Fredag.

 
Jäääääävel va gött det är att det äntligen är fredag! Ännu mer gött att va ledig imorgon, också!
 
Imorgon ska jag och pappa dra till Rusta för att köpa matta & dammsugare. Lutar åt en grå matta. Ville ju ha lila först, men efter många om och men så blir det en grå. Tror jag. Jäkla beslutsångest.
 
Och vet ni vad?! Jag fick tag i en B&J Cinnamon Buns idag! Cyklade till Hemmakväll innan jag skulle börja jobba. Och dom hade en enda B&J kvar i den smaken i den kylen. Dom kanske hade mer på lagret iofs, men jag tog iallafall den sista som fanns i kylen. Himla tur, ändå! Och den var riktigt god. Delade med mig den till mamma, och hon åt mer än jag. Hon älskade den, haha. Så nu har jag tre favoriter - Cookie dough, Half baked och Cinnamon Buns! 
 
Ska strax gå & lägga mig och se på nån film. Full rulle imorrn. Shoppa, flytta lite, och klippa mig! Woho.
 
4/5 i betyg får du. För att glassen inte smakade så jättemycket,
men du var bra god ändå. <3
 

Fredag.

 
Nu har jag ringt Telia och beställt bredband! Blev 100/100. Betalar för ett bra nät. Och skulle jag känna att jag inte behöver det så äre ju bara att byta hastighet. Känns bra!
 
Såg på instagram förut att Hemmakväll fått in den nya B&J-glassen Cinnamon Buns!!! Herregud, måste dit innan jobbet och köpa en sån. Hoppas den finns kvar, bara. Tror den är skitgod. Jag som älskar kanel, också... kan den bli en ny favvo? Tror det, jag! ;)
 
 
 
 
 

Torsdag.

 
Hurra, hurra, hurra!
 
När jag kom hem från jobbet idag så fick jag mina lägenhetsnycklar av pappi! Så sjukt att det snart är dags! Och så ska jag ringa Telia imorgon och beställa bredband. Lutar åt 100/100. :D
 

Torsdag.

 
Två arbetspass kvar, sen är jag ledig en dag. Det här klarar jag... haha.
 
Pratade lite med mappa i förrgår och vi ska redan börja flytta lite grejer nu på söndag! Soffan kommer ju på måndag också. Men jag flyttar "på riktigt" på lördag 7/3. det är 9 dagar kvar, det. Sjukt! Haha.
 
Menmen, ledig nu på lördag. Det blir Rusta, familjemys och partaj! Har inte druckit sen annandag jul, så det ska bli roligt! 
 
Hajj!

Onsdag.

 
Hajj!

Igår gjorde jag nåt smart. Jag bokade ur mig lördagen, så jag får vara ledig då. Inte för att jag absolut inte orkar jobba, utan för att jag måste ta mig ut till Rusta och köpa dom sista grejerna. Och kanske IKEA. Har presentkort på båda ställena som går ut nu på lördag (iaf Rusta) så då får man ju passa på. Jag har kvar taklampor, matta och dammsugare. Vart hittar man fina taklampor ens? 
 
Får dra fram google och lista ut det. Ha det.

Tisdag.

 
Haaallå!
 
Tänkte strax gör mig i ordning för att sen göra lite ärenden på stan. Och jobba såklart! Yay.
 
Valde att ta bort min facebook igår, för ett tag. Är så less på alla meningslösa statusuppdateringar folk lägger upp. Sen är det rätt skönt att inte ha koll på allt. Och att få vara ifred. 
 
Jag sa ju till mig själv att 2015 skulle få bli mitt egoist-år där jag alltid skulle sätta mig själv i första hand. Även om jag fortfarande har skuldkänslor (fast jag egentligen tycker att jag inte behöver ha det) för vissa beslut jag tog 2014, så måste jag ju göra det som känns bäst för mig. Jag kan inte göra saker som gör andra nöjda & glada, men som får mig att må dåligt. Det funkar inte riktigt så.
 
Därför tänkte jag att, okej, jag tar bort min facebook för ett tag. Så att jag slipper se och tänka på hur andra mår. Inte alla kanske, utan bara vissa personer som tar sjukt mycket av min energi.
 
Så nu vet ni. För er som kanske trott att jag blockat er på facebook, eller nåt. Haha.
 
 
 
 

Counter-Strike.

 
Har börjat spela massa CS nu igen. Fan. Man blir ju beroende av skiten, haha! Man vill ju bara bli bättre o bättre. Tråkigt för mig som måste spela asmycket då eftersom jag inte lär mig på en grisblink. ;)

Försöker få pojkarna på jobbet att bli lite pepp igen så vi kan köra som ett lag, men dom har inget sug. Sjukt tråkiga. Aja. Jag & Mange kör iallafall. För vi är true hardcore! 
 
