Tack för igår!

Nej, hörrni. Jag gick inte in i dimman igår, heller. Trots att jag svepte en champagne-flaska, drack 3 öl och en 6:a Jack Daniels blandat med cola. Riktigt dåligt av mig. Men sen hade jag väldigt svårt att få i mig alkohol, då jag hade så äckligt ont i magen, som tyvärr förstörde min kväll.. men med de sällskap jag var bland så var den helt fantastisk. Tack som fan alla som var med!

Kvällen avslutades med att min bror blev alldeles för jättejättejättefull, så jag sa åt han att det var dags att gå hem, så jag följde med han ut. Då ville han till Burger King för att köpa mat åt oss och sen ta taxi hem till han för att se på Family Guy och bara feta oss. Varför inte? Sagt och gjort. Blev att jag även sov över där.

Idag vaknade vi 13.00, jag och min kära bror. Det var gött. Lyckades bara sova 4 timmar natten innan, så det var jag värd.

Ikväll blir det lugnt. Har dock inte hört från någon att det blir något ikväll-ska-vi-vara-feta-och-må-gött-kväll. Men det gör inget.. gött att vara själv också!

Nu ska jag sluta töla. Bilder kommer upp senare eller imorgon!

// StinaBerit.

Lika som bär?

Kom igen... lite lika är vi väl, ändå?


GAAAH!

JAG ÄR CPTAGGAD!!!!!!!!



Lägger upp bilder imorrn så ni får se hur snygg man var!

F-f-fuck off.

Nu höll jag på att skriva av mig som fan här, upptäckte jag nu. Nåt som var alltför avslöjande och något som skulle få mig att verka sämre, vilket jag definitivt inte är! Jag är tamejfan bäst i hela världen.

Däremot tänker jag fortsätta berätta för er hur otroligt bra jag mår utan dejting. Tänk er liksom... ni har suttit i fängelse i ca 10 år. Och nu får ni äntligen komma ut och kyssa marken, äta vilken mat du vill, dra till Thailand och spotta på thailändare, unna dig en riktig fylla, äta en hel sandlåda, skjuta älgar osv osv. Ungefär så känns det för mig att strejka från dejtandet. Ett enda stort jävla releaseparty.

Och helt ärligt så har jag fortfarande inte haft någon åhvadjagmåstemysanu-känsla. För jag vet ändå hur allting slutar ändå. Det blir bara skit (tur att jag är optimist!).

Visst kan man hitta en snubbe som det inte går åt helvete med. Men tro det eller ej - det är ganska svårt att tro att trevliga killar finns överhuvudtaget, med tanke på hur många puckon man träffat på.

Detta år har jag iaf gett upp, för det tar på krafterna att bli ledsen över as.

Fast jag vet fortfarande att det är deras förlust, för jag vet precis hur jag fungerar och beter mig. Jag är rolig, musikalisk, lätt att snacka med och jävligt söt! Det är jag faktiskt.. det får jag lov att erkänna.

Avslutar med en låt som jag passar in på hela år 2010.
Häng med.

I don't know where I'm going
But, I sure know where I've been
Hanging on the promises
In songs of yesterday
An' I've made up my mind,
I ain't wasting no more time

Tho' I keep searching for an answer,
I never seem to find what I'm looking for
Oh lord, I pray
You give me strength to carry on,
'cos I know what it means
To walk along the lonely street of dreams

An' here I go again on my own
Goin' down the only road I've ever known,
Like a drifter I was born to walk alone
An' I've made up my mind
I ain't wasting no more time

I'm just another heart in need of rescue,
Waiting on love's sweet charity
An' I'm gonna hold on
For the rest of my days,
'cos I know what it means
To walk along the lonely street of dreams

An' here I go again on my own
Goin' down the only road I've ever known,
Like a drifter I was born to walk alone
An' I've made up my mind
I ain't wasting no more time

But, here I go again,
Here I go again,
Here I go again,
Here I go...

An' I've made up my mind,
I ain't wasting no more time

An' here I go again on my own
Goin' down the only road I've ever known,
Like a drifter I was born to walk alone
'cos I know what it means
To walk along the lonely street of dreams

An' here I go again on my own
Goin' down the only road I've ever known,
Like a drifter I was born to walk alone
An' I've made up my mind
I ain't wasting no more time...

But, here I go again,
Here I go again,
Here I go again,
Here I go,
Here I go again...


Framtiden.

Haha, jag sitter här och garvar åt mig själv. Sitter & tänker på min framtid. Vad för slags man jag kommer ha vid min sida, bröllop, min begravning, vad för slags jobb jag ska jobba med osv... Jag har redan planerat allt det där. Är inte ett dugg förutsägbar. Så att eh.. här kommer det.

KÄRLEKEN
Jag kommer att träffa min framtida kärlek i en bar. Han ska va lång, mörkhårig, ljusa ögon och får gärna gilla hockey, hårdrock och snus. I baren dricker vi öl tills vi spyr, hånglar upp varann och sen fortsätter vi hålla kontakten, tills vi båda kommer på att vi faktiskt är som gjorde för varann.

