Bosatt i Söderhamn!

Yo!
 
Äntligen framme hos hjärtat i Söderhamn!
 
Igår när jag va framme plockade Anders och Therese upp mig (tusen tack) och körde hem mig till Martin. Det var bara att slänga upp all packning, för sen drog vi iväg till Bergviks pizzeria och käkade. Blev en görgod kebabtallrik! Gött med mat, hade bara käkat en macka under hela tågresan. :p
 
Idag har vi storstädat. Dammat och dammsugit och grejat. Ska bara hitta en plats åt mina kläder, det är ju en del. Haha. Så har jag givetvis spelat Zelda på N64:at. Älskade spel.
 
Imorgon blir det storhandling och besöka Martins mamma. Bra dag!
 
Sen på onsdag så blir det bio. Iron Man 3, såklart. Vad annars. Det är ju Thor och Iron Man som är mina andra män i livet. ;)
 
Nu ska vi spela vidare, sen blir det nån film. Mys. <3 Älskar dig, världens bästa Martin!
 

På tåget mot S-hamn!

Hellu!

Jag överlevde min morgon utan tårar, framsteg! Var ju lite orolig över att jag skulle sitta och gråta på tåget påväg till Martin, eftersom det är så svårt att säga hejdå till mamma och pappa. Men det gick jättebra!

Jag kommer ju flytta tillbaka till Karlstad nångång i framtiden. Där vill jag leva, där vill jag dö såattsäga.

Vet ju att jag kommer trivas i Söderhamn, det gör jag ju varje gång jag är där haha. Men jag kommer sakna hela Karlstad och alla som finns där dygnet runt. Man kanske kan få mig ur från Karlstad, men Karlstad kan man inte få ur mig. ;) får se när jag kommer tillbaka över en helg. Tänkte att jag ska utbilda mig färdigt först innan jag åker tillbaka. En månad kvar det!

Har många som har stöttat mig och hjälpt mig jättemycket nu innan flytten. Kompisar, familj och t.om bekanta. Ni är guld! Stort tack.

Vi hörs när jag är i Söderhamn!


Flyttar imorgon.

Imorgon är det den stora dagen. Imorgon flyttar jag till Söderhamn!
 
Känns konstigt. Jobbigt. Kul. Spännande. Ledsamt. Roligt. Typ alla känslor på en gång!
 
Jag har gråtit så mycket nu dom här senaste dagarna, för att jag har mått dåligt över att jag kommer flytta så jäkla långt bort. Det kändes enklare och lättare när jag flyttade till Oslo, för det tar ju bara 3 timmar dit. Men Söderhamn tar fan 6 timmar restid. Fruktansvärt jobbigt. Men nu ikväll så har det känts lite bättre.
 
Men det ska bli riktigt nice att få prova på ett nytt jobb och lära känna en ny stad! Hoppas bara Martin kommer stötta mig och finnas där för mig om jag får hemlängtan eller nåt annat...
 
Men. Imorgon. Då ska jag spela Zelda: Ocarina of Time. <3
 

Fredag!

Tycker INTE om nya hotmail/live.se! Jäkla outlook. Seg som fan.
 
Har iaf nu denna morgon betalat alla räkningar, jävligt gött! Så nu ska jag väl bara hoppa in i duschen och möta upp han jag ska köpa Nintendo 64:at av. :) Efter det drar jag och mamma iväg till IKEA och shoppar litte!
 
Ikväll äre fest! RÅBRA FREDAG!

Torsdag!

Halloj!
 
Inte sådär jättemycket & göra idag. Skönt ändå. Jag gillar att ha egentid ibland och inte behöver träffa en massa folk jämt. Istället så tvättar jag och kollar runt lite på IKEA's hemsida för att se om dom har nåt roligt där.
 
Ska ju dit med mamma imorgon & kika lite. Då har ju min efterlängtade lön kommit också!! Men innan jag och mamma sticker iväg till Bergvik/IKEA så ska jag till skatteverket och sen hämta mitt Nintendo 64. Och returnera dom där byxorna jag köpte. ;p
 
Sen på kvällen imorgon så ska vi fira Majda eftersom hon fyller år på Valborg!
 
Imorgon! <3

Mitt fina Karlstad.

 

Lekt färdigt för idag.

Nu har jag dolat färdigt för idag, tror jag.
 
Skatteverket hade flyttat till Karolinen, så avskattssedeln får jag ordna på fredag när jag ska va med mamma hela dagen.

