True shit.



Awesome dag.

Hallå eller!

Dåligt med bloggande idag. Kan bero på att jag har haft lite & göra. Hade inte planerat att göra ett piss idag, men så fick jag 700:- av farsan för gubben hade ju kammat hem 4500:- på travet igår. Så jag ringde Louise R och drog med henne ner till stan för att hålla mig sällskap. Gick in i en butik och hittade en kappa på 10 minuter. 1000:- senare var den min! Är riktigt nöjd, lägger upp en bild på den längst ner så ni får se hur den ser ut.

Efter den snabba shoppingrundan drog jag iväg till Waynes och unnade mig en kaffe med Hanna K, Hanna M och Clara. Gick runt på stan lite till & kollade. Sen avslutade vi dagen med att dra hem till Hanna K, laga kassler/potatisgratäng och kolla på idol. Råbra dag!

Snart måste jag fan få träffa min storebror också. Har sjuka cravings efter han då vi inte umgåtts på ett tag. Blir ju så. Umgås jag mycket med en människa och sen slutar vi umgås efter ett tag så mår jag dåligt om jag inte får träffa denne på ett tag. Inga konstigheter.

Nu ska jag se på film och sova ihjäl mig. Tja'rå.




Pretty words.

Tips från coachen (läs: jag) en hård månad som denna!


Dags för kalas.

Nu drar jag iväg och grattar Emma på hennes 24årsdag! :)

Har t.om gjort mig lite fin idag p.ga denna uppståndelse.
Jag pekade t.om finger på en av bilderna,
då jag inte riktigt vet varför man alltid ska se så jävla
snäll ut på varenda bild. Boring.
(ni behöver inte notera att mitt långfinger ser ut som en bratwürst.)




Resident Evil.

Mja, det blev inget Toy Story 3 i 3D.
Vi gick på den nya Resident Evil-filmen istället.
Och att ha fått sett denna i 3D är jag inte ett dugg missnöjd över.
Jag trodde helt enkelt att jag var en bra film?!

Filmen får 5 av 5 boats 'n hoes.


Rövbra kväll igår!

Mja, ni...

Igår vart det utgång. Det gick väl sådär. Jag drack även om jag inte hade någon smak.. men vad fan ska man göra åt det, känner jag. Fuck. It. Iaf - Började hemma hos Möller med massa sköna människor. Fick några nya kontakter och sånt tycker jag är svinkul! Speciellt när människorna är lika dum i huvvet som en själv. Vi hade även musikquiz, och mitt lag "we're the three best friends" kom 3:a! Och det fanns 7 lag så jag är dretnöjd. Well done!

Efter förfesten drog jag & min käre vän Louise Andersson mot torget för att möta upp Mathias som jag inte träffat sen i Juni. Töligt nog vågade han inte chansa på att komma in på Koriander så han drog iväg med sina polare. Mötte även brorsan i kön till Koriander, så det blev jag, han och Lollo!

Var kvar till stängning och hade inte tråkigt en sekund. Och det kan jag fan tycka att jag var riktigt värd efter den här veckan. Fyfan va allt varit pissigt. Men nu är jag görnöjd igen, så det är ju bra. Nu har jag iaf fått tålamod så det räcker ännu en vecka.

Ikväll blir det bio med Simon och Evelina! :) Toy Story 3 i 3D. Hehu.

Bjur på lite bilder från igår gör jag också.


Våran egna porrstjärna, Simon Näs.


Tessan var dretfull och skitlycklig.


Louise och Hanner!


Hahahaha, Emma :D


Brorsan & hans polare (som fortfarande kommer ihåg hur pinsam
jag var när jag var 12 år).


Möller köpte en drink, haha.


John Mayer

Bästa låten, atm.


Dretvecka.

Att det redan är fredag är ju lite lurt kan jag tycka. Gått jävligt fort denna vecka...

Den har varit lite jobbig ändå. Det har inte varit min vecka alls, så att säga. För det första så har jag varit jätteförkyld. Och för det andra så har jag blivit så less på människor som verkar inte bry sig överhuvudtaget om man är med eller inte. Och för det tredje har jag försökt sluta tänka på det som bara gör mig ledsen. Vad som gjort mig ledsen tar jag såklart inte upp här, utan det är min ensak.