JOBB
Jag har länge jobbat som diskplockare, servitris och dagisfröken. Nu har skivbolagen äntligen öppnat ögonen för mig och ger mig ett fett skivkontrakt. Blir rockstjärna. Kändiz.

BOENDE
Min första lägenhet var en hydda, men sen fick jag jobbet som diskplockare och hade råd med en lägenhet på 26 kvadratmeter, så jag flyttade. Men nu när jag fått skivkontrakt så köpte jag ett hus med min pojkvän. Vart huset ligger vet jag inte än, men det ska vara nära en sjö!

EKONOMI
Ungefär som i boende. Bodde i en hydda först, men efter skivkontraktet blev jag stenrik.
Ekonomiskt oberoende deluxe.

BRÖLLOP
Min pojkvän friar på en konsert då mitt favoritband Alter Bridge spelar. Jag svarar JA! och vi gifter oss i en trädgård. Gillar inte kyrkor. Sen ska jag ha en bröllopsklänning utan axelband. Vilken färg kan ju diskuteras... men låtarna är iaf;

Michael Jackson - You are my life
The Fray - Look After You
Lifehouse - Everything
Incubus - I miss you
Encore - L'Amour Toujours
Neverstore - Waiting
Westlife - We are one

Den sistnämnda låten har jag bestämt att ha som bröllopslåt sen första gången jag hörde den. Den är så jävla fin, och det står jag för även om jag är väldigt glad i hårdrock! Den ska med. Skiter i om mina framtida pojkvän säger tvärnej. Isåfall gifter jag med mig själv. Den _SKA_ va med.

BEGRAVNING
Jag vet inte varför, men på nåt vis känns det som att jag inte kommer bli äldre än 60 år. Jag mår definitivt inte dåligt eller något, men det är bara en feeling. Fast vafan vet jag, jag kanske blir 90 bast också?! Skitsamma. Begravningslåtar har jag redan valt ut. Och jag kommer inte att ändra mig med tiden, utan jag vet exakt vilken låt som jag vill ska spelas på min begravning. Alter Bridge - In Loving Memory, min absoluta favoritlåt i heeela världen. Får jag dö med den låten så kommer jag dö lycklig! Sen har jag några till jag vill ha med, men In Loving Memory MÅSTE vara med.

Trespassers William - Lie in the sound
Snow Patrol - Run

Det var nog det.

Det är min framtid. Jag tycker det låter rätt bra, iaf. Så nu vet ni ju hur det kommer se ut. Ni behöver alltså med andra ord inte bli oroliga över att jag ska virra bort mig. Det ordnar sig!






Tisdag..

Idag mår jag röv.

Jag vaknar upp och känner mig sliten. Idag var det inte min dag. Nej... lingonveckan var på återbesök. Som den är varje månad. Skit. Och då orkar jag verkligen ingenting... speciellt när jag får årets mensvärk även om jag tryckt i mig 2 iprentabletter. Däremot känns det lite bättre nu, men fortfarande - jag är orkeslös.

Jag skulle ju varit upp till Ruds Kyrkogård idag för att hälsa på mormor.. men det får jag ta imorgon innan jag börjar tvätta. Ska se till att gå upp vid 09.30 då så jag kommer iväg tidigt. Ska lämna någon fin blomma och ett brev på 4 sidor till henne. Det är ju imorgon det är exakt ett år sedan hon försvann... känns som att det var igår, då jag saknar dig lika mycket som jag gör idag. Tiden går riktigt fort!

Nu ska jag vila lite mer. Varm kudde på magen funkar skitbra.

Här har ni en liten förhandsvisning på hur jag kommer se ut på fredag - som Nikki Sixx ;)

if it means alot to you.


Kalas.

Jaaaaha, då var det dags för veckoslut igen... fantastiskt.

Igår jobbade jag från 19 - 21.30. Städade på som aldrig förr. Och det är jävligt gött att få vakna upp i vetskap om att man inte behöver jobba en söndag! Förstår inte varför jag städar varje lördag istället för söndag? AYA. Gött.

Provspelade den nya expansionen till Sims 3 igår, också. Det var tråkigare än enligt förväntningarna, tyvärr.. är grymt besviken. Speciellt när jag har betalat för skiten, också... hoppas på en mycket bättre expansion nästa gång. EA Games skulle fan satsa på husdjur eller årstider tycker jag! Det vore väl en bra expansion?!

Idag ska jag & päronen dra mot Hammarö. Det blir ett litet minikalas. Jag, mina föräldrar och syrrans sambos föräldrar! Syrran fyller år idag! Grattis syster. :)

Nu ska jag sluta snacka och göra mig fresh! Tja'rå!

// StinaBerit.

Småprat.

Tjenna.

Igår hamnade jag hemma hos Gabby, som är nyinflyttad på strand. Vi hade det görtrevligt. Även Linn Möller hakade på. Vi såg på Sommaren med Göran och den nyaste Wallander-filmen. Jävligt bra. Åt en jävla massa popcorn och drack sjukt mycket Cola Light. Sen när klockan närmade sig tolv så gick jag & Linn hemmåt. Eller ja, Linn drog till Koriander och jobbade lite i garderoben. NICE.

