Fakk.

Halloj.
 
Denna veckan har inte gått fort, tycker jag. Imorse sjukanmälde jag mig för att jag vart kass i magen och hängig. Så jag får vila, liksom. Fast inte här i lägenheten såklart. Jag måste iväg & handla. Skulle varit tacksam om Martin kunnat göra det, eftersom han ändå är i skolan som ligger inne i stan. Men nej. Det ville han inte. 
 
Vi har ju våran 1årsdag imorgon. För mig är det ju alltid kul att fira såna dagar, då dom ändå är lite speciella. Men just nu är jag inte så jävla pepp på det ändå. Martin tycker det är skitsamma och förstår inte varför man firar sånt.
 
Tänker på Karlstad mycket. Pratade med pappa igår i telefon, och jag hoppas att jag får träffa min familj snart. Jag har varit så ledsen vissa dagar...

Banta mera.

Hej kids!
 
Herremingud, har verkligen inte haft tid att blogga.Har varit på praktiken 8 - 16 varje dag, fast jag är ju inte hemma försen 17 eller 18 om dagarna. Efter praktiken har det inte funnits någon ork att ens skriva. Men nu är det lördag, och jag har hur mycket tid som helst!
 
DollarStore är verkligen en awesome praktikplats. Jag är så tacksam över att jag fick hamna där! Det är extremt mycket att göra hela tiden, så jag sitter ju aldrig ner. Inte ens när jag "sitter" vid kassan. Då står jag upp. Så att stå ca 8 timmar om dagen har verkligen tagit på mina stackars fötter. Pricken över i:et är ju att jag är överviktig. Men jag trivs skitbra där, och jag hoppas verkligen att jag kommer få extrajobba när praktiken tar slut i November!
 
På tal om övervikt förresten. Jag var till sjukhuset i torsdags för att kolla blodtryck och vikt. Så jag ställde mig på vågen, och gissa vad. Jag fick årets jävla chock. Vågen hamnade på en siffra som jag aldrig har tänkt mig. Men siffrorna gav mig ett wakeup-call och nu ska jag börja vara nyttigare än någonsin. Har ju hållt på ett tag med ingen läsk eller godis på vardagar, men nu får jag ta i ännu hårdare. 
 
Saken är att jag inte har det där suget på godis, utan det blir att jag äter väldigt stora portioner mat istället. Men det är ju heller inte bra! Så nu är det Martin som ska få göra mina matlådor, för jag lyckas alltid göra för mycket mat i dom. Sen att jag nu ska ha minst 50% sallad med mig. 
 
Motionen har jag inte riktigt bestämt mig för än. Jag tycker själv att jag rör mig aktivt på praktiken då jag får lyfta och bära en del, sen är det massa spring fram och tillbaka i butiken + att jag som sagt står upp i kassan. För efter jobbet har jag så ont i fötterna att jag knappt kan stå upp. Men givetvis ska jag gå ut och promenera när jag inte har någon värk. Dessutom har jag nu EN unnar-dag istället för hela helgen. Men jag är väldigt försiktig med läsken. Jag dricker hellre ramlösa egentligen, för det är ju jävligt gott det också! Och på jobbet får jag i mig ca 2 liter vatten om dagen!
 
Jag tror det här kan bli bra om jag håller på som jag har tänkt nu ett tag. Men det konstiga är att jag inte känner mig särskilt stor heller. Fast jag kör på ändå. Man vill ju ha en bra och sund kropp! 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!