Tisdag.

 
Nejfan, det blev inget jobb idag. Vaknade inatt och kände hur halsen höll på att dö. Var som att svälja rakblad. Klia sig med kniv. Finslipa med en yxa. Ungefär. Jag kallsvettades även inatt. Men jag känner mig inte febrig-hängig. Mest trött. 
 
Har hursomhaver varit ner till Hagahallen och köpt halstabletter och té. Så nu jävlar. Har säkert dragit i mig 4st halstabletter nu och det känns redan lenare. Gött! Skulle verkligen behöva jobba imorgon då det är ett dubbelpass. Så bli frisk, halsjävel.
 
Nu ska jag ge mina fina blommor nytt vatten. Sen bör jag diska... och sova. Haha.
 
Mina fina tulpaner växer så det knakar! 
 

Måndag.

 
Fifan vilken helg.
 
I fredags när jag slutade jobbet vid 20:00, så tänkte jag endast på hur otroligt jävla dretgött det skulle bli med sovmorgon på lördag. Jag somnade runt 23:40. När tror ni jag vaknade o va kalaspigg? Jo - klockan 06:20. Och jag & mamma kom inte iväg försen runt kl 11. Så innan det fixade jag frukost. Kollade på nya Beck-filmen. Kollade runt lite på nätet. Småplockade lite. Jag försökte ju såklart somna om, men icke. 
 
Sen på kvällen kom folk från jobbet. Hade skitkul, och alla sa att jag hade en så fin och mysig lägenhet. Jättekul att höra, jag älskar ju den. Haha. Sen drog vi till Harrys vid 12. Dansade, bröt ryggen och drog hem typ. Var väl hemma 01:40. Aldrig vart så trött, haha. Så jag tog iallafall en fin sovmorgon till 11:40 igår. Mycket värt.
 
Frida kom hem till mig igår, så vi satt & käka pizza och kollade på tv. Gott!
 
Och idag har jag jobbat dubbelpass. Drettrött trots 4 koppar kaffe. Gick hem nu en timme tidigare, för min hals och mitt huvud pallade inte mer. Ska gå & lägga mig nu strax, ska ju upp och jobba igen imorgon. Yay.
 
Nights!
 
Muskelkramp och ryggvärk efter lördagsnatten, därav det glada ansiktet på bilden.
 

Torsdag.

 
Ja, när man inte jobbar så har man alltid nåt annat för sig. Nu t.ex ska jag tvätta. Eller jag håller på att tvätta. Sabina & Michael hade ju med sig kläder som låg kvar i Söderhamn hos mitt ex. Fick även tillbaka min efterlängtade Nintendo 3DS, fast utan laddare. Den vet jag inte vart den tog vägen där uppe... Aja. Köpte en ny ändå.
 
Imorgon är det bannemej lön också. Herregud vad jag har längtat. Ska betala räkningar imorrn så fort jag vaknat. Sen ska jag jobba dubbelpass och sen äre hälja. Uh va gött! 
 
 

Torsdag.

 
Nu var det ett tag sen jag skrev sist, men jag ju inte tid... ork... lust... haha. Men nu så!
 
Sabina & Michael var ju här i helgen, och det var kul att få träffa dom igen. Minns inte när vi sågs sist, men det var iallafall på tiden. Vi gick till Mariebergsskogen i lördags. På söndagen gjorde vi inte ett skit. Såg på tv. Haha.
 
Var gött att få jobba igen i måndags iallafall. Är ju typ aldrig ledig, så att vara borta från jobbet en hel helg var lite sådär. Haha. Arbetsnarkoman...
 
Idag ska jag jobba till klockan 16. Imorgon kör jag dubbelpass. På lördag ska jag till Ikea med mappa, handla mat och ha inflyttningsfest med folk från jobbet. Aaaasbra helg!
 
Nu ska jag göra mig klar inför jobbet. Hajj!
 
 
 

Torsdag.

 
Tänkte unna mig lite i-landsproblemsnack här innan jag drar mig till tvättstugan...
 
