IKVÄLL BÄR DET!!!!

NU KÖTTAR VI 80TAL IKVÄLL!

före


efter


Kommer jag överleva?

HALLAH!

Fick lite panik förut. Flög upp ur sängen eftersom jag var helt övertygad om att klockan var 10:40, då jag ska vara hos tandläkaren. Men den var bara 09:20 så det var okeeey. Nu sitter jag här & äter frukost och laddar lite inför en hektisk dag.

* Tandläkaren 10:40
* Bolaget
* Tvätta hela dagen (pappa ska ut & äta, mamma jobbar)
* Träffa brorsan

Och dom säger att vi arbetslösa aldrig gör något....

Min laptop funkar fortfarande inte, för övrigt. Funderar på om jag ska köpa en ny eller lämna in den... det blir ju ungefär samma pris ändå. Svindyrt och laga en dator.. dom ska ju ha 500:- bara för att kolla vad som är fel!! Galet pris... sen så att laptopen är 4 år gammal också. Känns väl rätt värt & köpa en ny då?

Kom gärna med tips på olika bärbara datorer. Förutom Macbook, som halva världen föreslagit.


Ännu en dator förstörd...

Råkade pajja min laptop igår när jag skulle ladda ner något program.
Har försökt göra allt jag kan men inget verkar fungera.

Därför sitter jag vid farsans laptop och har såhär roligt;
 


Hej jag är trött, skräll.

Hyyj hyyj!

Igår var jag helt död så jag orkade inte uppdatera. Åkte hem på förmiddagen för att hinna träffa systerdotter & ge henne tröjan jag köpte på marten. Hoppas tröjan passar inom något år, iaf! Haha. Efter att ha gjort sig lite hemmastadd var det dags att jobba. Var sjukt trött.... blev att jag jobbade från 16 - 20.00. 4 timmar!!! Men jävlar va jag slet. Får hoppas morsan är nöjd.

Idag har jag inte gjort nåt speciellt... steg upp vid 9.30. Råpigg. Blev att göra frulle och kolla runt på tuben. Sen har dammat, bäddat & dammsugit mitt rum, gått ut med sopor, haft årets mensvärk samt handlat fiskbuljong och snus på affärn! Så nu vet ni ganska exakt vad jag har gjort för nåt roligt idag. Är väl gött för er?

AHJUSTE!! Ska passa på att tacka Martin som tipsade att ladda ner emulator så jag kunde spela GameBoy Color på datorn istället! Mycket smidigare och billigare. ;)

Avslutar med att lägga upp några av sakerna jag köpte på marten!


Lite stor, som sagt.. men om nåt år så! ;)


MJ ser weird ut, men det är bara för att jag råkade röra på mig när ja skulle fota. =)


Gitarrhalsbandet.

Bra helg, tycker jag.

WZUP!

Befinner mig just nu hemma hos Marcus. Idag har han mest sovit... men det är han värd, tycker ja.. så hårt som han pluggar. Annars har vi kollat på film, käkat mat och bara vart för oss själva. Fast på förmiddagen åkte jag med Zarah & Micke till i2-marten. Trevligt trevligt. Blev att jag köpte mig en stor t-shirt som jag kan sova i, självklart en MJ-tröja.. hehe. Sen så köpte jag en tröja till min systerdotter. Avslöjar dock inte vad för slags tröja, då min syster läser bloggen. Sen så köpte jag 2 tandborstar, asmycke hårnålar och ett gitarr-halsband. Är görnöjd!

Och igår vart det utgång. Skulle ju egentligen haft myskväll med Marcus, men vi båda var sugna på att dra ut så det blev ändrat. Dead By April spelade ju på nöjes. En gratis spelning. Trodde det skulle komma asmycke folk, men det var nog inte mer än 50 pers där igår! Hahaha. Men jag hade roligt ändå. Sällskapet är inte att leka med! =D

Nu blire Bröllopsfotografen innan läggdags. Ska väcka cpt bredvid mig här också, vill nog se filmen ensam? NEIJ.


GameBoy Color!!!!

Börjar skärpa till mig nu, tror jag. Har gått upp vid 10 hela veckan, och det är gött!

Sen har jag suttit & funderat på när barnet i mig ska försvinna. Fick nämligen ett sug i förrgår, till att spela Game Boy Color. Självklart någon utav pokémonspelen... har inte spelat det på tio år, tror jag. Minns att man satt & spelade det jämt som barn.. och endast Pokémon! Alla hade en Game Boy. Och varje lördagsmorgon satt man bänkad framför TVn för att kolla på Pokémon som gick på tv4. Haha, ja jävlar... sen när klockan blev 10:00 så gick man hem till kusinen för att spela tillsammans. Sen när vi fångat någon ovanlig Pokémon så passade vi på att byta med någon slags kabel... Those were the days!

Men som sagt, det var 10 år sedan jag spelade detta! Och nu har suget kommit tillbaka. Har t.om suttit & kollat på tradera.com ifall de säljer några, för Game Boy Color finns verkligen inte kvar i teknikbutiker här i Sverige. Skandal! Tur att jag slipper köpa nya spel om jag nu skaffar mig en Game Boy... Fanns en för 50:- utan frakt såg jag. En lila, precis en sådan som jag hade. :D

Vi får väl se om StinaBerit kommer bli en pokémonmästare ännu en gång. Stay tuned...





Trött som ett as? Check.

HEYHEEEY!

Herremingud, vilken jävla dag det var igår! Och allt blev jobbigare eftersom mamma hade glömt att ge cykelnyckeln till mig, så jag var tvungen att gå. (Måste verkligen börja promenera oftare, känner jag.) Iaf, jag skulle ta mig in till stan för att se Simon och dom andra i Team Rongedal sjunga på sandgrundsudden! Dom var jättebra, lite synd att det regnade bara... + att det var skitkallt.

Efter att ha kollat på Simon drog jag hem till Möller för att käka äggröra, dricka vatten & ladda inför ett danspass på friskis. Träffade även Viktoria S där, så vi tog sällskap hem sen efter dansen. :)

Idag har jag köttat tvätt som fan. Är cptrött nu efter att ha ätit också.. det blev ugnstekt falukorv och mos. Ingen dret, vill jag lova. Men fasiken va trött man blir av mat.. helt sjukt. Det är som sömnpiller. Men måste stanna vaken för Ida ska köra livestream ikväll! Och så äre ju Jackson Family 22.40!

