Dagarna rullar på...

HEJ!
 
Jag ber återigen om ursäkt för den otroligt dåliga uppdateringen. Men eftersom ni bara är 6 pers så borde det ju inte svida allför mycket i era hjärtan när jag inte uppdaterar så ofta. HURSOMHAVER!
 
Dagarna rullar på. Jag tar emot samtal och hjälper kunder så gott jag kan. Jag ligger bra till på jobbet. Fått höra från mina ledare att jag är supertrevlig i telefonen, men att jag stressar för mycket. Beror mycket på att jag blir nervös för att göra fel och för att jag vill hjälpa kunderna så fort som möjligt. Men jag kommer lära mig att varva ner lite. Det måste jag, haha.
 
Längtar som en dåre till på fredag, ser framemot helgen. Då ska sova. Sova sova sova. Och spela. Och förmodligen sola och fiska. Tvätta. Handla mat. Städa. U name it!
 
Men nu handlar vardagen om att gå upp 5.30, göra sig klar inför jobb, börja jobba 8.00, sluta 17.15, komma hem och göra mat (iaf när Martin ska fiska med polare på kvällarna), kolla runt lite på nätet eller kolla på nån film/serie, sen är det dags att försöka sova SENAST 22.00. Så ser min vardag ut, liksom.
 
Jag försöker t.om luska ut när jag kommer få ha tid att åka hem. Jag tycker inte att det räcker att ta sista tåget hem på en fredag, komma till Karlstad typ mitt i natten och sen åka hem tidigt på söndagen. Då är jag typ bara hemma en dag? Sjukt ovärt. Jag vill ju hinna träffa alla jag saknar och umgås med dom så mycket jag kan och verkligen bara må gött av att få vara "hemma" ett tag. Men att komma ifrån det här jobbet är inte det lättaste. Det känns som att det är det enda som tar upp min tid. Jag kan inte sluta tänka på jobbet när jag kommer hem heller. Så fort jag ska logga in nånstans så skriver jag alltid in mitt lösenord som jag har på jobbet t.ex. Jag är helt jävla brainstormad p.ga jobbet. Men det är jävligt kul att kunna hjälpa kunder! Sen att jag har värmländsk dialekt vinner jag mycket på, enligt arbetskamrater och ledare. Kang.
 
Men ja. Jag saknar iaf Karlstad. Jag hoppas att jag ska kunna ta mig hem nästa helg. Eventuellt på midsommar.
 Vi får se när det blir av, men hem ska jag ju nån gång. Har varit borta i en månad nu (känns som typ 2 månader). Jag var skitdeppig i förrgår och grät en skvätt när Martin inte var hemma. Kollade på bilder från Karlstad, på mina systerbarn och familj och polare. Saknaden blev enorm. Men pratade med mamma och min bror i en timme, så det kändes bara skitbra efter att vi lagt på. Och när Martin väl kom hem så höll han om mig och tröstade mig. Fantastiska människa,
 
Men ja. Nu vet ni ju hur det ser ut i min vardag och hur man kan må ibland. Bortsett från att jag blir deppig när jag saknar Karlstad så mår jag skitbra annars!
 
Nu orkar jag fan inte skriva mer. så nu ska jag laga mat och kolla på Bing Bang Theory. Kram på er.
 
Solade i helgen. Blev bränd.
 
 

Skitprov.

Yo!
 
Händer mycket när jag inte uppdaterat på ett tag, höhö.
 
Anyway, i lördags var det kanonkul med personalfest! Startade alkoholintaget runt 15.00 och höll på ända fram till 23.30 ungefär. Det spelades kubb och bjöds på cheeseburgare! Fantastiskt bra sällskap och mycket bra kväll, tackar och bockar för det!
 
Och idag hade vi det stora provet på utbildningen. Det där provet man måste klara för att få sitta vid telefonen. Var dyngsäker på 70% av alla frågorna. Slutade med att jag fick 83%. Vi skulle ha 85% för att bli godkända. Hade jag svarat rätt på en fråga till så hade jag klarat mig. Så jävla surt. Var skitledsen och skitbesviken på att jag failade på en enda jävla fråga. Ringde mamma och klagade lite med gråten i halsen efter provet, haha. Men hon peppade mig bara och sa att jag skulle klara det imorgon, då omprovet är. Det kommer jag klara, det vet jag!
 
