Break.

Dåligt uppdaterande här. Jag vet. Men jag väljer nu att ta en paus. Kommer fortsätta skriva i bloggen, men inte publicera någonting.

Men det har inte hänt mig något, ifall någon undrar det.

Full rulle hela fredagen.

Idag är det fredag.

Har hämtat ut mitt junkyardpaket ÄNTLIGEN. Supernöjd med varorna. Efter det åkte jag & mamma till syrran för att hälsa lite på systerbarnen. Underbart att få träffa dom, då jag inte gjort det på ett bra tag! Och dom bara växer och växer, helt sjukt. Tiden går snuskigt fort!

Och så har jag och mamma storhandlat också. Efter det blev det en powernap. Och nu har jag vaknat till liv igen. Håller på att laga ris och chicken nuggets. Mamma och pappa har ju lämnat mig ytterligare en helg nu för att hänga i sommarstugan i Väse. Ska alltså sova själv här inatt. Panik. Men det klarar jag ... förmodligen.

Hoppas mathelvetet kan  bli klart snart, för Madicken orkar inte vänta (ja, Madicken från Junibacken. Och ja, jag är 23 år).

Ha en azm friday.

Po-häng all day long!

Fan va naket och tomt det känns utan facebook. Jag som har varit en äkta facebooknörd tycker att det är rätt töligt fast ändå gött. Behöver rehab. Skulle ju egentligen behöva en riktig rehab från själva datorn också, men det kommer inte gå. Tyvärr. Jag är en datanisse.

Idag har jag, hela dagen, hängt med min brur Powzki i solen. Riktigt gött. 30+ här i Karlstad. Har diskuterat mycket om lördagen, hur otroligt dumma grejer man sagt då på fyllan. StinaBerit som pratar först och tänker sen. Men jag var iaf aldrig dryg mot någon. Jag ville ju bara kramas och förklara för alla hur bra dom är. Utom dom som va dryga då, givetvis.

Men nu snart bär det av till Po. Jag, Sebastian, Po, Hanna M och kanske Emmie ska dricka vin och må gött på The Hits på Koriander. Badass. Ska bara bli snygg(are) först.

Sådärja. Haré gött då.

Hejdå Facebook, hej träning.

Fick en flipp igår och tog bort min facebook och min blogg på devote.se. Blev bara less på allting. Känns ändå rätt gött att inte ha facebook åtminstonde. För helt ärligt talat så skiter jag i vad folk gör, vad dom har gjort eller vad tänker göra. Sånt intresserar mig inte. Sen så känner jag mig minst lika tråkig som lägger upp en massa bilder, checkar in mig här och var och uppdaterar meningslösa statusuppdateringar.

Jag vill bara lägga all min fokus på träningen och sånt nu. Känns som att man blir distraherad av  allt annat. Men en blogg klarar jag mig nog inte utan. Jag behöver skriva av mig, då jag är en väldigt tankspridd människa, haha.

Nu ska jag strax iväg på skivstångspass med Cassie. Var ju där igår med Majda, men kände att jag orkar mer idag. Ska öka vikterna och bli sjukt stark. Det bästa med träningen är att utföra den när man är riktigt jävla arg! Då bara kör man, även fast orken håller på att ta slut.

Men nu drog jag. Hej.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!