Imorrn blir det myskväll med Marcus! ♥ :)


Just like a tattoo.

Många som är nyfikna på hur min tatuering ser ut nu. Speciellt Issa.
Så.. den här är till dig. Ifylld med Helosan!


Breaking news!!!!!

Jag hade skrivit världens längsta inlägg om vänskap, men när jag precis var färdig så kände jag att.. nej. Vill inte ta upp det. Jag kan iaf tillägga att Gabby kommer aldrig någonsin mer nämnas i den här bloggen, eller någon annanstans heller för den delen.. Hon slängde iväg 3 års vänskap i måndags, det är en stor anledning till varför jag inte bloggade igår. Var för arg och besviken hela dagen.

Skitsamma. Nya tider. Let the good times fucking roll. Idag ska jag kötta danspass på friskis tror jag. Har inga pengar än så länge, men sånt löser sig... är sugen på det iaf. Och innan danspasset så ska jag spana in Team Rongedal på Sandgrundsudden. Ska bli roligt! Så jävla töligt att det är sånthär skitväder bara.. Regn och molnigt.

Längtar som en röv till fredag också! Marcus har bestämt att vi ska laga mat då och kolla på Paranormal Activity. En såndär.. myskväll tror jag det kallas. Frågan är vadfan man ska laga för mat.. Tacos och potatisgratäng är iaf uteslutet. Men kom gärna med tips!

AJA, nu vet ni!



Nygaddad återigen!

Hejheeej!

Nu är jag hemkommen från gaddningen! Tatuerades idag igen av Zarah. Det blev kanoners! Dock har jag aldrig haft så ont när hon tatuerade denna gång. Eftersom inte min tatuering bara är 2½ vecka gammal så är den ju inte helt färdigläkt. Därför det gjorde så jääävla ont... FIFAN! Är så nyfiken på hur den ser ut, men får vänta tills i övermorrn. Måste ha plast på skiten. GAH! Anyway, Zarah did a fantastic job. Thank you, my friend!

Sen runt 20:00 ska jag iväg till min bög Simon! Han fyller 20 år idag och ska bjuda på fika hemma hos honom. Grattis grattis önskar pluffs!

Såatteh... ja. Ha det god tur!



Pain.. so much pain.

YES YES FUCKING YES!

JORASÅATTEH!

Team Rongedal gick vidare. Och Simon, du var helt fantastisk i tv-rutan! Är så stolt som bara en pluffs kan bli! Hoppas alla kända dragqueens såg dig ikväll och kände att du saknades i deras umgänge. Sen när ni körde J5 - I want you back.... GAAAAH!! Det var asbra! Ni var asbra!!!! Röstade 10 ggr gjorde jag. Sen får vi faktiskt ta & tacka alla som röstade från MJJ.se! Jävligt bra! TACK FÖR ERAT STÖD!

Efter Körslaget fick jag däng av brorsan i FIFA 10 på Xbox360 också. Gött.

Nu när jag väl kommit hem har jag käkat lite mer potatisgratäng och chillat. Har även läst mina gamla bloggar litegrann.. jävligt töligt att jag inte är lika rolig längre. Man märker ju hur man utvecklas och blir mognare. Det jag läste på mina bloggar var inte jag, liksom. Vem fan var den där 16åriga StinaBerit? Jises.

Imorrn är det arbeit som gäller. Sen upp till KRP om Zarah hade tid. Blev ju inget idag :(


Körslaget ikväll!

Helt okej kväll igår, faktiskt!

Blev tacos med mamma, pappa & storebror. Därefter Så ska det låta. Sedan livestream med Ida och massa andra. Nyktert för min del. Eller ja... tog väl ett glas rött. Men det var jag värd efter allt städande!

Idag ska jag färga min utväxt och klippa mig, KRP & kolla på kattungar om Möller hör av sig, käka middag med familjen IGEN o sen ikväll ska jag  brorsan kolla på körslaget.

Höll på & avlida igår när jag fick se vilken låt min bög & hans kör skulle sjunga. Jackson 5 - I want you back!!!!!! Smsade han och var helt lyrisk! Är så glad över det! Lovade han & rösta mest av alla, and I will!

Så.. RÖSTA PÅ TEAM RONGEDAL SEN, FOLK!

RING: 099 402 04
SMSA: RONGEDAL till 72400 !


Rock With You. (slow)

Okej, som ni säkert redan förstått så är jag väldigt glad i MJ's musik.
Och visst har man några favoritlåtar med honom.
Ida länkade en remix med han för några månader sen, och jag blev ju råkär
i början på låten, vilket var Rock With You i slow version. Har länge undrat om just den slow
versionen finns för sig och inte ihopblandat med massa andra låtar.

Självklart fanns den, och här är den! <3

Städdag och tvättdag.

Wzup!

Jag har lite & göra idag. Ska storstäda denna lilla 3a och tvätta. Dessvärre har jag bara kommit igång med tvättandet.... it sucks. Jag gillar inte att städa längre. Inte ens MJ's musik hjälper mig att få lite energi till det. NÅT ÄR LURT!! GAH!!! Jälla skit, alltså.

Ikväll blir det chill. Stannar hemma. Pillra på datorn och ta en snus. Kanske unne mig go mat som mamma & pappa ska tillaga. Sounds good, ey? Eller så kanske jag drar till Tolvan sen för att spana in Inferior och Bermuda när dom spelar. KANSKE ba'.

Nu ska jag börja städa lite.. Jackson 5 - Rockin' Robin började spelas nu. Den blir man ju hög utav på riktigt. Flummigaste låten of all time. Visste väl att MJ's musik inte skulle svika mig. CAN I GET AN AMEN ON THAT?!?!


KÖTTA!

Lyckliga Värmland.

Nordman kom fram till mig & Stina A i veckan!

Hur kan man inte älska Värmland?


Palla denna dag? Nej.

Hektisk dag, eller?!