Annars har det varit en helt okej dag idag, iaf. Var iväg en sväng till Bergvik för att unna mig ett nytt spel. Sims 3 Drömjobb såklart. Och ja, jag spelar Sims. Jag är uppväxt med Sims. Och jag är tjej, så jag får spela Sims. Up yo' ass. Har redan provspelat lite, och just nu är jag en tatuerad Stina Nilsson som arbetar som Spök Jägare. Living the dream as Ghostbusters, dvs.

Fick iaf va med om den galnaste bussresan i hela världshistorien, tror jag. Det kom på en alkoholist som satte sig längst fram och började spela gitarr och sjunga. Busschaffisen skrattade som nån hagakärring blandat med barnfniss och så åkte vi förbi en bilolycka, där man såg föraren medvetslös. Jävligt läskigt. Men aja.. I enjoyed the ride, iaf!

Ikväll har jag bara varit hemma och kollat på Idol med mamma och pappa. Älskar nog Olle mer än min gitarr, tror jag. Fan va bra han är. Han är min boyfriend of all times. Fuck Markus Fagervall, fuck Calle Kristiansson. OLLE, I love you.

Nu ska jag spela Sims 3 Drömjobb. :D :D :D :D :D




And Then I Turned Seven - Sweet Dreams

Den här låten påminner mig om så sjukt mycket grejer.
Har inte lyssnat på den sen jag var 14-15 bast, tror jag.
Jag rekommenderar den jävligt mycket iaf.
Hur bra låt som helst.

 

I want you, I need you,
I love your personality
Your bright eyes
Resupply my head knowing you're just like me
With everyday that passes by the more
I come to realize you're everything I need
And every night I lay in bed
With all my thoughts still left unsaid
all night restless sleep, so sweet dreams
You're in pain, he's to blame,
I pull you up close to me
Your eyes tear, I'm right here,
pain goes away girl
It will be alright
With everyday that passes by the more
I come to realize you're everything I need
And every night I lay in bed
With all my thoughts still left unsaid
All night restless sleep, so sweet dreams


Haaapp.

Hyyjhyyj.

Jävlar vilket härj det har varit idag då! Blev alldeles svett. Men det är gött. Fortsätter att intyga mig själv att jag är frisk, för jag vägrar sitta inne en dag till.

Har äntligen fått träffa Möller idag! Vi gick på stan och så fick hon välja ut en försenad födelsedagspresent. Då valde hon en blodröd plånbok. Själv fick jag ett rabattkort och en musmatta. Dretgött. Har börjat gilla när det är billigt, för det är ju faktiskt jääävligt billigt nu för tiden... en annan tjänade ju 500.000:- förra året.

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Får väl bli Sims 3 eftersom ingen vill prata med mig.


Oskar Linnros - Genom Eld

BÄSTA PÅ LÄNGE!


Almost there.

Hej, barn!

Idag mår jag mycket bättre. Hostar mindre, fått tillbaka smak/lukt och har inte ont i halsen. Det enda felet är väl att jag fortfarande är täpt i näsan och full av snor. Lät väl hur gött som helst det?

Har eventuellt varit ute och fått i mig lite luft, också. Gick till affären och handlade lite dret som farsan skulle ha. Har däremot aldrig känt mig så yr, tror jag? Det var som att någon kastade en tennisboll i huvvet på mig när jag gick där ute i kylan? Ohwell. Imorgon är jag fan frisk, för det har jag bestämt. Då ska jag träffa Möller som jag saknat som bara den!

Vad har jag gjort mer idag då? Har väl spelat lite Sims 3. Skrapat ihop 2 familjer. Lyckades hitta snygga manliga simmar att unna sig med. Blev t.om en 5 stjärnig kock. Life is good?!

I helgen är det full rulle också. Eller ja, iaf på lördag. Då kommer Hannah hem från Dublin en sväng, och Mathias kommer hem från Göteborg. Sen så ska Möller firas. Så det blir mycket fest! Jag klagar inte.

