Söderhamn!

Åååh, imorrn imorrn imorrn!!
 
Har bokat tågbiljetter till Söderhamn nu, så imorgon får jag Ä N T L I G E N träffa mitt fina hjärta igen. 3½ vecka sen sist, dör ju.
 
Så nu idag håller jag på och tvättar kläder och packar för fullt. Vet inte hur länge jag kommer stanna, men förmodligen till på onsdag eller torsdag nästa vecka. Jag måste jobba, plus att jag inte vill missa min systersons 1årskals nästa helg.Så det blir nog bra!
 
Men 10.30 imorgon rullar tåget mot Söderhamn, och jag kommer vara framme runt 16.30! Det tar alltså 6 timmar att åka till Martin, men han är värd varenda minut.
 
Nu ska jag packa och tvätta vidare!
 
 
 

Nostalgifilmer!

En grej jag blir extremt sugen på varje gång jag blir sjuk, det är kolla på en gammal skön nostalgifilm! Otecknad som tecknad.

Tror det har att göra med från när man var liten, och mappa drog alltid igång en film åt en så man skulle glömma bort att man var sjuk för en stund. Himla smart!
 
Och nu när jag varit sjuk har jag sett på massa filmer, så jag tänke tipsa er om några sköna nostalgifilmer! Kommer ni ihåg några av dom här?
 
 
 
 
 

Friskare, och oboysug!

Hej på er!
 
Sorry för den dåliga uppdateringen, men har mått jävligt dåligt p.ga magsjukan dom här dagarna. Men nu börjar det gå mot bättringsvägen!
 
Igår fick jag i mig pyttelite bröd, avslagen cola och massa vatten. Var väldigt orolig med att äta med tanke på att jag kräktes upp yoghurten med bananskivorna natten innan... Men den här natten var helt fri från spyor, otroligt skönt! Blev heller inget spring på toaletten, vilket också var skönt.
 
Idag var jag lite piggare. Har lyckats äta två mackor med gurka och en liten skål med ris. Dricka har bestått av vatten, såklart. Jag har valt att äta fast jag inte känt mig särskilt hungrig, utan det är väl mest för att få igång systemet i kroppen igen. Man behöver mycket vätska (och salt) efter magsjuka.
 
Om jag inte kräks inatt så bokar jag tågbiljett till Martin, och då åker jag på fredag morgon. Man ska ju ha varit frisk i två dygn innan man går ut igen, och jag ser mig så gott som frisk nu ikväll! Guld!
 
Om en halvtimme börjar Sveriges Mästerkock, också. Då ska jag bänka upp med iskall Oboy och rostade mackor med gurka. Dä ä kärlek, dä!
 
Jag. Ikväll. Dödssjuk. Fast näe?
 
FROSSA!
 
 
 
 

Magsjuka :(

Hej på er.

Fick magsjuka tidigt imorse, så jäkla typiskt! Vaknade första gången runt 05.20 och sprang till toan och tok-kräktes. Fräscht, va?

Kräktes fram till 8 på morronen, sen har jag sprungit på toa 2ggr/tim, sovit och försökt få i mig vatten...

Och eftersom jag egentligen skulle jobbat idag, så fick pappa ringa dit åt mig, i förmiddags, och säga att jag va sjuk. Jag som va sugen på jobb och behöver jobba!! :(

Får se om jag ens lyckas ta mig till Martin på torsdag.. Jag hoppas det för jag saknar honom jättemycket. :(

Men hoppas ni har en bra början på er vecka, iallafall.


Lördagen, fakk yeah..

Herremingud vad trött jag är! Men helt klart råbra lördag!
 
Kalaset för min svåger blev inställt för att syster vart sjuk. Så istället drog jag och mamma in till stan för att shoppa lite. Blev två nya linnen, leggins, foundation och en militärskjorta. Avslutade en heldag på stan med en öl på Harrys som jag bjöd mamma på!

Sen var det dags att börja städa på salongen igen. Tänkte att jag hellre blir klar idag än att göra det när jag är  bakis. Vet hur otroligt seg jag blir då... så det var riktigt gött att få det gjort.
 
Och klockan 19.00 anlände vi till förfesten. Det var skitkul, synd bara att krogen sög. Vi drog ju till Tempel, så det är väl ingen som är förvånad av att det sög? Otrevliga vakter, idioter som jobbar i garderoben och sliskigt folk.
 