Börjar med att gå upp 10.30 för att bli normalsnygg och käka lite frukost. Sen 11.30 möter jag Lollo & drar in till stan. Där shoppade hon smågrejer till sin lägenhet och jag drog till AMS för att få min jobbgaranti-lapp påskriven, samt hälsade på barnmorskan. Fick östrogen-fria p-piller. Litte gött! Nu kan en ju ha samlag när och hur mycket en vill! Fast för mig äre väl skitsamma eftersom det inte är nån som vill ligga med mig ändå...

Efter en vända på stan så var det dags att dra hem till Lollo och påbörja flyttningen. Har aldrig blivit så svett p.ga flyttning tror jag. Det roliga var ju att vi gick ju till den nya lägenheten från Lollos gamla, eftersom de är typ grannar. Och båda lägenheterna ligger högst upp så det blev ju en jävla massa trappspring. Skjut mig aldrig.

När man flyttat såhär mycket så gjorde man sig förtjänt av käk. Lollo stod för kebabrullen som jag gladeligen tryckte i mig utan att hinna andas. Det var år & dar sen jag åt kebab. Äter knappt snabbmat längre nu när man bor i stan. Lite konstigt med tanke på att man har en pizzeria som granne!

Efter maten dog jag och drog hem. Skulle egentligen åkt till Marcus men han skulle agera massör idag! Får väl se om det blir en sväng upp dit imorrn istället om han har tid. Hoppas! Jag är kelsjuk.


Mer frågor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vad tycker du om människor som inte kan stava ordentligt?

- Det är ingenting jag stör mig på, men ser jag något felstavat så är det klart man garvar lite för sig själv och råkar säga "jävla noob". Inget illa menat.

Vad är det hos din kompis Möller (eller vad hon nu heter) du gillar mest, eller ja, som gör att du tycker om henne över huvud taget?

- Ptja.. Har känt henne i snart 5 år nu, och varför hon är min bästa vän och varför jag tycker om henne, är för att hon kommer med bra förslag om jag mår dåligt och vill ändra på något. Sen så är hon jävligt omtänksam! Helt klart min bästa vän någonsin.


Har du någon gång spelat sims, 2 eller 3?  Isåfall, vad tyckte du? :P

- Jora, jag har spelat alla Sims. Sims 1, 2 OCH 3. Jag gillar spelen, tycker dom blir bättre med tiden också. Däremot kan jag inte fatta hur mycket tid jag slängt ut på dessa spel... vi snackar alltså veckor. Inte timmar.


Hur gammal (ung) är du egentligen?
- Jag fyller hela 21 år i sommar. Gammal som en skata.

Varför vägrar du säga ditt namn?
- Har aldrig vägrat säga mitt namn. StinaBerit heter jag. There you go.


Om du vore en grönsak, hur skulle du helst vilja bli dödad (fast de inte lever, hah), hackad eller riven?

- Hackad. Det går snabbast.


Jag har aldrig sett dig skriva något om din pappa? Hur/vad är relationen?

- Kanske för att ni läser om mig och inte min pappa. Men min pappa brukar väl vara med ibland. Då han klämmer ur sig nåt klockrent citat brukar jag ju skriva det i bloggen.


Skulle vara intressant att höra om dina politiska åsikter :D Röstade du i Europavalet? Vad tycker du om den sittande regeringen osv?

- Nej, jag var inte myndig när det var dags att rösta. Men helt ärligt så håller jag nog på socialdemokraterna.

Tjänar du pengar på din blogg? - Isf, hur mycket?
- Nej, så lyxigt har jag det inte. Borde nästan få göra det. Börjar tycka att det är drygt & jobbigt att blogga...

Vad tycker du om bearnaisedippen på McDonald´s?
- Har aldrig ätit bearniesdippen på McDonalds.

Har du bra självförtroende?
- Den duger. Men jag jobbar på att få en "normal" kropp. P.ga min övervikt så hatar jag mitt utseende.


Röker du?
- Not anymore! Dock kan jag väl råka ta en cigg på krogen, men jag köper aldrig egna. SNUS skare va!


Vad vill du plugga i höst? Alltså vad har du sökt?
- Har funderat på att börja plugga eftersom det inte finns några jobb. Skulle görgärna bli nåt så jag får ta hand om barn. Tror jag skulle passa råbra som dagisfröken. Är ju rätt barnslig utav mig...


Du är norsk va? Jag har länge undrat hur du hamnade i Sverige, och när du kom hit?
- Nej men däremot är jag tredjedels finsk tror jag. Min biologiska alkoholist-farfar är ju därifrån. Usch...

Jag har alltid undrat, men vet inte om det är okej att fråga, det kanske är för privat. Fast nu sa du ju ändå "fråga vad ni vill" så okej: Din förra pojkvän Robert, var han otrogen mot dig? hur gick det till egentligen? hur fick du reda på det?
- Jag nämner inga namn, men en vän till mig sa att han var det. Dom hade strulat på krogen och kladdat på varandra. Sen om han gjorde det någon mer gång vet jag inte. Bryr mig inte heller faktiskt.

Hur många besökare har du om dagen ? :D

- När jag startade denna blogg hade jag ca 20 unika läsare. Nu är jag uppe i 35 - 40st. Yaaay...

Pratar och/eller går du i sömnen?

- Nej, däremot fick jag höra av Marcus att jag fiser i sömnen. Wtf is up with that?!

Hej! Har du några tatueringar, isf vart och vad? Om inte, vill du ha och vart och vad? =)
love ure blog! :*

- Yes, jag har en gitarr på benet och en sol i nacken. They're awesome.


Vilken mascara använder du? Du har fina ögonfransar.

- Skiter i vilken mascara jag använder. Tar det som finns.

Har du nått emot tjocka människor?

- Ja, vissa kan ju vara jävligt otrevliga. Men det tror jag beror på att dom inte trivs med sig själva. Banta då för helvete, jävla fetto. Men jag däremot, jag är bara skön och fet jag.

När förlorade du oskulden?

- Jag var 14 och i ett seriöst förhållande. Thank god.


