Söndag

 
Hejhej!
 
Herremingud va fort helgen har gått? Hur kan det redan vara söndag kväll? Men jag har ändå haft en skitbra helg.
 
I fredags efter jobbet så drog jag förbi affären och inhandlade tacos. Sen när jag kom hem var jag inte sådär skittrött för en gångs skull. Så jag drog tag i en storstädning, för det var kläder och disk överallt. Smuts på speglarna och skit på golvet. Så det blev att damma, torka, dammsuga, diska och skura golvet. Sen var det bara att påbörja maten. Kan glatt meddela att jag somnade 21.30 den fredagen.
 
Lördag morgon. Jag gick upp 05:30, helt sant. Somnade ju såpass tidigt. Så jag gick upp. Spelade lite. Gjorde i ordning frukost. Kollade på serier. Senare på eftermiddagen mötte jag upp Majda och drog hem till Cassandra & Alex. De gjorde i ordning hemmagjord burgare som vi käkade. Sen blev det en film, Chappie. Den var skitdålig, tyvärr. 
 
Och idag har det ju varit Mors Dag! Drog hem till mappa runt 13.30. Hon fick en bukett blommor, ett fint kort och två triss av mig, så hon blev jätteglad. Hon vann även 60:-!! ;) Sen så bjöd dom på jättegod mat! Var nån lövbiffgryta med hemmagjord pasta. Såååå gött!! Sen blev det jordgubbstårta. Också gött såklart!
 
Men nu är jag hemma igen och ska ta det lugnt i söffa tänkte jag. Vill se en bra film, men hittar ingen. Haha. Vi får se vad det blir.
 
Hörs!
 
 
 
 
 
 

Lördag.

 
Riktigt skönt med fredag igår efter en fullspäckad vecka.
 
Slutade 16.30 igår, så när jag kom hem så storstädade jag och lagade tacos. Tyvärr hann jag inte se Lets Dance eller Ack Värmland. En annan gick & la sig vid 19.30.... Men somnade gjorde jag väl runt 22. 

Idag vaknade jag 05.30. Haha. Och jag är jättepigg!

Idag ska jag först tvätta kl 10. Sen kl 17 ska jag träffa Cassandra & Majda. Ska laga mat ihop och umgås. Ska bli kul! Var ett tag sen jag träffade dom nu. 

Och imorgon är det ju Mors Dag. Då ska jag hem till mappa och fira mammi! <3
 
Så ser min helg ut. Nu ska jag göra frukost! :)
 
 
Här är klockan jag pratade om förresten. Som mormor & morfar hade. <3
 

Måndag.

 
 
Tjenerö!
 
Idag gjorde jag min första dag på Qtym, och det var skitkul! Mycket trevliga människor där som snällt hjälper till om man undrar över något eller så. Sen så gick det mycket bättre idag att ringa till företag, fick 6st "intervjuer", vilket är det bästa jag gjort hittills. Annars har jag bara fått 4st på en dag. Men nu jäklar!
 
Så nu jobbar jag från 8.30 - 16.30 om dagarna, fram till midsommar. Tror de sa att de kan bli förlängt med min kund fram till Augusti också, men det var oklart. Skönt iallafall att man har Norstat ifall det inte blir nåt mer jobb under sommaren. Men till hösten och sådär är jag ju kvar på Qtym om jag förstått rätt. ;) haha.
 
Nu borde jag egentligen ta tag i disken. Det är lite konstigt det där. Jag kom hem i lördags kväll, och då var allting nystädat. Men nu idag så ser det ut som ett bombnedslag... otroligt hur man lyckas stöka ner så mycket på kort tid. 
 
Sen så ska jag såklart se det senaste avsnittet av Game of Thrones. Veckans höjdpunkt.
 
Fina Karlstad :)
 

Lördag.

 
Sååååååå skönt att vara hemma i Karlstad igen!
 
Kom hem igår vid 19:40. Pappa plockade upp mig på tågstation, så åkte vi hem till mappa & käkade lövbiff med potatisgratäng. Så sjukt gött. Pratade om hur det varit i Stockholm och om hur det varit hemma i Karlstad. Blev att jag även sov över, tog pappas sängplats så han fick ta soffan. Haha.
 
Gick upp vid 7 imorse, käkade frukost & gjorde sig i ordning. Jag & mamma drog iväg till morfars lägenhet och rensade tillsammans med mina morbröder. Det var väldigt mycket saker, framförallt mycket minnen. Vi fick ta det vi ville ha. Jag ville bara ha en grej som verkligen är en typisk mormor & morfar-grej, och det är en speciell klocka som påminner mig om dom. Kan lägga upp bild på den här på bloggen, ska hämta den imorgon.
 
