Ny vecka!

 
Tja.
 
Dålig karaktär igår, igen. Dels för att jag bestämde mig för att åka till Söderhamn imorgon istället för idag, och för att jag inte gymmade nåt. Men idag så jävlar..
 
Får väl se hur det kommer gå med träning när jag åker till Söderhamn, också. Får se till att gå ut och gå på morgonen. Ska ju ändå vara där från ons - sön. 4 dagars slappande är inget jag vill.
 
Nu ska jag äta havregrynsgröt med äpple & kanel. Var några dagar sen jag åt det nu (har käkat knäckebröd och ägg nu för det mesta) och jag har varit skitsugen på det! OMNOMNOMNOM!
 
 

Mors dag.

 
Hejhoppla vilken lång dag det varit idag!
 
Gick upp runt 8 imorse och gick in till mamma och grattade henne på mors dag. Hon fick en "fyll-i-bok" av mig som var jätteuppskattad! Så fick hon två trisslotter också. 
 
Efter det gjorde vi oss iordning och cyklade iväg till Rud för att köpa blommor och sen besöka kyrkogården för att gratta mormor och farmor, också. 
 
På eftermiddagen kom syrran och barnen. Blev ett kort härjande i lekparken, lite catch-up med syrran och underbart god mat (grillad kycklingfilé, färskpotatis, vattenmelon, fetaost, grillade majskolvar), såååå gott! Sen bjöds det ju på tårta också, men den lät jag bli. Fast jag luktade på den. Ville svälja hela tårtan helst, då den doftade punchrulle (som jag ÄLSKAR), men näe. Jag drack mitt kaffe och snusade. Haha. 
 
Nu är jag så jävla trött. Så jag kommer slockna tidigt ikväll. Vet inte ens om jag orkar dra på någon film.
 
Imorgon ska jag packa inför Söderhamn. Drar dit på tisdag. Har inte varit där på 4 månader. Efter packandet vette fan. Gymma litte. Och jobba såklart.
 
Hoppas ni också haft en skön mors dag, annars!
 
 
 
 

Lördag = Cheatday!

Yo.
 
Idag är det lördag, ja. Gott. 
 
Vaknade 07.30 av att det var kolsvart i rummet. Vad i helvete? Vart var solen ens? Sen började det spöregna och åska och dret. Och jag som var skitpepp till att gymma, liksom. 
 
Men jag kom iväg efter många om och men. Jag skulle ju få gymma helt själv, också, vilket jag varit rätt nervös över p.ga hon jävla bruden som påpekade hur jag satt på maskinen för någon vecka sen. Men nej, skulle någon klaga nu framöver så tänker jag ärligt säga "sköt dig själv". Iallafall om dom är lika spydiga som hon tjejen. Iallafall så var det inte så farligt att gymma själv, faktiskt. Det var inte så mycket folk som var där. Hade typ hela omklädningsrummet för mig själv när jag skulle duscha, underbart! Hatar ju att visa min kropp för främlingar. Men nu kunde jag typ gå all over the place naken om jag ville. Fast det gjorde jag inte, då. 
 
Efter gymmet drog jag iväg till jobbet och plöjde 5 timmars arbete. Nu är jag hemma igen och har precis ätit gös till middag, mmmh! Har ju unnardag idag också, men jag håller mig till kalori-intaget som jag har. Har just nu fått i mig 655 kalorier idag. Har kvar 1000 att äta ungefär. Har köpt mig riskakechips med löksmak på Konsum, 90 gram, varav 50g innehåller 210 kalorier. Jag kommer ju inte äta upp hela påsen, såklart. Men hellre det än en vanlig chipspåse på 300g som ligger på 1500 kalorier. #kaloribesatt
 
Nu ikväll blir det lugnt. Spela Sims kanske. Eller gå ut och gå. Eller kolla på Rädda Willy. Haha. Blev sugen på den filmen efter dokumentären jag kollade på igår, "Blackfish". Späckhuggare är så vackra!
 
 
 
 
 
 

En månad idag, yey!