Idag är det lördag. Jag har inga planer. Förutom att jag ska dra till jobbet sen och kötta järnet. Nykter kväll.

Lyckades avinstallera Sims 3 igår också, efter många försök och mycket letande till hur man gör. Tycker det är löjligt att ett spel måste ha dolda filer för att kunna avinstallera det. Det är ju inte direkt det första man tänker på när man ska kunna avinstallera ett spel. "Aah, men du, Bill Gates... du måste ju visa dolda filer & mappar för att kunna avinstallera!" Shit. Jag blir så trött. Men nu har jag återigen lärt mig något nytt. Så denna teknikkunskap inom mig bara växer och växer... Ska bli jävligt roligt att få prova på den nya expansionen, iaf. 3 månader senare.

Jag är nöjd så.

Idag är det även denna dag då jag får trycka i mig massa fett och socker, också. Men för en gång skull så är jag inte ett dugg sugen på något. Inte ens Geisha får mig att bli lite sugen. Men jag köpte med en påse Maltesers ifall att jag skulle få en sockerattack senare. Får man en sockerattack på en vardag och man inte får äta, så är det bara att bita ihop och tänka att man kommer bli skitsnygg till sommaren.

Jaja. Det var allt för denna gången. Kanske bloggar senare. Men det blir nog på http//vasaruatt.wordpress.com/ som jag & Lenn också börjat blogga på igen! Välkomna.

// StinaBerit.

It keeps me holding on.


it's Friday, I'm in love.

Nej, det är jag ju faktiskt inte. Tänkte bara på själva låten när jag skrev rubriken. :]

Idag är det fredag, ja. Inga planer alls har jag inför denna helg. Vet iaf att det blir ännu en vit helg. Har aldrig mått såhär bra över vita helger, tror jag. Förr så blev jag galen om jag var tvungen att sitta hemma och va nykter någon helg.. men nu är det bara gött. Tror jag mognat lite!

Imorgon ska jag iaf se till att jobba istället för på söndag. Syrran fyller ju 28 år då (fast ser inte ut o vara en dag över 24 :D), och hennes sambo Martin (som blir min svåger i sommar) fyller på måndag. Så det blir lite kalas! Ska bli trevligt.. får träffa min söta systerdotter Ellen då, också. :) älsklingsbebis!

Har städat som fan nu i en timme också.. överallt. I hela lägenheten. Så nu blir nog Lena & Mats glada när dom kommer hem.. passade även på att bädda rent min säng och damma. Shit va bra jag är!

Har även ringt till vårdcentralen och kollat om jag fått någon tid. Doktorn har ju inte hört av sig.. blir galen på den där jävla sjukvården. Men det löste sig iaf. Hade fått en tid 29/1 10:30 :) Ska bli gött & få bröstet undersökt, haha.

Vi får se vad som händer ikväll, annars. Om jag orkar dra till någon polare för en rulle. Det spörs.

// StinaBerit.

Tur att jag är snygg, iaf!

Lena Nilsson in my <3 del 2.

Innan morsan drog till jobbet.

Mamma: Jag går nu, jag! Hejdå!
StinaBerit: Mm. Stay white, morsan.
Mamma: Va?
StinaBerit: Ja, stay white!
Mamma: Vadå "stay white"?
StinaBerit: Ja? Vet du inte vad det betyder eller?
Mamma: Att jag inte ska bli neger eller?!

En dag, full av teknik.

Det är helt fantastiskt vad jag kan krångla till det ibland. Jag har haft ont i magen i stort sett hela dagen, p.ga mig själv. Jag är så jävla korkad och oansvarig ibland.. GAH. Jag ska berätta om min lilla dag. Häng med.

1. När jag vaknar så sätter jag mig alltid vid datorn först. Kollar igenom lite på Facebook om det hänt något roligt som jag missat under de få timmarna jag inte varit inloggad.

2. Sedan går jag in på YouTube för att se om de jag prenumererar på har lagt upp något roligt. Icke. Däremot ser jag några videos som ligger under "Rekommenderas för dig"-fliken. Där finner jag ett klipp på Sims 3 World Adventures Gameplay. Jag som inte kunnat spela detta spel som jag köpte för 2 månader sen blev såklart nyfiken och klickade på detta klipp för att se om det verkade roligt. Och det var det.

3. Känner att suget efter lite Sims 3 spelande väller över mig, så jag gick in på Lägg till/Ta bort program på Kontrollpanelen, i vetskap om att jag inte kan spela eftersom det är någon fil som saknas till spelet.

4. Då är jag så jävla dum att jag råkar klicka på programmet UNDER Sims 3 och väljer "Ta bort" och "Uninstall" utan att jag är medveten om att det inte är Sims 3 jag håller på att radera. Istället var det Trådlöst Internet-programmet jag avinstallerade.

5. När avinstallationen var färdig så sa det bara POFF - hela internet stendog. Msn, Firefox och Spotify.

6. Får panik eftersom jag lovat att hjälpa chefen i guilden @ WoW ikväll, men det är lätt när det Trådlösa internet försvann från Nätverksanslutningar.