Då ska jag köpa mitt Nintendo 64 med spelet Zelda: Ocarina of Time, också. Tung nostalgi som jag bara behöver betala 600:- för. Fick ju rätt mycket i lön nu. Så det enda jag har unnat mig själv nu den här månaden är ett par nya skor, 4 böcker och sen det här spelet. Resterande ska jag föra över på mitt kapitalkonto så jag har pengar över till busskort och mat som ska inhandlas nu när jag flyttar.
 
Pratade med Martin förut, och han sa att det är bra om vi sparar ihop pengar till en bil nu först och främst. Eftersom vi bor en bra bit utanför stan (typ i skogen) så krånglar det så med arbetstiderna och buss. Sen är det jäkligt bra att ha bil när man ska iväg och storhandla, vilket vi brukar göra en gång i veckan. Kan också va smidigt att ha bil sen om man ska köpa nån möbel. Va roligt äre att släpa med sig en säng/soffa på en buss? Nejtack.
 
Var även uppe på vinden för nån timme sen för att kolla vad som kan va bra att ha med sig. Blev inte så jättemycket, för jag orkar inte dra med allt på en gång. :p
 
Imorgon ska det tvättas och sådär. Lugn dag för mig själv, gött!!
 

Onsdag!

Blä, det var jobbigt att säga hejdå på jobbet. Fick kramar och dom önskade mig lycka till och sa att dom kommer sakna mig. Jag kommer sakna hela Norstat fruktansvärt mycket! Brukar ju bara gå två, tre dagar, sen så längtar jag tillbaka till jobbet igen. Får väl se hur jag ska klara mig utan Norstat!
 
Det är mycket jag lämnar för både min och Martins skull, men det får det vara värt. Jag är ju redo för att träffa ännu fler nya människor och testa på ett nytt jobb, och för första gången, bli sambos! Vuxenpoängen stiger!
 
Igår hade äntligen mina böcker kommit också, så jag hämtade ut dom. Fyra fina böcker. Läste lite igårkväll innan jag somnade. Sjukt svårt att förstå ibland, då det är rätt invecklad engelska. Men det mesta förstår jag!
 
Ska strax göra mig klar nu här också, ska möta upp Cassie. Bjuda henne på fika och sådär för hon har ju fyllt år och jag missade hennes lilla kalas. Så då får vi ta igen det. Blir väl säkert en massa skvaller också. ;) Ska även besöka skatteverket för att fixa fram en avskattssedel!
 
Ha en awesome dag!
 
 

Tisdag!

Hoppas ni gillar min nya bloggdesign! Googlade fram den på nåt vänster, så den får va min design tills vidare. Tyckte den andra jag hade var så jäkla tråkig :p
 
Idag ska det packas och greja inför söndagen! Måste skicka tillbaka dom två mjukisbyxorna jag beställde också. Det ena paret var för små och den andra var på tok för stort. Att det ska vara så svårt att hitta vanliga bra mjukisbyxor!!! Haha.
 
Och just nu har vi en fixa-och-dona-man här på besök. Han är inne på vår toalett och ska laga den. Sen ska han styra upp lite andra smågrejer också. Hatar när sånadär arbetare kommer hem till en. Man vet inte om man ska va social mot dom eller inte. Jag är iaf den där personen som sitter knäpptyst på sitt rum, haha.
 
När han har gått ska jag börja min dag, tänkte jag. Äta frukost, packa och sådär. Och till sist jobba mitt sista arbetspass! Wuäääh, vill inte!! Haha.
 

Sista arbetspasset imorgon :'(

YO!
 
Idag har det gått snuskigt fort på jobbet, och imorgon är det mitt sista arbetspass!! Helt jävla galet, kommer sakna alla fruktansvärt mycket!
 
På söndag är det iallafall bestämt att jag åker. Jag längtar jättemycket efter Martin också, har varit skitjobbigt den här veckan. Trodde inte att det skulle kännas så tungt att vara ifrån han eftersom det bara handlade om två veckor, men NÄERU! Saknar honom jättemycket!
 
Kommer bli jobbigt att stå på tågstationen på söndag och säga hejdå till mamma och pappa. Som sagt, jag är jätte mappa-sjuk, men det här klarar jag. Jag har ju Martin. :)
 
Imorgon innan jobbet ska jag upp till vinden och kika lite på vad som kan va bra att ha med. Har ju lite IKEA-prylar som jag aldrig använt. Ska nog se till att även börja packa lite också!
 