 
Idag har jag hållt på med ny kost och träning i 4 veckor! Hurra!
 
Ställde mig på vågen imorse, och på 4v har jag gått ner 5.2kg. Jag själv tycker att jag varit duktig, så jag ger mig själv en klapp på axeln idag. Bra gjort, Stina. Men det är ju fortfarande en jäkla bit kvar. Nu ska jag satsa på ytterligare 5kg som ska bort. 
 
Ska man fortsätta i samma stuk nu som tidigare, eller ska jag nu börja träna ännu hårdare och vara ännu mer nogrann med vad jag stoppar i mig? Jag vill ju verkligen detta! Så har ni nåt förslag, tips eller vadsomhelst så kommentera gärna. Jag tar tacksamt emot alla tips jag får!
 
Kan inte minnas att jag orkat hålla mig i en månad förut när jag försökt gå ner i vikt. Men jag försöker! Och det har varit jobbigt. Jag har blivit så arg för att jag varit så chokladsugen att jag börjat gråta (haha, som ett barn), har haft ont i kroppen och jag har inte alltid haft motivationen till att gå ut och gå, eller att ens gå till gymmet. Men ibland måste man bara göra det utan att tänka. Det är då man känner sig nöjd!
 
Någon som motiverar mig extra mycket är faktiskt Keela. Hon får träningen att se kul ut, och hon kommer med himla bra recept på sin blogg ibland. Hennes senaste inlägg om träning överlag var ett av det mest motiverande jag läst! Läs HÄR!
 
 

Bra morgon.

UUUH va gött det va att vakna upp kl 05.55 imorse av att en jävla geting surrade ovanför min säng! Att jag inte sket ner mig.
 
Sprang ut genom rummet, in till mamma (som redan var vaken) och fram med tidningspapper för att ha ihjäl dig. Mamma försökte vänta ut den i köket, men tröttnade. Så jag fick vara modig att stänga min dörr så getingen inte kunde ta sig vidare någonstans... Men sen.... sen kom pappa. "Behöver ni hjälp eller?". Han tog tidningen, knycklade ihop den, gick in på mitt rum och stängde dörren efter sig. *SMACK*, *BAM*, *ZAAAP* hörde man från rummet. Så kom pappa ut och getingen var död. Modig kille, det där. Spännande morgon, btw.
 
Kan inte riktigt bestämma mig för om jag vill ha frukost eller gå och lägga mig & sova igen, heller. Jobbigt.
 
...Eller kanske lägga sig & läsa världens bästa böcker?
 
 

Kvarg.

Har blivit sämst på att blogga, men orkar ju fan aldrig. Haha. (Tidsinställt inlägg det här också lolz)
 
Vart träning imorse med Cassie. Efter det tog vi en sväng förbi Wallinders! Hittade en ny kvarg med jordgubbssmak som smakade RÖVGOTT. Tyvärr meddelade en polare att det var mycket socker i den (13,9g sockerarter på 100g), så det blir nog inte att jag kommer äta den som mellanmål som det var tänkt. Utan får väl köra den på unnardagen istället! Men jag blev irriterad över att det var socker i den. Varför, när du är så god?
 
Saken är den att jag läser bara hur mycket kalorier produkterna innehåller. Glömmer att kolla sockerarterna. Men samtidigt - ska jag ha koll på exakt allting och hur mycket sockerarter allting innehåller så kommer jag bli kocko i huvudet. Det är ju ändå socker i allt man äter ändå, typ. Haha. 
 
Nej... tacka vet jag tallriksmodellen! Äta i rimlig mängd, drick mycket vatten och rör på dig så får du resultat. :)
 
Men är fortfarande tacksam för alla tips jag får! Så igen tack för tipset, Gabby!
 
 

Måndag!

HEJ!
 
Då är vi inne på fjärde veckan av min resa, woop woop!
 
