The end.

Har glömt att berätta detta här på bloggen, men jag fick förlängt på barnehagen med tre dagar. Varav jag har jobbat två dagar utav dom, så imorgon är det verkligen sista dagen jag ska jobba där och JAG VILL INTE. Jag vill stanna kvar av heeela mitt hjärta! Men eftersom dom inte behöver personal, så... :( himla tråkigt, alltså. Fan va jag kommer sakna alla.

Men jag får ta och blicka framåt nu också. Tänkte att jag skulle vara kvar på Personalhuset hela sommaren, men sen till hösten ska jag försöka få jobb på egen hand. På ett dagis, givetvis.

Nu ska jag börja packa, för imorgon efter jobbet bär det av till Karlstad! Stannar till den 12e Juni, så jag är där ett tag. Skönt! Sen ska jag nog laga mat.. och duscha.. och SOVA. Har varit så trött idag p.ga vädret. Fy satan.

Ha deeee!

Shopping på nätet.

Nu ni, har jag storhandlat!
Har ju redan betalat min hyra, och jag har massa pengar över.
Får även en till lön om 10 dagar, så då har jag ju passat på att shoppa!

Jag har klickat hem:








Helgen!

Uäääh, hej hoppla!

Personalfesten var riktigt trevlig! Var framme runt 18:50 och då var det mingel på gården. Fick mousserande rosévin. Sen så var det dags för mat, och det bjöds på tapas! Massa god mat, men åt dessvärre inte så mycket eftersom jag hade ätit lite innan, men det var jättegott!

Sen blev det frågesport. Jag svarade på endast en fråga av ca.. femton? Haha. Och alla skrattade åt mig när jag svarade... frågan var "Vad är det man firar den 5e Juni?" Och jag räcker upp handen först av alla, och skriker "SVERIGES NATIONALDAG!". Hörde hur mina arbetskamrater började fnissa först, o sen började folk skratta rakt ut och så sa de "HAHAHA, vet du ikke hvordan Sverige har sin nationaldag?!" Nej, tydligen inte. Haha.

Sen körde vi Beat for Beat(= Så ska det låta) och då fick jag vara i samma lag som chefen. Och vi kom på andra plats! Äkta teamwork, om jag får säga det själv. :)

Sen runt 00:30 fick jag åka med chefen tillbaka till Oslo för att sova. Bussar och tåg gick så krångligt, så lika bra att åka med tänkte jag. Tackade för skjutsen och gick hem till mig och däckade till nån film på datorn.

Igår tog jag lugnt hela dagen. Befann mig i grottan hela dagen med min SATC-box.

Men vad händer?

Har knappt ork till att blogga längre, men det är ändå inte så många som följer den här dretbloggen så det är väl skitsamma, haha.

Det enda som händer är att jag jobbar och åker hem varannan helg typ. Men imorrn äre min sista arbetsdag på världens bästa barnehage, så jag kommer lätt börja gråta imorrn när vi ska ha personalfest! Huuujedamig, va jag kommer sakna personalen och framförallt BARNEN! Fantastiska ungar, och alla med olika personligheter. Önskar jag kunde fått stanna där hela livet, tamejfan!

Sen i helgen så var min älskade och bästaste bäste vän här på besök i Oslo! Linn Möller pratar jag givetvis om, och vi hade skitkul! Tog det lugnt på fredagen med potatisgratäng och fläskfilé, sen var det fest på lördagen! Och det var också skitkul, bortsett från att en snubbe kom som inte jag kände, som gick runt o snacka skit om alla som var där. Snygg. Det var bara att skicka ut han, det!

Men tack Clara, Linn, Emma, Fors, Tomas och Anton för en råtrevlig kväll!

Skithungrig är jag också, men jag orkar inte laga mat. Är så trött på det. I-lands problem.

HA DEEEE

Tillbaka till Oslo.

Det suger att helgen redan är över... hade gärna stannat en dag till här i Karlstad, men en annan måste ju jobba.
Har haft riktigt bra och jävligt kul när jag varit hemma! Det blev utgång igår :)
Imorgon är det dags för fest igen, då det är dagen innan 17e Maj och det är tydligen då alla norskar drar ut & festar. Hur jag kommer orka med det vet jag inte, men har iaf köpt med en baginbox, spritflaska och rosévin som man kan ladda upp med. Bara & välja, liksom.
Nu måste jag börja packa o bli människa igen. Ska handla också.
Haré!

Nice busschaffis.

Imorgon åker jag hem till Karlstad igen! Har sån sjuk hemlängtan så det finns inte. Galet. Ska få träffa systerdotter och massa fint folk. Ser fram emot en riktigt bra helg. Kan jag behöva efter en tuff arbetsvecka.

Har haft så jävla ont i knäet, för jag har ju inte tränat nånting sen jag flyttade. Och att lyfta barn + mig själv är fan en vikt i sig, för shit va ont jag har. Går alltid ifrån jobbet haltandes. Vi har även städat hela barnehagen. Jag fick jobbet att rensa bort ogräs i sandlådan och sopa bort sand runt sandlådan och sopa bort massa grus. Woop, woop!