7. Rotar igenom byrolådan i mitt rum i hopp om att jag hade kvar cd-skivorna så jag snabbt och enkelt kunde installera om internet.

8. MEN JÄVLAR, hade totalt glömt bort att min CDROM-läsare slutat fungera sen 4 månader tillbaka, så det gick inte.

9. Ringer till företaget där jag köpte min dator ifrån. Min garanti hade gått ut för två veckor sedan. FUCK, tänkte jag. Men det löste sig, då jag bara behövde betala 290:- för ännu ett års garanti och en ny CDrom-läsare.

10. 3 timmar senare drar jag & farsan till företaget, lämnar datorn och väntar i bilen, eftersom han som fixa den gjorde det på max 7 minuter.

11. Hämtar datorn, kopplar in alla sladdar och ringer sedan till Bredbandsbolaget för att få igång mitt internet. Tjatade med en snubbe som garvade åt mig i telefon för att jag måste låtit skitkorkad eftersom jag inte fattade något. Samtalet på 40 minuter avslutades med att jag skulle ringa Bredbandsexperten som kostar 20:-/min att ringa.

12. Han förklarar på 5 min och se där - mitt internet fungerar.

Så det har varit en aktiv dag inom teknologi. Fruktansvärt jobbigt. Det är vid sånahär dagar då man önskar att man valt Teknik på gymnasiet. Men nu har jag ju iaf lärt mig något. Så behöver ni hjälp mig internetkrångel äre bara att höra av sig till StinaBerit. Hon kan allt!

Avslutade denna jävla dag med att göra lite nytta också. Jag sponsrade 50:- till barnen i Haiti. Jävligt synd att en jävla jordbävning ska förstöra deras enkla bostad som består av en dammig lerig hydda. Då kan jag väl likagärna betala en ny för en femtiolapp. Och en femtiolapp.. det är fan en snusdosa det. Minus tio kronor.

Aja. Det var allt som hänt idag. Vi hörs!

// StinaBerit, din teknik i nöd.



Shalala!

Min dag har i princip sett ut såhär;

* Vakna 10.30.
* Duschar.
* Börjar tvätta.
* Kör en liten instans.
* Tvättar igen.
* Diskar allt som finns i köket, t.om micron (nej, glöm det sistnämda förresten).
* Väntar på att all tvätt i torktumlaren ska bli klar.


Nu sitter jag här. Ruskigt uttråkad. Har inte en aning om vad jag ska göra. Är lite rastlös fast en gnutta trötthet väller över mig. Det är lite konstigt... Träningsvärk har jag, men den har släppt lite, eftersom jag har släpat på tvätt idag. Sånt är ju bra!

JAG VILL GÖRA NÅGOT! Gah!

// StinaBerit.

Sunday morning.

Ni får jättegärna kalla mig tönt, bög osv.. men den här låten
blir jag så jävla glad/skadeglad utav! Brukar lyssna på den när jag
blir litte nere.. och det hjälper. Snabbt som fan.


Jag är bäst.

Är extremt nöjd med dagens prestation, och klockan är ändå bara halv två!

Gick upp vid 10 för att käka frukost och ladda inför ett gympass på Friskis med Zarah. Det var faktiskt roligare än vad jag förväntat mig, då det fanns skitmycket maskiner att välja bland. Jag körde iaf 15x2 på varje maskin. Eller ja, i början höll jag inte ens räkningen, men det var jääävligt jobbigt. Jag har ju inte tränat så hårt sen jag gick på gymnasiet, och det var några år sen man hade idrott där!

Nu är jag helt slapp i bröstkorgen och armarna. Men det är gött, för då vet jag att det vankas fin träningsvärk!

Sen har jag ringt till Vårdcentralen.. har bokat tid, men vet inte när det är. Doktorn skulle ringa eller skicka post när jag fått en tid. Känns ju bra..... vill ju helst kolla så fort som möjligt vad det är för fel, eftersom jag inte vet om det är något allvarligt eller ej. Gah på vårdcentralen!

Ohwell. Har fått en massa vettigt gjort idag INNAN eftermiddagen iaf! Dyngnöjd.

Nu ska jag dricka vatten & unne mig en bit kyckling tänkte ja. Man ska tydligen äta protein efter träning har jag hört!

Tja'rå.

// StinaBerit.

Görbra.

Tjenna.

Ville bara tipsa en görbra hemsida. Roligaste på länge, alltså.

http://felsms.com

Enjoy!

Helg.

Hej alla fyllon!

Hoppas de flesta av er är bakfulla, eller att ni ska ut idag för att imorgon bli bakfulla. Skadeglädje. Touché.

En annan var nykter igår. Det blev SATC-maraton hemma hos Linn Möller som bestämt. Lenn passade även på att göra hemmagjorda hamburgare till mig och henne, också. Sånadär nyttiga. Det var jättegott! Och så hade vi görmysigt.. Stina.K, Simon och Emmie var med en sväng också. Får vi göra om någon helg!