Hur brukar du reagera när folk kommer fram till dig på stan? om någon läsare kommer fram och säger något korkat (inte elakt men dumt), drar du en klockren kommentar och äger dom då eller är du lugn och trevlig och leende? lite knasig fråga men jag undrar! :p

- Dom som läser min blogg är ju mina polare. Men när dom kommer fram & hälsar på stan så brukar jag väl mest säga "MEN TJENNA, DITT GRUSLUDER! äre gött eller?!" typ.

Har du använt idomin ? (on the lips^^)

- Ja, men inte för att se ut som en fjortis. Snarare om jag haft munsår.

Vad finns det för nackdelar med att vara så snygg som du?

- Tycker du jag är snygg? Ty! Men ehm... ptja. Det är väl att någon ful kommer fram & flörtar med en.

Vem tror du, om det nu skulle ske, skulle vinna på en gyttjebrottningsmatch mellan Blondinbella och Kissie?

- Kissie. Hade aldrig kunnat dänga BlondinBella. Hon verkar va så jävla fit.

Om du hade varit tvungen att äta upp dig själv, vilken kroppsdel hade du börjat med?

- Hm... StinaBerit the Kannibal hade nog startat med vänsterbröstet. Ser så gött ut!

Vad är du mest nöjd med på dig själv?
VAD TUSIKEN JOBBAR DU EGENTLIGEN MED?!!

- Mina läppar. Dom är fylliga och perfekta. Och jag jobbar som städande arbetssökande. Den, ni!

Om du skaffar något/några barn någon gång vad skulle du tänka dig att kunna döpa dom till ?

- Om jag får en pojk så ska han heta Samuel. Det har jag bestämt sen jag först hörde namnet. Farsan heter det i andranamn också, så jag tror det kan bli fint. Om jag gifter mig med en amerikanare  får en dotter så ska hon heta Zoe. Annars är har jag ingen aning.

Hur brukar du sminka dig asso vardagssmik visa gärna bilder

- Foundation, eyeliner, mascara, ljus ögonskugga (så min eyeliner sitter fast, annars smetar den ut sig), rouge och vit kajal.


Brukar ni mest satsa på hemmafester? Kan inte komma ihåg att jag sett några krogbilder? :)

- På gymnasiet blev det ju hemmafester, men nu är det bara krogen som gäller. Vore kul att dra igång någon hemmafest någon gång..

Hur ser en perfekt dag ut för dej?

- Varmt, sol, roligt umgänge och inga bekymmer.

Ser du dig själv som en kändis?

- Nja.. inte kändis som Marie Picasso.. utan jag är mer.. Karlstad-kändis. Den som inte vet vem StinaBerit är i Karlstad är ju efterbliven. Jag är ju förfan stjärnskottet med stort S.

Vad tycker du om kissie?

- I början tyckte jag hon var bra och körde sin grej men nu har det gått utför. Läser inte ens hennes blogg längre.

År du lika rolig & humoristisk i verkligheten som du är i bloggen ? :D När du presenterar dej , säger du: hej jag är stinaberit, eller hej jag är ditt riktiga namn ? jag älskar din blogg :D

- Jo, jag är "tyvärr" lika störd på bloggen som i verkligheten. Men när jag presenterar mig säger jag ju inte "hej jag är ditt riktiga namn", utan jag säger ju vad jag heter. StinaBerit.


Vilken Ben&Jerry smak är din favorit ^^ :D (min är baked alaska)

- Cookie Dough!

Helt enkelt: Vart får du allt ifrån?? :D

- I blame my brother. Har alltid sett upp till han och även han är ju utvecklingsstörd. Annars kör jag bara på det som ploppar upp i huvvet på mig.

Vad skulle du göra om du hade 24 timmar kvar att leva?

- Supit ner mig & däckat så jag missar att jag dör.

 


I've got TWITTER!

Nu har jag fått mer fritid!
http://twitter.com/stinaberit

För er som inte är vän med mig på facebook kan nu se mina statusuppdateringar på twitter.
Det är väl roligt för er som inte har nåt liv. Yaaay!

(Eller så är det inte jag som har nåt liv som måste statusuppdatera om vad jag gör 24/7...)



Hejhej era lerpölar.

Är det verkligen onsdag, redan? Hm. Weird.

Igår var jag hos Marcus och sen på kvällen hemma hos Möller. Det blev Desperate Housewifes med hon & min bög! Det hände absolut inget speciellt igår, vill jag bara få tillägga. Ärligt alltså. Fyfan vilket skitliv man har egentligen. Fatta va rolig min blogg hade blivit om jag åtminstonde hade ett jobb? Då hade jag kunnat skriva mycket mer.

Runt 15.00 ska jag dra iväg till Druvan i stan. Tänkte styra upp hormonsfria p-piller om det finns. Som den ärftliga kvinna jag är så får inte jag äta vilka p-piller som helst. Det ligger en massa gamla sjukdomar och livshotande grejer i min släkt sen 100 år tillbaka, och jag vill ju helst inte va med om något liknande p.ga ett jävla piller. Hope you get my point.

Sen ikväll klockan 20.00 ska jag iväg till Friskis igen! Jag, Stina A, Fanny & Möller ska kötta danspass igen. Fyfan va roligt det ska bli! Ångrar som fan att jag inte började med dans på dansstudion i mina yngre dar som tonåring.. fatta vilken kropp jag hade haft då. Och dancemoves på krogen?!

Skitsamma. A little bit too late nu, känner jag. Fyller ändå 21 i sommar. Börjar bli gammal på riktigt.


It's not over...

Känns som att det var JAG som skrev den här låten. Igårkväll senast.
Även fast jag är väl medveten om att det var Chris som gjorde det för ca 4 år sedan.

Jag känner igen mig så förbannat. Varje jävla ord är StinaBerit och hennes privatliv.


"This love is killing me, but you're the only one."

Oh happy day... not.

HEJ HOPP!

Blev ingen kaffe igår med Marcus. Han orkade inte. Så istället ringde jag Stina A. Drog in till stan & köpte oss en varsin kaffe latte och satte oss vid pråmen i solen. Riktigt gött! Våren for president, I tell you.