Nu ska jag ta mig något jag längtat som mest efter. Och nej, det är inte sprit eller droger. Sysslar inte med sånt. Men däremot... håll i hatten... SNUUUUUUUUUUUUUUUS!!!!


Dretnöjd.
(ursäkta att jag är råful också, men jag är faktiskt förkyld!)


Svammel.

Har kommit på det allra värsta med att vara förkyld enligt StinaBerit... och det är att inte kunna få i sig någon nikotin. Jag kan verkligen inte snusa då. Inte ens om jag bara hostar eller snorar, för det är skitäckligt oavsett. Och det suger också röv för jag är hur sugen som helst just nu på att ta en liten jävel. Men jag får vänta till imorrn... senast övermorrn. Då ska jag vara frisk.

Annars då? Sitter här och dunkar Robyn feat. Kleerup - With Every Heartbeat. Kan ju va skönt & lyssna på såhär på hösten... helt själv... sjuk... känn ingen sorg för mig, götekarlstadborg.

Vet inte ens vad jag pratar om längre.


Tisdag.

Hell has frozen to ice... med andra ord - jag klev upp 09:00, FRIVILLIGT. Det är tydligen bra att vara sjuk, för då ställer man om tiden också. Det är ju skitbra det!

Men nu börjar jag faktiskt tröttna på att va dålig. Vill träffa polare och hitta på saker. Att stanna inomhus mer än 3 dagar drives me crazy, såattsäga.

Men jag får väl göra det bästa genom att va hemma, helt enkelt... söka jobb på nav.no, kolla på Räddningspatrullen och spela Sims 3.


Sjuuuk.

Jag tänker inte nämna någonting om gårdagens tjafs angående valet. Man får helt enkelt inte tycka olika och inte ha en egen åsikt utan att det ska bli bråk. Jävligt tråkigt. Gött iaf att det är över, då jag faktiskt inte är så insatt i politik som det låter.

Jag är fortfarande jättesjuk. Hostar, nyser, täpt i näsan och småont i halsen. Skulle egentligen till CommuniCare, banken och hem till Möller för födelsedagsfika, men det gick ju inte... skit. Jag saknar min vän något fruktansvärt, för jag har inte träffat henne sen i onsdags. Herregud, hur ska jag kunna klara mig utan dig i en vecka när jag drar till Oslo? Vet att jag tjatar om det, men ärligt, HUR kommer jag kunna klara mig?!

Blev ju varken något Bumbibjörnarna eller Polly igår... valet tog upp tiden, istället. Men idag har jag laddat med Pollyn!! Och istället för Bumbibjörnarna så har jag tankat hem Räddningspatrullen vol 1-3. Råbra. Kanske inte är så dumt att vara sjuk, ändå.. man blir ju som ett barn på nytt. :D

Fast nu ska jag unna mig lite vatten och bänka mig framför tvn. Om 30 min börjar ju Lite Sällskap, och min favorit Nina är ju med ikväll. Succé. Inga konstigheter.




GRATTIS!

Idag fyller världens finaste människa år!!!

GRATTIS PÅ 23ÅRSDAGEN, MIN BÄSTE VÄN!



StinaBerit loves you and wish you a very happy birthday,
som en säger på värmländskamerikanska.

Dags att rösta.

Tja.

Idag är jag fan den sjukaste människan i hela världen. Jag är trött, yr, täpt i näsan, ont i halsen och hostig utav helvete. Helt otroligt hur man kan vara sjuk i 3v. Sen att jag inte har någon lukt/smak när jag sitter eller ligger ner suger ju röv. Jag vill ju inte behöva stå och äta?

Idag är det också även den sista dagen man kan rösta på vilket parti man vill ska styra Sverige. Det är också första gången jag får rösta, men jag har aldrig varit särskilt insatt tidigare i politik. Men ändå har jag vetat vad jag ska rösta på sen ungefär ett halvår tillbaka. Men vad det är tänker jag inte yttra mig om, för då kommer det bli ett jävla liv. Folk har ju tydligen inte lärt sig att respektera andras åsikter. Lite tråkigt med tanke på att jag respekterar deras... IAF - Oavsett hur sjuk jag är så ska jag iväg och rösta på mitt parti ikväll. Gäller ju bara o hitta de där jävla röstkortet...

