Wzup?

Hej!

Kommer bli riktigt dålig uppdatering de närmsta veckorna, skulle jag tro.. det är så mycket som pågår runt i kring nu, och det tar sjukt mycket energi att jag helt enkelt inte orkar sitta framför datorn och hålla er uppdaterade. Men ska göra så gott jag bara kan så ni hänger med vad som sker med Oslo och såntdär.

Idag har jag iallafall gått iväg och fixat mig ett nytt pass. Förhoppningsvis får jag det om 5 arbetsdagar redan.

Sen så är det nu bestämt att jag ska flytta in hos Fanny och A-K! De bor på Torggatan i Oslo, så det är jättenära till Centralen! Mycket gott. Sen så fick jag reda på igår att de även hade en egen tvättmaskin... sjukt gött!! Och jag flyttar isåfall redan nästa vecka. Beroende på när mitt pass kommer.

Kommer bli ett stort steg för mig att flytta hemifrån och prova på vuxenlivet på riktigt. Visserligen är jag 4 år sen med det, men vad gör det? Nu är jag på gång iallafall. Och även om man längtat sjukt mycket efter detta så är det även lite jobbigt också, förstås. Jag som är så mamma & pappa-sjuk!

Nu har det även visat sig att jag inte heller bara ska jobba inom barnehage, utan nu ska jag även få jobba i olika caféer också. Skitkul!!! Ju mer jobb desto bättre.. kommer få jobba hårt med den timlönen jag har, hahaha. :D

Ohwell. Nu vet ni en del om vad som sker. Nu ska jag poppa popcorn och dra på filmen Disturbia, sen sova. Nighty night!

Home

Yo.

Hinner fan inte blogga när jag är här. Inge roligt heller. Finns för mycket att se här i Oslo, haha. Dessvärre har jag ju fan inte hunnit med nåt eftersom jag varit dålig i 2 dagar.. måste haft 45.9 i feber igår, inget skämt. Kallsvettades, dryg i huvvet och hostade som aldrig förr. Shit va dåligt jag mådde.

Idag har jag mest hes. Nästan svårt att prata. Men sitter & dricker té med honung och hoppas på att det ska bli bättre snart.

Åker hem ikväll 18:15. Blir bussen all the way... och när jag kommer komma hem så kommer jag va hemma själv. Mamma & pappa är ju i GBG och kollar på hockey. Roligt... speciellt när jag är förkyld. Får ta hand om mig själv. Laga nåt gött. Äta 100 mediciner. Mums.

Det första jag ska göra på måndag är att fixa nytt pass. Sen när mitt pass kommer åker jag tillbaka till Oslo och börjar jobba. Kommer förhoppningsvis flytta till AK och Fanny, också. Då bor man närmare centralen, och det är ju gött!

FAKK VA JAG ÄLSKAR OSLO!!!!

TIME TO WORK!

JAG KAN GLADELIGEN OCH STOLT MEDDELA ATT JAG FIXAT MIG ETT JOBB HÄR I OSLO! JAG ÄR ÖVEREXALTERAD OCH HAR BLANDADE KÄNSLOR. LET ME TAKE YOU BACK TO THE START...

Var inte sådär övernervös imorse innan det var dags för intervjun. Duschade, käkade frukost och förberedde mig lite inför intervjun. Sen var det dags att tralla ner till byn. Gick utan vantar hela vägen för jag var livrädd över att ha handsvett eftersom jag visste att jag skulle skaka hand... lite paranoid, haha.

Iaf, fick först fylla i ett papper där. Mitt namn, födelsedatum, adress osv. Sen var det dags för själva arbetsintervjun. Tjejen som ställde en massa frågor var sjukt trevlig och pratade SVENSKA. Så jag hade jävligt tur, eftersom jag var så nervös över att jag skulle få prata med en norsk.. haha. Förstår ju inte alltid vad de säger. Men iaf, hon ställde frågor.. typ vad jag hade för erfarenheter, vad jag gillar att göra, varför jag sökte detta jobb osv.

Mötet pågick i ca 20 minuter, sen fick jag skriva på en massa papper. Avtal b.la. Var helt förvirrad först om jag fått jobbet. Hon sa ju inte det.