Och mina kära böcker får jag antingen på onsdag eller torsdag. Ringde till Adlibris och dom sa att böckerna äntligen hade kommit in, så de skulle skicka dom imorgon! SWEET.
 
Och på söndag, då är det du & jag. <3

Då var helgen över...

HELLU!
 
Vaknade supertidigt idag (06.50!). Det är solens fel... försökte somna om, men solen var för stark så då var det bara att kliva upp. Lite tråkigt då jag börjar jobba 16.00 idag!
 
Har haft en grym helg! I fredags blev det ju lugnt här hemma, sen på lördagen kom min systerdotter. Vi skulle va barnvakt lör - sön. Så vi gick in till stan o köpte lördagsgodis till Ellen och mamma, och litte gött på bolaget till mig.
 
Personalfesten i lördags var svinkul, fast jag tyckte att den förra var mycket roligare! Men jag höll mig på en bra nivå, skämde förhoppningsvis inte ut mig eller nåt haha.
 
Igår trodde jag att jag skulle dö av hur trött jag var. Men jag överlevde, trots att jag städade på salongen. Hade ingen huvudvärk eller nåt, va bara aptrött. :p
 
Och idag hoppas jag mina jäkla böcker kommer! Har väntat hur länge som helst, men på adlibris så står det att böckerna fortfarande behandlas? Jag vill ju läsaaaaaaa.
 
Saknar min paladin i WoW gör jag också....
 
 
 
 
 
 

PEPP!

YO!
Shit va pepp jag blev när jag kom hem idag från jobbet, angående personalfesten på lördag! Vill ha lördag typ nu så man kan få festa med alla sköna människor på jobbet.
 
På den förra personalfesten vi hade så var det ju lite stelt eftersom jag inte lärt känna så många där då. Jäkligt lätt hänt med tanke på att jag var asblyg i början och satt bara med dom man kände innan.... hehe. Men nu har man ju typ börjat prata med alla och har upptäckt hur roliga dom är, så nu får gärna lördagen komma! Det här blir ju också den sista personalfesten jag går på också, eftersom jag slutar jobba där sista April :( .....
 
Det enda problemet är att jag inte har någonstans att förkröka. Vi ska ju vara där 20:00 tidigast, så i värsta fall får man väl dricka lite hemma innan!
 
Imorgon är det ju fredag och då är jag ledig! Blir förhoppningsvis en sväng på stan med Frida. Måste dra till bolaget o köpa nåt gött, sen kanske det blir en kaffe på stan. Hoppas även att mina böcker som jag beställt har kommit imorrn också. Så jag har nåt att göra under kvällen, om en säger.
 
Mennneeeeee... aaa. Nu tänker jag kolla på film as usual och däcka i sängen. Haré gött!
 

Bokhandling.

 
Godmorgon, på er!
 
Idag är det sista arbetsdagen för den här veckan, sen är jag ledig fram till på måndag skulle jag tro! Och på lördag är det ÄNTLIGEN personalfest! Temat är black and white, men jag kommer ändå köra på mitt nya gråa turtles-linne som jag köpte i måndags. MÅSTE ha den.
 
Fick ju hem mjukisarna jag beställt också, men självklart hade jag beställt fel storlek, så dom måste jag skicka tillbaka! Istället beställde jag ett par andra brallor från junkyard, för dom jag köpte från ridestore var inte så snygga IRL ändå. Hade också tydligen missat att det var världens största VITA ficka på arslet på byxorna. No thank you, haha.
 
Och nu på morgonen har jag beställt fyra böcker. Det är Warcraft-böckerna. Jag älskar ju själva storyn i spelet, så varför inte köpa böckerna för att verkligen hänga med i varför det är krig och vilka alla karaktärer är osv. :) Fick ju bli pocket, så jag köpte dom första fyra böckerna för bara 300:-! Har man nåt att läsa på tåget när man åker till Söderhamn. ;)
 
Men nu ska jag kolla på nån film och käka frulle! Haré gött.
 
Dom första fyra böckerna:
 
 
 

Nytt plagg inkommandes!

Kollade lite på ridestore.se igår, och BAM! Så hittade jag typ världens snyggaste mjukisbyxor! Har inga riktiga mjukisar direkt, så jag klickade hem dom. 500:- gick dom på, men det får det vara värt!
 
Hoppas jag får hem dom idag!! (Fick sms av posten 4 timmar efter att jag beställt dom att dom var påväg, haha?). Skulle visserligen behöva köpa massa nya kläder också, men det får bli när lönen kommer. :)
 
 

Stinaberit goes bananas!

