Värmland.

Hej på er!
 
Befinner mig förtillfället i mitt älskade Karlstad. Har varit här i en vecka nu. Otroligt skönt. Har blivit grattad (fyllde ju 24 år den 18 Juli), festat, fikat, grillat, shoppat, vart på musikquiz, lekt med systerbarnen och allt möjligt! 
 
Men nu börjar jag längta efter min karl. Blir nog att jag åker hem nu på måndag. Även om det är skitjobbigt att säga hejdå till alla här i Karlstad så måste jag ju ta mig hem nån gång. Många vänner och familj har sagt att det känts som att jag flyttat hem igen. Om det vore så väl, haha!
 
Måste även börja sätta fart med jobbsökandet. Jag har ju finslipat mitt CV och personliga brev nu, så nu kan alla arbetsgivare omöjligt säga nej till mig. Har redan hittat två jobb, dessvärre ligger dom i Hudiksvall, så det blir en rejäl pendling isåfall... Men jag gör vadsomhelst för ett jobb, jag vill ju att jag och Martin ska klara oss. Och vi kan omöjligt leva på hans studiebidrag + lån. Han ska ju börja plugga upp betygen. Duktigt!
 
Men igår fick jag min sista lön från Teleperformance. Fick så vi klarar oss i två månader iaf med två inkomster! Så det känns ju skönt. 
 
Imorgon ska jag nog ut med vännerna en sista gång, för denna vistelse i Karlstad! 
 
Bjuder på bildbomb!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I'm back!

Haha, jaha. Här hade jag inte bloggat på någon månad såg jag. Ajdå.
 
Har ju hänt en del sen dess. Jag har varit hemma i Karlstad under midsommar, sagt upp mig från Teleperformance, skaffat en Samsung Galaxy S4 och en ny dator. Mja, så det är väl lite så det har sett ut. Sen har jag och Martin badat jäkligt mycket! 
 
Många undrar varför jag sa upp mig på Teleperformance, och det var för att jag inte klarade av pressen. Man skulle hela tiden ligga på topp och sälja, sälja, sälja. Jag tycker personligen inte om att sälja något till en person om dom själva inte ber om det. Sen så skiter jag i om jag är bäst eller inte. Jag är ju nöjd så länge man har hjälpt någon, men TP ville att man skulle ta steget längre. SÄÄÄÄLJ! Usch fyfan. Men nu vet jag ju det - försäljarjobb är inget för mig.
 
Har redan skrivit in mig hos arbetsförmedlingen här i Söderhamn, och jag gör så gott jag kan med att skaffa nytt jobb. Har ju inte kunnat leta lediga jobb via nätet då jag inte haft en dator på över en vecka. Men nu är det bara att sätta igång! Ska även finslipa mitt CV, skriva ut det och gå runt och lämna i varje butik här i byn. Längesen man va arbetslös, och det känns ju skittråkigt och jobbigt för man är ju orolig över ekonomin 24/7. Men kände att jag inte hade något val, för jag fick ju ont i magen varje morgon innan jag skulle åka till jobbet. 
 
Nu ska jag gå in på ams.se, dricka kaffe och sen tvätta. Yey!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!