Men det som gäller nu är att olika barnehagar kommer ringa till det företaget jag har gjort ett avtal med, och då ringer företaget till mig och säger åt mig när jag ska jobba. Jag är alltså vikarie och jag kommer att få jobba deltid. Men jag hoppas att det är barnehagar som ringer in och söker en vikarie som kan få jobba i tre månader iaf. Då ska man ju verkligen göra sitt bästa för att få stanna kvar och kanske få en heltidstjänst. Vore ju drömmen, det!

Och när jag åker hem kommer jag ha mycket att fixa. Ska först & främst skaffa nytt pass, sen till arbetsförmedlingen. Sen måste jag tillbaka till Oslo för att besöka skatteverket och sedan till nån Norsk bank för att fixa en norskt bank konto.. sen ska jag försöka locka till mig ett boende också. Är fortfarande lite halvt om den saken, men jag känner såpass många i Oslo så jag tror inte det ska vara några problem.

GAH! Nu kör vi!! Äntligen fick jag något jag verkligen är värd!!!!!!!!!!


Oslo.

Tjenna.

Hade tur idag när jag skulle med tåget från Karlstad till Oslo. Jag är ju den som inte gillar att åka själv till en storstad... och att återigen få sitta med en skrockig gubbe som luktar gammal snus gjorde mig bara mer osugen på att åka själv. MEN... nu hade jag tur. Träffade nämligen Tessan på tågstationen, tjejen som ska flytta in hos oss tjejer i Oslo. Eller ja.. dom jag bor hos. Vet inte än om jag kunde bo där, men iaf. :) Gött att slippa åka själv anyway.

När vi landat drog vi hem till lägenheten direkt för att få i oss mat och lämna packningen. Blev lyxmiddag som bestod av nudlar och en macka. Riktigt gott. Efter det köpte vi kaffe och tog en vända på stan. Letade som dårar efter det där företaget som jag ska på arbetsintervju hos imorgon. Efter en timme gick det. Skitlätt att hitta. Ja.. nu iaf. Haha.

Och nu är vi tillbaka i lägenheten.. är sjukt trött eftersom jag knappt sov någonting inatt. Så blir inte uppe länge till. 

Är overkligt sugen på cola och snus nu... hoppas Sörja vill ge mig en skvätt när hon kommer hem.............

Ha det god tur!



 


The Last House On The Left

Tredje och sista inlägget för idag.. är skittrött! Mamma har precis färgat håret på mig och jag har packat färdigt inför Oslo. Ska ta mig världens största glas ramlösa och sedan kolla på filmen  "The Last House on the Left". Har sett den 2ggr förut, men det var ett tag sen nu och jag minns att den va jäkligt bra! Så den rekommenderar jag. ;)

Godnatt på er. Hörs när jag är i Oslo!


CROSS

Har varvat ner lite med att kolla runt på nätet. Tänkte att man kunde unna sig nåt nytt när man får 3000:- på onsdag, och jag har inga räkningar. Blev att beställa 3 grejer som kommer hamna i brevlådan innan veckan är slut, förhoppningsvis. Och alla har något med kors att göra.

Vet inte varför, men det är fan riktigt snyggt med kors! Det är fashion.

Det jag beställde;



Nervositeten är overklig.

Ursäkta den dåliga uppdateringen igår.. men jag mådde verkligen röv.

Lördagskväll var helt ok. Drog till Pace och sen till Koriander. Gick hem 01:45 för att vara exakt. Sov som en bebis fram till 10:30. Sen somnade jag igen 12:00 och vaknade 15:00 ... bra där. Lite sliten tjej, haha. Och 16:30 var det bara att pallra iväg till jobbet.. jätteroligt.

Nu håller jag på & tvättar.. ska snart ta tag i disken, också.

Är så sjukt nervös inför onsdagen.. är så himla rädd över att säga fel saker och inte höra vad de säger. Visst, norska är inte sådär jättesvårt språk, men pratar dom snabbt så hör jag verkligen inte. Så jag får hoppas på det mesta.. har ju ändå förberett mig en del med att lyssna på norska videobloggar (haha) och sen kollat in vad man kan förbereda sig på angående en arbetsintervju. Jag har ju inte varit på så många intervjuer, just därför jag är extra nervös.. However, det kommer nog gå bra. Jag charmar alla. ;)

Åker 11:26 imorgon och kommer hem på torsdag, vet dock inte när.

Önska mig lycka till!



Lite gitarrspelande gör nervositeten mindre. Gott!