Efter omprovet imorgon är det dags att sitta vid telefonen, gaaaaalet! Kommer va skitnervös haha. Men gjorde ju tester idag där vi på utbildningen skulle vara kundservice och kunder. Jag fick beröm för att jag var så "cool" under samtalet som kundservice. Skitgött & höra!
 
Men nu ska jag äta ihjäl mig. Martin har gjort maaaaat. <3
 
// Drethongri
 

HEEEEELG!

TJENERÖ!
 
Ja, då var ju denna vecka avklarad på utbildningen! Helt sjukt va fort tiden går, nästa vecka är det ju dags för provet om allt man lärt sig under utbildningsperioden! Klarar man provet så kör vi igång med bridgeperioden (för oss nya kids som ska sitta vid datorerna och ta emot samtal) i fyra veckor! Sweet. Hoppas jag klarar det. Mycket att hålla reda på! Har varit en grym vecka iaf, har ju som sagt hamnat i världens bästa gäng. ;)
 
Nu håller jag på & tvättar. Känns ju rimligt på en fredag efter man slutat jobba! Martin är hos mor sin tror jag. Efter tvättandet ska jag dö i soffan. Ni hörde helt rätt - dö. Jävligt seg i huvvet nu efter denna vecka, haha.
 
Imorgon är det också sitefest på jobbet. Det kommer serveras cheeseburgare och spelas kubb! Självklart blir det öl också, men det fick man ta med själv. Höhö. Alla i klassen råtaggade. Luktar som att det kanske kommer spåra lite. Vi har ju faktiskt 18åringar med oss, haha.
 
Menneeee nu orkar jag inte tjöta mer. Ni får ha en skön helg, kompisar! KLEM
 
 
Story of my life...
 
// Dattaproffset.
 

Töla i nöa.

Yo!
 
Här sitter jag själv i lägenheten och dricker heiniken och tar en snus. Lyssnar på Skumdum. Skiter med öppen dörr. Sånt man gör när man får vara själv utan sambo. Martin är iväg och fiskar med sin bror. Jag hade gärna följt med, men hade en sån jäkla magvärk förut så jag pallade inte. Istället sitter jag här och jäser framför WoW.
 
Martin gjorde sin första lasagne förut. Dynggött, fast inte lika god som hemma. Fast nästan. Bra pojkvän.
 
Börjar längta lite till måndagen, faktiskt. Haha. Jag är inte sådär superpepp på att kliva upp 5.30, men att få träffa alla igen liksom. Som sagt är vi ett riktigt bra gäng som kommer överens riktigt bra. Bra arbetskamrater är det viktigaste på en arbetsplats, tycker jag.
 
Längtar också till lördag, då äre ju sitefest på jobbet! Blir öl, cheeseburgare och kubb med mitt team! KÖÖÖNG, kommer bli hur kul som helst!!
 
Men nu ska jag spela vidare, tackförmighej!

HÄLJA!

Ååååh, äntligen är det helg!!
 
Längesen jag såg framemot helgen, haha! Har ju verkligen kämpat med att gå upp 5.30 hela veckan typ och ta emot information om allt som finns på TP från kl 8 - 17! Det tar på krafterna ändå. Men nu jäklar. Sovmorgon två dagar i rad, så jävla nice!
 
Mötte upp Martin efter jobbet så handlade vi en snabbis. Bjöd världens bästa man på fläskfilé, pommes, apgod sallad och beasås ikväll. Han tyckte det var kanongott, så då är jag supernöjd! Brukar ju inte va så grym på matlagning, men det här gick minsann hem! :)
 
Helt otroligt att klockan ens redan är 20.00 snart, för jag har bara hunnit lägga in matvaror i kylen, gjort i ordning middag och sen diskat. Poff så var 2 timmar borta liksom. Hoppas resten av helgen är superseg iallafall, haha.
 
