejer att göra idag. Eller ja, nästan! Så idag ska cykeln användas flitigt...

1. Lämna CV hos Tempelriddaren (de söker troll i mariebergsskogen i sommar).
2. Lämna CV hos Makalös.
3. Lämna CV hos Vedugnen.
4. Lämna CV hos Casablanca Video.
5. Besöka Arbetsförmedlingen (diskutera jobb ev. studier).
6. Syntest hos optikern.
7. Skopunkten för att lämna in mina trasiga 1 vecka gamla skor...
8. Betala räkning hos banken.
9. Dra till Telia och höra med dom vad avgiften för mitt abonnemang är.

Det, ni! + Att jag ska ringa en privatperson som behövde hjälp i trädgården. GAAH! Wish me luck nu. Jag är faktiskt lite smånervös. Utseendet gör ju mycket har jag hört, också. Får sluta se ut som en luffare och vara lite städad om jag ska få nåt förbannat jobb. För så fort jag fått jobb så ska jag börja med körkortet!

Nu bär det av.


Sådäääär ja!

Hejhopp gummisnopp.

Jises, idag äre fan varmt ute! Kollade nyss på termometern, och den visade hela 17.5 grader!!!! Helt sjukt. Ingen dret att sommaren är påväg iaf.. har ju lovat i princip alla att jag inte ska gnälla på hur äckligt varmt det är/kommer bli, eftersom jag gnällde så förbannat om hur äckligt kallt det var i vintras. Får väl se om jag lyckas bita ihop.

Idag ska jag tvätta så innåthelvete. Kan väl va roligt med rena kläder. Har bara 200kg tvätt, men det löser väl sig... sen runt 17-18 ska jag dra iväg till Lollo. Det blir att kolla på Hey Baberiba & äte nå gött. Får se om Möller hakar på också.

Annars händer det inte ett skit, idag. Ska fixa all skit som går att fixa imorrn på stan, annars. Betala en räkning på banken, lämna in ett CV, syntest hos optikern, arbetsförmedlingen, lämna in mina skor på skopunkten... U NAME IT!

Jaja. Nu ska jag börja tvätta. Alf Vidersen.


Jag har världens jävla tur.

Vilken fin dag. Åh, jag är så nöjd och glad!

Har ikväll insett hur bra liv jag har, efter att ha diskuterat det med Linn & Lollo.

Mina polare är så fina människor så det är inte klokt, och jag har sån äcklig tur att dom finns i mina liv. Zarah & Möller är helt fantastiska. Och hela Camp Mallorca. Och självklart Lollo! Sånahär polare växer fan inte på träd, och det är så jävla gött att ni finns. Vi har så jävla roligt ihop och kan prata om allt. Men dom närmaste är ändå Möller, Lollo och Zarah för tillfället. Utan er hade jag fan inte vart mycke till StinaBerit.

Sen så älskar jag mina kära föräldrar. Jag älskar er för att ni lyssnar och vill mitt bästa hela tiden. För att ni låter mig göra det jag vill och har tålamod med att jag fortfarande bor hemma trots mina slitna 21 jordsnurr. Som tack för att ni är så bra föräldrar så diskar, tvättar & städar jag så ni är glada när ni kommer hem.  

Och självklart mina syskon. Lisa & Robin är dom bästa man kan ha! Syrran som gärna pushar en när man aldrig får tummen ur röven med att söka jobb, och brorsan som får en att alltid skratta.

Shit vilket bra humör jag är på ikväll! Såhär ska jag fan vara hela veckan och resten av mitt rötna liv! UH va gött ja mår!


Ingen lust, åhnej!

Jag orkar fan inte blogga om vardagen. Det är så ointressant och meningslöst. Kan säga kort & gott hur min helg såg ut. I fredags var jag hemma hos Zarah och kollade på film. I lördags jobbade jag & förfestade hemma hos Simon för att sen dra till Koriander. Och igår var jag helt död och bara sov. Intressant, va?

Har som helst ingen lust längre. Bläää. Menmen... jag ska ta mig ur denna s.k "koma" snart. Blir jämt såhär när en snubbe har gjort en besviken och sårat en. Det är slut på det nu!