Men HUR I HELVETE ska jag orka tvätta till 22 när jag brukar somna vid den tiden? Jag är redan skittrött efter att ha jobbat och städat på det. Hade jag kunnat hade jag gått och lagt mig typ nu. Är verkligen aptrött! 
 
Fast ja. Imorgon får jag besök hela helgen! Ska bli riktigt kul, har saknat Sabina och Michael. Dom enda jag umgicks med uppe i Söderhamn när jag bodde det. Ingen annan ville ju inte. Haha. Blir väl litte sightseeing och chillande i min söffa. Orkar verkligen inte öla ännu en helg. :p
 
Ha det gott!

Onsdag.

 
Jag har nog världens bästa föräldrar.
 
Pappa smsade i förrgår och berättade att det finns matlådor som jag kan ta hemma hos dom, b.la kåldolmar (!!!). Sjukt gött. Så jag drog hem till mappa igår, pappa visade mig även sitt hemliga recept på sina goda köttbullar! Så jag blev kvar där igår fram till 20:00, fick skjuts hem och fick med en kasse full med mat. Fick även lite pengar så jag kan köpa egen mat, då min lön gick åt till soffa, räkningar och hyra. Världens bästa mappa!
 
Somnade strax innan 22 igår och vaknade 06.30 imorse. Så jäkla trött människa. Lär väl bli likadant ikväll också!
 
Efter jobbet idag kom Anna på besök. Bjöd på kakor och mjölk. Satt och pratade och chillade. Skön onsdagkväll!
 
Imorgon ska jag jobba, sen hem & städa och tvätta. På fredag får jag besök av Sabina och Michael från Söderhamn. De ska stanna här i helgen och vi ska ha apmysigt! :)
 
Hajj!
 
Tråkig bild hos mappa igår ;)
 

Måndag.

 
Jävligt värt att få jobba dagpass igen, och sluta 16:00 om dagarna. Precis som en vanlig människa.
 
Har hunnit med att spela, göra matlådor, äta mat och duscha. 
 
Nu strax ska jag nog gå & lägga mig i soffan och kolla på Ullared, sen ska jag nog sova. Jobbar dag hela veckan, och imorgon efter jobbet ska jag hem till mappa och umgås lite. Och få matlådor <3 Haha. 
 
Haré gött!

Söndag.

 
Då var denna helg över! Hade skitkul igår med tjejerna. Och Mumsmums vann melodifestivalen! Yay, haha. 
 
Fick världens bästa inflyttningspresent av dom, har nog aldrig blivit så glad för en sån present, haha!
 
En batman-kakburk. Hur cool är jag?! Tack flickor <3
 
 
 

Lördag.

 
Helvete va trött jag är. Har verkligen gått i ett idag. Men nu har jag iallafall hunnit duscha. 
 
Tvättat, jobbat, handlat, fått smörgåstårtan levererad av mappa och storebror. Tjejerna kommer runt 18. Borde egentligen börja sminka mig och fixa håret. 
 
Ska bli otroligt gött med sovmorgon imorrn också. Hoppas jag inte är sådär jättebakis bara. Ska ju orka jobba också! 
 
Nej. Nu jävlar blir det schlagerbaren-listan och göra sig klar. Tjöööövi!
 
 

Lördag.

 
Här händer det inte mycket när man jobbar 24/7. Haha.

Har jobbat dubbelpass två dagar i rad. Så jag har inte haft ork eller tid att uppdatera här. Så kan det va!
 
Blir ingen helg försen på onsdag då jag får en dag ledigt. Har fullt upp tills dess. Jag gick upp klockan 7 och tvättade imorse. Dessvärre har inte min tvätt torkat för torktumlaren funkade inte? Eller så var det jag som gjorde fel. Komplicerade grejer, de där. Deras instruktioner sög. Haha.
 