Imorgon ska det tvättas klockan 11! Sen ska det nog städas också.
 
Roligt att få känna på hur livet fungerar som heltidsarbetande + sambos! Haha helt död känner jag. Men det här är som sagt skitnyttigt för mig, och jag gillar ju rutiner!
 
Men nu ska jag sluta tjöta och bjuda er på naturbilder. Bor ju i skogen i princip så det blir mycket såna bilder. ;)
 
 
 

Utbildningen!

Tjenerö!
 
Förlåt, men jag är på tok för trött för att blogga just nu. Jag slinker bara in här lite snabbt för jag vet att några av er är nyfikna på hur det går på utbildningen på TelePerformance (typ syrran, haha).
 
Idag var det min andra dag där och jag stortrivs! Men jävlar i havet va mycket information det är som ska in i huvudet på en, en anledning till varför jag är så djävulskt trött när jag kommer hem. Dom som går samma utbildning som mig är hur sköna som helst och supertrevliga! Är riktigt tacksam över att man hamnat i ett sånt glatt och socialt gäng. Och några av dom har kommenterat min värmländska och tycker den är asskön! Kul att höra! Hehe.
 
Men nu vet ni det. Det går bra än så länge, och jag längtar tills man för börja jobba på riktigt!
 
Nu ska jag äta och sen sova.
 
Pöss!
 

Dagarna går fort...

Jahapp, då var det redan lördag!
 
Helt sjukt va fort dagarna går här när jag och Martin bara är för oss själva. Vill inte ens veta hur fort helgerna kommer rulla förbi när man börjar jobba, haha. Startar ju utbildningen nu på måndag. Är lite halvt nervös, eftersom det är en hel del nya grejer jag kommer lära mig. Men hoppas iallafall att man hittar några sköna arbetskamrater att umgås med där sen!
 
Martin håller just nu på att laga mat, det blir ugnstekt falukorv med mos. Dessvärre har vi ju ingen potatispress eller va det heter, så karln fick ta till elvispen för att göra mos av potatisen, hahaha. Fast det gick ju skitbra, det blev skitbra mos!!
 
Idag har jag även tagit bussen in till stan och varit på Dollarstore! Mycket fina grejer där, men har ju inte så jättemycket pengar. Så blev att jag köpte fina handdukar till toaletten, Ajax (sprutsprut som jag även kallar det), två deodoranter och cola såklart! Vart bra så.
 
Ikväll blir det bara lugnt. Spela. Mysa. Kanske se på nån film om det finns nån bra ute. :)
 
Men nu ska vi strax käka här, så hare gött!
 
Vi två när vi fiskade i förrgår. <3

2 Maj!

Gomorron!
 
Idag är det en såndär tråkig dag. Jag håller på att tvätta för fullt, nämligen. Men ska bara tvätta fram till 15, så efter det ska jag & Martin traska ner till sjön för att se om det går att fiska. :) Vi såg ju igår när vi var inne i stan att det var några som stod och fiskade nere i ån. Givetvis blir Martin jättesugen på att fiska då... han har ju fiske som ett av sina största intressen!
 
Annars så vet jag inte vad som händer mer idag. Har iaf skickat iväg två underskrifter nu som skatteverket och adressändringen behöver för att jag ska kunna bli skriven här. Skönt att det är gjort, nu väntar vi bara på att det ska bli officiellt. Ska även ringa Faxaholmen (hyresvärden) och kolla så att dom kan fixa fram mitt namn till ytterdörren och brevlådan! Vore ju bra. :)
 
Igår var vi ju som sagt på bio, såg Iron Man 3. Innan filmen lyckas jag ju givetvis hälla ut en hel del popcorn på golvet... det var bara att plocka upp efter sig när filmen var slut. Och filmen var kalasbra! Rekommenderar att ni ser den antingen på bio eller hemma med grymma högtalare och bild. ;) En jäkla skillnad på Söderhamns bio jämfört med Karlstad också! Haha, tyckte det var så gulligt här i Söderhamn :p
 
Men nu ska jag strax springa ner till tvättstugan igen och slänga sopor. Hörs!
 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!