Imorgon är det dags!

Jahaja, då var helgen slut. Kom hem för en vecka sen. Har ju varit förkyld, så jag har inte kunnat jobba på Dollarstore. Skulle ju börjat i onsdags, men fick ringa och sjukanmäla. Ser nog inte så jävla snyggt ut hos arbetsgivaren när man skjukanmäler sig första dagen man ska jobba... men vad gör man inte? Hon hörde på mig att jag var sjuk och hon sa bara åt mig att dyka upp när jag blivit piggare. Underbar chef!
 
Men imorgon är det dags att dyka upp. Jag är lite smånervös ändå, för jag ska få lära mig kassan! Har aldrig suttit vid en kassa förut, men det kommer bli kul! 
 
Nu har jag iallafall gjort matlåda, tvättat, plockat fram kläder jag ska ha imorrn osv. Nu ska jag bara göra min frukost! Macka och förbereda kaffet så det bara är att dra igång den när man vaknar. Har ju en ny kaffekokare, så nu blir det kaffe VARJE dag! Den andra kaffekokaren som Martin hade var från typ 80-talet. Hans brödrost också. Så nu har vi uppgraderat oss rejält, haha! Tog ju även med min brödrost också som bara låg hemma i Karlstad och väntade på att bli få bli använd. 
 
Men nu ska jag spela vidare på WoW. Slut på ledigheten från och med imorrn! 
 
Den här bilden är SÅÅÅ sann också! Uppskatta dina föräldrar. 
Jag saknar och älskar min mamma och pappa dygnet runt här!
 

Den jobbiga delen.

Då var jag iväg hem till Söderhamn igen. Alltid så jävla jobbigt att säga hejdå till mamma och pappa. Jag blir skakig i rösten så fort jag ska säga något. Kan inte ens  tacka dom för allt när man ska åka. Jag kunde inte ens säga "tack för skjutsen till tågstationen, pappa". Har även sagt åt mamma och pappa att jag inte vill att dom ska vänta med mig på tåget, för det om något är jobbigt. 
 
 
Lite barnsligt att vara så mamma & pappa-sjuk tycker väl ni, men jag har otroligt bra kontakt med mina föräldrar, dom ställer alltid upp för mig och är det något som hänt så är det ju dom jag ringer. Och har man bott med sina föräldrar fram tills man är 23 år gammal som jag gjort, då är det svårt att "klippa navelsträngen" eller hur jag nu ska uttrycka det. Jag kommer ju alltid vara deras lilla tjej, haha. 
 
 
Jag brukar bara bli tårrögd när jag säger hejdå, men så fort jag kommit innanför lägenheten i Söderhamn så börjar jag gråta. Missförstå mig rätt - jag älskar Söderhamn och trivs jättebra. Men Karlstad är alltid Karlstad, och att vara ifrån min familj så mycket gör ont (särskilt då man sagt hejdå efter en vistelse). 
 
 
Men jag kommer flytta hem någon gång. Jag vet inte när, men i framtiden. Jag tror aldrig att man kan vänja sig att vara ifrån sin hemstad, iallafall inte jag. 
 
Nu kommer jag återigen att inte träffa min familj på två månader, men det är tur att jag har Martin och ett jobb jag kan gå till. 
 
 
Saknar alla, redan. Till tusen.

Lördag.

Tjenare!
 
Igår var det en Majda-och-Stina dag! Majda var snäll och följde med mig på stan för att köpa present till Ellen! Även Alfred fick sig en liten present, så tror båda två kommer bli jätteglada. :) Sen så käkade vi lite subway och handlade mat.
 
Blev att jag sov över hos Majda inatt! Vi gjorde egna hamburgare, såg på tv-serier, käkade godis och kollade på Grave Encounters 2. Vilken jävla skitfilm. Skvatt väl kanske en gång, annars höll man bara på att somna hela tiden. Men det brukar ju tyvärr vara så med vissa uppföljare! Men annars var det en mysig kväll. Somnade runt 23.30 också. 
 
Har lyckats bli lite förkyld, också. Ont i halsen och näsan full i snor. Uh va gött. Men det stoppar inte mig från att gå på kalas imorgon! Och så kommer mamma och pappa äntligen hem, har längtat som en tok flera veckor nu! 
 