Gick ut & gick 5km idag. Gick på 10.46 avg/min, så jag är jättenöjd. Har velat ligga på 10 sen jag började gå ut & gå, haha. Kändes som en "hurtig" siffra. Så då är ju ett mål avklarat. Nu vill jag väl gå ner till 10.30 - 10.00 iallafall. Menmen :)
 
Igår var det min unnardag. Skulle ju egentligen ha den i lördags, men eftersom jag inte unnade mig en enda grej då så fick jag ha den igår istället. Köpte 70% choklad och drack pepsi max. Sen ville mamma & pappa ha mcdonalds, så jag tog en McChicken med morötter och cola light till. Ville inte överdriva, haha. :p
 
Men skitsamma! Ny vecka, nya möjligheter! Idag ska jag hämta mina Game of Thrones-böcker, jobb 16 - 21 och sen hem & kolla på ett nytt avsnitt av Game of Thrones. Full rulle. 
 
Nu ska jag spela Sims 3 och äta frukost. Livet. <3
 
 

Akutsug på CHOKLAD!

Herregud.
 
Jag fick akutsug för choklad nyss. Eller typ nåt sött som innehöll choklad. Och inte hade jag några bär hemma så jag kunde tugga bort suget. Så jag fick lösa situationen med att plocka fram lättkvarg, kokosflingor, KAKAO (<3), lite kaffe och en matsked flytande honung. Voila. Försökte tänka på chokladen Bounty eller helt vanliga chokladbollar. Gick skitbra! Fast jag orkade inte mer än 2 matskedar typ, sen fick det va bra! Men det var gött och sötsuget har släppt helt nu. 
 
Nu har jag städat och tvättat. Längtar till ikväll för då ska jag äta TACOS!!!! <3 <3 Utan bröd och chips, såklart. Herre, vad jag älskar mat! 
 
Jag innan gymmet imorse! Körde ben och lår idag och är helt mör nu ;)
 
 
 

Fredag och helg!

HEJ!
 
Fredag, och jag är ledig! Hur gött?!
 
Har precis ätit frukost. Ska strax göra mig klar inför denna dag! Först nu ska jag iväg och köpa tvättmedel och annat. Sen iväg till gymmet. Sen hem och tvätta. Städa. Göra träning/matschema för kommande vecka. Ja, jag har en del framför mig idag. Nu kör vi!
 
 
 

Torsdag.

Tja.
 
Tränat apdåligt hela veckan. Har inte haft någon inspiration, inget pepp, inget sug. Ingenting, helt enkelt. Konstigt nog tycker jag att det är lättare med kosten än med träningen. 
 
Men idag kom jag åtminstonde iväg till gymmet med Cassie. Körde överkropp idag och 10 min på crosstrainern.
 
Ska försöka bli duktigare med vardagsmotionen också. Att ta trapporna istället för hiss osv. Bara en sån grej kan ju ge resultat också. Men ja. Det går frammåt iallafall, och även om jag är så opepp på träning så tänker jag ändå inte ge upp. 
 
Köpte två skrivblock igår på Lagerhus. Ett för recept och ett för träning/matschema. Känns som att det behövs, för har jag inget schema framför mig så skiter jag i det, märker jag. Inte helt ok. :p
 
Hursomhaver - har beställt böcker från CDON. Game of Thrones såklart, för jag orkar inte vänta i ett helt år tills nästa säsong släpps, haha. 
 
Ska göra mig klar inför jobb nu, sen tar jag fan en jävligt värdig helg! 
 
Godaste soppan of all times!
 

Västerås!

HEEEY! Jag lever!
 
Herremingud, Västerås var skitkul! Åkte runt 08.30 från Karlstad och dunkade asbra musik i bilen. Stannade i Karlskoga och käkade mat. Dom ville käka mcdonalds, men tack & lov hade dom subway precis bredvid, så jag unnade mig en macka därifrån! Älskade unnardag! Haha. Käkade mest ost, för det har jag varit sugen på aslänge. 
 
