Måndag.

Tja!
 
Ny vecka igen, tiden bara rinner iväg. Antar att det blir så bara för att man jobbar.
 
Har nu fått dagpass HELA veckan. Mån - fre. Känns ju gött. Mindre gött att man får typ sitta själv på kontoret, haha. Det var bara jag och 2 till som fick dagpass denna vecka. ;O men jävligt gött att sluta på eftermiddagen iallafall!
 
Till helgen är jag ledig. Så på lördag ska jag iväg till kyrkogården & lägga ljus på farmor/farfars och mormors grav. Sen iväg på Williams 1års-kalas (säger ju att tiden bara rinner iväg?!), och tillsist hem till Robin och hans sambo för Halloweenfest! Det ska bli kul. Har dock inte luskat ut vad jag ska klä ut mig till. Lutar åt en långklänning med en mask, typ. Haha. Städat och tråkigt.
 
Nu inväntar jag Simon och Fredrik, för vi ska köra Diablo 2 igen. Dom är så sega. ;O
 
Haré gött.
 
Depp-Ola på jobbet för jag satt helt själv, megatrååååkigt :(
 
 

Lördag.

Äntligen helg, fifäään va gött!
 
Jobbade idag från 11 - 16, gjorde inget annat än att längta hem, haha. Mina systerbarn är ju här för vi ska va barnvakt till imorgon. Så ikväll blir det mys med mina små hjärtan. :)
 
När dom har gått & lagt sig blir det Diablo 2! Har inte spelat det på säkert 10 år, tror jag. Men nu kör jag ju med personer jag känner också, och då blir det roligare att spela! 
 
Är inne i en spelperiod där jag kör Sims 4, WoW, CS och D2, haha. Börjar bli sugen på WC3 också... haha, tar aldrig slut. Men jag har ju tagit efter min storebror väldigt mycket, och han är ju helt galen i tvspel han med. ;p Så man är ju uppväxt med det. Inget jag kan göra åt (gör iofs inte ett skit heller). ;)
 
Nu ska vi käka mat. Hajj!
 
 
 
 
 
 

Onsdag igen.

Men hallå, hur bra dag?!
 
Har fått reda på att jag inte ska få lägenheten på 20kvm. Istället får jag en annan lägenhet på samma gata, fast då är lyan på 25kvm istället (takvåning). Hur gött?! Fast ska fortfarande få flytta in den 15 Januari, så jävla nice! Visserligen är den lite dyrare också, men elen ingår fortfarande så jag är glad över det!
 
Sen så får jag jobba dag imorgon istället för kväll. Det är också jävligt gött. Finns ju inge bättre än att jobba riktiga arbetstider som vanligt folk. Så imorgon slutar jag 16. :)
 
Nåt att tänka på, ppl!
 
 

Onsdag.

Tjenare.
 
Fan vad jag gillar hösten. Det blir så härliga färger på löven, + att det är mörkt och kallt på kvällarna. Då innebär det att man får tända massa ljus (helst sånadär som luktar übergött), och ha massa kläder på sig! Sen så regnar det ju massor, och det är också gött! Älskar regn, haha.
 
Igår var det förövrigt en jävligt soft dag på jobbet. Tror jag ringde 3 samtal, sen skulle jag stansa en miljard formulär, och det tog ca 4 timmar.... haha. Skönt ändå att inte behöva ringa och göra något annat för en gång skull. Fast idag blir det nog att jag får ringa. ;)
 
85 dagar kvar till flytt, btw. Så gött!! :D
 
 
Trött & grinig igår, klart man kan ha såna dagar!
 
 

We The Kings - Sad Song.

 
 
 
 
 
 
 
 

Måndag.

Helvete va fort dagarna går. Hinner inte med jö!! :|
 
Den här helgen har varit chill. Eller ja. I lördags drog jag till Harrys med Malin. Träffade mappa där, haha. Och så var det en äckelgubbe där som var absolut tvungen att greppa tag i mitt ena bröst o säga "shysta bröst". En gubbe på ärligt talat 50+. Jag kunde ju likagärna varit hans dotter liksom. Men jag sa åt han. Frågade vadfan han höll på med och om han var dum i huvudet. "Ja" fick jag som svar. Men efter bara 5 minuter så kom han fram till mig igen och bad om ursäkt. Fortfarande inte OK någonstans. Gubbsjuka jävlar, fyfan va jag kräks på sånadär äckel. 
 
Annars var det ju en bra kväll. 
 
Idag bestämde jag mig även för att streama lite när jag spelar, också! Har dock ingen webcam tack & lov. Jag tycker det är ytligt att folk, framförallt tjejer, sitter och trycker upp bröstena i webcam och bryr sig mer om hur de ser ut än hur dom spelar. Och det finns folk som donerar massa pengar till dom här tjejerna för att dom ska kunna köpa nytt headset, ny mick, ny datastol eller t.om en ny dator! Helt sjukt. Jag kommer iallafall inte tigga pengar av någon. Vill jag ha något så sparar jag till det själv, haha!
 
Ni hittar min kanal här! -> http://twitch.tv/stinaberit
Vet dock inte hur mycket jag kommer streama. Blir väl mest på dagarna innan jag börjar jobba, sen kanske någon gång efter jobbet på kvällen. Ni får hålla utkik iallafall. 
 
Haré gött.
 
 

Tisdag.

Hej!
 
