ÄNTLIGEN!

Sålänge har jag väntat... och så länge jag har pratat om att vilja söka.
ÄNTLIGEN ska dom börja sända Big Brother igen!! Läste på nyheterna att TV4 har
köpt programmet. Så när man väl kan söka.. då söker jag! Fan va roligt!!
Och kunde Ulrika från Värmland vinna BB år 2002 så kan fan jag också.


Awesome day.

Herregud, what a day.

Systerdotter kom förbi imorse så jag & pappa fick vara barnvakt. Aldrig någonsin har jag skrattat så mycket åt henne. Jag skrattade så hysteriskt att hon blev rädd för mig, haha. Men det jag skrattade åt.. alltså.. farsan låg i soffan och kollade på tv. Så gick Ellen fram till honom och slet upp hans tröja så farsans svullna mage syntes. Ellen tittar på magen, sen blickar hon mot mig och ger mig blicken som betyder "vad i helvete har han ätit"? HAHA, alltså blicken var verkligen obeskrivlig. Sjukt rolig!

Och nu har hon börjat sjunga på Teletubbies också. Fast hon sjunger inte med Dipsey (han gröna). Men tycker det är sjukt sött att hon kallar Tinky Winky för Titti! Haha. Söta unge! :)

Efter att ha varit barnvakt traskade jag hem till Möller, för hon hade äntligen fått sitt Xbox 360. Jävlar va hon svor när det inte gick som hon ville.. jag fick hjälpa henne med tre banor för hon var litte för stressad. En annan är ju chillad och skillad...

Och slutligen så drog vi till Koriander för ännu ett musikquiz. Vi hamnade denna gången på 8e plats, så vi klättrar uppåt. Sen så ska jag återigen gratulera Möller och hennes lag som vann hela quizet! Grattis grattis.

Nu ska jag dra på en rulle och sova, är skittrött.

Mjau.

Sådär ja. Då var man katt!




Kommer va cpcool på Lördag som Scar!!! ;)

Lovekiller.

Jag är inne i en sånhär heartbreaks-låtar nowadays.
Och nu har jag t.om börjat lyssna på Darin's Lovekiller... fan va bra den är.
Och jag tänker verkligen på en enda människa när jag hör den. Guess who? =D


Fell for the enemy.

Snap, assface.


Mot stan.

Om man ska hänga med Möller så måste man vara snygg och efterbliven.
That's a fact.




Rawr.

Hyyjhyyj!

Sorry för noll bloggande igår. Hade varken tid eller någon ork. Var på AMS och fick en påskrift så jag får pengar om 2v från försäkringskassan, och sen lämnade jag tillbaka filmen KickAss som vi hyrde i söndags. Efter det sa jag och några till hejdå till Simon och Jacob som lämnade Karlstad för Stockholm. Kommer bli en stor saknad, men vi kommer ju ses varannan helg iaf! :) Avslutade dagen hemma hos Möller med Stina. Vi käkade korv med bröd och kollade på sista avsnittet av Lite Sällskap.

Idag händer det nog inget särskilt... jag är sugen på att göra någon, men vet inte vad. Skitjobbigt.

Annars har jag beställt kattlinser. Har nämligen bestämt mig för att vara Scar i Lejonkungen på lördag. Han ser ju ut som en hårdrockare typ.. Iofs har ju inte denna disneykaraktär ett kattöga, utan han har gröna ögon och gul ögonglob. Men hittade inga, så det fick bli vanliga kattögon. ;p

Nu ska jag börja städa mitt rum!


Världens bästa helg.

Efter den här helgen är jag på riktigt otroligt bortskämd. FAN vilken bra helg!

Lugn fredag, Jacobs födelsedagsfirande på Koriander med BARA fina människor och idag söndagsmys med chips, cola, snus och filmen KickAss med Möller & Evelina. Jag är så dretnöjd så det är inte klokt.

Sa i förra inlägget att det skulle bli lugnt ett tag framöver igen, men det är ju Halloween-firande i helgen och då ska Camp Mallorca klä ut sig och röjja järnet. Temat är nämligen Disney, och jag funderar seriöst på att vara Jasmine's farsa i Aladdin, ni vet han Sultanen? Passar ju mig görbra det. Men vi får se!