Ska strax dra iväg & jobba i 4 timmar, sen måste jag hem & städa lite och göra mig klar inför ikväll. Sen kmr mamma förbi med smörgåstårta som syrran gjort åt mig och tjejerna inför ikväll! Tack så jättemycket. :) 
 
Ska bli så kul att bjuda hit dom närmaste vännerna! Att dom äntligen ska få se min nya fina lägenhet, och att vi kan umgås hos mig för en gång skull. Inte så rockigt att umgås med polare hemma hos mappa när man är 25 år, kanske. Haha.
 
 
 
 
 
 

Tisdag.

 
Tjäääna.
 
Klev precis innanför dörren efter att ha jobbat 5 timmar och sen handlat lite. Det är skittråkigt att handla. Har också märkt, att när jag bodde hos mappa, så åt jag tamejfan hela jävla tiden bara för att det fanns massa gött att äta där. Men nu när man bor själv & köper sin egen mat så är man inte alltid pepp på att stå i köket & laga mat. Så det blir att man typ skiter i att äta. Fast jag sa ju till mig själv att jag ska ta en dag och bara göra massor matlådor så man slipper laga mat varje dag, för det blir lite tjatigt. Men jaja.
 
Innan jobbet idag så drog jag hem till mappa först för att hämta min cykel och även få en matlåda. Efter det drog jag & 10 pers från jobbet till Unionen och hade möte med dom angående vårat jobb. Vad man kan göra och vad Norstat gör för rätt & fel, typ. Lärde mig en del och fick bra med information.
 
Nu ska jag ta mig ett glas pepsi max och gibba med pojkarna från jobbet. Ha det!

Måndag.

 
Godmorgon!
 
Första natten avklarad i lägenheten. Gick kalasbra. Inte ett dugg nojjig, haha. Men känner mig väldigt hemma här. Sen har jag kontroll över hela lägenheten här, jämfört hos mappa. Haha. Fan, när dom var i Mexico och jag var tvungen att vara hemma själv i deras apstora 3:a.... haha.
 
Men nu så! Intog frukost för någon timme sen, och borde diska & göra matlådor strax. Vet bara inte vad jag ska göra. Men lutar åt falukorv... ;) Måste handla saker som jag glömde köpa igår också!
 
 
 

Inflyttningsdag!

 
Heeeej!
 
Nu, har jag Ä N T L I G E N flyttat. Och det blev så jäkla bra, tack vare mappa! Dom har varit så snälla & hjälpt till med så mycket att man liksom inte har ord för hur tacksam man är. Är verkligen supernöjd med allting, även fast allt inte är riktigt klart. Har tre hyllor som ska sättas upp. Och en spegel. Men so far, so good! Och det luktar sprillans nytt när man kliver in i lägenheten, också. Nån som vet när den försvinner? ;) Haha.
 
Är så jävla trött nu. Har varit uppe sen 8 imorse och dolat. Shoppat på IKEA, Biltema och Rusta. Handlat på Ica. Packat upp massa saker. Min bror var även bärhjälp idag, så tack så mycket! :)
 
Här får ni se lite bilder från mitt lilla krypin! :) :)
 
 
 
 
 
 
 
 

Lördag.

 
Pigg & glad en lördag morgon! Tur att man somnade tidigt igår.
 
Väntar på att pappa ska bli kvar så vi kan åka iväg. Visserligen ska väl jag få i mig frukost först. Och lägga in kläder i tvättmaskin. Men jag är skitsnabb. 
 
Hade så gärna velat ha klart allt idag med flytten, men mamma jobbar + att det är ishockey på tvn... och jag kan inte få dit möblerna själv. Har inget tålamod. Haha.
 
Nu ska jag käka. Full rulle!

Fredag.

 
Ett ynka arbetspass på 4 timmar till, sen ska jag flytta hela helgen! På lördag skulle jag & pappa sätta upp tavlor, spegel, sätta ihop soffan och så vidare. På söndag flyttar vi alla möbler. Typ säng, skrivbord, tvbänk & så. =D Sen är jag bannemej klar!
 