Idag har min älskade systerdotter varit på besök. Jäklar va obeskrivligt söt hon är! Syrran & hennes karl var självklart också med. Vi käkade kyckling och grönsaker. Mycket gott! Efter det fick vi chokladmousse med hallon.. gött var det og!

Ikväll blir det lugnt. Av någon sleten anledning så är jag väldigt trött! Hmz. Möjligt att jag fick för lite sömn inatt. Shit hap'.

Upptäckte även i fredags att jag fått någon knöl i vänster bröst. Först blev jag rädd och nojjade att jag kanske fått bröstcancer, men vafan är oddsen liksom.. ska iaf ringa till Vårdcentralen på Herrhagen och boka in någon tid så dom kan kolla upp vad det är för fel. Bara det inte är något med operation så är jag nöjd. Fast det är klart.. hellre en operation än att det kanske kan va just bröstcancer.. fast jag tror fortfarande inte att det är det.

Aja. That's all folks!

// StinaBerit.


Du är det finaste jag vet!

Torsdag.

Tja.

Jag är inte så aktiv som jag trodde att jag skulle vara. Inte så taggad som jag trodde att jag var heller. Men jag försöker fortfarande! Äter inga kolhydrater eller häller i mig ramlösa/cola light. BARA vatten. Helt fantastiskt. Tacka fan att man ska börja gymma med Zarah snart.. är äckligt trött på promenader.

Snart ska jag traska in mot staden. Det blir en liten sen kaffestund med Möller! Efter det ska vi hem till henne och spela TP eller Cluedo eller vafan det heter. Bögen och Schneggel skulle tydligen med också, så det blir ju dyngmysigt detta.

Och nej, det blir ingen utgång i helgen heller. Imorgon ska jag betala in en räkning, sen till Arbetsförmedlingen och sen blire SATC-maraton hemma hos Lenn. Ska nog slagga över också... det spörs.

Nu ska jag bli snygg(ARE!). Så vi hörs.

Puss på er.

// StinaBerit.


Frågor.

Jag har ätit lax med grönsaker.

Favoritcafé: Waynes, även om jag har tröttnat.
Favorittidning: Hänt Extra brukar jag läsa på söndagar!
Bästa saken som händer i vinter: Nya tag.
Favoritplagg i garderoben just nu: Min långa svarta hoodie från Gina älskar jag starkt.
Längd: 172cm chansar jag på. Över 170 är jag ju iaf. :D
Vanligaste färgen på mina kläder: Svart och vitt.
I höst kommer jag att gå klädd i: Det märks.. går jag ner i vikt ska jag använda allt jag ser.
Men absolut inte i: Blommiga klänningar och annat kärring-aktigt.
Mig själv med tre ord: Snygg, rolig och helt fantastisk.
Jag tränar: Jag rör på mig, ja. Ska börja gymma med Zarah om någon vecka. :)
Höger- eller vänsterhänt: Höger!
Humör just nu: Trött men gla'!
Är det nåt du absolut inte äter: Svamp... fyfan vilken dret. Eller oliver!
Kläder just nu: Mjukisbyxor och Inferior-tishan är på!
Vad sa du senast: "Tack för maten." Skräll, va?
Fisk eller badkruka: Fisk!
Spelar du nåt instrument: Gitarr.
Morgon- eller nattmänniska: Natt.
Sparare eller slösare: Har ju några mynt i min spargris.. men jag erkänner. Jag är en slösare.
Har du några homosexuella vänner: Ja, och dom är fabulous!
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Det hoppas jag, iaf.
Hur många barn vill du ha när du blir stor: 1-2st är mitt mål. Sen om jag får 10 är det ju en annan sak..
Vad ska barnet/barnen heta? Jag har alltid velat att min dotter ska heta Zoe eller Michelle. Om det blir en pöjk ska han få heta Samuel. Det har jag bestämt sen lååångt tillbaka. Pappa's andranamn förövrigt!
Bio eller promenad: Båda. :)
Är du kittlig: Jotack.
Rädd för insekter? Ehm.. ja. Spindlar och nattfjärilar suger b.
Största svaghet: Självdisciplin.
Det här är jag bra på: Spela gitarr och få folk att skratta.
Bästa bok? Moonwalk läser jag atm.. annars får det bli Twilight-böckerna eller Pojken som kallades Det-böckerna.
Chips, morötter eller godis? ALLT!
Pizza eller hamburgare? Pizza, faktiskt..
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Har redan tatuering. En sol nedanför nacken :) vill förstås ha fler!
Stökigt eller välstädat? Städat gillar jag. Inte välstädat. :D
Gillar du att sjunga? Jag är den nye Mariah Carey. Eller Ashlee Simpson. Kanske Håkan...
Anser du att du är stark? Ska bli stark.
Använder du knark? Man ska fan inte knarka om man redan är dum i huvve, brukar jag svara när såna frågor ställs.
Kaffe, te eller inget? Kaffe. Och te. :)
Har du en besatthet? Musik varje dag, annars dör jag.
Vem är din bästa vän? Har jättemånga bästa. Men dom jag umgås mest med är Gabby, Lollo & Lenn.
Civilstånd: Singel, och det ska jag vara hela 2010 har jag planerat. Jävligt gött!