Titt va duktig jag är! (Ja, jag heter sveico - hyvlarn. Anledning? För att sveico är det bäste osthyvelsmärket i heeeele världen!)
 
 

Måndag.

 
Herregud... vet inte hur många dagar jag jobbat i rad, nu. Men många är det!
Och jag kommer inte ta ledigt försen 7 och 8 Mars. Det är ju då jag flyttar.
Men denna vecka är det bara att ladda mån - sön också... ge mig dagpass!
 
 

Söndag.

 
Den här helgen är jag & mappa barnvakt! 
 
Systerbarnen kom igår runt 10:20. Strax innan jag drog till jobbet. Var en jäkligt seg dag igår. Slutade 16:00. Åkte hem och käkade mat. Efter maten blev det filmmys med barnen och lite godis. Vi såg på Hercules och Big Hero 6! Sen var det sovdags i princip.
 
Idag blir det jobb 16 - 21. Är inte sådär skitpepp på att jobba idag, men jag behöver ju verkligen pengar. Haha. Tråkigt att man ska få behöva jobba varje dag (t.om på helger) för att man ska kunna ha råd med hyra & allt. Höj lönen, snällaaaa!
 
Nu ska jag dra mig strax. Hajj!

Tacksam.

 
Fan va bra man har det.
 
Mappa är hemma. Jag flyttar till min egna första lägenhet om 2 veckor. Det har börjat kännas helt okej att jobba varje dag vecka ut & vecka in. Jag har världens bästa människor runtomkring mig. Ingen att sakna eller att vara töntigt förälskad i. Sparat ihop sjukt mycket pengar och köpt i princip allting jag velat ha för mina egna ihoptjänade pengar. Game of Thrones säsong 5 släpps om två månader. Jag har snus. Och allt är bara så jävla bra!
 
Jag är så tacksam för minsta lilla. Hög på livet. Mår så jävla bra. Stinaberit vs Livet 10 - 0. 
 
Ett bevis på vilken rolig & fin familj jag har. Pappa och systerdotter; 
 
 

Torsdag.

 
Hej!
 
Blev aldrig nåt bloggande igår. Hade inte tid för jag hade fullt upp att höra hur mappa hade haft det i Mexico. ;)
 
Men dom har haft det riktigt bra. Bruna och fina var dom också. Vill också va brun... och konstigt nog hade dom inte shoppat så mycket. Fast de fick ju inte ha för tunga väskor på planet, heller. Men jag fick iallafall en parfym från Victoria's Secret! Love Spell, den som luktar godast! Tack så mycket! <3
 
Sen så var vi & handla, typ ganska direkt när dom kommit hem. Hittade dom nya kvargarna på Ica Maxi! Så jag köpte Hallonsmaken i 500g, utan tillsatt socker, och Nötchokladsmak i dom mindre burkarna. Nötchokladen va riktigt god! Smakar ungefär som Nöt-creme. Fast tror inte jag skulle äta den kvargen till frukost... haha. Men helt klart gott mellanmål! Nästa gång ska jag nog köpa Blåbär i 500g, utan tillsatt socker. :)
 
Idag står det jobb på schemat. Eller ja, hela helgen. Tors, fre, lör och sön. Yay.
 
 
 
 
 

Tisdag.

 
Yay, imorrn kommer mappa äntligen hem!! Ska krama ihjäl dom när dom kliver innanför dörren! =D

Sjukt gött att va ledig imorgon också. Har dammat och dammsugit hela lägenheten förutom köket idag. Det tar jag imorgon. Sen så har jag jobbat i vanlig ordning. 

13 dagar kvar tills min soffa dyker upp i lägenheten också. Och 18 dagar kvar tills jag flyttar. Då ska jag börja äta rätt mat och försöka röra på mig mer. Har varit jävligt slappt dom här två första månaderna på det nya året. Men nu jäklar. Har ju i princip glömt att jag ska vara med i Stadsloppet i sommar, och det vill jag ju gärna orka med! Haha.
 
Nu ska jag göra nåt annat spännande. HAJJ!

Måndag.

 
 

Söndag.

 
Hajj!
 
Igår var det nog den bästa Alla Hjärtans Dag genom tiderna. Jag spenderade den först på jobbet, sen vid 16 mötte jag upp storebror och drog hem till han så jag fick se hans lägenhet. Den var nice som fän. Sen så gick jag hem till mig, beställde pizza och kollade på Notebook och melodifestivalen. Bara jag. Och helvete va gött det var. Skypade med mappa innan läggdags också. Mycket bra dag!
 
Idag har jobbat. Kom upp i ca 9k dom här 4 veckorna, och det räcker gött till soffa, lampor och hyra. Tacka vet jag sparkontot.
 
Nu ska jag spela. Eller se på någon serie. Hajj.
 
