Fredag.

MEGATRÅKIGT att min familj åker till Västkusten utan mig imorgon! Vill ju egentligen följa med, men jag måste tjäna ihop pengar så jag får råd att flytta. 
 
Pratade med min kära pappa förut. Han sa att jag måste ha en bra budget innan jag flyttar, så jag är förberedd. Det är jag också. Jag har några tusen på sparkontot, och det går ju isåfall först och främst till typ städgrejer och massa annat nödvändigt man ska köpa inför flytt. Möbler är inte prio ett, för jag kommer ändå skaffa en liten etta på typ 20 kvadrat. Just nu har jag ett skrivbord och en säng. Soffa och bord går ju att hitta på en grisblink. Men när pappa sa att jag måste göra det, och det, och det, och det, så sa jag "Du vill att jag aldrig någonsin ska flytta hemifrån, va?", varpå han svarar direkt "Nej" och "Jag hade inte haft nåt emot att du skulle bo med mig och mamma resten av livet". HAHA.
 
Han säger tokmycket saker och försöker göra så att jag inte vill flytta hemifrån. Haha. Men det funkar inte. Jag är 25 år, kan betala mina räkningar utan problem, städar när jag måste, jobbar för full rulle, kan laga min egen (men inte lika god) mat. Känner mig hur redo som helst. Come at me bro.
 
Anyway... SKITTRÅKIGT att va hemma själv nu i en HEL vecka. Visst, jag kommer ju jobba varje dag tills mamma och pappa kommer hem... men... när jag slutar jobbet klockan 21 då? Vad gör man då? Jag somnar ju aldrig försen klockan 2 ändå. Förmodligen kommer jag aldrig lyckas somna när dom är borta heller, för som sagt.. jag nojjar mig för minsta lilla, haha. Sån jävla mes är jag... Ohwell. Det ordnar sig.
 
Jobb imorgon! Sen ska jag iväg på cocktailparty hos Mikaela som fyllt år! :)
 
Städade rummet idag innan jobbet. Duktig chey.
 
 
 
 
 

Onsdag.

Helvete va fort dagarna går. Redan onsdag, liksom. Och snart torsdag! Say whaaaat...
 
Nejmen det är gött. Blir ingen Västkusten, heller. Snackades på jobbet, och det behövs folk nästa vecka så jag blir kvar här i Karlstad. Gött med pengar, mindre gött att vara själv hemma en hel vecka. Jag tycker inte om att sova själv, för jag nojjar mig för precis allt! Men det är väl likabra att öva lite, jag kommer ju flytta nu i höst förmodligen. 
 
Sitter och klurar hur jag vill att min lägenhet ska se ut. Blir ju svårt när jag inte ens vet hur själva lägenheten ser ut, men alla har ju en egen stil. Jag kommer nog köra på vitt/svart/lila. Eller kanske vitt/svart/turkos. Eller vitt/svart/lime. Får väl variera litte, haha. 
 
Kollar runt massa på nätet på fina saker jag skulle vilja ha. Ljusstakar har jag blivit helt besatt utav. Eller ja, ljus överhuvudtaget. Höst/vinter är ju mina bästa årstider, och då vill jag ha det så cosy som möjligt. Ska försöka hålla mig undan att köpa Batman-köksklocka, nintendokuddar och annat roligt... haha. #måsteväxaupp
 
Fick ju presentkort när jag fyllde år, och det tänkte jag köpa grytor, stekpannor och annat välbehövligt för. Blir rånice.
 
Nu blire Lugna Puckar-listan igen, på Spotify. Ses.
 
 

Tisdag.

Whaddap!
 
Då var tisdagen avklarad. Jobb 16 - 21 som vanligt. Trött pass. 
 
Hade ju fest i lördags. Herremingud vad alla blev fulla. Jag tyckte att jag var rätt städad, men jag har typ en miljard minnesluckor. Jag var ju överallt hela tiden, haha. Menmen.. jag hade hur kul som helst, iallafall.
 
Fick världens bästa presenter av mina barndomsvänner! En joker-tshirt, En turtles-tshirt, Ett batmanlinne och det bästa... EN TURTLES-KEPS! Hur bra polare?! Fick ju en turtles-tårta som syrran hade bakat när vi firade mig med släkten också. 25 år och får en miljard turtles-grejer. Inte ett dugg barnslig. ;) Sen fick jag och Frida en korg fullproppad med massa gött av jobbet också! Megatack!
 
På lördag ska jag iväg till Västkusten också. Tror jag. Har inte bestämt mig än, eftersom jobbet behöver folk, och jag jobbar gärna så jag får en hyffsad lön. Samtidigt som man vill komma bort från allt. Bara va. Men vi får se.
 
 
Bjuder på litte pics.
 
 

En förjävla lång bloggpaus.

Tjäääna.
 
Jaha. Här hade man inte bloggat på mer än två månader. Vad har hänt? Vart tog jag vägen? 
 
Jag tröttnade som vanligt. Jag har ju mina perioder där jag tycker det är dyngroligt att skriva vad jag gjort och sådär. Men sen upptäckte jag väl att min blogg blev mer som en träningsblogg. Vad jag tränat, hur jag tränat, hur jag åt, vad jag ska äta osv. Sånt tycker jag är skittråkigt.
 
Och i det senaste inlägget jag skrev i slutet på Maj, då jag åkte upp till Söderhamn.. det var väl där det tog stopp. Jag hade ingen lust alls att träna när jag kom tillbaka till Karlstad. Jag har tyckt att det varit på tok för varmt hela jäkla sommaren för att träna. Men jag har inte gett upp. Jag visste att jag kommer få sånahär perioder. 
 
Jag äter fortfarande "nyttigt". Försöker undvika godis och annat onödigt. Käkar husmanskost, gröt då och då till frukost osv. Men träningen har jag lagt åt sidan, iaf för sommaren. Men nu när det börjar bli kallt igen (TACK JÄVLA GUD) så kommer jag träna igen. Då orkar jag. Då kan jag faktiskt andas på gymmet. Men just nu så funkar det inte.
 
Sen att jag satte sån otrolig megapress på mig själv, också. Främst i bloggen. Jag ville väl visa hur duktig jag var, men tillslut så tröttnade jag på det också, för det blev så stor press. Nu skiter jag i det och skriver om exakt vad jag vill. Huvudsaken är att jag vet själv att jag kommer lyckas. Vad ni har för åsikter skiter jag i. #otrevligtjej
 
Justja. Jag dingade 25 den 18 Juli. Den dagen handlade jag med mamma och somnade 21.30 på kvällen. Bra födelsedag! Men i förrgår hade vi lite fest, och jag var inte hemma försen 05.30 på morgonen. Hujedamej va dåligt jag mådde igår, haha. Men helt klart värt det.
 
Nu ska jag spela Sims. Laterz.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!