Nu ska jag döda Headless Horseman och försöka få hans jävla häst. Har börjat tröttna på min Rivendare's Deathcharger som har 0.004% droprate(=dretsvår att få tag i)... Och ja, jag snackar WoW nu.

Haré gott.

Fin kväll.

Woah!

Vilken fantastisk kväll det var igår! Hade hur trevligt som helst, och igår insåg man hur fina människor man har runtom sig. Camp Mallorca for fuckin' life!

Det sörplades vin hos Jacob och sen drog vi till Koriander där vi fick rosé och sjöng och skrattade. SHIT vilken lyckad kväll!

Men nu ska jag fortsätta ta det lugnt om helgerna. Har verkligen tröttnat på att vara ute för det är inte lika roligt längre, förutom igår då förstås.

Nu ska jag dra till jobbet och städa, sen så blir det söndagsmys med min kära vän Linn Möller!

Vafan händer med Malmö?

Har nu kommit hem från kattvaktskväll hos Möller. Det var trevligt då Cazzie och Alex tittade förbi. Vi kollade på Idol och tölade, speciellt om det som sker i Malmö just nu.

Jag får ont i magen och blir seriöst rädd för deras skull, de som bor i Malmö. Förstår inte hur en människa fungerar när denne åker runt på olika ställen och skjuter en annan medmänniska. Det finns inte i min värld att kunna skada någon fysiskt, knappt psykiskt. Jag själv har aldrig ens varit i ett slagsmål och det är ingenting jag planerar heller.

Men den här lasermannen som går runt & skjuter invandrare måste ju vara rasist och psykiskt störd. Jag tror inte fler är inblandade i detta och att den här lasermannen inte har någon utländsk bakgrund.

Just nu tycker jag att det är alldeles för mycket skottlossning på senare dar. Och jag hoppas att polisen sätter fast den jäveln snart, nu när de blivit ännu fler som patrullerar runt i södra Malmö.

Herregud, senast ikväll har en cyklist blivit skjuten, dock oskadd då skottet svischade förbi ena armen.

Nej fyfan, jag hoppas detta skadade drama är över snart... kan inte förstå att sånthär händer i Sverige.

Update.

Hallå!

Det gick ju görbra på Musikquizet igår. Vårat lag kom på tionde plats denna gången, så vi är skitnöjda! Och det var 21st lag som deltog. Fuck yeah.

Idag har vi varit barnvakt igen, systerdotter har varit här och kollat på Teletubbies och busat. Kan ärligt talat alla repliker nu i Teletubbies.... så många ggr har vi sett den. Och deras introlåt vill inte försvinna ur huvvet på mig. Lite jobbigt, men sålänge Ellen har roligt så får man ju offra sig! :)

Nu har syrran varit & hämtat henne, så nu lagar mamma & pappa käk. Det blir nå pasta med kyckling. Lukter dretgött och jag är skithungrig. Efter maten drar jag hem till Möller, för jag ska va kattvakt i några timmar.

Imorgon blir det antagligen utgång också... är fortfarande osäker. Har ju inte varit ute sen.. ja. Jag minns inte. Men denna helgen blir det en månad sen jag var ute. Har inte haft lust + att jag varit rädd över att få någon slags snefylla eftersom jag varit så arg p.ga en snubbe. Men nu känns det ju bättre så jag tror att ajg faktiskt kan unna mig en liten utgång. Fast vi får se hur jag känner imorrn.

Nu ska jag ringa brorsan och sen antar jag att vi ska käka. HEJ!

Musikquiz

Jajjemen, dags för omgång 4 på Koriander!
Vi är fortfarande samma lag som sist, bara det att Hanna har hoppat in för Evelina.

Såhär taggad och snögg är jag t'night:





Lasgo - Cry.

Var inne på Jockiboi's blogg förut, och då hade han lagt upp
en låt som jag hade glömt bort helt. Och den är så dretgammal, såpass
gammal att Jesus inte ens verkar gammal jämfört med den låten.

Lyssnade jämt på den när jag var 13-14 år och hatade killar för det minsta lilla.
Ungefär som nu, fast nu är jag ju äldre, då. Iaf... svinbra låt.

LASGO - CRY


Life is good.

Tja.

Ville först bara be om ursäkt över att jag uppdaterar rätt dåligt.