Aja. Jag slipper jobba idag, åtminstonde. Jävligt gött! Ska istället se till att tanka hem några avsnitt av Bumbibjörnarna, köpa mig en påse Polly och häva i mig vatten, nässpray och halstabletter.


Varsågod.

Jag bjuder på denna awesome lista;
akustiskt fo shizzle

The show must go on.

Jag säger som Queen...
"The show must go on. Inside my heart is breaking,
my makeup may be flaking - but my smile still stays on."



Systerdotter 1 år!

Grattis på din 1årsdag, Ellen,
önskar moster! :)


Mormor hjälper till att öppna paket. :)


Mums med pappersgalje!


Gott med smörgåstårta. :)


Ellen pillar på mikrofonen jag gav henne i födelsedagspresent :)


Grattis gumman!! Görgod tårta, btw. :D

Oslo

Har varit lite off i torsdags och fredags, men nu är jag tillbaka.
Har nämligen varit i Oslo för att städa/måla lägenheten jag och brudarna har fått!

Orkar inte berätta så mycket mer, så jag lägger upp bilder istället. :)



Utsikt från balkongen (vi bor högst upp på 8e våningen.)


Så ser det ut när man tittar ner från vår balkong. Svinhögt!


Vardagsrumsfönstret, där vi ska ha matsalsbordet.


Köket!


Utsikt från köket (vi har en hel gata med svinbra affärer).


Toaletten.


Det första sovrummet.


Det andra sovrummet.


Vardagsrummet.


Utan internet och TV så får man ta det man har. ;)


Stina var den hungrigaste av oss efter all slit.


Norsk frukost! :) Och caféet ligger nedanför våran lägenhet, och
denna frukost gick bara på 50:-! RÅBRA!!!

It's the same old story.

Jag blir så jävla ledsen..


I brist på annat.

20 sanningar om mig själv.
sen utmanar du tre stycken.

1. Jag hatar champinjoner, oliver och fisk.
2. Jag har ovanligt kasst minne.
3. Jag lyckas alltid träffa fel snubbar.
4. Jag bryr mig alldeles för mycket om vad andra tycker.

5. Jag är oerhört dretsugen på att flytta ifrån Karlstad.
6. Jag vet att jag kommer klara mig oavsett.
7. De jag kommer sakna mest när jag flyttar till Oslo kommer att vara min storebror, Möller och min systerdotter.
8. Jag är en mycket osäker människa.
9. Jag har sjuk humor.

10. Jag skriver saker i bloggen som jag egentligen inte borde skriva.
11. Jag är svag för amerikanska negrer.
12. Jag har världens bästa och finaste storebror.
13. Jag är inte rädd över hur min framtid kommer att se ut.
14. Jag hatar människor som inte kan vara ärliga och säga saker face 2 face.

15. Jag är rädd för killar.

16. Ibland är jag alldeles för öppen.
17. Jag skriver gärna texter när jag är ledsen.
18. Jag spelar gitarr för att bli på bättre humör.
19. Jag är jävligt puckad.
20. ... Men jag är en riktig pajas.

jag utmanar: Syrran, Iris och Therese Sköld.

Fuck 'em.

Jag har inte en aning om vad jag ska säga, så jag låter nog bli.

Tar en bloggbreak.

Hej.


I couldn't help of wonder...

Har vart jävligt dåligt peppande på sistone, tycker ja!

Här har man suttit och klagat i någon vecka på allt som rör sig. Och det roliga är att jag inte ens är inne i någon såndär berömd tjejperiod om ni fattar vad jag menar. Jag vet inte om det kan bero på för många SATC-avsnitt... där klagar ju Carrie faktiskt på allt. Men det sjuka är att hon har så jävla rätt i allt hon säger.