Idag vet jag inte riktigt vad det blir... träffa Möller en sväng tror jag. Det är ju desperate housewifes ikväll.

JAJAJA jag är inge sugen på att blogga i varje fall. Räcker så.


RÅBRA VÄDER?!?

Det är måndag och vädret är bättre än en dag på Mallorca. Då är vädret ganska bra, alltså.

Vad gör jag åt detta då? Jo, jag ska träffa Marcus över en kopp kaffe!


Last goodbye, first hello.

Fy i f*ttan vad jag inte tål min design på bloggen. Det är dennes fel att jag är så jävla kass på att uppdatera här. UUUH gå o dö!! Vill ha ny header & design, för jag orkar verkligen inte med den nåt mer. ÅH va törr.

Idag har jag jobbat. Sen efter det åkte jag upp till Marcus.. och jag vet inte varför egentligen. Det är andra gången vi försökt reda ut allt.. och jag vet ärligt talat inte längre. Varje gång vi ses så hamnar jag i samma sits. Vi säger i princip ingenting, utan han försöker istället visa fysiskt för mig vad han vill. Tror den killen har svårt med att hitta orden... men å andra sidan klagar jag inte på det. Som idag sa han t.ex att jag såg mindre och brunare ut. Och att han har saknat mig. Blir jätteglad när jag får höra sånt, but still.. det är något som är snett. Är det jag som är mongo eller vad händer? Har jag blivit såpass sårad av snubbar förut, att jag blivit immun mot att vara modig inför nya killar? Så måste det ju va. Nu lät jag iofs lite som en dramaqueen, men det är sant. Jag har blivit sårad lite för mycket den senaste tiden (typ hela 2008-2009), så det är väl det...

Killar får fan sluta vara så jävla komplicerade, rötna och mongo. Skärpning nu.


The pieces don't fit anymore.

Hoppla.

Igår fattade jag ett beslut. Ett rättså jobbigt sådant... men det gjorde jag mest för min egna skull. Jävligt tråkigt att det blev som det blev när jag verkligen trodde motsatsen för bara en månad sedan.. menmen. Har inte direkt "pratat om det" med honom, men jag har sagt vad jag tycker och tänker. Och jag orkar inte såra mig själv genom att låtsas att allt är bra när det egentligen inte är det. Så det är lika bra det blir såhär. Kanske hittar vi tillbaks, kanske inte..

Idag står städa rummet och jobba på listan! Roligt.


En helt okej utekväll.

Tjenna.

Mja, som sagt. Igår vart det utgång. Först hos min kära storebror och sedan Tempel. Förfesten dög väl. Jag, Linn, brorsan & Kim satt & körde något frågesportsspel om filmer. Ungefär som Buzz var det. Jag kom tvåa iaf. Fast det var för att jag gissade mig fram.. hehu.

Sen blev klockan halv tolv och då drog vi till Tempel. Satt & drack med Kim för det mesta. Alla andra ville ju dansa och glida runt. Tempel får 3 av 5 toasts, faktiskt. Iofs befann jag mig bara på en våning, då jag inte ens tänkte på att de har 3 våningar! Smart. Men jävlar va bra musik dom spelade där igår. Skid Row, Iron Maiden, Nirvana.. u name it!

Sen blev klockan över stängning och det var dags att traska hemmåt. Jag följde med brorsan hem. Han kokade ihop pasta bolognese och ringde min stalker Linnéa från Gävle (trodde hon bodde i Haparanda först). Det var ett givande samtal, tror jag! Hoppas brorsan styr henne. Då kan jag dö lycklig. För alla andra tjejer han har träffat är ärligt talat cp och dumma i huvve. Jag har inte gillat någon utav dom.. Men Linnéa är nice! I tell u. SÅ STOREBROR, OM DU LÄSER DETTA... STYR UPP HENNE, ANNARS GÖR JAG DET ÅT DIG!

Och om sanningen ska fram så sov jag & storebror till 13.30 idag! Crazy... och så har jag mått röv idag. Så jag stannade hemma idag.. skulle ju egentligen dragit & firat Cazzie, men får gottgöra det med att bjuda på fika någon dag.. Förlåt, kompis :(

Nu ska jag sova eller nåt.



Frågor & svar! :)

FULLSTÄNDIGT NAMN: Stina Berit Kerstin Nilsson.
FÖDD: 1989
BOR: Karlstad
SMEKNAMN: StinaBerit
INTRESSEN: Spela gitarr, umgås.
SKOLA: Gick på Tingvallagymnasiet.

har du under denna månaden
SAKNAT NÅGON: ja.
ÅNGRAT NÅGOT: ja.
LJUGIT: ja.
SVIKIT NÅGON: inte vad jag vet.
KÄNT DIG SÄMST: ja.
GRÅTIT: ja.
SKRATTAT:
ja.
VARIT SJUK: ja.
VARIT UTOMLANDS: nej.
TRÄFFAT NÅGON SOM DU CHATTAT MED PÅ DATORN: ja.

känslor
GRÅTER DU OFTA: nej.
SKRATTAR DU OFTA:
ja.
HUR KÄNNER DU DEJ JUST NU: trött.
HUR HAR DU MÅTT SENASTE TIDEN: sådär.
HAR DU FUNDERAT PÅ SJÄLVMORD: aldrig någonsin.
HAR DU NÅGON/NÅGRA HEMLIGHET/ER FÖR DINA FÖRÄLDRAR: nej.

kärlek

FUNNIT KÄRLEK DENNA MÅNAD: njae..
BLIR DU LÄTT FÖRÄLSKAD: nej.
ÄR DU KÄR I KÄRLEKEN: tror det.
TROR DU PÅ ETT FÖRALLTID: jag vill det!
ÄR DU FÖRÄLSKAD JUST NU:
nej.
OM JA, VEM: -
HUR MÅNGA HAR DU VART TILLSAMMANS MED DENNA MÅNAD: ingen.
HAR DU BLIVIT SÅRAD AV KÄRLEKEN: ja.
HAR DU BLIVIT LYCKLIG AV KÄRLEKEN: ja.
VILKEN SORTS KILLAR GILLAR DU: dom som har humor.
SKA EN KILLE VARA SÖT ELLER HET: söt.
SKA EN KILLE VARA LÅNG ELLER KORT: lång.
SKA EN KILLE VARA BLOND ELLER BRUNETT: brunett.
FÅR DU MÅNGA KILLAR: nej.

utseendet på dig
BRUNETT ELLER BLONDIN: brunett.
ÖGON FÄRG: melerade.
LÅNGT ELLER KORT HÅR: mellan
SNYGG ELLER FUL: snygg såklart
NÖJD ÖVER DIG OCH DITT UTSEENDE: skulle vilja väga mindre.
BRUKAR FOLK SÄGA ATT DU ÄR SNYGG,SÖT,VACKER: ja.

