Glad Påsk!

Glad påsk på er!
 
Hoppas ni har firat med riktigt god mat med nära och kära! Det har i varje fall jag. Prinskorv, köttbullar, broccolipaj, janssons, potatis, ägghalvor osv osv. Supergott! Fantastiskt sällskap också som bestod av brorsan, mappa och syrran och hennes familj!
 
Ikväll skulle jag egentligen stuckit till Frida för att festa lite, men har noll energi till det efter all mat och så. Har inte ens packat färdigt inför morgondagen, haha. Då drar jag äntligen till Söderhamn. Har varit 3 tuffa veckor.
 
Och på tisdag är det dags - Personlig intervju hos TelePerformance i Söderhamn! Sjukt nice. Är inte särskilt nervös, utan jag tror det kommer gå bra. Jag tänker mer att det är deras förlust om dom inte anställer mig. ;)
 
Anyway! 10.30 imorrn rullar jag mot Stockholm, sen Stockholm - Söderhamn. Lär väl blogga på tåget i brist på annat. Finns inte så mycket att göra när man åker tåg. :p
 
Ha en fortsatt skön påsk!
 




 
 
 
 

JAAAAAA!!!

HEY!
 
Jag är på ett awesome humör, var längesen jag var såhär glad!!
 
Gjorde ju engelskatestet förut, efter jag jobbat färdigt på salongen. Var supernervös, men såg till att ta en snus så jag kunde lugna ner mig lite, haha. Läste igenom frågorna så noga jag kunde, och se på fan - det ordnade sig!!
 
TelePerformance ringde och sa att jag låg på A3. För att jag skulle bli godkänd måste jag åtminstonde ligga på B, alltså snäppet efter A3. Rätt surt ändå att jag hamnde på A3. Men så snälla som TelePerformance är så gav dom mig en andra chans. Den tog jag idag, och jag klarade det. Det gick t.om bättre. Hamnade på B2, två snäpp över godkänt! Är så jävla glad!!!
 
Så nu har jag skickat iväg resultatet till en tjej på TP och hoppas hon ringer mig i veckan och säger att jag får börja utbildningen i Maj. Jag håller tummarna. Kommer sakna Norstat om jag skulle få det här jobbet, men det här gör jag ju mest för min och Martins skull. Jag måste få vara nära honom eftersom jag mår så dåligt när jag är ifrån honom!
 
Men imorgon är det en ny vecka. Dubbelpass mån, tis och ons. Så jag antar att jag inte kommer blogga någonting under dom dagarna. Det får ni stå ut med!
 
Och på söndag åker jag till min ros i Söderhamn. <3 Som jag längtat efter dig, finaste!
 

Dubbelpass, fy flate asså!

Yo!

Ber om ursäkt för uppdateringen. Känns som att jag skriver det i varje inlägg jag gör nowadays, haha. Men jag har jobbat 24/7 den här veckan. Dubbelpass (11 tim typ) både ons, tors och fre. Imorgon jobbar jag från 11 - 16! Söndag jobb på salongen, sen dubbelpass mån, tis, ons. På torsdag slutar jag kl 12, yeeey!
 
TelePerformance hörde av sig igen också. Klarade alla test förutom engelska-testen. Där vart jag på gränsen till att bli godkänd, så dom bad mig göra om det. Har ju dock inte haft tid eftersom jag jobbat röven av mig i veckan, så får se till att göra testet på söndag i värsta fall.
 
Men ja. Jag har inget mer o tillägga direkt. Så jag bjur på en lista istället, sweet?!
 

- OM DIG/ ALLMÄNT -
Hur gammal är du? - 23.
Hur lång är du? - 171.
Har du några piercingar/tatueringar? - Ja, tre tatueringar.
Vad vill du bli när du blir äldre? - Är väl äldre? Haha. Jag är nöjd med det jag gör för tillfället iallafall.
Har du syskon? - Yes, två stycken.
Vart bor du? - i Karlstad. Och Söderhamn ibland, haha.
Är du nöjd med dig själv? - Är nöjd med allt utom min övervikt såklart. Ska börja träna när jag hittar motivationen.
Vad tror du andra får för intryck av dig? - Både bra och dåligt. Vissa tycker väl att man är rolig, skön och trevlig medan andra kan tycka att man är jobbig och störande.
Din favoritmaträtt? - Kan va nasigoreng. Eller potatisgratäng. Eller tacos. Eller pappas köttbullar.
Vilken maträtt kan du verkligen inte äta? - Sushi.
Din naturliga hårfärg? - Mörkblond.


- ANVÄNDER DU -
Deodorant? - Ja.
Parfym? - Ja.
Kjolar? - Hell no.
Klänningar? - 2-3 ggr om året.
Hårmousse? - Njae. Sällan.
Hårspray? - Ja.
Klackskor? - Hell no. Men gör det om jag måste. Typ på tillställningar.
Body spray? - Nej.
Rouge? - Ja.
Foundation? - Ja.
Ringar? - På fest.
Mössa? - På höst/vinter.
Hårband? - Old school?!
Nagellack? - Sällan.