Halloj!
 
Då var man hemma i Karlstad igen. Landade igår på värmländsk mark kl 17.13! Skönt att va hemma igen, men nu är det ju en del man ska ta tag i här! 
 
Startar redan imorgon med att gå till Telia för att säga upp mitt abonnemang. Sen så ska jag hämta ut nya p-piller, och efter det blir det lite tittande på stan. Ska iaf till Lagerhaus och kolla vad dom har för spännande där. Såg att Johanna (en tjej jag jobbat med) la upp lite bilder från hennes lägenhet där hon handlat en massa fint på Lagerhaus. Så då fick man ju lite inspiration. :)
 
Jag är hur pepp som helst inför den här flytten! Martin kommer säkert bli galen på mig, för jag vill bara börja köpa en massa nya prylar direkt, haha! Men man måste ju tänka lite realistiskt och spara också. Ska ju ha råd med möbler och sånt, o inte bara massa småsaker. Men kaffekokare och en större säng är prio ett. ;)
 
Och så ska jag jobba imorgon också, från 16 - 21. Har inte varit där på över 2 veckor, så det ska bli gött att få töla igen! Saknar ju jobbet när jag inte är där. Kommer bli rövjobbigt att inte jobba kvar där framöver!
 
Menmen. Nu ska jag kika vidare på nätet! Haré gött!
 
Såhär kul har jag haft det idag....
 

100 frågor, vashego.

1. Hur gammal är du? 23 år

2. Hur gammal känner du dig?
Som 45, höhö.

3. Vad har du gjort i dag? Spelat och käkat haha. Men snart tar vi en promenad!

4. Vilken film såg du senast? Due date

5. Vem ringde du senast? Majda.

6. är du besatt av någonting?
Snus

7. Är du rädd för blod? Inte mitt eget :p

8. Beskriv platsen du befinner dig på just nu? Himlen. Alltså hos Martin i Söderhamn. ;)

9. Kan du nämna fem statsministrar under 1900-talet i Sverige? Olof Palme, Göran Persson, Fredrik Reinfeldt... typ. :D

10. Googlade du för att få fram svaret på föregående fråga? Nope.

11. Vilken färg är dominerande i din garderob? Väldigt blandat! Vitt, svart och färg.

12. När vaknade du i dag?
10.30

13. Vilken är din favorithögtid? Hösten tror jag.

14. Vart i världen skulle du vilja befinna dig just nu? i Usa!

15. Nämn en plats i världen du besökt som du aldrig vill återvända till? Stockholm, haha.

16. Hur vill du tillbringa din pension? Lösa körsord å drecke kaffe.

17. Vad lyssnar du på just nu? TVn i bakgrunden.

18. Har du någon gång brutit ett ben? Nope.

19. Vilka fem saker vill du inte vara utan i ditt skafferi/kyl?
Kryddor, kött, grönsaker, snus och dricka. Juice/cola/loka/ramlösa spelar ingen roll :p

20. Vem är din favoritkändis? Jag!

21. Vad är du på för humör just nu?  Lite trött, men blir nog snart piggare när vi drar ut i solen. :)
 
22. Vilka världsdelar har du varit i? Bara i Europa.

23. Snarkar du? Bara när jag är full.

24. Vilka yrken har du provat på? Dagisfröken, café, städare, marknadsundersökare, handel o sådär.

25. Hur går du helst klädd? Tights och nån skön tröja.

26. Vilket stjärntecken är du född i? Kräftan

27. Vilket är ditt favoritgodis? Geisha eller Bubbliz.

28. Vad sa du senast?
"Det är för nöje". Martin frågade om dom här frågorna var jobb-relaterat, haha.

29. Vilket var ditt bästa ämne i skolan? Bild och musik.

30. Vad har du på dig just nu? Tee från Cashwear och underkläder, haha.

31. Vilken är din favoritaffär? Junkyard!
 
32. Vad har du för storlek i kläder? L eller XL
33. Vad har du i dina fickor? Vette fan.

34. Vad köpte du senast? Snus

35. Hur många gånger har du flyttat? Fjärde gången nu.

36. Om du var fast ensam på en öde ö, vilka tre saker skulle du ta med? Snus, dator och massa vin, haha,

37. Är du morgon- eller kvällsmänniska? kväll!

