Söndag.

Jävlar va gött det är att få vara ledig idag från städjobbet. Inte för att jag är bakis eller så, men gött när det är kanonväder ute. Ska snart dra mig ut för att leka med systerdotter. Men passar på att blogga lite först. ;)
 
Igår var det häng med Po! Han fick följa med mig till teknikmagasinet för att köpa såndär USB-adapter så jag kunde få internet på den stationära datorn. 250:- gick kalaset på, men vafan. Sjukt värt. Otroligt gött att ha internet på den stationära datorn nu iaf. Nu kan man ju börja spela massa spel igen, haha. Får ju passa på nu innan jag börjar plugga den 20e Augusti. :)
 
Och på kvällen så hängde jag, brorsan och Martin hemma hos Po. Vi beställde pizza, drack öl, spelade Besserwisser, kollade på Youtube-klipp och spelade Happy Wheels. Skön lördag, med andra ord!
 
Och idag kommer syrran och svåger hit. Vi ska grilla kyckling, och så ska de hämta systerdotter.
 
Isglass & Pettson med systerdotter för nån timme sen. :)

Fredag.

Uh va gött å va hemma igen. Borta bra men hemma bäst, även om jag har haft kul med Majda dom här två dagarna. Vi har lagat nyttig mat, sett på film, handlat å hängt på stan en del. Awesomeness.
 
Men idag drog jag mig hemåt. Mamma ringde och sa att de hade med sig systerdotter Ellen, och att hon skulle sova över. Hur roligt?! Så jag drog hem dretfort, och runt 14.00 stack vi iväg och fiskade. 7 mörtar sammanlagt, SCORE! Och nu ikväll har vi käkat hemmagjord pizza och haft fredagsmys med Lejonkungen 3 och lite godis. :)
 
Imorgon ska jag köpa en USB-adapter så jag kan få internet på min stationära dator, sen blir det lite häng på Våxnäs eller nåt, kanske. Vi får se! Men adapter ska jag införskaffa iaf. ;)
 
 

Maxhäng, hundhäng, mathandlingshäng.

HEY!
Har hängt med Lina, Majda, Therese och hennes hund Dumle en sväng. Vi käkade lunch på Max, sen drog jag och Majda iväg och handlade på Maxi.
 
Fan va folk det ska va där jämt. Och jag blir så irriterad på alla som antingen står mitt i vägen eller går skitsakta framför en. Herregud. Får krupp på såna människor. Eller så äre kanske bara jag som är stressad för en gång skull. Blir ju så jävla uppe i varv när jag varit sjuk ett tag och får komma ut.
 
Ikväll blir det grillat och skräckfilm med Therese och Majda. Vet inte vilken rulle det blir än, men är sugen på en spökfilm. Dom är ju äckligast. Och maten består av grillade kotletter, zuccini, majskolvar, fetaost & vattenmelon och nån god sallad. Noll äckligt.
 
Ha en dretgo torsdag, kompisar!
 
Dumle tiggde lite mat i Majdas knä. ;)
 

Soldier.

 
"This is a song about a type of love, that makes you wanna protect the person.
That no matter how bad the situation is or what they are going through,
and how many people are turning away from them - that you'd be the one person
who would show up and protect them."
- Gavin DeGraw
 

Häng i solen.

Tja.
 
Nu sitter jag hos Majda, helt själv. Hon är ju så jävla duktig och är iväg och tränar, medan en annan sitter i soffan framför en laptop och en fläkt som.. fläktar. 
 
Vi har hängt lite på stan också. Eller ja, vi satt väl vid teatern och drack ramlösa och snackade lite om allt och inget. Frågade Majda vad som hände då jag fyllde år, för jag minns ju typ inte ett skit. Ena stunden äre svart, sen minns jag nåt, sen äre svart igen osv. Men jag hade skött mig bra, eftersom jag varken spytt eller betett mig illa. Så det var ju bra! Haha.
 
Och när Majda kommer hem nu så ska vi fixa kyckling fajitas. Litte gött! Så ska vi se nån skräckfilm också. Skönt som fan att äntligen få komma ut och göra nånting efter att ha legat hemma i min grotta och varit sjuk sen i söndags.
 
// Svettig Berit
 
 

Onsdag.

HEPP, blir inget jobb den här veckan tydligen. Jävla skit.
 
Även om jag inte är helt frisk än heller så orkar jag verkligen inte bara sitta hemma. Har gjort det sen i söndags, och nu ÖRKER JA INTE MER. Därför ska jag hänga med Majda! Vi ska ha pyjamasparty. Räknar med kaffe, tecknande, filmtittande och skitsnack. Standard.
 
Tjarå.
 
 

Tecknat färdigt Spyro!

Therese har tjatat på mig i nån månad nu att hon vill att jag ska teckna Spyro. Och Spyro är ju ändå en rätt cool karaktär. Minns ju när man var hemma hos en polare och lirade PS1, och då var det alltid Spyro som gällde.
 
Så här har du din efterlängtade bild, kompis!
 

Tisdag.

Jahapp, då var det tisdag. Är fortfarande förkyld. Men börjar få tillbaka min lukt och smak. Rethosta och täpt i näsan har jag fortfarande.
 
Imorgon blir jag hemma själv fram till på fredag, då mamma & pappa ska åka iväg till stugan och sova där. Gör mig inte så mycket. Ska ju ändå säkert jobba både torsdag och fredag. Hoppas åtminstonde det, för jag är så less på att inte göra något om dagarna.
 
Har hittat en riktigt grym artist, också. City and Colour. Är säkert lite efter med att upptäcka honom, men jävlar vad bra han är. Fantastisk musik. Unik röst och en akustisk gitarr. Noll fel. 
 