När vi väl var framme i Västerås var det dags att kliva in i Arosfortet. Det är ungefär som Fångarna på Fortet. Vi blev uppdelade i lag, och det var massa krypande och klättrande och massa tänk. Jag fick hålla mig borta från dom mest krävande utmaningarna (typ klättervägg) för jag orkar ju absolut inte lyfta mig själv. Kanske om jag går ner 30kg skulle jag nog orka, men inte i dagens läge! Hursomhaver gjorde mina lagkamrater asbra jobb och vi låg på 3dje plats under hela dagen! Fett bra! Och så vann vi såklart mot det andra laget, så vi var glada!
 
Efter Arosfortet drog vi hem till Therese och gjorde oss klara. Gick iväg och handlade grillat, kött, zucchini och halloumi! Åt inte så mycket eftersom jag inte va så hungrig. Sen var det presentutdelning, musikquiz och massa drickande. Jag drack väl någon tequila för mycket, men jag hade askul! Avslutade kvällen med en Big Mac.
 
På morgonen gick jag & Linn iväg för att köpa frukost! Det blev massa bär, müslibröd och ägg! Sen åkte vi hem runt 12 tror jag. Stannade på vägen och köpte Max, men jag var duktig och köpte deras "nyttiga" alternativ. Kom hem, somnade typ runt 20.30 och vaknade 09.30 idag! Så jag har väl sovit i 13 timmar... haha. Helt galet. Men sjukt gött.Sträckt låret nåt så inni helvete också, så jag har inte orkat gå iväg och träna.
 
Men imorgon ska jag iväg och träna överkroppen! Det blir nice. :)
 
Är inne på vecka 3 nu med det nya livet, och jag kan erkänna att jag börjar bli less nu. Men jag försöker bita ihop och försöker alltid komma ihåg varför jag började. Jag är så kass och tröttnar på en gång, men som sagt. BIT IHOP, STINA!
 
Nu blir det Game of Thrones! Har tyvärr inga bilder att bjuda på förutom resan dit och frukosten igår, för det var fullt upp hela tiden i Västerås! Haha.
 
 
 
 
 

140510


Fredag!

YO!
 
Tack för att ni kommenterar och peppar mig! Ni är världsklass. 
 
Har varit full rulle idag. 10.30 vart det gymmet med Cassandra. Stör mig nåt så in i helvete på när främlingar ska sitta och kommentera om man gör fel. Skulle sätta mig på en maskin och köra armar. Kände att jag satt lite för högt och skulle sänka sitsen. "Du ska nog sänka sitsen lite..." var det en brud som påpekade som satt på en maskin framför mig. MEN HERREGUD, sköt ditt eget. Jag tycker det är jättejobbigt när folk ska lägga sig i, speciellt om det är nån jag absolut inte känner överhuvudtaget. Visst, hon kanske ville va hjälpsam så att jag kanske inte skadar mig. Men jag vet väl hur jag ska göra. Har ju t.om fått instruktioner. Åh va less jag var, haha! Iaf, jag körde överkropp idag, så är helt mör i magen och armar. 
 
Efter gymmet drog vi in till stan. Shoppade massor på bolaget, eftersom vi kommer köra hemmafest. Blev rödtjut, öl (med mindre kalorier såklart) och en flaska tequila! Sen drog vi hem till Cassandra och hängde lite. Bra fredag!
 
Nu har jag packat, är nästan klar. Är så sjukt pepp inför Västerås och allt vi ska göra! Och imorgon är det äntligen CHEATDAAAAY!!! Herregud, har inte unnat mig sen Majdas födelsedagsfirande!! (förra onsdagen) :OO 
 
 

140509


Torsdag!

HEY!
 
Jag var världssämt igår. Dåligaste karaktären genom tiderna! Och nej, jag frossade inte i mig en massa sötsaker (fast bland typ önskar jag det för jag är så galet sötsugen), utan jag kom aldrig iväg till gymmet.
 
För det första så vaknade jag rätt sent, vilket aldrig bruka hända annars. Fick massa tidspress. Skulle behöva fixa matlåda, duscha, städa och andra massa tråkiga måsten innan man började jobba. Så jag mådde helt ärligt skitdåligt över att jag aldrig stack iväg till gymmet igår! Men på fredag, då SKA jag dit. Inga ursäkter.
 