Till exempel: Varför ska man gå runt och leta efter sin soulmate, när man likagärna kan ha sin bästa vän som soulmate? Jag har redan hittat min jag, och det är Möller! Hon är världens finaste människa. Vet inte riktigt hur jag ska klara mig utan henne om jag nu flyttar till Oslo i 1-2 år. Men det löser sig, för bra vänskap håller no matter what tror jag. Fniss.

Sen varför snubbarna aldrig blir klassade som psykopater när de gör någon modig gest, utan att det är tjejen som blir psycho eller desperat om hon gör det. Ja, det är jävligt lurt det där...

Tror jag helt enkelt kollar för mycket på den där serien... men det är ju sant i det dom säger?!

Nu drar jag.


Presenthandling.

Kang är jag.

Har varit helt för mig själv idag. Började med att åka 20 minuter buss till bergvik (ja, jag tog fel buss) för att köpa present till min systerdotter som fyller 1 år på söndag! När jag väl är på bergvik så har dom helt plötsligt tagit bort leksaksaffären, så jag åkte dit i onödan. Riktigt gött. Men jag tog min svullna kropp bort till Maxi för att se om de hade några roliga saker där, fast det hade dom inte.

Tar bussen in till stan igen och går mot BR leksaker. Där inne var jag säkert i 40 minuter. De hade inga teletubbiesgrejer där ens. Så det tog sin tid att hitta något... men nu har jag iaf köpt världens coolaste present och jag tror att Ellen kommer älska den. Hoppas jag.

Nu ska jag äta lite sallad och sen dra iväg till KRP med Lollo. Vi ska på nån såndär konstig fotvårdsprovning.. typ en liten visning om olika produkter osv. Görsköj. Sen ska jag bege mig hem till Möller för Lite Sällskap. :)

Have an awesome evening, fuckers.


Mja.

Vem kunde anat att nånting så tomt, kunde vara så tungt?
Och vem hade kunnat gissa att ingenting alls, kunde fylla ett rum?

I'm just sayin'..

Wheels.

Jag kan inte sluta tänka på lördag. :D


Freidtag.

Tja.

Dagen började mindre bra, så jag gick hem till storebror och köttade xbox 360 istället. Har varit här sen typ... 13.00 eller nåt, haha. Blir att jag stannar kvar här ett tag till då vi ska kolla på idol. Dom visar ju från Karlstad så det är ju ett jävla måste... och jag är helt övertygad om att de bara kommer visa muppar. Vi värmlänningar är ju råbra på att agera sånt.

Annars då? Jora, bilen går bra. Är så jävla dretladdad inför morgondagen bara. Jag och Sörja ska dela på en baginbox och en kvarting sprit. Kommer bli en hur fin kväll som helst. Jag behöver nämligen lite dimma i huvvet.

Nu ska jag fortsätta hänga med min kära storebror!





Nytt liv eller?

Som ni kan se; Jag har ännu en ny header. Och nu är jag fan nöjd. Bra så.

Har även lagt till asmånga nya låtar till min mobil.
Ska ju börja gymma igen och då vill jag tagga till fo' real om en säger.
Och då hjälper ju musik har jag hört. Speciellt hårdrock.

Bjur på Johnny Cash - Folsom Prison Blues
som tack för att jag gjort saker för mig själv.
(Ni kan eventuellt sjunga med om ni vill, då det finns lyrics.)


Tja'rå.


Sådär ja!

HEJ!

Ja, ni. Här har jag gått och klagat och vart bitter i någon vecka nu. Lite onödigt kan man tycka. Men jag har väl såna veckor... ena stunden är man skitglad och dretnöjd. Så kan det gå ett par dar och så går hela världen under. Vilken jävla dramaqueen man är. Kanske dags att ta några djupa andetag och inte haka upp sig på småsaker?

Så, som ni kanske märker så är jag faktiskt på bra humör idag. Efter att ha hängt och fått pratat med storebror så är allt inte så jobbigt längre. Eller ja, vi pratade väl inte så mycket... satt mest och spelade tvspel, haha. Men man mår alltid bättre efter att man ha fått umgåtts med världens bästa storebror! Han behöver bara finnas där så är man görlycklig. True story.