Men nu vill jag att ni ska veta, att jag har det jävligt bra där jag är just nu. Jag sitter upp i min säng, med kuddar mellan min rygg och väggen. Sockor och myströja är på under mitt kära duntäcke. Jag har en iskall Ramlösa Mango och snus vid min sida. TV:n är framför mig, inväntandes på Kungarna av Tylösand.

Ja, ikväll mår jag riktigt bra!


Blaeee.

Haaaallå.

Har min systerdotter på besök, så det blir en massa lek hela dagen! Skulle egentligen träffat Zarah en sväng men hon e jätteförkyld... att denna förkylning aldrig slutar? Asmånga som är sjuka.

Steg upp 08.30 idag, också... man, I'm good!


KÖTTA!


WoW!!!

HEJ!

Har varit hemma hos Möller och kollat på Lite Sällskap. Tänkte att jag ska bege mig mot Munkfors nån dag här snart och kidnappa Anders, ni vet han äckligt söta brandmannen som Elin dejtade? YEPP, nu jävlar!

Har även slutat spela Sims återigen. Tröttnade när den här datorn vägrade sammarbeta med mig. Får ADHD när spelet bara stänger av sig och man inte hunnit spara när man ändå spelat i någon timme och kommit ganska långt.. ja, livet är fan inte easy.

Istället har jag börjat spela WoW igen. Jag kör återigen med min hunter StinaBerit med sitt vita lejon, dirtydiana, vid sin sida. Har levlat som en dåre, hela 4 lvl!!!! Tänkte jag skulle bli lvl 80 på den och sno mitt nya favorit mount(=Invincible=Flygande häst=Ser ut som Pegasus i Hercules fast coolare). Lättare sagt än gjort.

Btw, skönt att Möller finns. Hon sa nämligen att jag fick ringa när jag ville ha hjälp i spelet, för hon har nämligen åtta miljoner i gear & talents. Haha, pajas.

Men nu har jag inte tid att stri mer, här ska köttas World of fucking Warcraft!

Sunday.

Hyyj Hyyj!

Drettrött är jag. Har jobbat och sen har jag inte fått sova så mycket som jag velat inatt. Steg ju upp 8.30 igår, självmant. Och jag var vaken ända fram till 02.30... galet. Så idag har jag varit trött. Men har haft en awesome helg, så jag är nöjd. Tack för igår, Cassie och Majda! Gammal vänskap rostar aldrig. ;)

Imorgon ska jag till Arbetsförmedlingen och lämna in ett papper och så ska jag eventuellt kolla lite jobb. Känns som att Oslo går mer utför och jag är inte alls taggad längre. Har istället börja fundera på om man ska plugga upp betygen och börja studera istället. Vet att jag vill arbeta med barn, för är det nåt yrke som är roligt så är det väl att vara dagisfröken? Vet dock att utbildningen är sjukt lång, men det får det väl vara värt. Men det är iaf bara något jag funderar på... brukar ju oftast vara mycket snack och liten verkstad för min del.

Nu ska jag nog spela lite WoW och unna mig cola light! Haré!


Ny header. Igen.

TJA!

Har ännu en ny header. Tänkte att det kunde vara bra att visa er nötter på nätet att jag inte ser ut som jag gjorde för en vecka sen. Passade även på att byta profilbild på högersidan av bloggen. Jag är så jävla dretsnygg i min nya frill, och jag tror ni har märkt att jag tycker det, också. ;)

Väntar på att Cazzie ska höra av sig så man vet när man ska iväg också. Är sjukt uttråkad, atm.

Vuxenpoäng x3000

DET ÄR LÖRDAG, JAG GICK UPP 08:30, JAG ÄR DRETPIGG,
JAG HAR LYCKATS ÄTA FRUKOST, STÄDA RUMMET, DUSCHA OCH FIXAT HÅRET INNAN 12:00!

Nu börjar jag bli vuxen!
(Bortsett från att jag tittade på disneydags och löste barnkorsod förut.)

TAGGA TILL, IT'S F*CKING SATURDAY!!!!!!!


Nöjd så.

Tjenna!

Riktigt nöjd med denna dag. Har haft systerdotter på besök och vi har lekt hela dagen. Kollat på "tete" som Ellen kallar det (alltså Teletubbies) och sjungit osv. Hon blir roligare och sötare för varje gång man träffar henne. Inget skämt!