Bra dag!

HALLAH!

Idag är det en ny dag. En tisdag, det vill säga. Sånt är ju gött!

Ska ta min svullna kröpp hem till Möller, för att sedan bege oss till jagvetejvar. Men det blir nog bra! Vi har ju inte setts på länge, så det var väl dags nu. Sakner na' lite mer än vanligt. Min kära Möller.. aow.

Ska också passa på att tillägga att jag inte mått såhär bra sen jag var ett barn! Tiden då man inte hade några större problem, eller ens visste vad ordet "problem" innebar. Vet inte om det beror på att jag är ute & rör på mig för att jag är såhär jävla glad.. eller för att inte en random snubbe tar upp min tid. Det är så jävla skönt.

Pratade med Lollo om det igår, senast.. Hur jävla gött det är att slippa tänka "vad gör han? varför hör han inte av sig? har jag gjort något fel? styr han andra brudar än mig?" osv. MAN SLIPPER SÅNT NU! Uh va gött det är! Att jag inte har kommit på detta förut att strejka lite? Men det är nyttigt för mig också, tror ja. Nu hinner ja tänka på mig själv mer än vanligt och sånt är ju bra! Speciellt när jag behöver ett jobb och en nyttigare vardag.

Jag har ju t.om börjat strejka alkoholen. Ska bli kul & se till våren hur långt jag har kommit och hur mycket pengar jag har sparat! Dom pengarna ska jag nog lägga undan till möbler @ IKEA eller dylikt. Behöver ju tänka på sånt också om man skulle få chansen att flytta hemifrån!

Nu ska jag köra en instans på WoW.

// StinaBerit.



PUSS.

Nu har Lena sagt något smart igen...

De flesta av er vet ju hur osmart min mamma kan vara, ibland.
Sen så vet nog även det flesta av er vad uttrycket 24/7 betyder.

Ungefär såhär lät det när jag & mamma satt & kollade på någon barnfamilj på TV.

Jag: Åååh, jag längtar tills Ellen blir sådär gammal så man kan leka med henne!
Mamma: Hehe, aa det ska bli roligt.
Jag: Då ska jag vara barnvakt åt henne 24/7!
Mamma: Det kan du va.
Jag: Vet du ens vad "24/7" betyder, mamma?
Mamma: Jaa. Från tolv till sju.
Jag: .. va?
Mamma: Ja? Från tolv till sju.

Jag började gråta av skratt och förklarade för henne vad som menas med 24/7. Det avslutades med att vi båda grät av skratt för att hon insett hur korkad hon är. Åh, kära Lena <3

Hurtiga StinaBerit.

Gah!

Jag skulle gått upp vid 9 imorse för en promenad med Lollo. Självklart försov jag mig och vaknade lite sent.. men tog igen lite sömn från lanet. Gick & la mig vid halv två inatt och det är ganska tidigt för o va mig, brukar ju somna runt 4 annars. Vi tog iaf en eftermiddagspromenad istället. Det var gött!

Sjukt bra att päronen dragit igång med dieten nu också, så nu blir det enklare med måltider osv. Motionen sköter jag själv. Funderar på att skita i LCHF och äta vanlig husmanskost i lagom mängd. För huvudsaken är bara att man rör på sig. Sen så ska vi sluta köpa hem cola light & ramlösa och bara köra på vanligt isvatten. Makes no difference, vätska som vätska. Och unnar mig på helgerna kommer jag också att göra.

Hoppas jag klarar detta nu! Det måste jag.

Efter promenaden gick vi till Konsum. Lollo köpte glass och jag köpte mig Michael Jackson's självbiografi, boken Moonwalk. Har alltid velat läsa den, så nu jävlar. Helt fantastiskt va mer intresserad man blir efter hans bortgång...

Nu ska jag äta färsk ananas och dricka litervis med vatten! Rå-ångest efter all skit man ätit under helgen, så nu blir det hårda tag denna vecka.. damn.

// StinaBerit.



It's the end of an era...

Klockan är 05.00. Lanet är i princip över.

Det har varit en bra helg. Gabby var bitter de första timmarna för att mensen hann ikapp henne. Men det löste sig. Har även suttit och gibbat som ett as. Fast det blev inget CS, då. Men det gör mig ingenting. Det sägs ju att man ska avsluta när man ligger på topp, och det gjorde jag för några år sen. Det var min tid, liksom. Nu ägnar jag hellre min tid på WoW, där jag även där, ska bli världsmästare. Elit, så att säga.

Vi har även varit övertrötta som as. Garvat åt namnet Phil Collins och kotlettlistan på Gabby's mobiltelefon. Mycket underhållande.

Jag har iaf fått någonting gjort denna helg. Jag har dingat till lvl 80 nu, som efterlängtat. Då trodde jag att jag skulle kunna sälja min gubbe. Men ack så fel, StinaBerit måste skaffa heroic-points och skaffa bättre mount och dret. Det är lite saker kvar. Jag ger mig själv en månad, har jag inte lyckats då så skiter jag i det och säljer min kära gubbe för en rimlig summa.