Anyway, sov hos Majda inatt. Så idag har vi slappat heeela dagen! Försökte ta en sovmorgon men det gick ju som det gick. Så beställde vi pizza och kollade på film, som jag råkade somna till, hehehehe.
 
Nu ska jag äta mitt naturgodis, dricka cola och invänta min älskade på Diablo III.
 
 

There's nothing more attractive than confidence. Once you see your own beauty, so will everyone else.

 

Fredagsmys!

Hallå!
 
Blev inte så mycket städande på salongen, då mammas kollegor fortfarande skulle jobba ett tag till, och jag hatar ju att städa om jag inte får vara själv. För är man själv under städandet så får man dra på sin favoritmusik och skriksjunga!
 
Åhh, nu vill jag bara ha lördag. Sen vill jag ha torsdag, för då åker jag till min älskade Martin! Det har varit lite uppochner, men det brukar bli det när jag åkt ifrån han. Jag mår inte bra när han bor så jädrans långt bort, men man försöker kämpa på så gott det går och försöka vara positiv. Även om det är svårt ibland.
 
Men nu tänker jag kolla på The Jacksons: An American Dream och äta upp min kebabrulle.
 
Pöss.
 
 

Nu är det helg!

Yo! Hey! Wzup!
 
Jobbade från 16 - 20.40 igår, fick sluta tidigare för att vi fick slut på nummer. Det var gött! Efter jobbet blev det Diablo III, sen sova.
 
Idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Har varit helt ledig. Klev upp 09.20 ungefär och har bara degat i sängen hela dagen, fruktansvärt skönt. Men jag funderar på om jag inte ska dra iväg till salongen för att städa lite, så jag slipper göra det på söndag... hade gärna städat imorgon, men eftersom det är fullt upp hela dagen då så blir det ju lite tajt, tyvärr. Äsch. Vi får se vad jag styr upp!
 
Ha en sweet helg, allihopa!
 
 

Lista.

HAR DU NÅGONSIN:

Dejtat två personer åt gången: Nej. Skulle kännas skumt.

Varit kär: Om jag har!

Förlorat någon speciell person: Ja, tyvärr.

Varit deprimerad: Ja.

Varit så trött att du somnat sittandes: Haha, ja.

Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån? Har aldrig försökt smita hemifrån. ;)

Brutit ett ben? Nope.

Gjort nåt du ångrar? Uhja.

Hoppat Bungee Jump? Nejtack.

Ljugit för någon du tycker om? Ja.

Ätit en hel tårta? Nej, däremot en halv. Har aldrig mått så dåligt i hela mitt liv.

Gjort bort dig offentligt? Det har jag!

 

Under 2012 HAR DU:

Lärt känna en ny vän: Ja.

Fått ditt hjärta krossat: Nej.

Hur många barn vill du ha i framtiden: 1, 2 eller 3. Kanske fyra.

Har du några husdjur?: Nej, men jag vill ha.

Vill du ändra ditt namn: Näe. Annars hade det inte varit jag. :)

Vad gjorde du under din förra födelsedag: Var full.

Vilken tid vaknade du idag: Då folktandvården ringde. 07:50...

Vad gjorde du igår runt midnatt: Spelade Diablo III.

Någonting som du längtar till: Att få åka till Martin. Längtar ihjäl mig.

En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: Mig själv.

Vad lyssnar du på just nu: Ingenting.

Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: haha, ehm.. jo.

 

OM DIG:

Vad är ditt fullständiga namn: Stina Berit Kerstin Nilsson

Stjärntecken: Kräftan

Kille eller tjej: tjej

Grundskola: Rudsskolan

Gymnasie: Samhäll Journalistik på Tingvallagymnasiet.

Högskola: NEJ!

Hårfärg: Mörkblond egentligen, men nu har jag kastanjefärg.

Långt eller kort hår: långt

Längd: ca 172cm.

Piercings: I öronen.

Tattoos: 3st. En sol i nacken, en text i svanken och en gitarr på benet. Tänkte ta bort gitarren inom snar framtid!

Höger eller vänster: Höger.

Operation: Nej.

Sporten du spelar: Dattaproffs?

 

JUST NU:

Äter du: Ingenting, men ska snart fixa en grym frulle.

Dricker du: ...

Är du på väg att: Fixa frukost.

 

DIN FRAMTID:

Vill du ha barn: Ja.

Vill du gifta dig: Ja.