Sen åkte vi till mappa igen. Käkade grillad fläskfilé med ugnsgrillade rotfrukter och färskpotatis. Alltså deras mat. <3 
 
Sen drog jag hem till mig kl 19. Var jättekul att öppna brevlådan med en massa räkningar. 
 
Stockholm var för övrigt inte sådär jättekul. Jag gillar inte storstäder. Arbetsuppgifterna var lite komplicerade för mig också, även om jag tycker det är kul att lära mig något nytt. Men fan vad jag längtar efter ett arbete där jag får röra på mig.
 
Jaja. Har köpt lördagsgodis, så nu ska jag ladda inför Eurovision här hemma, om jag orkar hålla mig vaken. Har ju börjat somna vid 22 nu igen när man är van att gå upp kl 6 på morgonen.... haha.
 
Här kommer tre bilder från Stockholm!
 
 
 
 

Måndag.

 
Har haft en helvetesdag.
 
Jag har sovit väldigt dåligt då jag varit orolig för att försova mig. Så jag gick upp 05.10. Sen så hann jag inte äta frukost, så köpte en äcklig macka på pressbyrån. Åt bara halva, slängde resten.
 
Sen så när jag nästan är framme i Stockholm så ringer mamma. Berättar att morfar har somnat in. Var väl lite förberedd på det då han varit dålig ett tag. Fortfarande jättetråkigt, men nu får han ro och träffa mormor uppe i himlen.
 
Väl i Stockholm blev det taxi till F-Secure för att lära sig hur deras produkter funkar och sådär. Sen var det lunch vid 13.00. Åt en inte alltför god skomakarlåda. Orkade inte äta särskilt mycket heller. Sen var det dags att dra tillbaka till F-secure igen för att få mer info & även lyssna på samtal. Imorgon är det min tur att ringa, spännande.
 
Sa hejdå klockan 17. Då var det dags att leta efter hotellet. Han som är med mig på denna resa hade bokat hotell. "Det är bara 10 minuters promenad från F-Secure till det hotellet jag bokat". Vi var framme 17.40. Kanske tar 10 min med bil? Och jag vette fan hur jag ska hitta vägen till och från F-secure? Kommer garanterat gå vilse. Ska även tillägga att vi gick i uppförsbackar hela tiden. MED packning. Och då hade jag sovit och ätit dåligt på det.  Jag var så less och trött. 
 
Gick in i mitt hotellrum och la mig i sängen & kollade på senaste avsnittet av Game of Thrones. Insåg då att jag har ätit skitdåligt, så gick till Hemköp o köpte en äcklig kycklingbaguette. Nu ligger jag här i hotellrummet igen och vill inget annat än att den här dagen ska vara över, så nu ska jag strax sova.
 
Hoppas jag överlever de resterande 4 dagarna här i Stockholm...

Söndag

 
Mja. Jag har fått mycket gjort idag. Sen så gick jag upp aptidigt (05.20 typ) så jag ska lyckas somna tidigt ikväll. Tåget går ju 07:30 imorgon. Så nu är jag egentligen skittrött, men behöver vara vaken till minst klockan 20.00. Det årner säjj.
 
Jag har iallafall hunnit med att damma, dammsugit, skurat, tvättat, slängt skräp, gjort mat och packat.

Fick sms av Therese förut också. Hon, Majda och Mikaela håller på att planera en tripp till Strömstad över midsommar. Hur kul?! 900:- för stuga, mat, bensin och alkohol per person. Väldigt bra pris! Man hittar ju inte på så mycket i övrigt, känns som man bara jobbar. Så att komma iväg med tjejerna ska bli väldigt kul!
 
Nu ska jag nog ringa mappa. Hejhej!
 

Söndag

 
Idag ska jag tvätta och storstäda lägenheten. Ser förjävligt ut här. Dammigt, kläder överallt, disk som ligger framme... ja. You name it.
 
Skulle velat träffa mappa idag igen innan jag åker, men vette fan om jag hinner det. Måste ju packa också. 

Sjukt att man drar till Stockholm imorgon. Jag hoppas verkligen det går bra. Själva arbetet är jag väl inte sådär jättenervös över, mer orolig för att gå vilse, haha. Jag har verkligen sämst lokalsinne.
 
Nu ska jag börja samla ihop tvätten, har tvättstuga kl 10. :)
 
 
Igår när jag & mamma kollade när systerbarnen (dom två till höger) sprang Ica-Räjset :)
 
 

Fredag.

 
Gud va gött med fredag. Ledig hela helgen är jag också!
 
Har lite to do's idag. Har helt slut på schampo, så måste glida förbi mammas salong innan kl 14.00. Sen så borde jag handla lite. Borde egentligen städa också, men tror jag tar det på söndag, då jag ändå ska tvätta. Och imorgon ska jag hem till mappa. Får se vad vi hittar på!
 