Har även tagit tag i mitt liv och skickat en bild på mig till en av Malta-killarna i guilden. Han tyckte jag var jättefin, men jag blev inge förvånad.. folk brukar ju tycka att jag ser bra ut. Men glad blev jag! Kanske ska lämna livet i Sverige för att styra upp han från Malta? Det vore väl något! Då lär ju bloggen bli bättre också. StinaBerit's liv i Malta. Shit va häftigt.

Har även diskat som ett as. Och gjort allt för att mamma & pappa ska bli glada över hur fint det är här hemma när de kommer imorgon på eftermiddagen.

Jag & Gabby har även kollat på Paranormal Activity. Klockan var bara barnet då vi låg & kollade på den filmen, men ärligt talat. Den filmen ser jag aldrig mer om. Och kanske finns det en anledning att jag fortfarande är vaken p.ga den filmen......

Lanet avslutades med att Gabby pratade i telefon med nån random som kommer från Eskilstuna. Jag fick även chansen att prata lite med han, men han var mest sliskig. Frågade om jag kunde ge ut mitt nummer till hans arab-kusin, men icke. Inte ens ni pojkar från Afghanistan ska få slösa min tid. Har fått nog av karlar. Tar ett uppehåll detta år, and that's it.

Nu ska jag gå & sova, fast det blir nog svårt med tanke på att Gabby tjötar i telefon. GAH på polare ibland.

// StinaBerit.

Äre lan, eller?

Tjenare.

Här sitter jag nu. I vardagsrummet. Med Milla & Gabby. Pepsi max, snus & godis (idag får jag unna mig!).

Har även hjälpt Gabby att måla hennes hall tillsammans med Milla. Jag är ju inte så jävla bra på sånt, men vad gör det? Bättre med dålig hjälp än ingen hjälp alls. Ska vara äckligt positivt i år. Så jävla positiv & glad så att folk stör sig. Sånt tycker jag är jävligt kul.

Ikväll har jag inget annat att planera. Saknar Malta-pojkarna på WoW. Jag vill ju att dom ska vara med när StinaBerit dingar lvl 80. Det är knappt hälften kvar tills jag är där. Då bär det.

Ska sluta svamla nu och försöka hitta ett CS-acc att låna. Gabby tjatar att det är Game On nu...

// StinaBerit.

Nu är den här!

Jag har lovat mig själv att inte ha någon kärlek till det motsatta könet detta år.
Men om.. OM.. jag säger om.. det visar sig att några av er herrar får full poäng på detta quiz
jag har gjort, så kanske jag faktiskt ger med mig. Men ja, upp till bevis.

Quizet hittar ni här;
http://www.quizyourfriends.com/take-quiz.php?id=1001072025034457&a=1&

Tvättdag.

Morning, ya'll.

Idag är jag cpduktig. Jag har varit ute och gått en liiiten liten promenad. Sen så drog jag igång med tvättandet! Och just idag är det asmycket tvätt. Aldrig har det varit så mycket tvätt?! Kan bero på att våran familj inte tvättat sen 23 December. Fräscht! Men det är ju roligt när det är uppbokat.

Snart är min WoW-gubbe uppe i lvl 80 också. En lvl för att vara exakt. Dags att tjäna lite cash då, kanske. Det är ju ingen dålig gubbe, då jag har fixat en häst som är omöjlig att få tag i. Kan inte sluta skryta.

Jajaja, jag har inget mer vettigt att säga. Det tar bara stopp. Men nu vet ni vad StinaBerit hittar på idag, iaf.

Pöss!

// StinaBerit.

Lite update.

Här sitter jag är fryser som aldrig förr! Har styrt upp en stor stickad polotröja som jag lånat av farsan, endast för att inte dö av kylan i mitt rum. Det roliga är att fönstret fortfarande är helt stängd + ventilen och elementet är på det varmaste. Ändå är det rövkallt i mitt rum. Faaan.

Good news då - Jag har hittat en gymkamrat. Och jag är förvånad över att det blev just hon eftersom hon har en hel familj att ta hand om. Hennes namn är Zarah och hon är skitbra. Frågan är ju bara vilket gym vi ska välja. Har hört att livskraft och SATS är ingenting man ska gå till. Men friskis&svettis och K.A.K är jävligt nice. Ni som kan det här med gym får gärna slänga in en kommentar så jag vet vilket gym man bör satsa på! Här ska det tamejfan brännas fett.

Idag ska jag inte göra något speciellt.. städa rummet har jag redan gjort. Tvättid imorgon. Vara ful vore ju nåt, eftersom jag är så trött på att va snygg jämt.. aa. Idag unnar jag mig och avrundar med att vara riktigt jävla ful.

Gos på er.

// StinaBerit.


Pratstund med 118800.



Ja, som rubriken lyder... Såhär lät det;


StinaBerit undrade: Varför blev spiderman hjälte och inte jag? Jag kastar ju också kletiga saker på väggarna.

118 800 svarar: hahaha, det beror på att dina kletiga saker inte är speciellt trevliga. Spindelmannens klet hjälper honom att ta sig upp för väggar och coola grejer. Ditt klet kastar du bara för att det är skoj, det blir man inte hjälte av.