Sen så har vi käkat tacos här hemma, och efter det drog jag hem till Lollo för att spela lite Xbox 360 lite snabbt och sen kollade vi på Idol. Tyckte att fel person åkte ut idag. Men man kan ju inte alltid få som man vill, am I right?! Är nöjd sålänge Olle är kvar.

Nu är jag hemma igen och jag vet inte riktigt vad jag ska göra.. tredje helgen jag inte är ute och festar iaf. Görgött. Vet inte ens vad vi ska hitta på hemma hos Cazzie imorrn, men sånt löser sig. Får väl bli skvaller och annan dret antar jag. Men ut ska jag inte.

Ohwell. Skit på er, I'm outta here. Bjuder på en bra låt som tack för att ni lyssna!

"You're perfect, yes it's true.
But without me, you're only you.
"


Ellen karamellen.

Mitt hjärta är här och vi busar för fullt!


SÅ BRA!

ÄRLIGT TALAT,
nu går ni fan in och njuter av Alter Bridge's nya album innan jag tar livet av er allihopa.
Och den som säger att deras nya album är dåligt kan säga upp
vänskapen med mig DIRR. Accepterar inte kassa åsikter.

Alter Bridge – AB III

Så jävla bra.

Update på vad som egentligen händer

HEJ SNUTTEFISAR!

Gewd, känns som att man inte "bloggar på riktigt" längre. Skriver ju liksom inte vad jag har gjort eller nåt. Fast det kanske inte är så intressant heller... fuck do I know. Nu har jag iaf orken till att skriva lite om mitt sletna liv.

Jag har inte haft lust till någonting tidigare, men nu känner jag att det rullar på. Otroligt gött. Hatar sånadär perioder då man känner att allt är piss, men nu kan man äntligen få va litte glad åt ingenting. YES!!!

Igår klippte jag ju, som ni vet, sidecut. Var otroligt nervös innan eftersom jag är så van med att låta mitt långa hår täcka mitt ansikte, då jag skäms över mitt ansikte. Ja, ibland skäms jag iaf. Men nu sket jag i hur ful jag än skulle bli - vi kör på, tänkte jag. Och jag blev faktiskt jättenöjd! Mamma kan verkligen sin grej och jag är jättetacksam över det hon gjorde med mitt hår. Så tack igen, Lena!!

Idag har jag inte gjort så mycket, faktiskt. Plinkat på guran, plockat undan i rummet osv.. men ikväll besökte jag Koriander för ännu en omgång av Musikquizet. Laget bestod av mig, Simon, Simons vän Mikka och Evelina! Kan stolt meddela att vi kom på en delad sista plats. Inga konstigheter! Men vi var glada och hade kul ändå.

Imorgon kommer världens finaste unge hit och då ska jag, mamma och pappa vara barnvakt! Pratar självklart om min systerdotter. Hon har gått och blivit ännu roligare. När hon märker att en sak är borta så håller hon upp handflatorna och får en överraskad blick. Sen så säger hon "ja-a" typ hela tiden. Haha, hon är så fantastisk. Älskar henne mer än allt! Så imorrn ska vi ha kul.

Ska även hänga med Lollo på kvällen. Idol och chill blire. Gött!

Och på lördag ska jag hem till Cazzie och Alex och chilla i deras nya lya på herrhagen. Ni hörde rätt. Jag ska inte ut för tredje helgen i rad. Och anledningen till detta är dåligt med pengar, inget sug och att jag saknat att bara hänga. Så äre!

Så nu fick ni en jävla massa update om vad som händer. Haré gott!

Sidecut

Här kommer fler bilder på min nya frisyr,
nu med synligt ansikte. ;)






Life must go on

Ett av mina favoritband har släppt ett nytt album, och den är så jääävla bra!
Alter Bridge kan vara ett av de bästa banden någonsin. Myles Kennedy's röst är to die for.
Och att jag har sett dom live gör mig inte mindre glad. Jag vart inte ett dugg besviken!

Här är en av låtarna från deras nya album som jag fattat tycke mest för.

 

"Sitting alone in the cold of the night.
You're trying to find what you need to survive.
So afraid, you can’t go on.
Left to the silence that tears at your heart,
it only reminds you how broken you are.
You lost your way, hope is not gone.