 

Fredag.

 
Jävlarimej. Det är ju Alla Hjärtans Dag imorgon. 
 
Hur firar jag då detta? Ja, genom att jobba 11 - 16. Efter det vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Majda vill ut, men jag är inte så pepp på det. Iallafall inte just nu. Men om jag inte blir med ut så vet jag inte vad jag ska hitta på istället... rätt trist att sitta hemma själv då, liksom. Haha. 
 
Jag har alltid gillat den dagen, med eller utan en pojkvän. I år så är jag ju singel, men det hindrar ju inte mig från att visa extra uppskattning till vänner eller familj. Jag ska faktiskt iväg och lämna en bit kladdkaka (den jag bakade sist) och gå över med den till storebror. För att han är råbra, helt enkelt. Och vi ses ju inte så ofta.
 
Nu håller jag på att värma pommes i ugnen. Jag har ju glömt att ta ut köttet ur frysen, så det blir bara det till kvällsmat. Happ.
 
Ha en skön fredagskväll.
 
 

TACO TACO!

 
Tog med kladdkakan till jobbet, efter att Malin sagt åt mig att göra det. Lillchefen! Men det är så kul att bjuda andra på någonting man själv har lagat/bakat och sen få betyg för det. Alla tyckte den var jättegod. Särskilt Frida och Malin, dom höll på att krevera för att det var så gott, haha! Jättekul. :) 
 
Nu sitter jag här hemma med en kurrande mage. Har gjort i ordning sallad och blandat vitlökspulver i ceme freichen. Nu ska bara Frida dyka upp så hon kan göra köttfärsen, sen är det bara att hugga in. Dör va gött det ska bli! Längesen jag åt tacos nu. 
 
Och den här helgen ska jag heller inte vara ledig. Jobbar fredag, lördag, söndag, måndag och tisdag, men på onsdag tänkte jag vara ledig för då kommer ju mappa hem. Och jag ska storstäda. Haha. Ska försöka hinna med att träffa storebror nån dag också. Han var det också längesen jag träffade. 
 
Nu kom Frida så nu jävlar blir det mat snart! Häpårä.

Torsdag.

 
Hej!
 
Idag blir det jobb 16 - 21. Men när man börjar sent om dagarna så blir man ju lätt uttråkad. Jag försöker plocka och dona här hemma mestadels innan jag gör mig redo för jobb. Men idag så vart jag riktigt jäkla sugen på att baka! 
 
Så jag googlade recept på kladdkaka, för det kan va det godaste som finns. Slängde ihop en sån, men sen när den var klar så såg den så jäkla trött & tråkig ut. Sen kom jag på att Frida hade lämnat kvar lite geisha från när hon var här sist. Så jag smälte geishan i ett vattenbad och voila! Kladdkakan blev mycket piffigare! :)
 
 

Onsdag.

 
Nu är det bara en vecka kvar tills mappa kommer hem! Tiden går bra fort.
 
Imorgon kommer Frida igen och då blir det gaming och tacos! Ska bli gött. Kanske hinner med nåt avsnitt Game of Thrones, om hon hinner att kolla hela säsong 2 tills imorrn. För jag är ju så jävla bra polare och har kollat en hel säsong utan henne, haha. 
 
Nu strax blir det CS med pojkarna på jobbet. Long time no see!
 
 

Tisdag.

 
Bleh, va seg jag är.
 
Har inte gjort många knop idag, när jag varit ledig. Har gjort matlådor typ. Skulle träffat folk också, men avbokade i sista sekunden då jag känner mig trött. Sen så är det faktiskt riktigt skönt att vara själv! Har ju gått bra att sova själv nu, också. 
 
Gjorde mig lite finmiddag ikväll. Blev lövbiff, pommes, bea & sallad. 5/5, alltså. Dretgött vare!
 
Nu ska jag gå & lägga mig och se Big Bang Theory. Imorgon ska jag tvätta, diska och jobba. Yey.
 
 

Söndag.

 
Hej!
 
Händer så mycket så jag hinner inte skriva här! Men jag lever iallafall.
 
Har varit en soft helg. Var ledig i fredags och gjorde matlådor och tvättade. Igår var jag hem till Cassandra med Majda och kollade på melodifestivalen och lagade mat. Blev hemmagjorda burgare, dretgött eftersom det var jag som gjorde köttet. ;)
 
Idag har jag jobbat och nu sitter jag & Frida hemma hos mig med varsin dator och spelar spel. Tänkte bara slänga in ett inlägg först! 
 
Imorrn vankas det jobb igen, woho.
 
Sötfisen William!
 

Torsdag.

 
Hejhoppla va trött jag är! 
 