Nu ska jag äta pasta med pesto. Adjö!


Aldrig någonsin mer.

Bläää, aldrig mer sprit...

Jag blev verkligen en riktig jävla bitch igår. Fyfan! Förlåt till dom jag var otrevliga emot. Som jag skäms...


Det är över nu....

Nu är det nog. Jag ska fan sluta grina över dig och skita i dig totalt. Tagit bort ditt nummer, din facebook, din msn.. u name it. Allt för att du visat mig att du är ett jävla as som inte bryr dig om någon annan än dig själv. Så mycket som jag gjort för dig och fått noll tillbaka. Som att jag vore nån jävla robot. Fyfan!

Jag har verkligen förklarat mig och sagt att jag är hur ledsen som helst och så äckligt besviken, så gör du såhär.. varför skulle du vilja sparka på någon som redan ligger som bara varit snäll mot dig? Varför var du tvungen att såra mig så förbannat? Varför var du tvungen att låta detta gå åt helvete när du visste hur jag fungerade?

Jag är så jävla sårad och besviken på dig så det är helt sjukt. Det har bara gått 5 jävla dagar och du börjar redan på nytt.. roligt att veta att jag betydde så mycket för dig. 3 jävla bortkastade månader.. fantastiskt.

Förstår inte riktigt hur din hjärna fungerar, när jag berättade för dig innan vi började dejta, att jag inte ville dejta p.ga tidigare förhållanden och dejter. Jag har verkligen bara träffat puckon, och du visste det. Och så gör du såhär mot mig..

Känns iaf jävligt bra att jag fortfarande är StinaBerit. Bruden som inte ger upp i första taget och har ett jävligt starkt hjärta. Jag har vuxit upp och klarat mig igenom det mesta, så detta ska nog inte vara något problem heller.

You're no man, but hey that's fine - It's your loss, not mine. :)


Whatever it takes.

Jag är inte lika deppig längre. Tror det är tack vare min systerdotter som mitt
hjärta börjar bli helt igen. Hon är verkligen världens finaste människa.

Nu har inte han hört av sig alls sen jag sa ifrån på riktigt.
Men ibland önskar jag att jag bara fick höra exakt dom här orden från honom.
 Fast på svenska såklart.


Min lilla fina systerdotter.






Once all alone, I was lost in a world of strangers.
No one to trust on my own, I was lonely.
You suddenly appeared.
It was cloudy before, but now it's all clear.
You took away the fear,
and you brought me back to the light.

You are the sun, you make me shine.
Or more like the stars, that twinkle at night.
You are the moon, that glows in my heart.
You're my daytime, my nighttime, my world.
You are my life. <3

Now I wake up everyday,
With this smile upon my face.
No more tears, no more pain,
'cause you love me.
You help me understand,
That love is the answer to all that I am.
And I'm a better man,
Since you taught me by sharing your life.

You gave me strength,
When I wasn't strong.
You gave me hope when all hope is lost.
You opened my eyes when I couldn't see.
Love was always here waiting for me.


Stop crying your heart out.

MJ's musik är peppande.
Men denna gången gör jag ett undantag, och tar till mig;

Oasis - Stop crying your heart out.


Saker som är gött!

Nu ska jag berätta för er vad jag tycker är jävligt gött.

Nummer Ett - Jag tycker det är så jävla gött att 20 pers börjar helt plötsligt läsa min blogg när jag är deprimerad. Vad fan har ni för jävla nöje med att läsa när någon mår röv? Visst, jag skriver öppet om det på nätet. Jag får skylla mig själv... MEN - vart fan kommer ni andra ifrån som aldrig brytt sig förut? Jävla lowlifers.

Nummer Två - Sånadär spontana utekvällar. Har slängt ut 240:- i baren på Koriander ikväll. Kände att jag var värd det. Behövde komma ifrån vardagen och bara ha lite roligt med mina bästa polare. Så just dom här 240:- var kanske dom bästa pengarna jag spenderat denna månaden. Jävlar va gött det var.