Jahapp, där fick jag jobba dag istället för kväll imorgon, torsdag och fredag. Nice. Fast jag föredrar att jobba kväll. Men det är ju gött att sluta tidigt också! Sen är det ju en fantastiskt bra opportunity att vända på dygnet igen och kunna leva som en normal homosapien. ;p Ledig hela helgen också, så jäkla gött.
 
Är sjukt biosugen, med. Vill se filmen Annabelle som har premiär på fredag. Jag älskar ju skräckfilmer! Kan dock tycka att det kanske blir lite tråkigt att se såna filmer på bio, för det är alltid några småtjejer som ska skrika till och bli livrädda och fnissa i 10 minuter efter det. Men jag är biosugen, så jag är villig att gå igenom det, haha.
 
Nu ska jag gå & lägga mig och se klart Hobbit 2. Hoppas att jag ska kunna lyckas somna tidigt ikväll så jag inte är helt död imorgon på jobbet. :o
 
Tjipptjipp.
 
 
 
 
 
 

Måndag!

Ooooch så var det en ny vecka igen, gött mos.
 
Hela veckan kommer bestå av jobb, bortsett från söndag. Den här månaden kommer jag få ut 9k, inte så värst mycket, men jag överlever. Det mesta kommer ändå gå till sparkontot. ;) 
 
Idag har dagen gått jävligt fort. Vaknade 11 (måste börja gå upp tidigare, för panik av att vakna så sent haha). Plockade lite i rummet. Tog en dusch och stapplade iväg till jobbet. Jobbade 5 timmar. Kom hem, käkade mat och kollade lite på Pewdiepie på Youtube.
 
Nu inväntar jag grabbarna från jobbet, bara. Vi kör verkligen all in på att bli bättre på CSGO, haha! Vore ju nice och bli asbra och tjäna pengar på det. Fast nä. Haha. Men jävlar va sega dom är. Jag är alltid först att komma online och förbereda mig för några matcher, liksom. #världsklass
 
Men näääe. Nu äre bra. Tack för mig. Hajj.
 

Söndag.

Tja.
 
Veckan har gått skitfort. Och jag har köpt en ny cykel! Vann den på budgivning på Köp & Sälj på facebook. 920:- för en 2-årig svart Monark, tackar tackar. Ska bara lämna in den o få bakdäcket fixat och nytt lås såklart. :)
 
Igår försov jag mig för första gången också. Jag skulle börja jobba 11, men innan hade ju jag tänkt sticka till bolaget för att köpa öl. Nope... vaknade 10.40. Haha. Var bara att slänga på sig kläder, sätta upp håret i hästsvans, borsta tänderna och cykla till jobbet. Jag var bara 5 minuter sen, inte så pjåkigt. Men herre, HATAR att stressa och är gärna på jobbet 10-20 min innan man börjar. #tidsoptimistjavisst

Sen på kvällen drog jag hem till Simon och hängde. Drack öl, spelade Sagan om Ringen på xbox 360 och tölade. Det var nice! :)
 
Idag är jag ledig, men heeeeerremingud va seg jag är. Drog iväg och handlade chips och julmust med mamma (har haft det som craving sen i torsdags, haha). Funderar på att söve middag. Blir väl förmodligen CS:GO med gubbarna på jobbet ikväll, så då måste man va pigg. ;)
 
Ha en skön söndag!
 
 
 
 
 
 

Tisdag.

Hajj!
 
Långsam dag. Tråkig vecka. Jag vill bara ha helg så man kan få gå ut på lite galejj så det händer något! Händer ju inte ett skit förutom att jobba. Och jag har inte ens nåt sug för att spela något. Eller jo, det har jag väl. Men då måste jag koppla in xboxet, och det orkar jag inte. Har kollat sönder mig på möbler och indredning på nätet har jag också gjort.
 
Det regnar iallafall ute, så får vara glad för det. ;)
 
 

Måndag.

HEJ!
 
Längesen jag bloggade nu. Och ändå är det alltid 2-3 pers som troget väntar efter ett inlägg som jag skrivit, varje dag! Haha, schweet. Men skitsamma - nu får ni en update!
 
För det första så inte jag & M tillsammas längre. Det var jag som tog det beslutet. Och det har varit riktigt jobbigt, men man har ändå försökt hålla humöret uppe ändå. Men jag mår bra nu. Det är okej, liksom.
 
Sen så har jag ÄNTLIGEN fått en lägenhet! 20kvm, knappt 5 min från stan. Jävligt gött! Min första egna lägenhet. Annars har jag alltid bott ihop med folk. Nu ska man få prova på att bo själv. Ska bli spännande. Inte en dag för tidigt när man är 25 år... Och flyttlasset går 15 Januari. :) 
 
Sen så håller jag på att jobba ihjäl mig. Eller nej, nu ljög jag. Fast det känns som att man gör det! Därför tog jag ledigt en hel jäkla helg för en gång skull. Fredag, lördag och söndag. Och det var gött. Men nu är det måndag igen, ja.
 
Sen så gick det ju åt helvete med träningen efter att jag åkte upp till S-hamn i somras. Jag kämpade på bra, men jag slutade gå till gymmet efter att jag hade kommit hem till Karlstad igen. Jag tappade lusten och tappade motivationen. Svårt att köra all in också när man bor hemma. Man äter ju det mappa äter. Men nu när jag kommer flytta får jag bestämma själv över matlagningen. Ska också bli gött! Men jag inte gett upp iallafall. Det kommer jag aldrig göra. 
 
Mja. Nu vet ni. Nu ska jag göra mig vrööölsnygg och dra till jobbet. Varsågod att kolla på bildbomb! Tjipptjipp.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!