Tycker det är så jävla tråkigt att gå ut och gå också, speciellt när det är apkasst väder ute har varit det i flera dagar. Men jag måste ju försöka sluta komma med massa dåliga ursäkter. Träning är ju asviktigt om man ska gå ner i vikt! Skämmes, Berit.
 
Det enda som varit lite positivt nu idag är att jag nu gått ner 4kg sen jag började. Känns bra, men det är en sjukt lång väg kvar. Jag ska försöka göra mitt bästa! 
 
Om två timmar är det jobb, sen tar jag helg! 
 
 
 
 
 

140508


140507


Min kost.

Tja.
 
Idag har jag haft träningsvärken from hell. Speciellt brösten. Har haft jävligt svårt att sträcka mig efter saker och ting idag, haha! Känt mig som en gammal tant. Och inte har jag kunnat skratta ordentligt heller, för då har det gjort ont i magen p.ga träningsvärken. Triceps också. Men det är ju bra! Då vet jag att jag har tagit i. 
 
Imorgon blir det gymmet igen.
 
Jag har ju märkt att jag inte skriver nåt om min kost, heller. Men jag kan garantera er att jag absolut inte fuskar. Jag har en app på telefonen som heter "My Fitness Pal", där man får skriva in längd, vikt och vilket kön man är, så får man ett dagsintag av hur mycket man ska äta, om man har tränat osv. En skitbra app som jag verkligen rekommenderar! Den visar även hur mycket kalorier saker och ting innehåller, bara genom att hålla kameran framför streckkoden på produkten. Så den använder jag varje gång jag blir osäker på hur mycket skit olika produkter innehåller. Megabra!!
 
Själv ska jag äta 1880 kalorier om dagen, och jag brukar ha kvar iallafall 400-500 kalorier när dagen är slut. Men för det mesta äter jag kyckling, mycket grönsaker, gröt, ägg, frukt, turkisk yoghurt, frysta bär, knäckebröd, annat kött o sådär. Jag försöker att äta så lite kolhydrater som möjligt också, helst inte alls. Men lite så jag får energi att göra av med när jag tränar! Funkar super.
 
Jag vägde mig häromdagen och jag har nästan gått ner 3kg. Vill helst inte väga mig alls, för jag känner bara hur jag tappar suget då. Vill ju hellre se skillnad och mäta istället.
 
Nu vet ni. Nights!
 
 
Såhär ser min frukost ut i princip varje dag - Svart kaffe, vitamin-brustablett, 
två ägg och havregrynsgröt med äpple & kanel!
 
 
 

140506


Måndag!

Tycker det är dretroligt att fler och fler börjar läsa om min viktresa! Har ju en misstanke om att de flesta kanske längtar till ett framtida inlägg där det står att jag har gett upp, men ÄSCH! Jag kommer aldrig ge upp. :D
 
Imorse drog jag iväg och gymmade med Cassandra! Har ju ett schema att gå efter, och det är helkopp varje gång, tror jag. Haha, jag vet fan inte, men jag kommer nog köra det varje gång iallafall, även om man får bestämma lite själv. :)
 
Kommer hursomhaver nog ha den göddigaste träningsvärken på länge, tror jag. I lår, mage och armar. Det vart lite tungt idag, men fan va skönt det är att va igång och göra nåt! Jag är så jävla mycket piggare om dagarna och har överfull livsglädje! GÖTT!!
 
Imorgon ska jag på stan med Cassandra och Majda. Och sen blir det jobb såklart! Men nu ska jag sluta töla och kolla på det nyaste avsnittet av Game of Thrones. NIGHTS!
 
 

140505


Söndag!

Hey! 
 
