Framme i Uppsala!

Hey!

Kan ni påminna mig att aldrig någonsin mer dra med en stationär dator när jag ska åka iväg med tåg/buss? Jag har aldrig varit så svettig i hela mitt liv tror jag. Vanligtvis när jag går in till stan brukar det ta 10 minuter. Med packning och dator tog det 45 minuter! Förstår ni hur jobbigt det var då?

Men nu är vi äntligen framme. Väntar på Jonathan (linns kille) som ska hämta oss inne i stan. Blir chill ikväll!

Nu ska vi iaf röra på oss efter att ha suttit på waynes i drygt fyra timmar.

Tjarå!


Världens bästö spel!


STRESS, JA DÖÖÖR!

Fyfaaaan vilken dag det har varit idag! Stressig som satan!
 
Vaknade 11, och skulle boka tåg. Gick upp för och kolla ifall mamma hade lämnat sitt kontokort hemma innan hon stack till jobbet (tvungen och låna pengar till tågresan, hehehe). Men det hade hon glömt, så jag fick cykla in till stan för att hämta kortet. Tillbaks hem igen för att köpa biljett. Done and done.
 
Sen var det dags att börja tvätta. Efter det plockade jag fram den största resväskan jag kunde hitta i källaren. Fick bli mammas rosa resväska där det står "LAN" på. Lena Anna Nilsson. Passade ju bra med tanke på att jag skulle ha datorn där i. Men icke, min dator är så jävla fet så den fick inte plats den där i. :( Däremot fick jag igen den halvt när jag la ner skärmen där. Så i den väskan kommer min dataskärm, tangentbord och mus få va där. Själva datorn får jag lägga i en blå ikeakasse med en handduk så det inte blir hål i påsen, höhö.
 
Och efter jag löst packningen med datorn så tog jag tag i 300kg disk. Sen var det dags att packa ner kläder och sånt. Sen kopplade jag ihop datorn igen och har spelat lite WoW. Tänkte att jag packar ihop datorn igen imorgon innan jag åker. Blir nog bra så. ;p
 
Så att ungefär sådär har min dag sett ut. Nu är jag i princip redo för Uppsala/Söderhamn!
 
Ha en kanonhelg, kompisar!
 

Måndag.

Ledig idag. Såhär har min dag sett ut.
 
Sova 10 timmar. Gå upp 12:50. Kolla på Ronja Rövardotter. Äta lite. Köra lite dailys på WoW. Plocka disk. Kolla lite bloggar. Facebooka. Instagram. Lite mer WoW med en nyvaken Martin. Äta igen. Och spela WoW fram tills nu. Jävligt bra dag, ändå!
 
Men imorgon är det tillbaka till verkligheten. Jobb 16 - 21 både imorgon och på onsdag. På torsdag ska det tvättas och packas inför Uppsala/Söderhamn. Blir nog bra, detta!
 
 Tack för en strålande dag, World of Warcraft. Och mitt hjärta Martin.
 

Ledig idag, SWEET!

Yo!

Shit, va seg man var igår efter jobbet. Jag har ju jobbat varje dag från förra måndagen tills igår, söndag. Hela veckan, alltså. Var helt slut igår när jag kom hem, så det fick bli ett välförtjänt bad i en halvtimme. Otroligt gött!
 
Idag fick jag sova ut rättså rejält iaf, har sovit i ca 10 timmar, kanske. Vaknade iaf 12.50, haha. Men det var jag också värd tyckte jag! Himla skönt att få sova ut.
 
Men imorgon är det tillbaka till jobbet, och på onsdag. Sen är jag ledig i nästan två veckor. Sweet! Ska ju till Uppsala och Söderhamn, som sagt. Ska bli så fruktansvärt kul!!
 
Ohwell. Nu ska jag ta hand om disken här hemma, sen ska jag spela lite WoW tror jag. :)
 
Pöss!
 
 

Jobb, jobb och jobb.

HEY!
 
Ber om ursäkt för den skitdåliga uppdateringen den här veckan, men jag har varit busy med jobb och massa häng med fina vänner! Och lite gaming, såklart. HEHE.
 
Det har iallafall varit en bra vecka. Lugn vecka, fast alltid har det dykt upp något. Har som sagt jobbat, inte firat alla hjärtans dag, hängt med Cassie & Majda, ätit kinabuffé och spelat sjukt mycket WoW! Har inte haft tid att blogga då, haha. Men jag lever iaf, dats ze point.
 