Sen så ska jag självklart jobba. Får iallafall sluta klockan 20.00 idag, gött.
 
Köpte nya swagbrillor igår också, haha. Nejmen jag behövde verkligen ett par solbrillor, och Lollo la upp en bild på insta på dom här, och jag var ju typ tvungen att ha ett par likadana... 
 

You're only given a little spark of madness. You mustn't lose it.

 
 

Torsdag.

 
Tjenerö.
 
Fan, det börjar snart dra ihop sig till att åka till Stockholm. Nu är hotell och tåg bokad iallafall. Börjar faktiskt bli nervös, haha. Kommer ju vara själv i Stockholm från Ons - Fre. Hoppas jag inte går vilse iallafall, haha. Åker 07:30 på måndag och åker hem till Värmland igen på fredag kl 17.

Idag ska jag jobba på Norstat iallafall. 14 - 21. Alla företag är antingen lediga eller kör halvdag när det är Kristi Himmelfärdsdag. Men inte Norstat...

Nu ska jag äta frukost och kolla på Familjen Annorlunda. 
 
Hajj!

 

Lördag.

 
Tagga asbra lördagkväll efter en asbra lördagsförmiddag!

* Pepsi Max - CHECK
* Fazer choklad - CHECK
* Dretbra film (Maleficent som jag sett 700ggr) - CHECK
* Mjukiskläder - CHECK
* Satt upp håret i en bulle - CHECK
* Duntäcke - CHECK
* Granne som plingar på och säger att hon ska ha fest, så jag kan ha hur hög volym jag vill på filmen - CHECK
 
Så jävla najs.
 
 

Lördag.

 
Då var det hälja! Är ledig både idag och imorgon. Så jäkla skönt. 
 
Idag ska jag hälsa på mappa. Fast först ska jag in till stan och träffa mamma & systerdotter. Dom ska shoppa, och det vore kul om man hittade nåt roligt på stan. Fick ju mina pengar från Unionen igår. Skulle ju egentligen jobbat när vi var iväg på den där kursen, just därför man fick lite pengar nu. Också gött.
 
Verkar va jävligt gött väder ute, hoppas det håller i sig hela helgen. 

Nu ska jag börste tännera, duscha och göra mig klar inför en sväng på stan. Hörs!
 
 
Bjur på en dretgammöl bild från 2010. Hade fått hem kattlinserna inför Halloween ;)

Fredag.

 
Min nacke/hals har varit otrevlig dom här två dagarna.
 
Första dagen vaknade jag med att jag hade ont. Men det gick över. Fast när jag drack vatten eller gäspade så gjorde det jävligt ont. Men jag gick till jobbet ändå. Det gick helt okej, tills jag också upptäckte att jag inte kunde skratta, för då gjorde halsen/nacken också ont? 
 
Igår då? Då hade jag skitont. Och då kvittade det vad jag än gjorde. Sen ibland kom det som en mega-attack, kändes som att någon typ "bultade" vid nacken? Och det gjorde skitont. Så jag sjukanmälde mig från jobbet, stannade hemma och hade rövont i nacken. Läste på 1177's sida att man skulle duscha varmt och använda halsduk. Sagt och gjort.
 
Idag då? Det är bättre. Känns ju fortfarande lite, men dom där "attackerna" är borta. Och jag kan gäspa, men när jag dricker gör det lite ont. Skratta har jag inte provat än. ;)
 
Så nu vet ni. Min nacke är kaoz. 

Jag har iallafall lyckats städa min lägenhet. Luktar sååå gott! Sen är det skönt att komma hem från ett arbetspass till ett nystädat och fint hem. :)
 
Trevlig hälj!

Onsdag.

 
Hajj.
 
Shit va trött jag är. Och jag får ont i nacken om jag gäspar eller dricker. Sjukt konstigt. Tror jag sovit konstigt inatt... haha.
 
Ohwell. Idag är det onsdag. Det blir jobb i vanlig ordning, annars vet jag inte.
 
Roligt inlägg, va?
 
Hade en förjävla bra måndagkväll med mig själv, iallafall.
 

Måndag.

 
Dagarna går så sjukt fort. Hinner knappt med.
 
Sthlm med det nya jobbet är försenat igen. Så nu vill dom att vi åker 18 Maj istället för den 11e. Inte mig emot. 
 
Sen så åt jag apgod mat på Valborg när vi firade Majda. Grillspett och pommes. Sen på fredagen hängde jag med mappa. På lördag var det dop för Frej och på kvällen hade jag tjejerna hos mig. Käkade pizza och kollade på film, gött! Igår jobbade jag från 14 - 21. Spännande.
 
Nu bör jag göra mig klar inför jobb. Måste handla innan jag börjar. Och idag har jag med världens bästa matlåda - Tacos!
 
 
 
 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!