Cause the sun always sets,
The moon always falls.
It feels like the end.
Just pay no mind at all.
Keep rolling, rolling.
Life must go on.

Do you remember and long for the past,
when love was eternal and joy seemed to last?
Yesterday.
Forever is gone.

We have our misfortunes the darkest of days.
But we must endure and keep strong.
Just look the morning, the promise awaits.
And know that this life must go on."


New haircut.

Jaha, nu är man inte bara nygaddad.

TADAAA - Nyfriserad!
Sidecut for president.


(har sovit 0tim inatt och gick på möte hos ams 10.15 och har härjat på stan
sen 12.00, därför jag valde att lägga till ett ägg på mitt ansikte.)

Äckligt

Sådär ja. Nu var det kvällen, ja. Dags att lyssna på Kings of Leon's nya album. Just nu dunkas spår nummer ett. Låten heter The End, och den är riktigt jävla bra. Mysig som kuck, också.

Sen har jag surfat runt lite. Ett stort misstag av mig, återigen.

Ska dock inte berätta vad det är jag sett, men jag kan iaf säga såhär;
Jag är så äcklad och mår så dåligt över att han har tagit i mig.


Hm

Another ditch in the road, I keep moving.
Another stop sign, I keep moving on.
And the years go by so fast..
Wonder how I ever made it through.

Fjortisdag.

Idag har jag gått ner 30kg och agerat fjortis.
Enjoy.


FNIZZ på bakken^^


PUZZ till alla miina älskade läsare :*


Awww, så jälla söt är ja!!

Nejmen ärligt. Dom här bilderna var ju bara patetiska.
Men jag måste faktiskt ändå erkänna att jag är lite snygg i min skjorta.

Nu jävlar.

HEI BLOGGÄÄN!

Sitter och dunkar Gubben i lådan, den är svinbra! Och så mår jag fruktansvärt illa också..

Men nu har jag iaf slutat sitta hemma och uggla. Jag har deppat färdigt och min energi kommer sakta men säkert tillbaka! Jag har nämligen varit duktig och gjort en massa AMS-uppgifter på datorn, och imorgon ska jag dra dit 10.15 på ett möte angående Jobb och utvecklingsgaranti eller vad det hette. Görspännande! Nu jävlar ska jag kötta jobbansökningar och bli bäst i världen.

Nu ska jag sminka mig & bli snögg i håret för jag ska träffa Möller över en kopp kaffe och stri lite. Long time no see!


Gubben i lådan.

"Och för dig har jag låtsas, och dolt mina tårar.
Med dig blir jag mindre, som gubben I lådan.
Jag vägrar att inse, du sviker mig alltid.
Jag gräver min grav för dig, jag är en soldat för dig"


Trampstamp.

Halloooj!

Ja, ni. Det har väl hänt en del sen jag varit borta sen i lördags. Sov över hos Zarah i lördags, var helt död igår och så har jag tatuerat mig och köpt ett smyckesträd. Jag är jävligt nöjd.

Det är två stycken som har kallat min tatuering för "trampstamp" nu, bara för att det står "there have been others". Visst äre väl så. För jag känner verkligen att musik ger mig mer, än vad de killar jag träffat, någonsin har gjort. Hursomhelst är jag jättenöjd med den. STORT TACK till den som tatuerade den! You rule

Ikväll är det Lite Sällskap, så det får det bli!


Smyckesträd från Boulevard, 159:-

New tattoo.

Är jättenytatuerad i svanken.

"There have been others, but never two lovers like
Music and Me."




On the line



Friday!

HEJ.

Det är fredag återigen, och jag är skittrött. Trodde jag skulle dra ut och ha lite roligt, men jag orkar fan inte. Jag tar en vit helg återigen. Kan jag gött unna mig.

Imorgon är det en jävligt bra dag, iaf. Då kommer systerdotter hit en sväng, och sen ska jag upp till Zarah för att spendera natten där. Vi ska feta oss som utav helvete, för jag har fan inte ätit nåt sött sen... i söndags eller nåt. Råduktigt av mig kan jag tycka.

Men ikväll spenderar jag min kväll här hemma med mamma, pappa, idol, dobidoo och Sims 3 Ambitions.


Music and me.