Nummer Tre - Polare som finns där. Ja, fyfan vilka jävla polare jag har. Jag har inte pratat så mycket om det som har hänt till mina polare, utan skriver hellre ut det här. Får ut saker bättre i skrift än när jag ska prata. Men saken är att mina polare vet om när jag är nedstämd, och drar med mig ut för att hitta på grejer. Vi pratar aldrig om problemen, utan vi hittar hellre på saker. GULD!

Nu drar jag, heeeeeeeeeeeej.


Ain't no sunshine...

Dom här dagarna blir fan inte bättre, alltså...
Känner mig som någon levande död. Har inte lust med någonting.
Speciellt inte när det är sånthär väder... spöregn och såpass grått så det blir mörkt ute.
Kanske var det sista jag behövde.

Har inte sovit ett skit inatt. Har bara legat & tänkt och tänkt och tänkt. Tog aldrig slut.
Tillslut när klockan blev 05.38 där nångång blev jag ledsen... sen somnade jag. Vet dock inte vilken tid.
Vaknar upp vid 09:30 iaf. Har bara ätit, diskat & kollat på en film samt tvättat lite.
Somnade någon timme på soffan. Vaknade upp av att pappa skulle iväg & handla.
Ville följa med, för jag mår bara dåligt av att vara hemma. Men han tyckte att jag skulle
stanna hemma & städa. Sagt & gjort... och nu sitter jag här.

Herremingud vad jag inte behöver det här.
Jag trodde inte att det skulle vara såhär jobbigt... :(


Helt okeeej... typ.

Har idag befunnit mig hemma hos storebror som har varit världens bästa storebror idag.
Han har bjutt på käk och så har vi kollat på filmen Dumpad. Bra film om man är deppig, må jag säga!

Fast nu när man kom hem igen blev det dystert...

Jag låter Enrique Iglesias få tala åt mig ikväll.


Nintendo 64 + 5 spel säljes.

Roligt att det kommer 20 nya läsare när man skrivit om när det gått åt helvete med en snubbe och förklarar hur otroligt ledsen man är. Helt fantastiskt hur folk kan gilla sånt. Whatevaa.

Ska inte tjata på om hur deppig jag är. Det är faktiskt bättre idag, men det är fortfarande jobbigt.

Tänkte istället lägga ut en annons här på bloggen. Och nej, det är inte mig själv.
Säljer nu mitt Nintendo 64 inkl. 5 spel. Högst budgivande. Ligger på 300:- för tillfället!


Det vill inte sluta...

Har 1000 tankar som snurrar runt i huvudet på mig.. måste få ur dom.

Jag har varit hemma hos Zarah hela dagen idag. En riktig pärla som ställer upp och lyssnar och förstår. Tack för att du är så fantastisk och finns där för mig när jag mår skit, och alla andra gånger också förstås!

Men sen när man kommer hem från Zarah känner man direkt den där stenen i hjärtat och klumpen i magen, samtidigt som man ändå känner sig tom. Jag mår så jävla dåligt över det här så det är sjukt... och jag hade verkligen inte räknat med det. Var inte ett dugg beredd på detta...

Hela jävla dagen har jag tänkt "är allt mitt fel?". Samtidigt vet jag att jag gjorde så gott jag kunde. Jag försökte verkligen bita ihop.. och nu när jag gett upp känns det bara ännu sämre.. för det var inte det jag ville. Jag ville bara att han skulle bevisa att han hade rätt och att jag hade fel. Att han faktiskt gick att lita på.. och jag tror det är därför det skär i hjärtat på mig.. för att han antingen inte ville eller orkade bevisa det för mig.

Jag tyckte verkligen om honom så mycket, och det gör jag såklart fortfarande.. Därför är detta så jävla jobbigt.  Jag visste inte ens själv att han betydde såhär mycket för mig..

Anyway. Nåt jag har att vara glad över är att jag har så fina vänner så det är inte klokt. Blev paff när t.om brorsan undrade hur det var med lillsyrran.. och tack Stefan för din epic-kommentar!