Och imorse var nog den sjukaste bussresan på länge. Började ju 8 imorse, men va inte på jobbet försen 08.30. Anledning? Mjo, busschaffisen visste inte vägen dit. Han missade totalt 7 hållplatser, och sket i att släppa av dom som hade tryckt på stoppknappen. Kan tillägga att det är en rätt bra bit mellan varje hållplats. Och sen när vi nästan ÄNTLIGEN var framme, så körde han åt fel håll igen, o där det stod att bussar inte får köra?! Tillslut fick ju en passagerare vägleda stackaren....

MEN... jag tog mig till jobbet iaf, och det är ju huvudsaken! Jobbade över den tiden jag hade missat också, så no hard feelings.

Nu ska jag vänta på att min tvätt ska bli klar så jag kan få sova.

Jobb 8 - 16. Packa 17:00. Hemfärd 18:15. Karlstad 21:20.

Ses i Karlstad, kompisar!

M.J

"If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same,
then everything that happens in between can be dealt with."



Slut på helg!

Shit va gött det har varit med helg! En välbehövlig sådan.. och jag har gjort allt jag kunnat för att ta vara på den, också. Genom att sova, haha. På riktigt, jag har sovit som aldrig förr. Gick & la mig 23:00 både fredag och lördag, och det var görgött! Tog sovmorgon till 08:30. ;) Börjar bli gammal...

Idag har jag & Fanny suttit & chillat i en park och gått runt lite. Och det var ju bra, så man vet var man har stan, liksom. Nu håller jag på & tvättar och diskar. Går bra.

Men ja... har inte gjort något särskilt i helgen, så har inget skvaller, dessvärre. Vill bara ha måndag så jag får jobba!!

Haré gött :)


Mitt jobb. <3

Töligt fort veckan har gått. Helt sjukt hur det ens kan vara fredag imorrn? Men det är väl lätt hänt om man går upp 06:00 och är hemma 17:00. Vad är fritid, ens? Man lagar mat när man kommer hem. Duschar lite. Gör matlåda och lägger fram kläder man ska ha på sig dagen efter. Sen kanske man facebookar eller ser på en film. Sen sova. Så bra liv har jag i Norge. Ohyes.

MEN! Oväntat bra dag idag. Trodde jag skulle bli bitter när det började regna en skvätt, då barnehagen hade aktivitetsdag. Vi var alltså ute hela förmiddagen. Personalen på dagiset spelade upp en teater för barnen och sen gjort en massa aktiviteter som de fick leka med. Mycket uppskattat och riktigt kul! Till lunch fick vi pizzabullar, och det var också uppskattat.

Sen när jag hade pause(=lunch) så satt vi & prata om "sommerfesten" som inträffar den 27e Maj. Det är alltså enbart personalen som ska delta i Sommerfesten, och jag var ju själv sugen på att få följa med, men är inte den som vill bjuda in mig själv, direkt. Men enligt mina arbetskamrater så var det självklart att jag skulle vara med. Det är ju även det datumet som är min sista arbetsdag på det dagiset. Hoppas innerligt att jag får fortsätta några veckor till efter 27e Maj.

Som ni märkt så älskar jag dagiset jag är på nu, och jag har aldrig trivts så bra någonsin. Och jag kan fortfarande inte förstå att det är en arbetsplats jag är på, för jag har så kul med barnen och personalen är hur trevliga som helst. Vill verkligen jobba där, även om jag tvingas ta en buss som tar 40 minuter att komma dit.

Ja, jag älskar mitt jobb.

Rövdag.

Idag är det en äkta skitdag.

Jag har bad hair-day, barnen har varit trötta och tjuriga, jag försov mig så jag fick jobba över p.ga en skitpackad sambo klev in i rummet 03.45 + att det har varit ett astråkigt väder idag. ÅH, vilken äcklig dag! Fy helvete!

Skulle egentligen dragit hem till brudarna på Majorstua efter jobbet, för att jamma lite med Sörjas röst och min gitarr. Men jag fick skjuta fram det... måste duscha och laga mat.

Sorry för ett skittråkigt och bittert inlägg, men den här dagen är likamed Piss.



StinaBerits musikaliska sida.

Här har ni mig. Spelandes på min fantastiska gitarr. Låten jag spelar är The Calling - Stigmatized. Och varför jag inte sjöng med är för att jag inte gillar att sjunga inför folk. Det är inte min grej.

ORIGINALLÅTEN HITTAR NI HÄR

 


Söndag, eller?

Hur fan kan det redan vara söndag? Den här helgen har ju knappt börjat, egentligen. Det har gått way too fast!

Men iaf, jag sket i att blogga igår. Orkade inte. Hade inget vettigt att skriva, heller. Men igår var det faktiskt årspremiär för mig att sitta och dricka öl i en park! Det var mycket trevligt, och sällskapet var råbra. Drog senare in till stan igen för att sätta oss på en uteservering på en hårdrocksklubb. Men jag drog mig hemmåt igen vid 23.00... jag börjar bli gammal, faktiskt.

Och idag har jag tvättat som en dåre. Tredje maskinen nu... och sista. Gött. Tagit hand om disken och skit har jag gjort också. Medge att det är dretgött & städa i sin egen takt och helt själv?


Nu ska jag plinka gitarr i väntan på att tvätten ska bli färdig. Smell ya'.


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!