Karriär i åtanke: Ingen aning. Serietecknare vore ju nåt.

 

TROR DU PÅ:

Dig själv: Ibland.

Mirakel: Nej.

Kärlek vid första ögonkastet: Nej.

Himlen: Ja.

Änglar: Ja.


Jäkla folktandvården...

Önskar jag kunde förklara med ord hur gött jag tycker det är att sova. Speciellt när man har tillfället att kunna unna sig en liten längre sovmorgon, då jag jobbar mycket kvällspass.
 
Men varenda gång man sovit extra bra och vägrar att gå upp försen man har sovit ut, ja, då får man alltid telefonsamtal på morgon. Helst gärna innan 08:00 också. Och vem fick jag telefonsamtal utav denna morgonen, då? Jo - Folktandvården. Det är alltid folktandvården som ringer aptidigt så fort man uppskattar sömnen lite extra mycket.
 
Jag vet inte vad ni tycker, men när dom ringer och vill prata om mina tänder 07:50, då orkar jag inte mer. Kommer inte ens ihåg hur jag lät eller vad jag sa i telefonen. Men hoppas att jag inte bokade någon tid. Någonsin.
 
Funderar om man kan typ säga åt dom att, så fort dom vill mig något, skriva på någon lapp eller vadfansomhelst, att inte ringa mig innan 10:00. Eller att dom hellre kanske kan skicka ut brev på posten är ju ett alternativ.
 
Bittert inlägg om folktandvården, men vafan. Jag är trött.
 
Hörs.
 
 

Jöbbelijöbba!

Tjenerö!
 
Idag är det jobb 16 - 21 som gäller. Och imorgon. Sen får jag ta helg!!! Hur gött som helst. Och jag har en fullspäckad lördag, så ser framemot den kommande helgen. Då ska vi fira min svåger som fyller 30 år, och sen på kvällen ska vi fira att Mikaela (Cassie's lillsyrra, min f.d arbetskamrat) kommer hem till Sverige en sväng. Så då blir det ju fest!
 
Och på fredag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Ska kolla med mamma om man kan jobba lite på salongen då. Eller om jag gör det aptidigt på lördag eftersom vi ska iväg vid 14.00... vi får se. Huvudsaken är att jag slipper jobba på söndag. Då ska jag vara bakfull!
 
Men nu ska jag käka och göra mig klar innan jag börjar jobba. Hörs.
 

Spelat. Hela dagen...

Happ.
 
Nu har jag spelat färdigt. Blev i princip hela dagen. Så blev det två avsnitt av dom senaste Big Bang Theory-avsnitten också. Så nu har jag plöjt igenom hela säsongen på någon vecka. Har inte en blek om vad jag ska hitta på närnäst.
 
Om exakta två dagar är det ju lön. Då ska jag betala räkningar, ge tillbaks pengar till folk jag lånat av och spara undan till Uppsala och Söderhamn.
 
Men nu ska jag dra på en skön rulle som jag kan somna till. Rekommenderar dreamfilm.se till er som väljer att inte tanka hem några filmer!
 
Nights.
 
 
 

Diablo III

 
Godmorgon, kompisar!
 
Har sovit som en stock inatt! Himla skönt att vakna vid 10.20 också. Annars brukar jag sova till typ 12 eller 13, haha. Blir ju att man vänder på dygnet litegrann när man jobbat kvällspass mycket.
 
Men idag är jag ledig heeela dagen! Otroligt gött. Så idag kan jag göra massor av sånt jag tycker är skitkul - teckna eller spela tvspel! Vilket som. Fast det lutar mer åt tvspelande.
 
Min pojkvän har ju nu bett mig att börja spela Diablo III. Jag har varit jäkligt skeptisk till det spelet, eftersom man har märkt av polares reaktioner när dom testade det första gången. Dom kanske spelade i en vecka, och sen var det inte lika roligt längre. Men nu helt plötsligt så märker jag att fler och fler har börjat spela det igen, och det är ju faktiskt kul att skapa en karaktär, och försöka göra han/hon så stark som möjligt (en mycket stor anledning till varför jag spelar WoW, t.ex). Och jag minns Diablo II och expansionen Lord of Destruction. Kunde sitta i timmar och spela det!
 
Så nu tänkte jag koka mig en kopp kaffe och testa på Diablo III. Jag har absolut inga förväntningar, så jag hoppas att det är LITE kul, iallafall.
 