Stefan säger:
Detta fixar du lätt.
Stefan säger:
Du heter ju inte Stina Nilsson för ingenting liksom. :D

 

 


My tears don't fall...

... they crash around me. Det är sant, alltså. Jag sitter & storgråter.

"Gråt du, det är mänskligt att gråta" säger en polare. Egentligen vill jag inte gråta, för jag tycker inte att det som har hänt inte ens är värt att grina över. Var inte ett dugg redo på att jag skulle vara såhär ledsen... Men en människa kan inte tåla hur mycket som helst. Speciellt inte när man blivit svagare från tidigare händelser.

Jag hatar mig själv för att jag lät det gå såhär långt. Jag visste att detta ändå inte skulle fungera... Men jag tyckte om honom för mycket för att förstå det.

Vet inte ens om det är p.ga mig det har blivit såhär... jag tycker inte att jag har gjort något fel, iaf. Jag har bara varit snäll mot han. Verkligen BARA varit snäll. Och jag vet inte om det är "mitt fel" för att jag inte kan "hantera" att han har kvar bilder på sina ex i mobiltelefonen i bara underkläder.. eller att det var mitt fel för att jag reagerade som jag gjorde när han inte hörde av sig, eller att det var mitt fel för att jag inte tålde att höra på hur många tjejer han varit med.

Jag är inte så jävla stark egentligen.. även fast man säger och tror att man är det. Jag bet ihop så länge jag kunde, för jag trodde att allt skulle lösa sig och bli bättre, och att han skulle inse att jag var bra för han, och att han på så sätt skulle vara rädd om mig. Det finns nämligen bara en StinaBerit...

Jag trodde verkligen att det skulle bli bra. För jag hade gjort han så jävla mycket gott. Jag räddade i princip livet på han.

Nu mår jag bara så jävla dåligt, för jag känner mig så jävla lurad och dum...

Ringde Zarah & grät som ett cp. Visste inte vad jag skulle säga, heller.. Hon tyckte jag skulle åka upp till henne och inte sitta & deppa här hemma.. får se vad jag gör. Det är sant att jag inte kan sitta här & deppa.. inget blir bättre då. Så jag drar nog till henne.. gråter lite till och försöker må bättre.

Nu vet ni varför jag är skitledsen och varför jag inte kommer uppdatera bloggen på ett tag...

"I didn't mean to fall in love, but I did. And you didn't mean to love me back, but I know you did."



Helgen rullar på...

Ja, jesus amalia.

Jag är ju verkligen lika duktig som en köttgryta på att uppdatera här i bloggen. Tycker nog helt enkelt att det inte är lika roligt längre. En är ju inte tonåring längre, om en säger... dvs, inte lika cp och korkad. Jag har ju faktiskt blivit lite smartare! Fast bara lite.

Igår umgicks jag med Möller och hennes systerdotter. Möller var barnvakt åt henne för att hennes syrra skulle föda! Det blev en liten Frida, så jag får ta & gratulera återigen! Shit va kul! Hoppas att jag också blir moster ännu en gång om nåt år.. får väl se hur lång tid det tar för syrran att skaffa en bebis till, om hon nu vill ha ett till.

Sen så ska en polare ha en bebis till vintern (jag nämner inga namn) också. Åååh, jag längtar! Jag vill va med på allt som ska göras då. Ultraljud och förlossning. Bebisar är nog det absolut sötaste som finns! Fast ingen bebis i hela världen är sötare än min systerdotter. Herremingud, Ellen karamellen... moster saknar dig!!!!

Nu ska jag sluta diskutera bebisar innan jag får ett ryck och åker till Hammarö och gosar med systerdottern.

Dagen har nästan gått i ett. Vaknade upp hemma hos Marcus.. såg på lite film. Sen hem & äta lite, duscha o göra sig fräsch för att återigen åka till KRP. Hängde med Micke & Zarah. De bjöd på världens godaste kycklinggryta som Zarah lagat (eget recept). MYYYCKET gott! Sen så hängde vi framför tvn bara..