Men i förrgår var det ju Alla Hjärtans Dag. Jag är den som inte brukar fira den dagen nåt speciellt, men väljer väl ändå att visa uppskattning lite extra. Städade lägenheten åt mappa. Själv fick jag triss och vann 90:-! Score! Och så lunchade jag med Majda, Cassie och Alex på Nya Peking. Efter det vart det jobb och när jag kom hem så spelade jag WoW med mitt hjärta. En jävligt bra dag, ändå!
 
Och i helgen blir det mer jobb. Jobb, jobb, jobb. Men bra att få ihop dom sista pengarna innan jag drar iväg nu nästa helg till Uppsala och Söderhamn. Ska bli så jävla gött att få komma iväg igen! Speciellt nu när vi tjejer ska hitta på något tillsammans OCH att jag ska få träffa Martin direkt efter den helgen. Åh, jag kommer må bäst!
 
Men nu vet ni hursomhaver hur min vecka och dom resterande dagarna ser ut. Jobb. ;)
 
Pöss.
 
 
 

Jobbajobbajobba!

HEY!
 
Idag vart det jobb för första gången på väldigt länge. 2 veckor sen, typ. Jag hade nästan glömt bort hur jag brukar prata i telefonen, haha. Har ju mitt flow ibland, men nu var det lite pirrigt igen. Men jag älskar mitt jobb, I do. Och arbetskollegorna bidrar mycket till det! Himla tur att jag ska jobba hela veckan förutom på fredag.
 
Mitt hjärta har gått & blivit magsjuk också... riktigt töligt med tanke på att han redan är sjuk 24/7 annars. Men nu hade han extrem huvudvärk med. Vill bara åka dit och ta hand om honom! Finis.
 
Snart är det ju Alla Hjärtans Dag också, och jag kommer fira den med Majda på dagen eftersom jag jobbar kväll då. Hade mer än gärna firat denna dag med Martin, men det blir ju svårt efter som det nästan är 50 mil emellan oss. Men vi får väl fixa något när jag är där den 24e Februari!
 
Nu ska jag fortsätta med Love Is In The Air på WoW, hehehe. Pöss.
 
Kärlek.

Hektisk söndag, också.

Ellu!
 
Idag har det varit en söndag som vart livat! Drog iväg till salongen & städade med mamma, sen köpte vi sista-minuten presenter till min systerson som fyllde ett år idag. Sen var det bara att slänga sig i duschen och göra sig klar för 1års kalaset. Fick en himla god tårta och gott fika, och Alfred (systersonen som fyllde år) fick massa paket. T.om Ellen (systerdotter) fick paket också, fast hon inte fyllde år, haha. Så det har varit en fartfylld dag. Minns inte när jag var såhär aktiv en söndag senast, haha.
 
Men nu är vi hemma igen! Har ätit grillade kotletter och pommes, omnomnom. Nu håller jag på att göra lite achievements på WoW. Det är ju Love Is In The Air-event där. Alla Hjärtans Dag, för er som inte förstod det. Hoppas att Martin kommer in snart också, men han är så insatt i ett annat spel för tillfället. Fick höra hans fina röst alldeles nyss. Usch va jag saknar dig när vi är ifrån varann. Men nu är det bara exakt två veckor kvar tills vi ses igen!
 
Imorgon står det jobb på schemat. 16 - 21. Lite trist att jobba kvällspass eftersom det bara är fem timmars arbetstid, men det är ju smällar man får ta när man är rekryterare.
 
SKA OCKSÅ LÄGGA IN HÄR ATT EN UTAV MINA NÄRMASTE VÄNNER BLEV MAMMA INATT! STORT GRATTIS LOLLO OCH DANIEL TILL ER LILLA TJEJ!
 
Hoppas hursomhaver att ni haft en go söndag. Det har jag. Och nu ska jag spela vidare på WoW. Bjuder på lite bilder från kalaset, också. Pöss.
 

 
 
 
 
 

BULLY

 
 
Som jag skrev i mitt förra inlägg så såg jag en dokumentär som handlade om mobbning i skolan. Dokumentären heter "Bully", och jag tyckte den var hemsk, sorglig, men ändå jäkligt bra då det är ett fruktansvärt viktigt ämne!
 