- SANNINGEN OM DIG/ DÅLIGHETER -
Har du snattat någon gång? - När jag var tre år. Fast det gils inte tycker jag, haha.
Har du druckit alkohol? - OM jag har.
Röker du? - Har gjort. Usch. Slutade för typ 3-4 år sen.
Snusar du? - Varje dag utom när jag är bakfull!
Har du druckit så mycket att du spytt? - OM jag har.
Har du slagit/kastat något mot en glasruta så att den krossats? - Nej, inte vad jag kommer ihåg.
Har du druckit en alkoholdryck utan att veta vad det är för något? - Ja.
Har du strulat med en främling på fyllan? - Ja.
Ljuger du ofta för dina vänner? - Nej.
Har du tagit en väns pojkvän? - Nej, men ärvt. Haha.
Umgås du i kretsar där folket brukar "röka på"? - Umgås inte med såna som röker på. Idioter.
Har du hotat någon? - Ja, på skämt.


- VEM/VILKA -
Saknar du? - Maaaaaartiiiiiiiin!
Stör du dig på? - Jobbiga människor som har mundiarré och dom som tror att dom är bättre än andra.
Ringde du senast? - Martin.
Skrev åt dig senast på facebook chatten? - Malin Orre! Eller ska vi kalla henne för Macke?
Vem puffade dig senaste på facebook? - Martins mamma, haha.
Vem skrev du senaste med på msn? - Använder inte MSN.
Vem kommer du träffa imorgon? - Macke Orre och resten av jobbet.
På ditt jobb umgås du mest med? - Macke Orre!


- JA/ NEJ FRÅGOR -
Är du helsvensk? - 90% svenne och kanske typ.. 10% finne.
Är du glad just nu? - Jaow.
Har du en hund? - Hade världens bästa hund. Baresi <3
Har du en katt? - Nej, men jag och Martin lär nog skaffa en i framtiden höhö.

Har du varit utomlands nångång? - Ja.
Har du svarat ärligt på alla frågor? - Ja.
Är du blyg? - Njaeee... Beror på situation.
Ska du ta körkort? - Nångång.
Ska du tatuera dig/pierca dig? - Vill gärna tatuera över min gitarr på benet i framtiden.
Vill du har barn? - Ja, i framtiden.
Har du en egen dator? - Ja, två stycken.
Går du i högstadiet? - Nej.
Går du på gymnasiet? - Nej.
Är dina föräldrar skilda? - Nej, men dom har varit.
Mår du bra just nu? - Äckligt trött.


Jobbjobbjobb. Och vårjacka-span!

Ellu!

Väntar fortfarande på svar från Teleperformance. Har ju inte fått nåt besked än, varken via e-post eller telefon... och jag blir ju bara mer nervös för varje dag som går! För mig är ju det här ett jättestort steg, men vi får se vad ödet beslutar sig för!
 
Idag är det jobb 16 - 21. Imorgon är jag ledig. Resten av veckan (ons, tors, fre) jobbar jag dubbelpass. Stackars min röst, men det får det va värt. Jag behöver pengarna!
 
Var inne på Junkyard och spanade lite förut, också... skulle behöva en vårjacka, då jag inte har någon alls?! Haha. Hittade sjukt många på deras hemsida, vill ha allihop ju! Men får se vad det blir... kör på rean iaf. ;)
 
Nu ska jag göra mig redo inför jobb. SEEYA!

Torsdag!

Hej på er!
 
Skönt att ha kommit hem från jobbet! Har varit ett råbra arbetspass idag med mycket skratt och skön stämning! Kung.
 
Har ju inte berättat det här i bloggen, så jag kör nu. Dom ringde ifrån TelePerformance i Söderhamn igår. Rätt som det var satte dom mig i telefonintervju. De bad mig nämna tre positiva saker om mig själv, vad som varit/är positivt/negativt på mitt nuvarande och gamla jobb och sådär. Telefonintervjun gick iaf väldigt bra, så då kom jag till steg två. Fick ett mejl med tre tester - ett snabbhetstest där dom ville se hur snabb jag är på att skriva på datorn, ett engelska test för att se hur bra jag är på engelska, och sista testet var andra frågor, typ om jag vet vad brandväggen gör för nytta eller vad man gör när man trycker ctrl + c, x, v och sådär. Rätt simpla frågor.
 
Hoppas bara att jag gjorde bra ifrån mig och att dom är nöjda med resultatet. Skulle jag nu få jobb på TelePerformance så gäller det bara i sommar. Har man tur eller är duktig så behåller dom en kvar på arbetsplatsen. Skulle va skitbra om jag fick det jobbet, för då blir det ju som ett test för mig och Martin om vi testar på att vara sambos i sommar.
 