Ska också bli skönt att få åka hem på tisdag. Saknar Martin så jag håller på att krevera, haha. Lite kul det där, att när jag var påväg till Karlstad så tyckte jag att det var så gött och få va själv nån vecka, men nu när det börjar dra ihop sig så vill man ju bara tillbaka till Martin. Finis! <3
 
Ikväll ska jag va hemma och kura ihop mig i mamma och pappas säng. Se en film eller två. Dricka ramlösa och ha på mig duntofflor. Bara må gött! Allt för att känna sig pigg inför morgondagen :)
 
En bild från i torsdags när jag var hemma hos Po och drack vin & testade GTA 5.
 
 

Halloj!

Gud, va tråkigt det är att vara hemma här i Karlstad på vardagarna. Alla jobbar ju i princip. Ingen som kan umgås då. Och tyvärr har den här veckan varit dålig här hemma, för min bror inte kan bete sig. Då tappar jag lusten till att ens göra något. 
 
Men ikväll så ska jag äntligen få komma iväg iallafall. Ska hem till Po så fort min bror kommit hem så jag kan få ta cykeln (har egentligen 3 cyklar men han har tydligen behövt allihop så ingen cykel är hemma). Hemma hos Po blir det lite vin och testa GTA 5. Har varit en jäkla hysteri om det spelet, men det förstår man! Ska bli jävligt kul att äntligen få prova det. Har ju suttit hemma på kvällarna och kollat på twitch.tv när andra har streamat när dom spelar GTA 5. Men nu är det bannemej min tur!
 
Sen ska vi ta en sväng förbi Koriander och se vad det är för folk ute. Ska bli kul och hoppas man får träffa folk jag inte sett på ett tag. 
 
Imorgon ska jag umgås med Cassie och Majda. Sen så måste jag på stan för att köpa födelsedagspresent till Ellen (som fyller hela 4 år idag, GRATTIS prinsessan!)  och sen handla mat. 
 
Längtar ihjäl mig efter mamma och pappa. Söndag känns så jäkla långt bort...
 
Men nu ska jag slänga i mig nåt att äta, snart bär det iväg till Po!
 
 
 

Back in K-town!

Yo!
 
Såg att Lina lämnat en fantastisk kommentar om att jag borde blogga lite oftare. Visst borde jag väl det? Jag är ju skitrolig när jag väl skriver, och ni tycker ju om mig. Inte sant? Klart ni gör.
 
Anyway, jag är tillbaka i Karlstad! Fantastiskt skönt. Passade på att åka hit eftersom det var babyshower och min systerdotter fyller 4 år, sen att jag ska börja på DollarStore (fick praktikplatsen i 2 två månader!) den 25 September. Väldigt gött att få göra något igen, med tanke på att man inte gör nåt annat än att spela eller söka jobb i Söderhamn. Känner fortfarande inte så många där, så att umgås är ju inte direkt nåt alternativ tyvärr. :( Och dom man väl känner jobbar ju...
 
Men nu är jag i Karlstad, och redan när jag anlände i lördags var det saker att göra! Hjälpte Majda och Therese litegrann och umgicks hemma hos Cassie med tacomys och massa prat. Är ju tvungen att catcha upp lite när man inte setts på två månader. Slockande sen hemma hos Majda direkt vi kom hem till henne, ber om ursäkt för det då jag egentligen skulle hjälpt till inför förberedelserna för Cassie's babyshower! Men jag var såååååå trött efter resandet och allt.
 
Dagen efter "tjejkvällen" så var det dags för Cassies efterlängtade babyshower. Majda och Therese hade gjort ett kanonjobb, och allt var perfekt. Dom hade verkligen jobbat hårt med allt, och det märktes! Cassie blev så glad när hon dök upp på babyshowern att hon började gråta, haha. Mycket hormoner nu. Sen var det ju extra kul på babyshowern just för lokalens skull. Det var ju på långtäppan, där jag är uppväxt. Barndomen är där, liksom. Och när man såg alla barn springa runt där så kunde man se sig själv i dom. Väldigt mysigt och otroligt kul att vara tillbaka på Långtäppan.
 
Igår sov jag i princip hela dagen, och sov jag inte kollade jag på en film som jag kunde somna till. Var så jäkla trött!!
 