HAR NÅGON SAGT ATT DU BORDE BLI MODELL: haha, ja!
HAR DU LÅNGA NAGLAR: nej.
SMINKAR DU DIG: yes.
VARFÖR, ÄR DU INTE VACKER UTAN - nej :(

Jaja, då var det dags...

Eftersom ni aldrig ställer några frågor till mig så får jag helt enkelt sno andras frågor.
Denna lista är från EGOINA.


Säg nånting som gör dig riktigt glad?
- Jävligt nice umgänge gillar jag. Med såntdär roligt folk som inte är så präktiga.

Kanske inte frågan du väntat dig eller vill ha, men det här med Jimmy, har du kommit över det helt nu?
- Ja, alltså.. jag vill ju inte vara kompis med Jimmy. Han är äcklig och ser ut som en kuk i ansiktet. (ursäkta ordvalet, men jag kom inte på något annat.) Så jo. We are SO over...

Om du var tvungen att plastikoperera något på dig själv, vad hade du gjort då?
- Ögonlocken. Ser så jävla sur ut när dom ser ut som dom gör.

Är du bög?
- Funderar på om jag är straight.. eftersom jag gillar killar. Men om jag är bög så gillar jag ju killar också? Så vad är coolast för mig att säga? "Hej, Stina Nilsson, 20 år och bög." eller "Hej, Stina Nilsson, 20 år och straight." Kan funderas på...

Kan du inte rabbla alla bloggar du läser?
- Egoina, Kenza, Foki, Falsksanning, Felsms, syrran och Zarah läser jag som flitigast.

Stoppar du i höger eller vänster ben först när du tar på dig byxor? :)
- Kör all in på vänsterbenet!

Kan du inte visa lite mer bilder på hur det ser ut i din lägenhet? Typ: "hemma hos Egoina" :)
- StinaBerit heter jag. Idiot.

Hur många seriösa förhållanden har du haft?
- Hm... 3st.

Vilken del av din kropp är du mest nöjd över?
- Hela jag, för jag är StinaBerit. Och bättre än så kan det fan inte bli.

Jag fattar inte grejen med din mamma..? Är hon din riktiga eller typ "bloggmamma"?
- Fattar heller inte grejen med min morsa.. hon är så jävla korkad. Men hon är min riktiga mamma. Det märks eftersom jag är minst lika korkad som henne. Bloggar gör hon dessvärre inte.

Har du någon kontakt med din pappa och har du några syskon?
- Yes, min pappa bor med mig & mamma så vi ses varje dag. Har 2 fantastiska syskon!

Vad fan heter du egentligen!?
- STINABERIT SÄGER JAG JU!? Står klart & tydligt på min header.

Hur fick du jobbet på CITY som krönikamojjare? :) (Blir sur över att du inte visas i Malmös CITY!)
- Är skitmycket arbetslös, så... hate to break it to you, men jag har inte fått nåt jobb som krönikör. Vore jävligt kul & få dock. Skulle nog bli en succe-krönikör! StinaBerits funderingar... haha, ja jävlar...

Ungefär hur mycket pengar har du att röra dig med i månaden & vilka inkomstkällor har du?
- De 3 senaste månaderna har jag varit råfattig. Men jag får pengar från Försäkringskassan och mitt städjobb. Så jag får ut ca 4000:-/mån.

Anser du dig själv vara "kändis"?
- Klart som fan, jag har ju 485 vänner på Facebook?

Har du körkort?
- Nej, jag ska cykla hela livet.

Vad skulle du välja mellan att avsluta varje mening med "sa egoina" eller sminka dig som en avatar? detta gäller för resten av ditt liv :D
- Sminka mig som en Avatar såklart. Living the dream vore ju nåt!

Ditt favorit plagg just nu? :)
- Min MJ-tischa. :)

COLA| FANTA
BÖG | LEBB
FILM| TV
CHOKLAD
|LAKRIST
GODIS| CHIPS
NORSK
|SVENSK
ITUNES|SPOTIFY
ARG MAMMA | NORSK MAMMA
SVENSKA| NORSKA
TELLETUBBIES|WINXCLUB
HANNAH MONTANA| ROBERT GUSTAVSSON
TRANSA
| OPERERAD


Har din coolhet kommit från din mamma? för båda ni verkar himla awesome;D
- Ty. Det skulle jag vilja påstå, faktiskt! Morsan är riktigt cool. Iaf när hon är utan min pappa.

Vad var det för intervju du var på idag?
- "Vi-som-är-mästare-på-att-skära-ost" AB

Vad hade du helst velat vara proffs i surfing, fallskärmshopp eller striptease?
- Surfing tror jag.

Har du någon kontakt med kenza?
- Nej föfan, jag är nog alldeles för ful för att kunna ha kontakt med henne.

Kissar du i duschen? :D
- Har hänt. Men jag dog ju iaf inte av det. Ingen annan heller, förresten.

Har du och ditt ex någon kontakt idag?
- Mitt senaste ex? Nej. Däremot har jag och den killen jag var förlovad med rätt bra kontakt tycker jag! Synd att vi bor för långt ifrån varann för att kunna umgås, dock.. han kommer alltid att ha en del utav mitt hjärta även om vi inte är tillsammans. Han är en väldigt bra kille!

Vem var exet som du träffade ute på restaurangen som var så sjukt otrevlig? Var det någon vi vet vem det är, eller var det före din bloggkarriär?
- Träffar inga ex, och jag äter aldrig på restauranger. Så jag skiter i den här frågan.

