Liten update!

Jahaaaa, då var praktiken på DollarStore slut! Det var lite jobbigt att tacka för sig och säga hejdå, men vafan. Det var ju ett måste! Bjöd damerna på jobbet på chokladpepparkakor som jag köpte där, som tack för att man fått vara där och praktiserat. Anyway... Får hoppas på att dom hör av sig och ber mig jobba extra nån dag. Att få tjäna PENGAR för att man är där liksom. Vore guld!
 
Så hur har mina två första dagar som helt arbetslös varit? Både gött och tråkigt, fast mest tråkigt. Jag kliver upp vid 7 på morgonen, även om jag inte känner att jag tagit igen någon sömn. Jag somnade runt 23 igårkväll, liksom. Jag räknade med att jag lätt skulle sova 12 timmar. Men icke. Fast vem vet, det kanske kommer? Hoppas bara att jag inte vänder på dygnet nu. Jag trivs ändå med att gå och lägga mig hyffsat tidigt och kliva upp rätt tidigt också. Carpe diem, såattsäga.
 
Imorgon ska jag och Sabina iväg och julhandla! Har äntligen fått pengar från försäkringskassan, så då ska jag köpa julklappar. Finns rätt mycket butiker här som vi inte har i Karlstad konstigt nog. Söderhamn är en pytteliten stad ju!
 
Ska bli så jävla gött att få komma hem. Jag åkte från Karlstad 24 September. Det var två månader och tre dagar sen. Jag brukar åka hem och hälsa på varannan månad, men nu blir det nääästan tre månader! Helt galet. Och gud vad jag ska julbaka, dricka glögg (alkoholfri såklart för annars smakar det skit) och bara julmysa med min familj!!! Lite trist att inte jag och Martin firar ihop i år igen, men vafan. Det kommer väl fler år. :)
 
Nu ska jag spela lite. Haré gött!
 
Slänger upp lite bilder från i Lördags (25års festen), också. ;)
 
 
 
 
 
 

Hejhoppla!

Galet va tiden går fort! På måndag är det nämligen min sista dag på DollarStore! Känns lite jobbigt, för jag trivs kalasbra där. Men får ju jobba extra när det behövs, så man får vara tacksam över det iallafall. :) 
 
Nu är det ju helg igen. Jag och Sabina (Martins brors sambo) har planerat våra karlars 25årsfest och ska ha musikquiz och annat skoj imorrn! Och så blir det tacos och alkohol. Har inte druckit en droppe alkohol sen jag var hemma i Karlstad sist, vilket är lite mer än två månader sen. Helt sjukt. Har inte ens varit sugen heller, men nu ska jag passa på! Så vi var till systembolaget efter praktiken idag, så det blev två vinflaskor, två heiniken och två cider.... det är ju som sagt hemmafest, och då gäller det ju att passa på! Tvivlar på att jag kommer dricka upp allt, dock. Men då har man ju kanske alkohol till nån annan helg?! Blir nog kalasbra det.
 
Har precis pratat med lilla mammi i telefon också. <3 Allt var bra med alla hemma o så. Skönt o höra. Saknar alla så jag håller på att krevera, men om två veckor kommer jag!! :) Då stannar jag två veckor där hemma o firar jul med familj. UNDERBART!
 
Men nu ska jag äta mat o njuta av att det är helg! HA DE!
 
Btw, vi har fått snö. ;)
 
 
 
 
 

FREEEEDAG!

Haha, galet nöjd med helg!
 
Hoppas ni mår bra. Jag mår mycket bättre än sist jag skrev. Vissa dagar är jobbiga, andra inte, liksom. 
 
I skrivande stund sitter jag och väntar på att kycklingfilén ska tina. Men får nog äta själv ikväll, för Martin har dragit på sig spysjukan. Han ser ashängig ut och mår rent ut sagt piss. Han misstänker att det är cashewnötterna som han knaprat på. 
 
Min "bantning" går rätt bra. Igår fick jag äta rivna morötter och en halv avocado till lunch, då jag råkade välta ut HELA matlådan. Men jag vart konstigt nog mätt ändå tills jag kom hem vid 17! Och idag blev det rivna morötter igen och två kokta ägg. Funkade kalas det med! 
 
Jag känner mig piggare och orkar göra mer nu, liksom. Nu suckar jag inte när Martin ber mig diska, eller hjälpa till om han står och lagar mat. Har heller inte alls ont i fötterna längre efter att ha stått upp i 8 timmar, men det tror jag beror på att jag verkligen vant mig nu. ;) 
 
Saknar lilla mamma och pappa hemma i Karlstad också! Det är ju Fars Dag på söndag, och jag hade gett vad som helst för att få hälsa på i helgen så man kan fira honom, för han är verkligen världens bästa pappa! Men jag får ringa och säga grattis istället. 
 
Nu orkar jag inte skriva mer. Är för hungrig. Hehu.
 
 
 
 
 
 
 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!