38. Senaste filmen du såg på bio? Twilight tror jag.

39. Har du blivit sydd någon gång?
Nix.

40. Har du någon gång badat naken utomhus? Ja.
 
41. Vad åt du till frukost? Macka, ägg och kaffe.
 
42. Hur såg ditt liv ut för tio år sedan? Fjortis som bara brydde sig om killar.
 
43. Har du någon gång åkt dit för fortkörning? Har inte ens körkort.

44. Vem gjorde senast något extra speciellt för dig? Martin. Jag var så trött igår så han lagade maten och diskade. En sån grej tycker jag är att göra nåt extra för någon. :p

45. Vart lägger du din mobiltelefon när du sover? På nattduksbordet.

46. Vad var det sista du åt? Korvstroganoff.

47. Vem är världens vackraste kvinna? Jag?

48. Är du blyg? Till en början, ja. Men sen släpper det. ;)

49. Vilken var den sista konserten du var på? Westlife. <3

50. Vad heter du i andra namn? Berit och Kerstin.

51. Har du varit med om en bilolycka? Nej.

52. Har du något bevarat inom dig som ingen annan vet? Inte vad jag vet.

53. Vilken är den roligaste träningsformen? Danspass.

54. Har du några husdjur? Nej, men jag vill ha en hund. Helst igår!

55. Vill du gifta dig? I framtiden, ja.

56. Vad är du sugen på just nu? Ballerina kakor, hehehe.

57. Vad är klockan? 16.30

58. Vad är det konstigaste du ätit? Musslor.

59. Har du någon udda förmåga? Jag kan vifta på håret. Haha.

60. Var växte dina föräldrar upp? i Karlstad.

61. Vad önskar du dig i julklapp? Presentkort på IKEA eller nåt, kanske?

62. Har du någon gång uppträtt inför massa människor? Ja, när jag gick på gymnasiet, i musikklassen. Då uppträdde vi inför hela skolan. Jag sjöng och spelade gitarr. Aldrig mer. Sen så har jag ju spelat teater också på högstadiet. Visades för flera skolor i Värmland och för allmänheten.

63. Göteborg eller stockholm? Göteborg.

64. Har du sett någon dö? Nej.

65. Har du någon gång ringt polisen? Ja.

66. Hur många grader är det ute? Säkert kallt.

67. Vilken färg har ditt hus? Hemma i Karlstad? Gult. I Mohed? Gult. Höhö.

68. Vad sjöng du senast? Britney Spears - Lucky, haha.

69. Har du insett vilka som är dina äkta vänner? Ja.

70. Har du någon gång varit ”medverkande” i en rättegång? Nej, men fick se med klassen hur det gick till typ.

71. Har du svenskt ursprung? Ja. Och finskt.

72. Hur mycket väger du? För mycket.

73. Har du ett turnummer? Nej.

74. Vem kramade du sist? Martin.

75. Har du någon gång åkt snowboard? Ja.

76. Kan du åka skateboard? Nej, men jag vill lära mig!

77. Nämn någon du beundrar och varför? Syrran, för hon kan hantera många bollar i luften. :p

78. Har du gröna fingrar? Nej, men vill ha.

79. Har du svimmat någon gång? Inte vad jag kommer ihåg.

80. När lärde du dig senast någonting nytt? Varje dag. Martin lär mig nya saker hela tiden, haha.

81. Har du, eller har haft, något smeknamn? Ja gud ja. Stajna och Stinaberit är dom populäraste!

82. Vad skulle du göra om du fick full lön i ett år utan att behöva jobba? Om jag jobbade på Norstat då så hade jag fortsatt jobba där, älskar det jobbet haha. Annars hade jag nog levt livet. ;p

83. Är du vidskeplig? Näe, haha.

84. Vilka är dina största svagheter? Att jag blir väldigt lätt.

85. Vad händer till helgen? Åka hem till Karlstad!

86. Om du skulle få en miljon kronor för att hugga av den hand du inte skriver med, hade du gjort det då? Nej?? Då kan jag jö inte spela gitarr!

87. Vad har du gjort idag för att ditt liv ska vara bättre imorgon? Inte ett skit, jag mår skitbra så som jag har det!

88. Nämn tre saker du absolut inte kan göra? Laga mat, klappa spindlar eller simma med hajar.

89. Vilken är din favoritrestaurang? Oj. Hm. Brukar inte käka på restaurang, så jag vet tyvärr inte.

90. Bada eller duscha? Bada.

91. Är du bra på att laga mat? Haha nej. Eller jag kan väl laga mat, men jag är inte bra på det.