Jag är ju den som gärna vill göra rätt för mig och känna att allting är 100%. Därför är jag också lite nervös och orolig för att det inte kommer att funka alls att bo ihop eller att jobbet känns skit. Men som sagt så ordnar det sig alltid. Händer det så händer det, och gör det inte det så gör det inte det. Ni är med? Awesome.
 
Imorgon är det ju fredag, och jag tar inte helg den här helgen. Ska jobba hela veckan och hela helgen nästa vecka, och förmodligen blir det en del dubbelpass också då det är väldigt mycket att göra på jobbet. Får dricka skitmycket kaffe för att hålla igång huvudet och massa té för att behålla rösten. Höhö.
 
Men ja. Nu har ni fått tillräckligt med information här så nu ska jag dra på en film tänkte jag och bara må gött, för spela kan jag ju inte göra........ (bitter). ;)
 
Pöss!

WOAH!

Helt sjukt, har redan fått svar från 118 700 där jag sökte jobb igårkväll!
 
Dom var jätteintresserade av mig och gillade mitt CV/personliga brev så jag ska få va med på en telefonintervju på fredag kl 14.00! Vore helt galet om jag fick jobbet. Men skitkul!!!!!!
 
Men nu måste jag få i mig nåt att käka, sen äre dags att göra sig fresh inför jobbet.
 
Haré gött!

Jobbsökande i Söderhamn.

Skönt att börja jobba igen! Men jävlar va jag saknar Martin och Söderhamn. Och min dator. Håller på att krevera. Så jävla tråkigt att man inte kan dra ett lasso runt Söderhamn och dra det till Karlstad?! Hade varit sjukt nöjd med livet då. Blir galen av att inte få vara vakna bredvid honom varje dag.
 
Och jag saknar WoW. Visst, det är jättenyttigt för mig att inte spela det på fritiden. Borde ju egentligen vara ute och motionera, umgås med tjejerna eller göra andra vettiga saker. Men det är ett stooort intresse. Typ som när jag ritar eller spelar på min gitarr. Det känns jättetomt här hemma utan min kära dator.
 
Sen blir det inte lika mycket samtal mellan mig och Martin, då jag brukade ringa han på Skype medan vi spelade. Men eftersom micken är åt helvete på den här laptopen så går det inte att snacka via skype. Skit också. Vilka onödiga problem jag har.
 
Men hör och häpna nu - jag har sökt tre jobb i Söderhamn nu. Jag vet att det är ett jättestort steg, och jag hoppas att jag gör rätt. Det känns rätt nu iallafall. Dom jobben jag har sökt är telefonförsäljning/service/kundtjänst. Jag älskar det jobbet jag har, därför fortsätter jag med det, bara det att jag ska sälja. Jag tokhatar att tjata på folk och försöka få dom att göra något dom egentligen kanske inte vill, men jag har inget val direkt. Man måste ju överleva i Söderhamn också. Jag hoppas iallafall att jag får svar snart, för jag kom ändå med jävligt bra motivationer varför jag sökt jobben och varför dom ska anställa mig.
 
Jag har t.om funderat på om jag ska åka upp till Martin redan nästa helg för att lämna CV:n och sådär. Jag saknar honom så det gör ont. Men jag har inte ekonomin till det för tillfället. Kommer bli en tajt månad.
 
Men nu vet ni hur allt står till för tillfället. ;)
 
Haré gött.
 
 

2 veckor borta!

Hej på er! Det var fan inte igår.

Är påväg hem till Värmland nu igen efter en helg i Uppsala och två veckor i Söderhamn. Har haft skitkul i Uppsala, mysigt, roligt och fantastiskt i Söderhamn.

Jag och Martin har spelat WoW, hälsat på hans mamma och syster, ätit thaibuffé i stan, och storhandlat mat! Men mest spelat, såklart. Får se till att börja röra på sig, för jag är livrädd för sambokilon. Väldigt lätt att hamna där med tanke på att jag sitter framför en dator på jobbet också!

Idag var det skitjobbigt att åka hem. Har saknat mappa så mycket, men sen vill jag samtidigt va hos Martin 24/7. Det känns i hjärtat att vara ifrån sin familj och kompisar när man är i Söderhamn, och sen när jag är i Karlstad och inte kan träffa Martin. Jag som är så hemmakär och mappa-sjuk blir galen av att va ifrån alla hemma i Karlstad.

Började storgråta 10 minuter innan jag skulle gå till bussen. Martin behöver ju spara pengar så han kunde inte följa med mig till tågstationen. Och det sved ju lite extra också av att få vänta på ett tåg i en timme helt själv. Men vi ses igen om 20 dagar.

Nu står iallafall min dator hemma hos honom. Det drygaste att få med sig om jag nu skulle flytta dit. Martin vill ju att jag ska börja söka jobb där borta nu. Vi får se hur jag gör...

Imorgon ska jag iaf jobba 16 - 21. Skönt. Det behövs!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!