Känns som att saker och ting börjar gå utför, och jag vet inte om det är jobbigt eller inte. Sen kan det ju förstås va jag som bara inbillar mig som vanligt, men man vet ju aldrig. Vet iaf att jag inte ska haka upp mig på det, för det är ingenting jag kan göra åt ändå. Jag orkar helt enkelt inte vara deppig längre. Också jävligt true story.

Imorgon blire skitlugnt. Hoppas brorsan vill hänga, annars dör jag.


Du är bäst!


Stay with me.


You've got a lot to say for the one that walked away.
I give, you take. I'ts the way it's always been.
How do i know if i should stay or just go?
The bottom line is this way that I'll never know.

Stay with me.
Stay with me..

You've got a lot to say for the one that pushed me away.
I give, you take. Some things they'll never change... just change.

Stay with me.
Stay with me..

And I know that I could be this way,
And I know that I could walk away.

These take time to grow,
it's been said that time heals wounds.
But no, i won't be controlled..
And so, this story goes...

Hjärtklappning x100.

HEJ ELLER.

Imorse klev jag upp 11:10. Blev väckt av ett telefonsamtal. Vem det var som ringde avslöjar jag inte, då denne kanske vill va anonym. Har ju iofs skrivit om människan i andra inlägg förut, men när det handlar om sånahär grejer så kan man likagärna va tyst. Samma sak inom politik. Blir ett jävla liv om man har en åsikt...

Vad har jag gjort idag då? Jo, jag har druckit kaffe och träffat skitmycket folk. Sörja, Hanna K, Stina A, Hanna M, Emelie O med pojkvän, Hans, Jacob, Clara och självklart Möller. SHIT, alltså. Fruktansvärt jobbigt att känna så mycket folk, faktiskt. Men å andra sidan kan ju inte jag rå för att jag är en sån pajas och såpass underbar och fantastisk att folk måste umgås med mig. True story.

Nu sitter jag och har lite nostalgikväll för mig själv. Lyssnar nämligen på skitgamla R.Kelly-låtar, och det slår ju aldrig fel. Har ju suttit och tänkt på vilken låt det var jag egentligen nynnat på i en vecka. Tacka vet jag spotify och google som har svar på allt... låten var iaf R.Kelly - If I Could Turn Back The Hands Of Time. Klassiker.

Längtar som en jävla gris till helgen, också. Hanna K fyller nämligen 20 år då, och då har jag planerat att verkligen gå All In. Tror jag behöver det, faktiskt.. då det var 100 år sen. Blir nog bra.

Och imorrn vettni... då äre full rulle. Då äre Communicare, stan och träna på Friskis som gäller. Danspassäsongen har dragit igång igen och jag är görtaggad! WOHO!

Nu ska jag sluta stri. Tja'rå.


Så jävla dretpörrig i tvärtomvärlden är ja.



Samantha Jones.

Hahaha, jag älskar henne.


Litte osäker.

Töligt många läsare man får om man har en rubrik som kan verka väldigt personlig. Galet.

Anyway. Har börjat känna mig riktigt jävla osäker på allt. Är så jävla rädd för att saker och ting ska gå fel, speciellt i Oslo. Jag fortsätter söka jobb och så, men ingen hör av sig. Sen när man skaffat jobb där så måste man skaffa norskt kontonummer och besöka skatteverket och dret.. ja, det är mycket att tänka på. Blir ju inte alls stressad...

Så jävla typiskt, det här. I en period flyter allting på hur jävla bra som helst, tills när det en dag bara vänder och blir till piss. Är så trött på det. Vore gött med ett felfritt liv i någon månad, iallafall.

Antar att man måste lära sig att våga göra saker ibland, även om man är medveten om att det kan skita sig. Det tråkiga är ju bara det att jag inte har hjärta till det.


Dumpad.

Hyyj hyyj.

Igår blev det en spontan utgång. Drog hem till min kära granne Daniel och drack vin och tölade. Sen drog vi till Koriander och mötte upp en massa folk och träffade annat folk som jag inte sett på skitlänge. Fick även syn på min jobbcoach, som gick ALL IN på dansgolvet. Kan ha varit ett av de roligaste jag någonsin sett. Mer sånt!