Såhär ser den karaktären (DEMON HUNTER) ut som jag tänkte starta med;

 
 
 

Före/efterbild på mitt hår!

 
Sådärja. Då var jag hemkommen från jobbet,
så nu har jag tid att visa upp min nya hårfärg!
 
 
Jag blev rätt nöjd, eftersom det blev den hårfärgen jag siktade på från början!
Dvs, kastanjefärgat med skiftningar, både mörkt och ljust.
 
Så nu trivs jag mycket bättre i min mörka hårfärg. It's mah thang.
 
Nu ska jag käka och spela WoW. Det var ett tag sen jag spelade. Pöss!
 
 

Ehrmagerd!

Hellu!
 
Har precis färgat klart håret. Har inte lyckats se resultatet än, då håret fortfarande är blött. Men det blev iaf kastanjefärg. Försökte intala mig själv att jag trivs bra i mitt mörkblonda hår, men det funkade ju inte. Jag ska/vill ha mörkt hår 24/7 och så får det vara! :)
 
Lägger upp före/efterbild! Stay tuned...
 

Trött tjej.

Blev en liten utgång igår med Emmie och Cassie.
Tack tjejer för en grym kväll!
 
Idag har jag bara jobbat och slappat. Jobb imorgon, onsdag och torsdag. Sen är jag ledig!!

Igår såg jag ut såhär:

Jag älskar dig.

All that I'm after is a life full of laughter,
As long as I'm laughin' with you.
 

At the moment.


Quote.


Äntligen helg!.... no, wait?

Hey ppl!
 
Litte trött jag är. Jobbade kväll i förrgår, igår jobbade jag dubbelpass (12 timmar, dag och kväll) och idag har jag jobbat dagpass. Men inte får jag ta helg än. Ska jobba imorgon 11 - 16 och på söndag jobbar jag på salongen. Är helt jävla färdig, men skönt att få sluta tidigt idag!
 
Vet inte hur mitt schema ser ut i veckan, men förmodligen jobbar jag fram till torsdag. Så jag får kanske inte helg försen på fredag. Jävligt gött att hålla sig sysselsatt, men man blir ändå jävligt seg av att sitta och prata i telefon hela dagarna. Behöver pengarna, så det får ju va värt det känner jag.
 
MEN! Ikväll ska jag ligga i min säng och antingen kolla på Big Bang Theory eller teckna. Har ingen ork för annat. Var ju helt omöjligt att lyckas somna igår också, för kaffet man drack efter 18.00 och alla funderingar höll mig vaken. Fick kanske 4 timmars sömn, så förhoppningsvis blir det en tidig kväll...
 

Men ni får ha en sweet helg, kompisar! Hörs!
 
Seriös arbetarklasstjej - StinaBerit!

Jobbet  bjussade på tårta idag!
 
 
 

Megatrött!

Hellu!
 
Det var himla skönt att dansa loss förut. Var lite smånervös för att jag inte skulle orka eftersom jag märkt av att jag fått sämre kondition, men jag klarade mig igenom hela passet rättså galant! Och det var skitkul, så afrodans är något jag ska gå på fler gånger. Men nu framöver blir det nog bara löpband och gymmet!
 
Nu är jag helt slut. Är verkligen skittrött, men ska försöka kolla på några avsnitt av Big Bang Theory innan jag slocknar. Som sagt, jag är besatt.
 
Imorgon blir det jobb från 16 - 21. Hoppas att några av mina favoritkollegor jobbar så man kan ha nån att fula sig med mellan samtalen! Efter jobbet ska jag teckna. Har sagt att jag ska göra det i tre dagar nu, men inte blivit av... hehehehe.
 
Nights!
 
Ska fortsätta på den här imorgon;
 

Afrodans på Friskis!

HEY!
 
Ska strax göra mig iordning för ett danspass på Friskis med Majda och Cassie kl 20:00. Det är afrodans som står på schemat, och jag är jättepepp! Har alltid varit impad av afrikansk dans, man jobbar ju som fan med hela kroppen då!
 
Annars har jag inte gjort så mycket mer idag. Saknar min pojkvän extra mycket. Är så jäkla myssjuk!! Det är det som suger med distansförhållande, att man inte kan få va med varandra när man vill.
 
Ohwell. Hörs!
 

Big Bang Theory.

"Godmorgon"!
 