NU KÖR VI

Excuse my beautiful fuckface. Tänkte iaf bara meddela att det smäller nu.
Nu ska jag fira mig själv för att jag är så fantastisk.

PRIO ETT

Chill.

Lord have mercy va trött jag är. JISES!

Har varit på stan, hämtat present hos Zarah, hamnat i matkoma, gått hem till Lollo och blivit bjuden på ett glas rött och ost & kex. Har varit en riktigt bra dag, fast fan va trött man blev.. haha.

Imorgon fortsätter den hektiska dagen.. ska köpa present till syrran och svåger, sen hem till dom för att bli bjuden på smörgåstårta. Grät faktiskt lite av lycka när jag läste syrrans Facebook-uppdatering att de skulle bjuda på det.. älskar hennes smörgåstårta! Overkligt god. Anyway, efter syrran blir det fest. Det är jag värd, tycker jag. Ska fira att jag fått arbetsintervju, haha.. hoppas man kan fira att man fått jobb sen också? ;)

Nu ska jag dra på filmen Big Momma's House. See ya'!


Rödvin, snus, ost & kex. Finn noll fel.


Tavlan jag fick av Zarah. Tack så jättemycket!!

Downtown.

Dretgött med fredag! Har fullspäckat schema idag.

Stan med Lollo, upp till KRP hos Zarah för att hämta min present och sen förbi brorsan för att hämta ett tvspel som jag ska låna. Avslutar förhoppningsvis kvällen hemma hos Lollo med ett glas rött om hon bjur. En kan ju få höppes på't, iaf!

Nu gick jag, hej mä er.


Slave to the rhythm.

Den dagen dom börjar spela den här låten på nattklubbarna,
så kan jag garantera att jag aldrig kommer lämna dansgolvet.
I'm just sayin'.


Gladast i hela världen!

Har fått mejl från en tjej som jobbar på grata.no, och jag ska få gå på
arbetsintervju nästa onsdag 11:00!!! GÖTT!!

Ska göra mitt bästa för ett gott intryck.
Jag SKA få ett jobb som barnehageassistent.

PUSS!

PUST!

HERREGUUUUUUUUUUUUD!

Jag är helt sönder! Jag har aldrig varit så trött efter ett pass NÅGONSIN! Men fan va kul det var. Ska garanterat gå på fler core-pass! Skitgött att jag inte behöver pröjsa 50:- längre heller varje gång jag ska träna då jag fick 10ggr-kort på Friskis. Men ÅH va jag saknat att träna! Blir garanterat ett till pass nu i veckan. :)

Ska även tillägga att jag skaffat mig Spotify Premium, också. Noll äckligt med reklam, må jag säga. Sen så har jag även en invite att ge bort, så om nån av er läsare inte har Spotify så får ni kommentera detta inlägg så jag kan bjuda på detta fantastiska musikprogram. Yepp.

Nu ska jag söka mer jobb, ta mig en snusjävel och dunka Lady GaGa - Speechless!


På tok för snygg tjej innan träning!

Tisdag.

Morrn, morrn.

Inatt grät jag som aldrig förr  till filmen The Notebook. Hade glömt vilken fantastiskt fin film det är... så se den, ni som inte har sett den än. Ni kommer garanterat gråta sönder!

Idag ska jag städa rummet.. gjorde aldrig det igår, haha. Sen så ska jag kolla på fler jobb i Oslo. Sen klockan 20:00 ska jag iväg på ett Friskispass med Möller! Core nånting hette det.. man kör armhävningar, situps och annan skit då. Ska bli kul!

Nu ska jag göra iordning frukost.. äggröra känns lockande.


Speechless.

Den här låten kom ut 2009, och jag upptäckte den för ca 10 minuter sen.
Jävlar va efterbliven jag är. Men skitsamma.

Lyssna & njut!


Back on track.

TJEEEEENERÖÖÖ!!!

Ursäkta att jag inte bloggat på ett tag. Jag har varit sjukt upptagen med att vara jetlaged och komma tillbaka till verkligheten här hemma. Det går bra nu. Men jag saknar Oslo fett mycket, ändå. Gud va jag trivs där!!

Menmen.. ja. Nu är jag ju hemma, och då får man göra det bästa av situationen. Dvs att spela på mitt nya munspel, söka mer jobb i Oslo och umgås med bästa vänner. Sounds like a plan, tycker jag.

I lördags när jag kom hem så åkte jag hem till Zarah en sväng och umgicks. Hade inte träffat henne sen Oktober, så det var kul att träffa henne igen!