Idag har jag jobbat på salongen och varit skittrött.

Så nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på filmen Dumpad i min ensamhet. Inga konstigheter!

 


And I'm like, FUCK YOU.

Pruttbra kväll får 5 av 3 awesomeness.
Det firar vi med en salongsberusad nattbild på StinaBerit.


Lördag.

Ja, ni...

Jag fortsätter vara lite förkyld, jag. Det är så jävla töligt att inte kunna andas som en normal människa. Känns som att någon vill strypa en, typ. Eller inte.

Idag vet jag inte vad det blir... skulle egentligen vilja dra ut och framförallt gå på Get a Gig i Mariebergsskogen, men jag måste spara pengar till Oslo. Funderar nämligen på att dra dit nästa vecka om jag nu är helt frisk, för att söka jobb och framförallt prata med de där företaget som har hand om det Estetiska barnehagerna. MÅSTE få jobba på nåt utav ställena.

Men iaf. Jag funderar på att dra och jobba idag istället för imorrn. Så kan man förmodligen va friskare och snyggare imorrn än idag? Fuck yeah. Ska nog unna mig några avsnitt IT Crowd också. Har ju fått hem säong 3 :)


The IT Crowd.

TJA ELLER.

Gårdagen var väl helt OK. Kaffe med Möller och Schneggel och sen drog jag hem till Fredrik för att kolla på världens bästa serie - The It Crowd. Ärligt talat, det är så roligt, att barnen i Afrika börjar sjunga Pippi Långstrump låtar. Och det är inget skämt, det! Tänkte visa ett litet klipp från serien längst ner i detta inlägg!

Och idag var det fredag, ja. Känns fan inte som det. Väntar på att brorsan och hans tjej ska komma förbi och ha en liten myskväll med mig och päronen. Det blir lövbiff, pepparsås och kroketter! Noll äckligt. Så jag kommer antagligen dö i matkoma senare... underbart.

Ha en awesome fredag, ppl!

 


Torsdag, va?

Idag är jag på görbra humör även om andra kan agera stort rövhål! Det är fan inte ofta man blir på sånt humör, vill jag lova. Känner mig bara helt enkelt bäst i hela världen.

Idag då? Jag är inte så förkyld längre. Bara lite täpt i näsan, men det är lugnt. Pappa har köpt med nässpray så jag köttar som fan. Ska eventuellt städa mitt rum which look like fuck. Och diska, för det är ju jätteroligt, det.

AJA, so long fuckers. Nu ska jag dra iväg och vara fabulous....


Die, tradera...

Herregud vad jag mår illa. Speciellt när jag lyssnar på Break of Dawn med Eric Saade. Frågan är ju också varför jag lyssnar på han, då jag tycker han är överskattad, även om han är bra. Inte ens min typ av musik. Men jag tror faktiskt att jag blivit mer gay. Ballader är inne nu, känner jag. Nu när det är höst och allt...

Hösten is the shit, tamejfan. Finns inget negativt med det.

Har även suttit och budat som en idiot på tradera också, på ett MJ-linne som jag var tvungen att ha. Det var ett vitt oversize-linne med paljetter på MJ's jacka och eventuellt strumporna. Linnet var från London. Så jag satt i en timme och försökte vinna, men dessvärre hann en f*tta före. Idioten budade 450:- när jag fortsatte buda på 200:- och uppåt... SKIT!!! Får väl åka till London och köpa linnet istället, då. Måste på riktigt ha den.


GE MIG!!!!!!!


Onsdag.

Fakk shit, idag har jag varit iväg trots att jag mår lite halvt. Känns bättre nu när jag tagit bafucin och nässpray. Jag är ju den där som blir frisk skitfort, som tur är. Eller ja, lite.

SOM SAGT - jag var iväg hem till Lollo's mamma för att va med på nån såndär hudvårdsgrej, där man får prova på olika produkter och eventuellt köpa (om man vill, såklart). Mary Kay hette märket och det verkar fungera skitbra, för min hud är hur len som helst. Luktar jävligt fräscht gör jag också.