I dokumentären var det barn som hade blivit så jävla mobbade att två av dom hade tagit livet av sig. Det yngsta barnet var 11 år. Kan ni tänka er det? 11 år och vill ta livet av sig. Sen handlade det om en annan kille, och han blev hotad och "misshandlad" av andra barn på bussen påväg till och från skolan. Ingen visste om hans namn, utan han blev bara kallad för "fish-face".
 
Jag hoppas att dom visar den dokumentären i alla skolor i hela världen, för mobbning finns i princip överallt. Det kvittar om du är smal, tjock, lång, kort, stora tänder, små tänder, skelögd, vindögd, kort hår, långt hår.. You name it. Det minsta lilla felet på dig attackerar mobbarna.
 
Jag var själv mobbad när jag gick på låg/mellanstadiet för att jag var överviktig. Såg man inte ut som dom andra barnen så var man annorlunda, och det får man ju absolut inte vara. Å andra sidan var det det enda mobbarna kunde trycka ner mig på - min vikt. Hade jag varit smal så hade dom inte sagt ett ord, och jag hade fått vara med & leka med alla.
 
Mobbningen tog slut när det hade gått halva året i 7an. I början av sjuan blev jag kallad fetto, fläskkotlett, fläskberg, bacon, tjockis, fetis... Det var så illa att min pappa fick ringa killens (han som var värst) föräldrar och be deras son att lägga av omedelbart. Efter det så slutade han vara på mig. Sen var jag typ normalstor efter det eftersom jag började växa på längen och rörde mycket mer på mig. Fick t.om min första pojkvän då. Score!
 
Skitsamma. Vart jag vill komma med det här är att det sårar när människor letar fel på andra, och att man istället borde hitta vad som gör personen unik istället. Jag tycker inte att avundsjuka ska komma ivägen, och att man ska sluta jämföra sig. Alla är bra på olika grejer, och ingen, INGEN, är bäst på allt. Och alla ser helt jävla olika ut. Det är ju så det ska vara! Vi är födda till att vara olika.
 
Får man höra att man är ful så börjar man intala sig själv att man verkligen är ful, fast att alla tycker olika. Inte så jävla konstigt att det är sådan press på barn och ungdomar, hur man ska vara och inte vara. Dom tar ju efter!
 
Men nåt som är jäkligt bra i bloggvärlden, vad jag märkt av, är att mer peppande och stöttande inlägg från stora bloggar har börjat dyka upp. Det börjar bli populärt att duga som man är. Ändå är det en jäkla lång väg kvar, men det är på G.
 
Skulle mitt/mina barn i framtiden mobba andra barn så skulle dom få en väldigt tung bestraffning och en rejäl läxa. Mobbning är ALDRIG okej.
 
Så.. jag rekommenderar er alla att se dokumentären Bully. Liten verklighetsuppfattning om hur det egentligen är att vara mobbad, till er som har mobbat eller aldrig varit mobbade. Så kanske ni förstår hur allvarligt det är.
 
Rekommenderar er även att gå med i fanpage-sidan STAND FOR THE SILENT på facebook. Skaparen av den sidan är pappan till den 11-årige pojken som tog livet av sig för att han blev mobbad.
 
Alex "Fish-Face" Libby.
 
 

Hektisk lördag!

Ellu!
 
Vilken jäkla dag det har varit idag! Phew.
 
Började med att jag vaknade lite sent. Sov i typ 10 timmar. Kollade på en dokumentär om mobbning, ska förklara lite mer om åsikterna om den i ett annat inlägg.
 
Efter dokumentären blev jag sjukt sugen på att spela WoW. Startade datorn och var pepp som fan. Sen upptäckte jag att musen var borta. Vart fan är den? Min första tanke var ju såklart att min bror hade varit hemma hos oss och tagit den. Det visade sig stämma rätt bra också.
 
Så jag fick åka iväg och köpa en ny även om jag inte hade råd med en. Och när jag väl köpt en ny mus och kommit hem igen så ligger min gamla mus på sängen, och min bror var hos oss då. Han hade bara lånat den. Jag hade alltså varit flyförbannad, helt övertygad om att han hade kidnappat den för gott.
 
Jag kanske möjligtvis har damp/adhd, för jävlar va lätt det är för mig att bli arg. Skitarg. Måste lära mig att lugna ner mig...
 
Men nu måste jag hursomhelst lämna tillbaka musen jag köpte idag. Fett drygt. Men får iaf mina pengar tillbaka! Sweet.
 