StinaBerit blir kränkt men svarar: Okej. Bli inte förvånad om du ser en stor kvinna i spidermandräkt, fastkletad på väggen, på förstasidan av Aftonbladet inom ett halvår!

118 800 svarar vänligt: haha, det skulle jag allt vilja se, så jag hoppas och håller tummarna att jag får se den bilden inom ett halvår!

StinaBerit svarar: Isåfall får du vara min Mary Jane om du lovar att hålla låg profil.

118 800 svarar glatt: yes! jag lovar att hålla låg profil så att jag får vara din Mary Jane!

StinaBerit blev överlycklig och avslutar: Fyfan va fantastiskt! Tack för alla svar, nu ska jag öva på att klättra på väggarna här hemma. Sköt om dig. Kram.

118 800 avslutar: Det tycker jag att du ska göra! Lycka till med allt Spiderwoman!


Denna underbara okända människa tror iaf på mig att jag en vacker dag kan bli Spiderman i shemale version. Det har stärkt mitt självförtroende något exremt idag. Jag sa ju att 2010 var mitt år...

Nu bär det.

Jahaja, här har inte jag bloggat på 2 dagar, såg jag. Snygg. Blogg.se är skitdrygt också, tar år och dar för att komma fram till det man klickat på.. rövsida. Varför bytte jag?!

Men ska sluta whina över småsaker. Nytt år, nytt liv. Råtaggad. Har gjort ett schema som jag ska fullfölja i en vecka. Sen nästa söndag planerar jag en ny vecka, osv. Tills jag är nöjd med mig själv.

Saken är att jag aldrig har varit såhär taggad förut till att ändra på mig. Folk har verkligen sänkt mig så jag mår dåligt både psykiskt och fysiskt under 2009. Har inget självförtroende kvar. Men nu kan fan inget stoppa mig. Jag känner mig som en jävla kung nu. Har inte en enda snubbe att skänka en tanke åt, inga räkningar som väntar på att bli betalda eller aa.. bara nåt såntdär jobbigt att ha bakom sig. Gött.

Det är så många som jag vill bevisa för, att även StinaBerit kan om hon vill.

Har även bestämt mig för att dra in på en massa utgångar, delvis för att spara utgifter och för att min diet inte ska gå åt helvete. Jag SKA klara det här nu! Ska börja med att promenera 09.00 innan frukost varje morgon. 30-60 minuter. Inte så konstigt att jag inte gått ner i vikt när jag inte rört på mig. MEN NU JÄVLAR!!!!!

Fast det bästa med allt detta är att ni kommer få ta del utav min diet. Det är ju roligt. Före/efter-kort. Eller ska jag kalla det fet/smal-kort? Det gör jag. I'm the new StinaBerit has finally... AWAKENED! *thumbs up*

Bjur på en görbra låt från filmen New Moon, också.

// StinaBerit.



Nyårsafton och nya tag.

Som jag längtat. Äntligen är det ett nytt år. Den hade knappast kunnat komma i en bättre timing!

Jag är ju inte den som håller nyårslöften, så jag skiter i att ha några och sätter istället några mål, så man slipper känna press. StinaBerit har alltså som mål under år 2010 att;

* Börja röra på sig.
* Finna ett jobb.
* Flytta hemifrån.
* Festa mindre.
* Ta det lugnt så innåt helvete inom kärleks-kretsen.
* Sluta bry mig och tänka om det motsatta könet.
* Släppa taget och gå vidare.
* Lägga ner kropp & själ inför julfirandet.
* Bli snyggare.

Aa. Det är många mål. Men några ska jag väl ta & klara av. Tror att flytta hemifrån blir svårast, eftersom det krävs en fast anställning för sådant. Vägrar sätta mig hos SOC och få bidrag därifrån. Skulle må balle om jag tog skattepengar. Skitsamma. Allt det andra klarar jag nog galant!

Mitt nyår var helt fantastiskt! Började med att äta småplock hemma hos Simon tillsammans med Camp Mallorca-gänget. Vi var sammanlagt 19 stycken! Och maten var skitgod. Sen bjöds det på efterätt som bestod av massa olika fruktsorter som legat i ugnen, med glass & chokladpudding. SKITGÖTT!

Hade även en musiktävling och det blev bara tjafs då eftersom den ena å den andra trodde att man fuskade. Galet. Men kul var det ändå! Vann dock inte, men vafan gör det om hundra år...

Drack mera öl, lite jäger, sen kom tolvslaget. Sprang ut och öppnade champagneflaskan och tände cigarren för att välkomna det nya året. Kan medge att det aldrig har känts så bra att vara med i matchen på tolvslaget! Jag var lullig och städad! Mycket bra StinaBerit.

Åkte hem runt två. Somnade gött.

Som start på det nya året har jag storstädat mitt rum, så nu luktar det och ser jävligt fräscht ut. Sen har jag även tagit min svullna kropp ut på en promenad, och det var också gött! Mycket bra start, för som sagt - Det är MITT år nu!

Lägger upp bilder från nyår inom kort!

// StinaBerit.



Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!