Är så otroligt dretsugen på att tatuera in
"There have been others, but never two lovers like Music and Me" NUUU!

Hade jag haft råd och mod så hade jag tatuerat in hela låten.
Men nu har jag inte det, så då får citatet räcka.

Och den största anledningen till varför jag ska tatuera in detta på min
svullna kropp är faktiskt inte p.ga MJ himself. Utan det är ju för att
jag faktiskt älskar musik på alla sätt. Men det är klart,
visst är jag glad över att det är King of Pop som
sjöng denna bästa låt (textmässigt) någonsin.

Fick jag MVG i musik så ska jag tamejfan få tatuera in detta.

Klicka på play. Lyssna. Njut.


Damn, alltså.

Om någon undrar så ska min future husband se ut som min Sim
som jag skapade för någon timme sen.





Tatuerad, kung på att laga mat, mörkhårig.
Love me, feed me and never leave me.

Skön kväll.

Efter en tjatig dag avslutar jag med ett glas rött.
Känns helt fantastiskt att få vara Carl-Jan Granqvist för en kväll.


"Mmmh, smakar vår och äldre herre!"

Hongri

Woah, nu har jag lugnat ner mig lite. Krävdes en dusch, Sims 3 Ambitions och en Göteborgs Rapé portion Lingon på det.

Vi har även ätit här hemma också. Försöker ju köra på LCHF-dieten nu igen. Men dagens middag var fan inte mycket till mat, alltså... lövbiffbitar med nån kinesmix i form av bambuskott, morötter och nåt annat konstigt. Det var gott, men inte fan blev jag mätt. Å andra sidan ska man väl inte klaga heller, för det finns ju dom som inte får nån mat alls. :]

Men mina tankar kring svältande barn mättar fan inte min mage, så nu ska jag ta en korv med bröd. Hejsvejs.



Arg.

Hej.

Idag har jag en dålig dag. Det är dåligt väder, alla människor suger, det är skit på TV:n, jag har ingen energi och allt är bara allmänt tråkigt. Åh, vilken äcklig dag. Hatar sånahär dagar...

Men anledningen till varför jag tycker att allt är skit just nu är för att jag fortfarande är så arg. Arg för att jag lät mig luras, genom att sitta och vänta på att han skulle höra av sig för att han sagt att han ville ses så fort han fick tid. Men det  hände ju förstås aldrig...

Men jag hoppas för hans egna skull att han vaknar upp och förstår en vacker dag att det inte går att skita i en tjej så fort man upptäcker en svaghet hon har. Alla har det, vare sig man vill det eller inte. Men sålänge man blundar åt det så kommer det sluta upp med att du sitter där ensam. Det är en anledning till varför jag tycker synd om honom och inte mig själv.

Nu ska jag diska...



Körs i taket?

Ja, men varför inte? We're gonna be the best friends ever.


Hatar kvällarna.

Kvittar hur jag än uttrycker mig, det blir bara fel.

Orkar inte.

Nu ska jag spela Sims.



Carry me

Jag är så kär i den här låten att det är sorgligt.


Ensam StinaBerit Söker?

Satt & kollade på Lite Sällskap med mamma & pappa förut. Efter programmets slut så tittade mamma på mig och sa "Jadu, Berit... när ska du hitta kärleken då?" Haha, rolig den där, Lena. Men jag förklarade för henne att det är inte någon som verkar vilja dejta Stina Nilsson, 21 år från Värmland, som är snusare, hårdrockare och charmigt mullig. Jag är för bonnig för en karl helt enkelt. Men då föreslog min kära mor att vi skulle göra ett eget program som skulle heta "Ensam StinaBerit Söker". Vore väl nåt?

Om ni gillar denna idéen så kan ni väl kommentera, och får jag över 10 kommentarer så ska jag ringa Kanal 5 och göra allt jag kan för att de ska bli intresserade av denna idé. Och på något konstigt sätt tror jag att det kommer att bli lyckat.

... För en puckad, tjock värmländsk tjej kan verkligen inte göra dålig tv, tror jag!





Lalala.

Wzup, hoes.

Idag har jag nog inte gjort något vettigt alls.. har varit sjukt seg. Har bestämt mig att det ska bli ändring på det nu. Ska försöka börja röra på mig mer än vad jag redan gör, för obviously så rör jag ju på mig alldeles för lite med tanke på hur trött jag är psykiskt och fysiskt. Ska tamejfan börja leva på soppa och motion.