Och igår jobbade jag bara och sen var jag hemma och kollade på 3 filmer.. va så jävla trött, haha.

Och idag har jag hängt med Möller! Spelade tvspel, kollade på tv och snackade skit som vanligt. Dretgött!

Nu ska jag tanka hem nån film och sen sova, för jag är hur aptrött som helst.. Oslo killed me, obviously.

Ha det god tur.

På bussen påväg hem.

Yo! Sitter och bloggar från mobilen. Åker buss hem nu.. Har trettio minuter kvar. Och jag har haft det skitbra i Oslo. Skulle dock velat stanna längre, men det gör jag nästa gång jag åker. Nu längtar jag hem.. Mamma ringde förut och berättade att mitt munspel har kommit!!!! Så ska hem och provspela lite först, sen ska jag hem till Zarah och umgås med henne. Jättelängesen vi sågs, och jag har saknat henne massor. Så det ska bli kul :) ha en awesome lördag, HEJ.

Let's rock this bitch.

Yo.

Sitter nu i brudarnas lägenhet i Oslo. Ska strax bege mig för att möta upp Robert och hänga lite. Han ska även få guida mig lite då jag inte hittar så bra här.. skulle behöva hitta bemanningsföretagen så jag kan dra dit imorrn och visa mitt intresse för att jobba här i Norge. Annars ska jag bara yra runt i olika caféer och lämna mitt CV. Eventuellt Seven Eleven och andra småbutiker. Ready to kill!

Nu ska jag unna mig ett glas vatten och en liten snus innan jag beger mig ut på stan. Woop, woop!

Oslo imorrn.

Hejhej!

Jises, vilken dag... har städat, varit på stan o uträttat ärenden, sen hem till Cassi och blivit faceraped av hennes hund och nu är jag hemma... har precis ätit kvällsmat. NU ska jag planera och packa inför min resa till Oslo. Åker imorgon 18.30 och åker hem på lördag 13.00! Göttgött.

Nu hoppas jag verkligen inte att jag går vilse där borta, heller. Det är ju sjukt stort. Skulle behövt köpa med en karta... ohwell.

Vi hörs på söndag, senast.

BEHIND THE MASK

Lyssna... och njut!


Lördagskvällen och framtidsplaner.

Hey, ya'll!

Har gått och blivit helt beroende av låten Behind The Mask med Michael Jackson... va bara tvungen att meddela detta, och framförallt TIPSA! Tror låten spelades in runt 1988 och det var ju då han var som bäst, tycker jag. Hoppas dom börjar spela den på krogarna, då ska jag dansa ihjäl mig.

Iaf.... igår var jag, Cassi och Therese hemma hos Majda och grattade henne för att hon fått en ny lägenhet. Hon bjöd oss på... allt? Haha. Drinkar, champagne, vin och cider. Mycket gott! Pratade om gamla minnen, snubbar, arbetslivet och boende.. vi märkte ju igår hur gammal man har blivit som sitter och diskuterar om lägenheter och arbete och andra grejer. Sjukt va fort åren går. Men det var en trevlig kväll! Tack tjejer!

Sen fick vi GÅ hem i regnet också. Alla bussar hade ställts in p.ga halka, vilket man förstår.. menmen. Fick iaf tips av Therese på vägen. Eftersom jag inte kan tänka själv, så får andra göra det åt mig. Sad but true. Iaf - hon berättade att jag gott & väl kunde strunta i Norge ett tag framöver och börja plugga på Komvux istället. Där ska jag plugga upp de betyg som krävs för att kunna bli Förskolelärare. När jag klarat detta så åker jag till Norge och jobbar på ett dagis ett tag och sparar ihop pengar till möbler och annat man behöver i en lägenhet. Åker sen tillbaka till Sverige för att söka jobb som dagisfröken och SNAP! Då har jag ju nått mitt mål, egentligen.

Är det nåt jag vill satsa på så är det ju att bli dagisfröken. Det vet jag nu. Visst har man ju större drömmar, typ som att få jobba med musik. Men att försöka bli dagisfröken är ju utan tvekan mer realistiskt. Så jag ska satsa på detta.

Ska först & främst prata med min handledare om detta, vilket jag gör imorgon. Nu jävlar ska jag satsa!!! Så tack så JÄTTEMYCKET, Therese, för ditt pushande och dina råd! :)

Nu ska jag lyssna vidare på Behind the Mask och läsa lite mer om Komvux. På återseende, goddamn.