Idag har jag jobbat från 13 - 21. Fast dagen i sig har gått fort idag ändå. Kan bero på att hela Karlstad fick ett strömavbrott runt 14.30. Igår var det brandlarmet. Satt och inväntade ett samtal och så poff blev hela kontoret svart? Haha, jaha. Kollade ut genom fönstret och då hade alla butiker tydligen också fått nåt slags strömavbrott. Så vi fick inte börja jobba försen kl 16 igen! Och när vi väl fått ström tillbaka så går brandlarmet igång idag IGEN... så det var bara att gå ner för alla trappor och vänta ute en stund i det kassa vädret. Bra dag!
 
Imorgon ska jag iväg & gymma med Cassandra! Ska bli kul att få köra igång "på riktigt". Vill inte veta av träningsvärken i övermorgon.... men den är ändå välkommen, för då vet man att man tagit i. 
 
Nu ska jag och min kurrande mage gå & lägga sig. Nights!
 
 
Kolsvart på jobbet. Frida var missnöjd!
 

140504


Lördag!

Hörrni ungar, hej!
 
Vilken jäkla dag det varit. Var ju iväg till gymmet idag för första gången. Instruktören visade vad jag skulle göra och hur mycket. Först och främst var det crosstrainer på 10 minuter, och höll på och dö efter 5 minuter. Mina vader höll på att krevera, men jag bet ihop och fortsatte. Efter 10 minuter var det dags att ge sig på maskinerna. Alla var skitbra och gick jättebra, men den där som tränar magen... Oh. My. God. Jag är så otränad i magen att jag inte ens vet vart jag ska ta vägen? Jag sa det till instruktören typ hela tiden, "fan va klen jag är. Jag är så otränad." men han bara skratta. Haha. Men vi kom överens om att jag ska träna där 3 ggr i veckan iallafall, sen ökar vi när jag tränat upp mig lite mer. Om två, tre månader typ. Ska bli så kul!
 
Efter träningen drog jag iväg till jobbet. Den sista halvtimmen går brandlarmet. Hela byggnaden utrymdes. Vette fan vad det var som startade larmet, men fick gå in efter 15-20 min typ. Så det var bara att börja jobba igen dom sista 10 minuterna! 
 
Ikväll vet jag inte riktigt vad det blir. Ska nog iväg till Therese och fira hennes 25årsdag! Tjejerna ville kanske käka pizza, men vette fan vad jag ska äta. Har ju egentligen "cheatday" idag, men eftersom jag drack cola light och käkade efterrätt i onsdags så vill jag gärna hoppa över att käka onyttigheter idag. Får se vad det blir!
 
Imorgon blir det jobb 13 - 21. Gött.
 
Hej!
 
Lina stod ute och frös när brandlarmet va igång. =D
 

140503


Fredag!

Yo!
 
Sorry för att jag inte uppdaterade något igår. Hade en slags "vilodag". 
 
Hade hursomhaver jättekul i onsdags! Började med att va hos Majda, ge henne present och ta ett glas vin. Sen var det dags att äta mat på den turkiska restaurangen Mezze. Bjöds på förrätt, varmrätt och efterrätt. Hur gött som helst! Har ju aldrig ätit turkisk mat, men herremingud va gött de va. Och ja, eftersom det bjöds på så mycket gött på Majdas 25årsfest så unnade jag mig då, så jag skiter i min cheatday på lördag. 
 
Anywayz, när vi käkat och så, så bjöds det på magdans. Jätteduktig tjej som uppträdde! Sen så drack vi lite, och sen drog vi till Koriander. Var så jäkla trött när väl kom in. Så jag drack bara vatten och tölade typ. 
 
Igår var jag så jävla trött att jag typ sov mest hela dagen. Jag var inge bakis eller så, utan bara trött. 
 
Imorgon ska jag ju till gymmet!!!!! Pepp! Ska bli så gött att få göra nåt annat, jag HATAR att promenera. Det är så tråkigt! Så jag har sett framemot gymmet. Hoppas det går bra imorgon. 
 
Ikväll blir det jobb 16 - 20! Woop woop.
 
 
Bilder från Majda's 25årsfirande: 
 
 
 

140501


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!