Följer du några "mindre" bloggar, typ någon av dina läsares ? (:
- Syrran och Zarah.

Framtidsplaner?
- Ska bli rockstjärna och gifta mig med en jävligt snygg kille. Annars ser det rätt lugnt ut.

Har du fått någon toalettdörr än?
Jodå, men inget badkar... skitliv.

Varför är du vaken på natten?
- Kort och gott - för att jag inte kan sova!

Kommenterar du alla inlägg på din mammas blogg?
- Som sagt, morsan har ingen blogg.

Om man sitter på en gren 5 meter upp i ett träd och hoppar, tror du då det är möjligt att inte få ont i benen när man landar?
- Det är möjligt. Prova vetja!

Haha diggar din dialekt, vart är du från? :D
- Jag är från Värmland, så det är inte så konstigt att ni "diggar" min dialekt.

Jag undrar hur det varit att växa upp med en släkt som är jehovas vittnen, om fördomar från andra och fördomar inom släkten (alltså hur de har tyckt om dig)?
- Jehovas Vittnen? Lugn nu... min släkt är med i Svenska Kyrkan och inget annat.

Brukar du bli igenkänd på stan?
- Det händer. Speciellt om det är någon jag känner.

Har du någonsin funderat på att sluta blogga?
- Jag bloggar varken flitigt eller för lite. Jag bloggar tills jag får ett liv!

Röd, blå eller grönmjölk?
- Blå!

Mix Megapol eller Rix FM?
- Mix Megapol. Är kär i Adam Alsing i smyg... hans bakfylleröst. <3

Du är min kompis Amandas favoritbloggare. Skulle inte du kunna skriva HEJ AMANDA med fet text så där egoinigt, bara för att liksom? hihi, hare gööööött!
- Amanda... skit på dig och fuck you.

Om du skulle bjuda en bloggläsare på middag. Vad skulle du då bjuda på ?
- Grejen är att några av mina bloggläsare är haters och jävligt feta. Så jag skulle nog bjuda på soppa, så dom kommer ifrån ostbågarna som dom äter till frukost.

Jag kommer ihåg att du hade en bild på när du hade jeans en gång typ före och efter bild sen efter var din rumpa mycke smalare, hur fick du den så smal?
snälla svara!!

- Ty! Spänna röven funkar.

Har du någonsin velat hoppa in i en taxi och säga: "FÖLJ EFTER DEN DÄR BILEN!" ?
- Shit, vilken fart det var i dig då! Men jo, det har jag velat!

Blir du vän med läsare på facebook? :D
- Jorå. Alltid kul med nytt fölk!

Alltså nu är det såhär, jag följde din blogg HELA tiden förut, sen hände ngt med mig och jag slutade (?) vet inte varför. Sen när jag började följa den igen, så var Jimmy borta.. Lust att förklara lite vad som hände? :/
- ... Om jag skiter i Jimmy, kan inte ni också skita i Jimmy då? Han är äcklig säger jag! ÄCKLIG!!

Om du skulle tatuera, vad skulle du tatuera och vart? :D:D:D
- Är redan tatuerad. Har en gitarr på benet och en sol i nacken. Men om jag fick bestämma ännu en till hade jag nog tatuerat "men are bullshit" på röven.

Vad har du för gymnasieutbildning? :)
- Journalistik.

Om du måste välja, äta dig till döds eller svälta dig till döds?
- Äta mig till döds såklart! Mat for president.

Om du skulle heta någonting annat än ditt riktiga namn, vad skulle du vilja heta då?
- Klara, tror jag. Det gillar jag!

Har du "skapat" egoina eller är du dig själv?
- Nej, men man skulle kunna tro att jag skapat henne! Vi har ju i princip samma humor.

Om du fick välja: alltid lukta fisk och vara lycklig eller alltid lukta gott men vara olycklig :D
- Luktat fisk såklart.

Humm.. vilken "slags person" var du i skolan? värsta lustigkurren eller ? ;P
- Klassens förbannade jävla pajas, var jag.

Vad är det snyggaste hos en kille?
- Hans humor.

Jag undrar när du hade sex sist?
- Girls never kiss and tell!

Kommer du att vara med i bella och tyra show?
- Nej... än är min blogg inte så stor!

Kan du laga mat, i så fall vad är du bäst på?
- Nudlar är jag jävligt bra på! Men om jag ska laga nåt finare så är lövbiff min specialitet...

Mysig dag, ja svär.

Meep meep.

Bra dag, känner jag. Har plockat undan på rummet, diskat, umgåtts med min kära storebror och spelat biljard med folk jag inte känner. Mycket trevligt. Och inte för att skryta, men jag börjar bli riktigt jävla råduktig på biljard nu, alltså! Och nej, jag har inte flyt. Det är såndär.. talang.

Imorgon blir det utgång med Möller & brorsan! Förfest hos brorsan o sen Tempel. Ska bli kul. Har aldrig varit på Tempel förut.. inte så konstigt iofs eftersom det brukar vara 23års gräns där.. men imorrn äre Rock 'n roll-fredag, 20års gräns och gratis inträde HELE kvällen! Klart en inte bangar då?!

Nu ska jag rulla vidare som den svullna människa jag är.


RAAAAAGE!!!!!!

HEJ HALLÅ!

Idag har jag varit jävligt duktig. Har köttat på ett danspass @ friskis med Möller & Schneggel. Det var awesome och jag vill görgärna göra om det! Tur att vi ska dit nästa vecka.. I'm gonna get obsessed, duuude.

Imorgon ska jag kötta biljard på nian och sen hem till min bror. Han ringde tidigare idag och berättade att han äntligen fått sin TV. Inte en dag för tidigt det. Han har inte haft en egen TV sen han flyttade hemifrån i Juli.. haha.

Nu ska jag lägga mig & dö en sväng. Är helt färdig.



Världens finaste tischa.

Hihi, titta vad jag fick hem igår! =)


Brev till 10:e våningen.

Thåström goes never out of style, I tell u.
Det här är den bästa låten han har gjort, imo.

Thåström - Brev till 10:e våningen

Men dra åt fanders.

Tjaaaa ELLER!