Breaking News!

Halloj!

Ikväll ska jag hem till Majda och fira att hon har fått en lägenhet på herrhagen. Så nu kommer alla mina barndomsvänner vara bosatta på herrhagen, känns ju jävligt nice!

MEN... vi kommer inte vara grannar särskilt länge. Mamma & pappa har fått en lägenhet på sundsta, så vi flyttar i Mars, April eller Maj. Lägenheten är större, bättre och ligger bra till. Tyvärr så är mitt nya rum där borta mycket mindre + att jag inte har några garderober där. Fast det gör mig iofs ingenting då jag är 21 år och borde ha flyttat hemifrån för längesen. Måste ju tänka på vad som är bäst för mamma och pappa. Sen så antar jag att jag inte kommer bo hemma länge till då jag lagt ner all min tid åt Oslo, igen... Ohwell.

Jag kommer sakna herrhagen, för det är nära till allt, liksom. Men jag kommer tillbaka!


Smile.


Dags för ett nytt instrument.

Nu har jag nåt att berätta... och när jag säger detta får ni inte tycka att jag är mupp.

För det första så vet ni att jag älskar all musik of any kind, ungefär. Allt förutom hiphop. Och eftersom jag, tro det eller ej, har tröttnat lite på att spela gitarr hela tiden, så kom jag på att det kanske är dags att prova på något nytt instrument.

Varför då inte prova på att spela munspel? Själva instrumentet är ju sjukt underskattat + att munspel låter fantastiskt bra om man kombinerar det med en akustiskt gitarr!

Så nu har jag beställt ett munspel som kommer kosta mig 250:-. Det har jag råd med.

Och såhär ser mitt nya hjärta ut:



<3

You are my life.


Jobbsökande.

Tjenna!

Börjar bli måttligt förbannad. Har suttit och sökt jobb i Oslo i ca en timme, nu. Sen så har jag kollat lite vad Karlstad har att erbjuda också, men utan resultat... lite trist, tycker jag. Men funderar på om man ska dra till Oslo snart igen för att söka jobb. Det bästa är ju att jag har garanterad sovplats där så man slipper stressa som en dåre när man ska lämna in sitt CV och presentera sig.

Anyway. Annars har jag inte gjort så mycket mer.. borde egentligen städa rummet, då det ser ut som ett bombnedslag. Ska bara försöka få kraft till det.

Märker hur jävla lat jag börjar bli, så jag får snart tvinga mig bort till Friskis för att ta tag i motionen.. hatar när jag inte har energi och inte har lust att göra nåt.

Ohwell. Nu ska jag hälla i mig Loka och ta tag i disken.. HEJHEJ!

The Heroin Diaries

Tro det eller ej, men jag är skittrött.
Så jag & mannen i mitt liv ska gå & lägga oss nu..
Eller ja, han får väl iaf försöka få mig att somna.


(Pratar såklart om Nikki Sixx. Tack Möller för att jag får låna den!)

Nyårsafton.

Yo!

Som alla andra så orkade jag inte ett skit igår. Jag var helt slut från nyårsafton.

Men jag hade otroligt kul och trevligt mestadels. Åt fantastiskt god mat och drack gott. Sen blev det för mycket drama över mitt val och mina beslut, sen drog vi till Helena, sen drog vi till Evelina, och sen slutade det med efterfest.

Var inte hemma hos Möller försen 05.30 (sov där för jag orkade inte gå hem, haha). Vaknade runt 12.00 och drog hem och dog hemma. Jises så trött jag vart..

Nu äre iaf 2011. Jag kan inte säga att det nya året har startat bra, men det tycker väl ingen som vaknar med en baksmälla? ;)

Hoppas året blir bra snart iaf. Jag ska försöka med det.


Blev jättenöjd med sminket!


Systerdotter var på besök! (lägg märke till klänningen hon har på sig som jag köpte till henne i julklapp. Rolling Stones, förfan.)


Förrätten hos Möller. Sparrissoppa.


Varmrätten. Oxfilé, skivad potatis, bea-sås och sallad!


Efterätten. Minns inte vad den hette, men sjukt gott var det!


Mycket gott rosévin!


Tolvslaget.


Enda bilden när vi drog ut & festade vidare.. hah.


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!