Idag vet jag inte riktigt vad som händer, har inget planerat. Kanske drar iväg ikväll till Friskis & Svettis för att träna. Det var inte igår jag gjorde det, precis.. så det vore ju gött om man kom iväg!
 
Annars ska jag nog bara teckna lite och kolla in fler Big Bang Theory-avsnitt. Hatade ju BBT förut, för det verkade jättedrygt och tråkigt. Men sen jag och Martin blev tillsammans så har det blivit att man kollat mer på det, då Martin älskar programmet. 

Nu har det gått så långt att jag är inne på säsong 4, och jag började kolla på säsong 1 i torsdags. Haha, helt besatt!
 
Men nu ska jag käka nåt och kolla vidare på BBT. Hörs!
 
 
 
 

Kaffe hos Lollo.

Yo!

Sitter hemma hos Lollo med Majda och sörplar kaffe. Dretgött.

Min bästa vän Lollo ska ju ha barn snart (galet?!), så vi sitter och diskuterar om hur det kommer bli för henne. Sjukt kul att hon snart ska få barn!

 


Back in business.

Ja, då har ni mig här återigen. Mitt bloggsug smyger på lite titt som tätt, men jag ska försöka köra igång lite seriösare nu. Jag vet att några av er som gillar att hänga med i mitt liv uppskattar att jag uppdaterar er om vad som händer, då några av er inte ens befinner sig i Karlstad. Tillexempelvis Therese Sköld i Västerås. Hej, Therese!
 
Det är ju en del uppdatering jag har att komma med, då mitt senaste inlägg ploppade upp här i Augusti, 2012. Så jag tänkte köra en liten snabbupdate genom att förklara för er vad som har hänt, månad för månad. Here we go.
 
Augusti
Jag började och slutade på Komvux. Jag kanske befann mig där i två veckor innan mitt pluggsug försvann totalt. Innan jag började där så började jag redan fundera på om jag verkligen ville bli förskolelärare. Jag minns hur mycket jag älskade mitt jobb i Norge, men det var bara just det dagiset. Och jag älskar verkligen att leka med barn, men sen kände jag bara att jag inte var redo. Visst, det är väl aldrig dåligt att plugga upp betygen. Men jag var inte redo att plugga så intensivt. Det blev helt enkelt för mycket på en gång. Så istället fortsatte jag jobba på Norstat och spelade lite WoW.
 
September
Tack och lov hade jag ett jobb innan jag skulle börja plugga. Så jag jobbade så ofta jag kunde på Norstat, och det är fortfarande ett jobb jag verkligen tycker är skitkul! Jag spelade även en hel del WoW när det fanns tid. Pratade en hel del med min nuvarande pojkvän där då också, Martin.
 
Oktober
Hej världens bästa månad. Det var den här månaden jag beslöt mig för att åka upp till Martin i Söderhamn och hälsa på honom. Jag har ju polare som bor i Söderhamn, så jag fick skjuts dit av Fors. Så jag var där en del den månaden. Och det var då jag och Martin blev ett par. Han är världens bästa och jag är jättekär!
 
November
Hände inget särskilt den månaden. Jag pendlade som vanligt mellan Karlstad - Söderhamn. Jobbade när Norstat hade gett mig tid och träffade Martin så fort jag fick tid och pengar.
 
December
Julafton firades hemma i lugn och ro med mappa och brorsan + hans tjej. Annandag jul kom syrran och hennes familj och firade jul. På nyårsafton var jag med Martin och hans mamma.
 
Så det är ungefär såhär det har sett ut. Jag har haft ett fantastiskt bra 2012, och jag hoppas på att 2013 också kommer vara minst lika bra. Jag har inte haft några nyårslöften, men däremot har man ju alltid haft mål som man vill uppnå. Typ äta nyttigare, röra på sig, söka nåt nytt coolt jobb och kanske t.om flytta ifrån Karlstad om allt rullar på mellan mig och Martin. Men mer om det i något annat inlägg.
 
Ni kommer att se lite ändringar här i bloggen. Jag är ju inte samma gamla Stinaberit som jag var för 2-3 år sen, utan nu måste man ju vara lite seriösare då åren flyter iväg. Eller vem fan försöker jag lura, klart jag är samma Stinaberit. Hursomhelst, det ni kommer att få hänga med i nu i min "nya" blogg är väl att jag kommer visa er hur grym jag är på att teckna, töla om min vardag, tipsa om råbra musik, film och tvspel och såntdär. Blir väl görbra det!
 
Hörs!
 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!