Har såklart lite grejer kvar jag behöver köpa. Fast inget som är akut, tror jag. Har gjort en liten lista på det jag har kvar (papperskorg som ett fint exempel!). Men har jävligt dåligt med pengar nu, så borde chilla lite. Haha. Men tänkte gå in till stan lite tidigare idag & kolla om jag hittar nåt spännande på Lagerhaus. Har 20% rabatt där, och jag har inga som helst dekorationer... haha.
 
Ha en skön fredag! (råkades skriva söndag först, say woot?)
 
Lagerhaus har MASSOR av påskpynt. :')
 
 

Onsdag.

 
Jävligt tråkig nyhet på jobbet idag.
 
Fick mejl igår av Norstats VD. Hon skulle dyka upp idag på Karlstadkontoret och ha ett informationsmöte med oss som jobbar där. Vi var nästan allihopa. 

De meddelade iallafall att de håller på att besluta om att varsla oss på Norstat i Karlstad. Men att vi har iallafall minst 6 månader kvar att jobba kvar där, sen är vi väl i princip arbetslösa. 
 
Kom väl inte direkt som en megachock. Jag hade väl hoppats på att de äntligen skulle höja lönerna (nåt jag absolut inte trodde, men ändå).
 
Jag har jobbat på Norstat sen 2012. Andra har jobbat där i 5 år, t.om 9-10 år, sen Norstat startade. Jag har väl känt att det har blivit lite som en extra familj där. Har hittat asbra människor där. Lite därför man orkat att vara kvar på jobbet också, just för deras skull. Sen så har Norstat alltid varit en trygghet ifall man inte skulle ha nåt annat jobb. Så dom här nyheterna sög helt enkelt röv. Fast det inte var helt oväntat.

Vi har ju iallafall 6 månader kvar, som sagt. Sån sjukt jävla dålig timing bara när man precis fått en lägenhet och har runt 6500-7000:- i räkningar varje månad. Och jag är så jävla orolig för att hamna i den sits jag var precis efter jag tagit studenten. Var arbetslös och fick hänga på arbetsförmedlingen hela tiden. Värsta tiden i mitt liv. 
 
Jag hoppas att jag hittar ett annat jobb. Det är tur att man känner folk, alltså... Redan idag har jag pratat med några, och de ska kolla om det finns nåt jobb till mig. Känner såklart att jag tar absolut vad som helst, bara jag har en inkomst. 
 
Det ordnar sig!
 
 

Tisdag.

 
Igår blev det inte mycket bloggande! Men jag hade ju inte tid. Åkte med pappa på morgonen till min lägenhet. Diskade och gjorde i ordning badrummet. Sen så dök min soffa upp igår klockan 10.
 
Trodde ju att dom skulle montera den också, men nej. Den kom uppdelad i tre delar. Men skitsamma. Pappa sa att han skulle fixa det där. 
 
Fick även mitt bredband igår! :)
 
 
Igår, väntandes på soffa.
 

Söndag.

 
Hejhej!
 
Igår var jag & pappa iväg till Rusta en sväng. Jag köpte taklampa och en matta. Dammsugare väntar jag med lite till. Iallafall, så blev det en grå matta! Ljusgrå typ. Har velat i nån månad om vilken färg jag skulle ha på den där jäkla mattan, men jag tror det blir bra ändå. Haha.
 
Efter vi vart på Rusta så drog vi iväg till min lägenhet. Denna gången fick jag se den nyrenoverad. Allt var perfekt förutom kylskåpet. Var livrädd över att få ett frysfack, som jag hade när jag bodde i Söderhamn. Har fått det nu med... så jäkla tråkigt, då jag tänkt frysa in mycket matlådor och bröd. Hade varit dyngbra med hälften frys och hälften kyl. Men skitsamma. Ska ju inte bo där hela livet, och resten av lägenheten var ju kalasbra! Har finare kök än mappa t.ex ;) haha!
 
Idag ska vi flytta över lite mer saker innan jobbet. Lär väl packa upp det mesta också, iallafall det som tillhör kök & badrum. Fan va bra det kommer bli! 
 
Nu ska jag göra mig i ordning. Hajj!
 
 
 
 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!