Nu befinner jag mig hos Marcus igen. Han är på jobbet & slutar inte försen klockan ett inatt. DRYYYGT.

Aja. Nu ska jag chilla vidare. Haré!


Nu har jag fler hål i mig.

Jag har tagit hål i öronen!







Busy girl on the road.

Haha, va dålig man har blivit på att blogga. Har jag fått ett liv, eller?!

Handlade för en tusenlapp i måndags. Det blev en tröja från carlings, linne, jeansleggins och vanliga leggins från gina och ett par skor från skopunkten! Så nu är jag med i matchen igen, såattsäga. Jaa, inom mode alltså. Eller nej, det är jag inte.. jag köpte bara "rockiga" kläder. Muhahaha.

Och igår var det en mysdag! Fick sms från min bög och frågade om jag ville hänga med & ta en kaffe. Absolut. Så där satt vi, på waynes, och tölade. Sen kom Clara också. När klockan blev 17.00 blev det att parkera röven hemma hos Möller för lite grillat! Hon tog fram sin grill från året 1837 och la på en fläskfilé. Ingen dret! Gött som kuck var det också. Aa, typ. Sen så drog vi till Ica och handlade glass! Parkerade återigen hemma hos Möller för att kolla på desperate housewifes. Jag, Emma, Hanna, Viktoria H, Stina K, Simon, Clara och Möller! Simon och jag blev kvar sist. Riktigt bra dag!

Sen idag har väl inte några barn blivit gjorda, direkt.. köttade järnet på friskis bara. Med Möller då, såklart. Stamp on the ground-stegen är inte att leka med.

Nu är jag cptrött, så det blir väl sängen snart. En annan klev ju upp 09.30........

För övrigt får jag hem en lila GameBoy Color med spelet Pokemon gul antingen imorgon eller i övermorrn. NICE!


Dagens what to do.

HYYJ HYYJ!

Nu är jag hemma igen efter en helhelg hos Marcus! Borta bra men hemma bäst, va.

Solen skiner för fullt, StinaBerit tvättar för fullt. Bra måndag, känner jag. Steg upp vid 10.44 idag, men jag somnade runt ett... så jag har sovit i nästan 10 timmar!! Galet.

Ska alldeles strax ner till tvättstugan och lägga in den sista tvätten, sen ska jag till stan med Lollo. Har ju fått in 3000:- på kontot idag, så jag tänkte köpa mig leggins och nytt smink bara. Sånt som man behöver, helt enkelt. Har ju lovat mig själv att inte köpa en massa dret.. får väl se hur det går. Äre nåt jag verkligen skulle behöva så äre att spara! Lättare sagt än gjort, dock... röv.

Ohwell. Nu ska jag sätta i linserna och fräscha till mig. Tja'rå!




Stina A, jag och Viktoria i torsdags.
(fotograf: Jacob Antonsson / korianderbloggen)


Vilken jävla helg!?

HEJ!

Ursäkta, för att jag inte bloggat sen i torsdags. Har varit lite busy + att jag inte haft tillgång till dator. Torsdagen var iaf helt okej! Började hemma hos Möller för att sedan avsluta kalaset på Koriander. Var hemma vid 1 igen, var så jävla trött och orkade inte mer. Tror jag blivit gammal...

I fredags var jag med Marcus, Zarah & Micke. Vi gjorde inget speciellt.. åkte förbi mariebergsskogen för att få en skymt av Majbrasan, sen åkte vi och köpte kinamat och såg på halva notting hill, för att sedan dra hem till Marcus igen för att kolla på Ronja Rövardotter.... LOOOOOOL.

Idag har jag & Marcus varit på Mariebergsskogen och kollat på djuren och matat fåglarna. Vuxenpoäng, tack. Sen handlade vi käk, och det blev tacos. Jag är kung på att göra sallad, för övrigt! Sen drog jag hem till Zarah för att hänga lite, då Micke & Marcus valde att dricka lite på nån fest.

OCH NU - sitter jag hemma hos Marcus. Var själv i någon timme, men nu klev han precis innanför dörrn så jag skall avsluta. HEJSVEJS.


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!