Efter att jag fått spela lite WoW i en timme så drog jag iväg till Majda. Snackade litte och kollade på tvn. Sen kom Cassie med hennes hund Enya, o kollade på melodifestivalen. Sean Banan var ju helt klart bäst. Han är ju sjukt duktig på att göra shower och roliga låtar! Sen var Rickard Wolff bäst också. Fast inte hans låt, utan när han sa "Jag dödade Moufasa". KUNG!
 
Men nu är jag iallafall hemma igen. Ska strax dra igång en film, sen sova. Ska upp tidigt imorgon och städa på salongen, sen ska jag iväg på min systersons 1 årskalas! Gud va fort barnen växer...
 
Ni får ha en fortsatt grym helg iaf! Pöss.
 

On the road again!

Hey kids!

Nu sitter jag på tåget mot Stockholm. Är påväg hem efter en awesome vecka med mitt hjärta. Därav kass uppdatering, för jag vill ju umgås med han så gott jag bara kan.

Men som sagt, asbra vecka! Har lyckats få Martin att se på melodifestivalen, varit hos hans mamma och druckit kaffe och äntligen fått träffa hans lillsyrra Elin! Skithärlig brud! Vad har vi gjort mer då? Spelat och sett sjukt mycket filmer. Den bästa av dom va Wreck-it Ralph. Hyrn!

Känner mer o mer varje gång jag befinner mig hos Martin att jag vill va där 24/7, trivs väldigt bra där. Men vi har ju som sagt bara varit tillsammans i fyra månader snart, så jag väntar gärna några månader till. Fast jag har redan kollat lite jobb där. Sen så ska jag försöka få med mig min dator nästa gång jag åker upp! Mer bloggande och mer gaming. ;)

Hoppas också på mycket jobb när jag kommer hem! Har saknat telefonsamtalen, haha. Och mappa!

Men nu ska jag fortsätta åka tåg, ses 22.00, Karlstad! PÖSS


Söndag.

Godmorgon, kids!

Woah, supermysig dag igår! Vi tog en promenad i det grymma vädret, klarblått och massa solsken! Drog förbi macken en sväng för att köpa massa till melodifestivalen. Fick bli grönsaker och dipp!

Jag är ju en liten schlagernörd utav mig... Älskar att hänga i schlagerbarer när man är ute på krogen, så man får skriksjunga till sköna dängor man aldrig tröttnar på! Och sen tycker jag alltid showen är kul att titta på. Dessvärre är det bara showerna som förbättras i melodifestivalen. Schlagern har ju försvunnit helt?! Vart fan är Lena PH, Carola och Kicki Danielsson? Martin satt med skämskudden genom hela melodifestivalen igår...

Meeen iallafall - idag vet jag inte va det blir. Lutar åt tvspelande då jag känner mig jävligt sugen på litte Red Dead Redemption. Kanske WoW. Vi får se, spela blir det iaf. ;)

Ha en awesome söndag!



Framma hos Martin.

Yo!

Resan gick skitbra igår, även om det är sjukt segt att sitta på ett tåg i 5 timmar... Men helt klart värt det!

Igår när jag kom fram var vi båda så trötta att vi bara låg i soffan och slökollade på tv:n, å gick å la oss vid 22.00 redan, haha.

Men idag är vi utvilade å pigga å solen håller på att smyga sig fram mellan molnen, så vi ska ta en skön promenad sen! Jag har ju fått lingonveckan (finally?!?!?) och har jävligt ont i magen, så då är ju en promenad den bästa medicinen.

Nu ska jag göra mig klar för denna dag! Pöss.


Mot Söderhamn.

Helluuu!

Nu sitter jag på tåget påväg mot Sthlm, för att sen byta tåg mot Gävle/Söderhamn.

Jag var så jäkla skeptisk imorse på om jag verkligen skulle våga åka tåg idag med tanke på att jag nyligen haft magsjuka. Men eftersom jag saknar Martin så mycket och känner att jag väntat tillräckligt så skiter jag i mitt oroande.

Blev inte mycket sömn inatt heller, för jag låg och tänkte som vanligt. Att jag aldrig kan slappna av och tänka positivt...

Så nu ska jag försöka sova en stund på tågresan. Ber om ursäkt till alla resenärer om jag skulle råka snarka. ;)




Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!