Somnade inte försen 02.30 igår, tror jag. Jag fick tvinga mig själv att kolla de sista minuterna av GoT-avsnittet som jag & Frida kollade på. Jag gick ju även upp 08.30 imorse, så det blev ju 6 timmars sömn. Känns som jag sovit i tre timmar. Så det ska bli skönt att få sova strax! Nu sover jag visserligen själv igen, men jag försöker att låta bli att tänka på inbrott och annan skit, haha. Så jävla mesig är jag.
 
Hämtade ut min osthyvel av märket Sveico idag. Jag har på riktigt suttit och kollat på nätet, bäst i test, på osthyvlar. Dom på jobbet skrattade ihjäl sig när jag berättade det. Men helt ärligt, det är BAJSSVÅRT att hitta bra osthyvlar i butiker i stan. Ostskivorna blir ju skrynkliga haha! Men den jag köpte ska va riktigt bra! SUPERVIKTIGT med en bra osthyvel!
 
Imorgon är jag ledig iallafall, och då ska jag tvätta och göra massor av matlådor! 
 
På lördag blir det jobb och efter det ska jag hem till Majda och kolla på melodifestivalen och sova över där. På söndag kommer Frida igen och då kör vi lan! Alldeles för längesen jag lanade! 
 
Nu blir det Big Bang Theory och sova.
 
Trött och bitter för att jag skulle gå ut i snön & hämta
osthyvel och sen ta mig till jobbet. :')
 

Onsdag.

 
Helvete va jobbigt det är att sova själv i en stor lägenhet. Har sovit själv i två nätter nu, men ikväll kommer Frida och håller mig sällskap! Vi ska kolla på Game of Thrones. Man behöver ju fräscha upp minnet innan säsong 5 kommer i April! 
 
Svängde förbi hemköp efter jobbet för att köpa Pepsi Max och nudlar. Slank ner en Ben & Jerry i påsen också. Satsar på en jävligt bra kväll där man kanske får sova i lugn & ro utan att nojja sig över minsta lilla ljud i den här apstora lägenheten. ;)
 
Mappa ringde även imorse! Tror jag försökte ringa dom 10ggr igår kväll efter jobbet. Men de hade glömt sätta på telefonerna. Så dom ringde mig när klockan var 05:30 i Mexico. Galet. Men allt hade gått bra under flygresan, och hajar fanns jävligt långt ut i vattnet så dom kan simma lugnt i havet. Orolig dotter som leker förälder!
 
Imorgon är det jobb igen som vanligt 16 - 21, men på fredag är jag ledig. Då tänkte jag passa på att göra massor av matlådor så slipper jag stå & laga mat varje dag. Praktiskt och jäkligt smart. Jag vet.
 
Nu ska jag ta på mig mjukiskläder och ladda för GoT med Frida som kommer alldeles strax! Hörs!
 
*Smygreklam för snus*
 
 

Tisdag.

 
Hur man gör vardagen lite bättre;
 
 

Måndag.


Jahapp, då har mappa åkt iväg och jag ska vara hemma själv i två veckor. 
 
Skönt att vara själv, fast ändå inte. Jag trivs inte med att vara själv i en stor lägenhet. Annars går det ju bra. Men det kommer gå fint. Är så jävla trött nu att jag inte ens orkar bry mig om något annat än att sova.
 
Jag sov ju över hos syster igår eftersom de behövde barnvakt på natten/morgonen. Systersonen vaknade 05:30. Ni läste. 05:30... Helt sjukt. Tur att jag ändå gick & la mig klockan 22 igår, annars hade jag väl förmodligen aldrig orkat kliva upp. 
 
När klockan blev 10.00 fick jag skjuts hem av svåger. Tog emot min TV som kom på förmiddagen via DHL, o så sa jag hejdå till mappa. 
 
Imorgon är det dags för jobb 16 - 21. Sen ska jag väl försöka få till ett Game of Thrones-maraton med folk som vill! :)
 
 
 
 

Söndag.

 
Tjenerö.
 
Himla nöjd med att vakna 8.30 självmant nu i två veckor. Jag gillar att vakna tidigt. Får mer gjort då! 
 
Har hunnit med att köpa två nya Victoria's Secret Body Spray på Rusta. De kostade 89:- styck! Galet bra pris. Blev dofterna Endless Love och Midnight Dare. Så nu står dom alla 5 jag har så fint i hyllan. Efter Rusta traskade jag och pappa över till Willys för att handla lite mat så jag har när dom åker iväg i två veckor. Dom åker ju imorgon redan, så det kommer bli tomt och tråkigt här hemma. 
 
Sen så ringde syrran förut och frågade om jag kunde vara barnvakt ikväll till imorgon bitti, och det är klart man ställer upp på det. Har inte träffat mina systerbarn sen i julas tror jag? På tok för längesen iallafall!
 
Har även hunnit spela lite Skyrim. Long time no see. Skön söndag, med andra ord!
 
 
 
 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!