Jag har inte dött. Har snarare återuppstått. Har inte fått sova något vidare denna helg... sov ju hos Marcus från lördag till söndag. Sen skulle jag sova hos Marcus igen, men vi fick spendera söndagsnatten på sjukhuset. Vad som hände skriver jag inte ut här, men det har inget med någon hjärtattack att göra eller så. Som den underbara tjej jag är så stannade jag kvar hos honom hela tiden på sjukhuset, även under natten. Mina dejter blir alltmer konstiga...

Klockan 08.00 blev jag väckt av Marcus. Klockan 08.30 befann jag mig på jobbet. Det första jag gör är att somna i köket. Vaknar 11.20 och köttar järnet. Efter jobbet åker jag upp till Marcus igen och umgås.

Nu är jag Ä N T L I G E N hemma. Får sluta upp med att sova borta så jävla mycket... mamma blev t.om orolig, haha.

Och ja, ni kan ju gissa vart jag ska imorgon också. :) Tihi! <3






Påskafton today, hell yeah.

TjippTjipp och välkomna till dagens inlägg.

Sitter & bloggar direkt från vardagsrummet. Min systerdotter leder med 210 - 0 mot alla andra. I söthetsskalan dvs. Vaknade 11.44 av att hon och pappa kom in i mitt flickrum. Då hade hon klätt ut sig till en påskkärring, och det var ett bland det sötaste jag någonsin sett! Huckle och fräknar. Haha!

Ska alldeles strax trycka i mig påskmat. Är vrålhungrig. Har endast fått i mig ett glas öl och smågodis. Bra frukost.

Sen ska jag iväg till Kronoparken. Hänga med Zarah & Micke och Marcus. Sen va hemma hos Marcus. Riktigt bra påskafton! Nyktert som fan. Men nästa helg köttar jag hemma hos Cazzie som fyller 20 år. Hollywood-tema. Funderar på att klä ut mig till Angelina Jolie tror jag. Vi är ju rätt lika. Kroppmässigt alltså.

Nu är jag tvungen att lägga ifrån mig datorn sa Lena, annars blir det ett jävla liv...

Glad Påsk, på er!


Life is good. Again.

HEJHEEEJ!

I NEED TO SLEEP! Igår natt sov jag ju endast 3 timmar, sen blev jag tatuerad i ca 3 timmar. Somnade i en timme sen när jag kom hem, o sen somnade jag inte försen 3 inatt eftersom min tatuering sved så förbannat. Haha, började asgarva när jag såg att min trogna stalker Linnea från Happaranda (eller nåt) hade kommenterat min status på Facebook (gnällde som fan över benet) att det lät lite som Rudolf i Sunes Sommar. "Århundradets kallaste natt!". Hahaha, kändes som det! Men det är fan synd om mig... Fortfarande småförkyld, sylt i diket och en svidande tatuering på det! Living the dream... fuck yeah.

Sen var det planerat att jag skulle ut imorgon också, men det kommer nog inte bli av. Har nämligen träffat Marcus idag, och vad det verkar så har "det som har hänt" löst sig. Så imorgon ska jag till Zarah & Micke för lite påskmat och träffa Marcus istället! Jag är återigen tillbaka i dejtandet och jag kan nog inte bli så mycket gladare. Kolla ba': :D :D :D :D :D ! Trivs ju så bra med den där konstiga snubben. :-)

Nu ska jag hälla i mig massor av vatten, snyta mig, smörja in helosansalva på tatueringen, smörja in ansiktet med nattkräm, borsta tandhelvetena och se någon film. Så stör mig inte, förfan. Har fullt upp.

"I'm humbled in your grace."



I'm in pain, indeed...

AAAAAAAH!

Nu är jag tatuerad! Fast den är inte klar än, ska tillbaka om två veckor för att fylla i den. Är görnöjd med konturerna och formen. Tror den kommer bli rövsnygg när den är klar! Tack som fan, Zarah!!!! :) Dock måste jag bara få tillägga hur förbannat ont det gjorde att bli tatuerad på benet. Oh my fucking god. Visst att det gjorde lite småont när jag tatuerade in min sol, men benet.. GAAAH! Tacka vet jag hårdrocksmusik i mobiltelefonen... avslappnade. Haha.

Nu vet jag inte vad det blir. Tänkte diska och sova en sväng.. sen måste jag till affärn och köpa Helosansalva.

HEJHEJ!



Linjerna är iaf klara. :)

För att få det överstökat..

Blev ingen A Walk To Remember. Fastnade framför datorn som vanligt, istället.

Jag & Sandra satt & diskuterade flitigt om Murray och hans rättegång som inträffar den 5 April. Nu har vi kommit fram till att rättegången, då Murray ska dömas för dråp eller mord, inte sker just den dagen. Den 5 April kommer de bara ta upp fler bevis och grejer.. Det kommer dröja ett helt år innan han döms sägs det. All denna jävla väntan. Visst att det handlar om MJ, världens största entertainer, men han var också en farsa/son/bror/vän. Jag tycker synd om hans barn, familj och hans närstående som måste få vänta och vänta!

Och folk tycker att det är konstigt att jag helt plötsligt blivit så engagerad i detta. Dom får jättegärna kalla mig fjortis och allt de där, som blivit ett fan av Michael Jackson efter hans bortgång. Men jag skäms iaf inte över det. Jag står för det. Visst har jag alltid tyckt om hans musik, men jag ångrar att jag inte lärde mig att förstå han som person. Alla rykten och såntdär.. när man får höra vad han har att säga i intervjuer får man en helt annan uppfattning om han. Så för att få ett slut på det där tjatet om att jag är en fjortis som uppskattar honom efter hans död.. snälla. Låt mig få ha mina åsikter, låt mig få lyssna sönder på honom, låt mig få uppskatta honom.. det spelar ingen roll om att jag blev engagerad innan eller efter hans död - Man ska uppskatta! Vet att jag tjatar om det, men jag är helt hundra på att det finns dom som snackar bakom ryggen och tycker att jag är löjlig angående detta. Are we clear? Good.

Borde egentligen sova eftersom jag ska upp om 5 timmar. Så nu bär det.


It's you and me, partner.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!