 

Megaförkyld.

Men skjut mig va tråkigt det är att vara förkyld!
 
Jag har ingen smak. Ingen lukt. Jag är täpt i näsan. Jag hostar. Jag nyser.
 
Och idag fick jag ett sms från jobbet också, en bekräftelse att jag skulle jobba DAG imorgon, 8 - 16. Har ju haft semester i 3v. Och jag har seriöst LÄNGTAT till att få börja jobba igen. Men näe. Då ska jag bli sjuk istället. HAPP.
 
Så vad har jag gjort idag för att fördriva tiden? Tagit ett bad, spelat Order Up (spel på iphonen), kollat på Solsidan, kollat på Eva&Adam, ätit Ben&Jerry, missbrukat nässpray, ätit spaghetti & köttfärssås... typ.
 
Och inte kan jag vara med på musikquizet imorrn heller. HEPP.
 
Ingen bra vecka, det här... om den inte gör mig frisk. Så.. gör mig frisk. Nu.
 

Mina teckningar.

Postat av: Isabelle

Är du bra på att teckna? :D kan du inte lägga upp en teckning på bloggen? :p kram

2012-07-21 @ 23:00:53
URL: http://scruuubss.devote.se
 
Kom på det. Att jag inte lagt upp några bilder jag tecknat på den här bloggen. Klumpigt. Ni måste ju få se mina skillz that kills!
 
Håll i rövhattarna nu;
 
 
 
 
 

Födelsedagen!

Var så bakfull igår att jag inte orkade uppdatera. Men nu kör vi!
 
Födelsedagen var bättre än förväntningarna! De närmsta dök upp och firade med mig på sandgrundsudden, och därefter avslutade vi kvällen på Koriander. Minns inte ett piss ungefär, men jag fyllde ju år. Så jag antar att det är lugnt.
 
Jag fick nya converseskor, en rosévinflaska, rödvinflaska, fireballflaska, små jägermeisterflaskor, en snusdosa och presentkort på Gina Tricot. Så fick jag en karaff med drinken White Russian på Koriander också. Asgrymma presenter, och va fulla vi blev haha!
 
Så igår bestod dagen av att sova, äta, sova, fira storebrorsan som fyllde 26, äta, sova. Typ.
 
Idag ska jag jobba, sen ikväll ska jag nog teckna lite tror jag. Var så jäkla längesen.
 

Bild från födelsedagen, haha.

Grym kväll, jadeee?!

Åhhh, vilken supermegabra kväll! Helt jävla galet.
 
Vårat lag på quizet ikväll kom på 12e plats!!!! Fattar ni?! 12E PLATS. Vi brukar alltid komma näst sist eller sist. Men idag gick det äckligt bra! Tack Fanny som gästade vårat lag ikväll!!!
 
Och så fick jag en födelsedagspresent ikväll också - Sörja fixade gästlista åt mig och alla som hakar med på födelsedagsfirande imorgon. Litte gött & slippa kö?! PUSS på dig!
 
Sen om det regnar imorgon så kan vi ju inte vara ute & förkröka. Nej, då ville Frida bidra med en plats hos sig där alla kan vara. Hur fantastisk är hon inte? PUSS på dig också!
 
Tack för en apjävlabra kväll! Nu ska jag sova och hoppas på en ännu bättre morgondag.
 
// Det går bra nu.
 

Imorrn, imorrn, imorrn!

Om åska kan orsaka fet huvudvärk så är jag nog väldigt träffad. Herregud. Känns som att man har feber, typ. Men jag har ju inte tid med sånt. Imorgon fyller jag ju 23 år (hej 50+ nattklubbarna) och då har jag inte tid att vara dålig.
 
Födelsedagen ska firas med fantastiska människor och alkohol. Lutar åt en fin kväll. Hoppas bara att vädret inte blir kaoz, för jag orkar inte med mer regn. Jävla svensk sommarväder.
 
Men nu måste jag göra mig snögg. Ska träffa Fanny i stan för att handla på bolaget och dricka kaffe. Ikväll blir det musikquiz på Koriander som vanligt.
 
SMACK!

Måndag.

Yoyo!
 
Skulle behöva skaffa en ny och frän design till den här bloggen. Känns jävligt naket. Stay tuned.
 
I förrgår gick jag ut med Cassie. Drack vin först hemma hos henne på balkongen, sen drog vi till Koriander och efter det Cazanova. Det var gött! Orkade dock inte jobba igår, så det får jag ta idag istället.. fml.
 

DANCE DANCE DANCE

Wuäh. Ursäkta att jag inte skrivit här på bra jävla länge. Tröttnar ganska lätt på bloggar, ibland. Men nu är jag väl tillbaka får vi hoppas!
 
Har hänt sjukt mycket sen jag uppdaterade sist, och det är ENDAST goda nyheter!
 
Först och främst fick jag jobbet som funktionär backstage på Putte i Parken. Sen så fick jag jobb på Norstat. Sen så blev jag antagen i alla ämnen jag sökt på Komvux! Jävla lyxliv.
 
PIP-jobbet är ju redan avklarat, och det var skitkul att få hänga i logerna bland alla stora artister. Alla jag jobbade med var sjukt trevliga och härliga att umgås med också! Kommer garanterat söka dit nästa år också.
 
Sen så har jag jobbat för fullt på Norstat, men nu är det ju semesterstängt till den 23 Juli. Men jag stortrivs där, har träffat massa sköna människor där och tycker faktiskt att det är skitkul att ringa och prata örat av folk. ;)
 
Och jag börjar plugga i Augusti nångång. Sweet!
 
Så det är väl det som har hänt sen jag uppdaterade sist. Otroligt gött.
 
 
 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!