Och angående förra inlägget.. ja, jag har inget att säga mer om det, egentligen. Blev helt enkelt trött på att bli behandlad som luft. Tycker inte att jag är värd det. Speciellt inte när man har suttit och väntat i två veckor. Så det blir nog bäst det här. Är inte särskilt ledsen heller, längre. Tyckte t.om att det var rätt att radera människan fullt ut, för så fort jag ser han nånstans mår jag bara dåligt, och det vill jag ju inte. Menmen, tråkigt att det blev som det blev. Shit happens.

Nu ska jag invänta Lite Sällskap. :)


Hejdå.

Vi är färdiga, du & jag.


Vit helg!

TJENARE.

Klockan är 01.15 och jag är hemma själv! Mamma och pappa var iväg på hockey förut, och innan dom gick så sa dom "nejmen vi är hemma runt 22:00". AAOKEJ. Klockan är några timmar efter 22:00 nu. Blir litte trött. Hatar att vara hemma själv i mörket. Det är otäckt. Undrar hur det kommer gå när jag flyttar hemifrån helt själv... får väl skaffa mig en tiger eller nåt som vaktar. Dret.

Annars har kvällen varit riktigt bra! Har varit hemma hos Zarah hela tiden. Vi tölade, käkade tårta, drack kaffe, lyssnade på nostalgisk musik, kollade lite film och skrattade åt sånt som inte var roligt.

Skönt med en nykter helg, iaf. Var inte så törstig utav mig.. och så är det nyttigt med en vit helg. Eller näe, förresten. Nu ljög jag... sanningen är den att jag fan inte har råd med en utgång denna helgen. Så äre med det! Shit happens.

Nu ska jag ta en nattmacka och dra på Harry Potter, för äre nån som kan trolla så äre fan han. ALOHOMORA, bitches!!!!!!


Barnkalas.

Nu drar jag iväg och firar Neo som fyllt 3 år. Hoppas han blir glad över sin present! :-)




Ny signering.

Eller ja.. autograf, eller nåt.

HÄVVYMÄTTALL IN THE NAAAAAJT!

DAAAMN

Näe. Det här går inte.. jag är helt såld!

Fan va jag älskar dig, kompis!


Upptagen brud F14.

Dåligt med bloggande de senaste 3 dagarna har jag märkt. Har ju fått ett liv, tydligen.

I onsdags var jag lite deppig och drog hem till Möller. Fick tillbaka humöret efter 5 min. Igår var jag på stan och köpte mig en kofta och smycken från Gina Tricot och på kvällen befann jag mig på Koriander för lite musikquiz. Vi var ett asbra lag. Jag var dock den enda som kunde svaret direkt på två introlåtar. Och det var The Killers - When You Were Young och Anna Book - ABC. Mina kära lagkamrater tvivlade på att det var Anna Book, men jag var helt säker. Och körs i taket va rätt jag hade. In yo' muthafukkin' face. Dock vet jag inte om det är så coolt att kunna ABC-låten utantill när man är 21 år och lyssnar mestadels på hårdrock...

Idag har jag storstädat rummet. Dammat, dammsugit och rensat garderoben för 18:e gången i år. Kunde jag gött unne mig! Sen drog jag iväg med mamma och pappa för att storhandla på Maxi. Köpte eventuellt en födelsedagspresent åt min vän Zarah's son Neo som fyllt 3 år. En ska ju på barnkalas imorrn och då äre ju alltid bra att ha med en present tycker jag. Vad jag köpt avslöjar jag inte riktigt än, men jag tror inte ni är sådär görnyfikna heller. Hehu.

Nu ikväll har vi käkat mat, kollat på Dobidoo, trav och idol. Gjorde farsan döv när Olle gick vidare så han kan få en chans att komma med bland top 11 (I'm officially fourteen again). Kommer han inte med då så ska jag sluta titta på idol. Känner att det inte finns någon mening att kolla om inte världens bästa (och kanske snyggaste) kille är med.

Nu ska jag invänta slutröstningen som börjar om 10 min. Haré gott!


(MMmmmmm..... Olle... gaaaaaaah..........)


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!