92. Har du varit tvungen att använda uniform i något jobb du har haft? Uniform? Inte direkt.

93. När och varför var du på sjukhus senast? Förra året för att hälsa på morfar.

94. Vilket är ditt drömyrke? Ingen aning. Men serietecknare vore ballt. Eller tvspels-testare. ;)

95. Har du några Piercings? Nej.

96. Löskokta, hårdkokta eller stekta ägg? Mellankokta ägg.

 97. Om du fick resa tillbaka i tiden och återuppleva en händelse, vilken skulle det vara? I stugan med mormor och morfar. När vi fiskade hela familjen.

98. Vad gjorde du 8.00 imorse? Sov.

99. Har du gråtit idag? Nej.

100. Vad ska du göra när du svarat klart på alla frågor? Göra mig i ordning inför promenad!


Snart dags för hemfärd!

Yo!
 

Har fått order av min storasyster att blogga lite bättre nu när jag ska flytta till Martin osv! Hon vill ju ha koll på lillasyster, så då kan man ju inte göra annat än att lyda. ;)
 
Veckan som gått har det inte hänt så mycket. Som sagt så spelar jag & Martin mest, då vi båda två är spelnördar till max. Sen har vi kollat på film, tv osv. Har även hälsat på Martins mamma och spelat TP. Finns inte så mycket att göra här när det är snö överallt. Vill bara ha vår/sommar nu så man kan hitta på en massa! Typ fiska, plocka svamp eller paintball. Ska bli gött när Martin skaffar bil för då kan man ju åka iväg och hitta på fler saker också! Men så som det ser ut nu så sitter vi fast här i Mohed. Får väl se vart vi är om 1 år. :)
 
Åker hem till Karlstad på torsdag eller fredag. Inte riktigt bestämt mig ännu, men vill gärna vara hemma till helgen! Det är mycket som ska göras. Fixa referenser, skaffa nya p-piller, prata med chefen på jobbet, fira födelsedagsbarn, säga upp mitt abonnemang på telefonen och sådär. Mycket ärenden att uträtta nu, haha.
 
Känns fortfarande lite konstigt att man ska flytta hit. Ibland känns det bra och ibland känns det tråkigt. Är mer orolig över att jag inte kommer att trivas på arbetsplatsen. Har fått höra en del om TelePerformance när jag varit här nu, men jag vet ju som sagt vad jag är bra på och inte bra på. Så det ordnar sig nog! Och skulle det vara så att jag inte trivs så får jag helt enkelt söka något annat. Hoppas att mina erfarenheter räcker till då. :p
 
Men nu ska jag ta ur linserna, ta en ny snus och spela vidare. Ses till helgen, kompisar!
 




 
 
 
 

Söderhamnsbo!!!!

AAAAAAAAAAAWESOME!!
 
Jag har fått provanställning i Söderhamn i 6 månader på TelePerformance! Var ju egentligen sommarvikariat jag hade sökt, men tydligen ville dom provanställa mig i 6 månader! Så nu sitter jag här och firar med rödvin, öl och fireball-shots! Mycket nöjd just nu.
 
Lite känsligt har det ju varit idag, för efter intervjun blev det mer "verkligt" eller vad man ska säga. Jag vet ju nu att jag kommer att leva ihop med han jag älskar av hela mitt hjärta, och det är ju på både gott och ont. Det som är bra med att jag kommer bo i Söderhamn är ju att jag får va med Martin dygnet runt, precis som jag vill ha det. Jag har haft väldigt svårt med distansen. Det negativa är att jag lämnar Karlstad, där jag har alla polare och familj som jag älskar mest av allt i hela världen.
 
Men jag är redo för att satsa. För 1 år sen trodde jag aldrig att jag skulle hitta en så fantastisk människa som jag kommer att leva med och flytta in hos i en helt annan stad. Det är så mycket nytt som händer nu, och jag ser ju bara fram emot det. Att träffa nya människor är ingenting som skrämmer mig, iaf inte här. Alla är så öppna och trevliga! Så jag tror jag kommer trivas jättebra. Men fan va jag kommer sakna mappa. Jag är ju så mappasjuk att det inte är klokt. Men Martin har sagt att vi kan åka till Karlstad så fort jag kommer tycka att det blir för jobbigt, så det känns ju bra att han stöttar mig.
 
FAN VA SJUKT, jag kommer bli Söderhamnsbo om en månad!!!!! HAHA, helt galet!
 
// Asnöjd tjej
 
 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!