Nu har jag precis ätit broccoli/spenat-soppa här hemma. Blir ju att man får äta sånt nu för tiden, med tanke på det farsan råkade ut för. Alltid gött att bli lite smalare?

Imorrn får jag se vad som händer. Hoppas inte min förkylning är värre, iaf.


Saknar min storebror, också!!


Camp Mallorca the Movie.

De flesta av er har säkert redan sett detta på facebook, men jag vet att
jag har släktingar som jag inte är vän med på facebook som följer min blogg.

Här har ni - Camp Mallorca's egna festivalfilm!


Mitt stjärntecken.

Var inne på min polares blogg och kollade lite. Då såg jag att han hade kollat vad hans stjärntecken stod för och så. Passade då även att kolla upp mitt, även om jag har svårt att tro på sådant.

 

Men efter att ha läst igenom vad mitt stjärntecken står för, så har jag fan börjat fundera lite... för det låter ju lite som mig själv, det där. Kan ju bero på att jag är just Kräfta?

22 juni – 22 juli

Den typiska Kräftan är känslig, intuitiv och ömhjärtad - reserverad och avvaktande. Liksom de övriga vattentecknen är hon emotionell och sårbar till sin natur och upplever ofta en rädsla och osäkerhet inför att inte duga, att inte räcka till, varför Kräftan är starkt beroende av andras stöd och uppmuntran.


Osäkerheten och det stora trygghetsbehovet resulterar inte sällan i att hon blir osjälvständig och beroende av sina närmaste. Hemmet och familjen betyder mycket. Kräftan är i regel släktkär och angelägen om att hålla sina rötter vid liv.


Man brukar säga att Kräftan är barnet och föräldern i en och samma person. Här finns ett stort behov av att känna stöd och trygghet samtidigt som Kräftan själv gärna tar omhand. God inlevelseförmåga i andra människors livsbetingelser är kännetecknande, liksom en varm och omtänksam läggning.


Kräftan är pysslig, omhändertagande och mån om att man ska hålla ihop.


Behovet av att känna stöd och trygghet tar sig ofta uttryck i en tendens att klamra sig fast vid det historiska, det förflutna, till exempel barndomsminnen, gamla ägodelar och tonårsförälskelser. Denna romantiker är känd för att ha ett påfallande bra minne samt samlarintresse av något slag.


Karaktäristiskt för tecknet är även konstnärliga anlag, liksom intresse för kokkonsten.


I grund och botten är Kräftan mjuk och påverkbar men känsligheten och sårbarheten resulterar i att hon ibland sluter sig inom sitt skal, vilket kan göra det svårt för omgivningen att komma denna försynta natur riktigt inpå livet. Trots reservation och blyghet drömmer Kräftan om en plats i rampljuset - att bli omtyckt och uppmärksammad.


Med Månen som härskare blir Kräftan intuitiv, lyhörd och fantasifull och har en fenomenal förmåga att avläsa stämningar och känslolägen i omgivningen. Mottagligheten och lyhördheten resulterar emellertid i att sinnesstämningarna växlar snabbt.


Kräftan är en aning överkänslig och har en benägenhet att oroa sig och ängslas, med påföljd att hon är tämligen lättpåverkad och känslig för kritik. Att känna närhet, stöd och trygghet är livsnödvändigt för en Kräfta.


Eftersom denna yin-natur är en omtänksam person, som sätter känslorna i centrum, söker sig Kräftan vanligen till något människovårdande yrke, alternativt något kreativt verksamhetsområde där fantasin och skaparkraften kan komma till användning.


Fysiskt associeras tecknet med mage, bröst och livmoder.

Planet: Månen
Element: Vatten
Tillstånd: Ledande
Nyckelord: Känslig/Beskyddande

Kända Kräftor: Nelson Mandela, George W Bush, Meryl Streep, Carl Bildt, prinsessan Viktoria

Stjärntecken som Kräftan passar ihop med: Oxen, Jungfrun, Skorpionen, Fiskarna


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!