Men idag har jag varit hos syrran. Hon ringde i förmiddags och frågade om jag vill komma hem till henne för att umgås och leka med mina älskade systerbarn! Så hon plockade upp mig efter jobbet, så hämtade vi barnen på dagis. Ellen ropade "Moster Stina!!" när hon fick syn på mig, och då blev man ju riktigt varm om hjärtat! Alfred var lite blyg, men sen kunde han inte sluta ropa efter mig. "Stina. Stina. Stina". Haha, underbara barn! Blev bjuden på mat och kaffe hemma hos syrran, och så lekte vi mamma, pappa, barn. Jag fick va bebis, och det är jag ju bra på att va så det va kul, haha. Sen fick dom små se på film, så jag och syster kunde dricka kaffe och catcha upp lite. Hon är så himla bra, min syster. Kommer bara ut vettiga saker ur hennes mun, haha. :) 
 
Å nu e jag hemma igen. Kollar lite på twitch.tv på folk som raidar på WoW och inväntar Hollywoodfruarna. Jag har en slags hatkärlek för det programmet, men man kan ju inte låta bli att kolla?! Vem är den där Gunilla ens? Hon är inte klok iallafall. Hade hon varit en såndär dramaqueen som hon är på tv hade jag gett henne en rak höger. Pinsam kärring. 
 
Resten av veckan vet jag inte vad som händer. Har inga planer. Hjälpa Cassie att flytta och barnkalas i helgen, iallafall. Och såklart leta födelsedagspresent till Ellen! 
 
Här kommer bilderna från babyshowern!
 
Haré gött!
 
 
 
Otrolig blöjtårta som Majda och Therese gjorde.
 
"Get a life!"-bodyn var från mig, men det fattade ni väl redan. ;)
 
Cassie öppnar presenter!
 
 
Uppdukningen. I krukorna är det blöjblommor!
 
Maten! Spana in frukten också, hur bra är inte Therese och Majda?!
 
Babyshower tårta, kakor och cupcakes!
 
Här har ni en bättre bild på tårtan som Therese och Majda gjorde. Fantastiskt fin!
 
It's a boy!
 
Mycket gott.
 
Tillochmed kakorna var babyshower-tema!
 
 

Hektisk dag, jotack!

Hej på er!
 
Det var ett tag sen nu, haha. 
 
Grejen är att jag inte känner för att blogga när jag inte gör nåt särskilt om dagarna förutom att kolla jobb och springa runt på ärenden lite då och då. Men lite har det väl hänt sen jag senast skrev.
 
Har haft massor av möten med arbetsförmedlingen. Känner fortfarande att jag inte får ut ett skit av dom, men känner ändå att det är bättre än ingen hjälp alls. Har iallafall kommit iväg idag för att lämna ett cv hos Dollarstore och visa upp mig. Dessvärre är det bara en praktikplats men vi får hoppas att jag får det! Har velat jobba på Dollarstore sen jag fick reda på att dom har det i Söderhamn, vilket var första gången jag åkte hit och hälsade på Martin. ;)
 
Efter Dollarstore gick jag förbi arbetsförmedlingen, skällde lite på dom eftersom jag fått så dålig information om vilka papper som ska lämnas in, vilka jobb jag är absolut tvungen till att söka för att få ersättning, hur själva a-kassan fungerar och sådär. Men nu fick jag hjälp av en kanonskön äldre dam där. Hon sa till och med "what the fuck". Det är klass på dom i Söderhamn!
 
Och efter jag dolat med arbetsförmedlingen så slant jag vidare till sjukhuset (sjukt mycket spring idag!), där jag fick äta min efterlängtade frukost. Hann ju inte äta imorse. Väl på plats på sjukhuset så frågade jag cafébiträdet vart jag skulle (skulle till barnmorskemottagningen och göra gynekologisk cellprovsundersökning). Hon talade om vart jag skulle gå, och avslutar med att fråga "Är du från Västra götaland?". Näe, jag är från Värmland, svarade jag stolt tillbaka med ett flin. "Det var nära iallafall" tyckte hon.... Mjo. Visst.
 
Samma visa är det varje gång jag ska göra det där jäkla cellprovet. Jag blir så nervös att jag skakar i benen. Inte lätt att vara känslig och rädd för att det ska göra ont, haha. Men det gick kanon, klämde t.om in ett klamydiatest när vi ändå var igång och rotade där nere, haha! Och så ordnade vi tid för recept till mina p-piller. Givande dag.
 
Nu är jag iallafall äntligen hemma. Har duschat av mig all svett och dragit på mig pyjamasen (jag vet att klockan är 14.50, men det skiter jag i). Ska inte röra mig ur fläcken nu.
 
Men tack för detta inlägg, kompisar! Haré gött.
 
 
 
 
 
 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!