AAARRGGH!

Tja.
 
Jag är rätt grinig idag. Min cykel har nämligen blivit kidnappad till en okänd plats. Och jag blir så jäkla arg, för folk kan verkligen inte skillnaden mellan "ditt" och "mitt". Bara för att man inte har pengar till en egen pryl så betyder det inte att man får sno den! GAH! Idioteeer.
 
Sen så har jag tagit bort min facebook igen, också. Jag är så less på allt. Är grymt sugen på förändringar.
 
Vill ta tag i livet och gå ner i vikt. Skaffa körkort. Börja plugga. Vadfansomhelst. 
 
Ska googla asmycket träningsbloggar och få inspiration. Nu jävlar! 
 
// Arg chey.
 
 

Nytt hår.

Megaoseriös, men här har ni min nya hårfärg. :))
 

Skönt med helg!

Yo!
 
Igår var jag på stan, helt ärligt, HELA dagen. Från 10.30 - 19.00. Köpte en tröja från H&M, present till Lollo, massa gött på systemet, lite smink & sådär. Sen gick jag iväg till mamma för att färga håret! Blev mörkare denna gång. Mörkbrun. Blev supernöjd!
 
Och väl hos mamma då... ja, jag hängde väl där från 12.30 - 16.30 typ, haha. Dels för att jag färgade håret, och sen kom min kusin förbi och skulle klippa sig. Så blev att man stanna kvar och tölade. 
 
Men vid 16.00 så ringde Lollo och frågade om jag kunde bli med på stan, för hon var tvungen att hitta nåt hon kunde ha på sig på hennes 25årsfirande. Majj gad. Jag som redan varit på stan hur länge som helst, inte hade ätit något mer än frukost och var skittrött... men jag var snäll och följde med henne. 
 
Så igår var jag hemma 19.10, typ. Inte ätit något sen frukost vid 8.30, haha. Så det var otroligt gött med hemma gjord pizza då. 
 
Idag är det Lollos stora dag!! Jag ska fixa en lista på spotify som vi kan sjunga & dansa till när vi blir runda om fötterna, och så ska mamma klippa mig finally! Lägger upp bild senare. :)
 
pousspouss.
 
Nya tröjan från H&M!
 

HEEEJ!

Majj GAAAD.
 
Jag bloggar ju typ aldrig längre?! Vad händer med livet?!
 
Nejmen jag jobbar ju en del. Sen när jag inte jobbar är jag väl för trött. Har ingen bloggpepp för fem öre, och jag har ju inget direkt att skriva om heller.
 
Anywayz, jag saknar fortfarande inte Söderhamn. Jag mår så äckligt bra här i Karlstad så det nästan blir obehagligt. Hur kunde jag vara så dum att ens flytta ifrån den här underbara staden? Jag har verkligen ALLT här!
 
Idag var jag iaf på stan en sväng med Therese, Majda och Cassie! Min lön har ju kommit, och jag har inte unnat mig själv någonting sen jag flyttade till Söderhamn. Hade ju aldrig råd med kläder eftersom det var en massa räkningar och mat som kom ivägen. Men nu jäklar.
 
Fick med mig 8(!) par örhängen från Glitter för 25 spänn. Stod 100 på prislappen, men ändrades till 25 spänn i kassan, så det var ju jävligt värt. Sen så blev det 3 par leggins och ett linne från Gina. Hann tyvärr inte besöka fler butiker eftersom jag började jobba kl 16. 

Men imorgon blir det en sväng på stan igen, för då är jag LEEEDIG! Sjukt gött. Då ska jag kolla på mer plagg och gå på systembolaget. Lollo fyller 25 år på lördag, så då ska man vara snygg och dricka gött. Ska även köpa nån frän present till födelsedagsbarnet.
 
Mja. Men nu vet ni. Jag lever. Och så har jag blivit nerd 2.0 - Jag har skaffat glasögon! Snygg chey. 
 
 
 
 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!