Lördag.

 
Heeeeeeeeeeeeej!
 
Har ni saknat mig?! Jag har saknat Värmland. Nåt så inni. Kom hem igår 16:40 från Gävle. Skulle egentligen varit hemma 14:50, men bättre sent än aldrig.
 
Har varit tre fantastiska dagar i Gävle. Smaktestet gick kalasbra, och alla dök upp utom en. Men vi klarade oss ändå. Alla som dök upp var jättetrevliga, personalen på hotellet var jättetrevliga. Taxichaffisarna var också jättetrevliga. 
 
Jag gick & la mig runt 19 igår. Somnade 22. Vaknade 5. Somnade om kl 6 och gick upp klockan 9 imorse. Har jobbat från 11 - 16. Men imorgon och på måndag är jag ledig! Ska bli så jävla gött. Har varit skittrött 24/7 sen jag kom hem. 
 
Och på måndag kommer min TV, äntligen. Och så åker mappa till Mexico då också, så jag blir hemma själv i 2v. Sen när dom kommer hem är det typ bara 1v kvar tills jag flyttar!! Yaaaay. 
 
Fast nu ska jag gå & lägga mig, drettrött.
 
Här kommer bildbomb från Gävleresan.
 
 
 
 
 
 
 

Söndag.

 
Soft dag idag. 

Har varit ledig. Sov till 9:20. Kollat på massa avsnitt av Tunnelbanan. Ätit asgod söndagsmat (Köttfärslimpa). Städat och rensat i rummet. Färgat min utväxt. Tagit ett skitlångt bad. Packat lite inför Gävle. Fönstershoppat på rusta.se, indiska.se och ikea.se. Mja. Det var väl det i stort sett.
 
Har varit riktigt seg hela dagen. Och törstig. Har lyckats klämma i mig 1l vatten nu. Fortfarande törstig...?
 
Imorrn vankas det jobb 16 - 21! 
 
 

Lördag.

 
Så jävla bra har det varit sen jag skrev sist.
 
Igår skrev jag på kontraktet för min lägenhet. Nu är det ju faktiskt på riktigt. Jag har aldrig någonsin bott själv, och det känns både bra och dåligt. Bra för att jag verkligen behöver det, och dåligt för att jag blir nojjig av att va själv, haha. Men det kommer gå bra! Det känns så sjukt. Visst, jag är 25 år, och detta skulle egentligen hänt för 5 år sedan. Men bättre sent än aldrig. Jag har längtat och äntligen är det dags. Min alldeles egna lägenhet där jag gör vadfan jag vill, NÄR jag vill.
 
När jag kom hem från jobbet förut så gick jag & pappa igenom några hemsidor på nätet för att kolla på en TV. Känner väl att jag inte direkt har råd med en TV, så vi kör på avbetalning i 12 månader. Blev en hederlig Samsung. 40tum och LED. Blir görbra det!
 
 
 

Fredag.

 
Gud va gött det är att vara ledig. Eller ja, jag håller ju på att plocka, tvätta o diska här hemma. Sen ska jag nog med mappa och handla. Skulle behöva köpa lördagsgodis. Eller lördagschips? Kan inte bestämma mig... är sugen på båda. Haha. Jaja. Vi får se vad det blir.
 
Har installerat Sims 4 igen, så vi får se om det blir lite spelande ikväll. Tröttnar så fort på WoW när jag inte har nån att spela med. CS vore iofs kul, också. Eller Wc3. Fast är mest sugen på Kingdom Hearts, men har ju inte ps2-konsolen än... haha. Förbannade i-landsproblem.
 
Trevlig helg!
 
 

Onsdag.

 
Hooraaaaaay!
 
Jag ska få åka till Gävle! Blir jag och en till från jobbet som åker. Fan va kul! Sova på hotell, käka hotellfrukost, göra ett asbra jobb, och kanske liiite shopping om det hinns med. ;) 
 
På tal om shopping så MÅSTE jag förbi Gina Tricot sen. Såg att dom fått in min gamla favorithoodie som användes flitigt under 2008. Asskön och megamysig! Sen så tänkte jag hitta nåt att ha på mig då jag ska iväg till Gävle... äger ju typ bara barnkläder med Batmanmärke och annat töntigt på. Haha. 
 
299:- på Gina. MÅSTE HA!
 

Tisdag.

 
 
Tjenerö.
 
Denna morgon har jag faktiskt varit lite halvduktig och betalat räkningar för mina sista pengar. Fick visserligen lite hjälp av sparkontot också, men ändå. Skönt att ha det gjort. Då kan ju den lilla lön man får gå direkt till sparkassan. Och sen alla pengar som andra har lånat av mig. Gött!
 
Kanske drar till Gävle nästa vecka, också. Det var nåt face-to-face projekt som skulle göras. Via jobbet alltså. Och sånt är ju kul! Vore skönt att få göra annat än att bara sitta vid datorn och ringa. Och jag behöver fler timmar än vad som ges på kvällspassen, så jag hoppas verkligen jag får åka! Haha. Vi får se. :)
 
Idag blir det jobb igen. Skulle egentligen varit ledig idag, men nope. Fick jobba ändå. Pengar! Haha. Ohwell. Jag är ju iaf ledig fredag, så man får vara tacksam för det... ;)
 
Ha en skön tisdag!
 
 
 
 
 
 

Söndag.

 
Och så var vi hemma igen! Eller ja. För 2 timmar sen, men ändå.
 
Denna vecka jobbar jag mån, ons, tors, lör och sön. Känns bra, ändå. På tisdag ska jag träffa Cassandra. Längesen bara hon & jag umgicks. Blir ju att man aldrig har tid ju äldre man blir, haha. Så jäkla tråkigt. Det var roligare förr, men man måste ju växa upp också, såklart. Haha.
 
Har även lyckats fynda på Tradera. Jag ska ju byta mitt Nintendo 3DS XL emot pengar och Playstation 2 med Frida. Så jag köpte Singstar (Svenska hits/schlager, SÅKLART!). Jag är ju en tvättäkta schlagernörd och älskar de gamla låtarna. Särskilt Linda Bengtzing. Köpte även Kingdom Hearts 1. Betalade 140:- för båda spelen, jävligt värt. Älskar ju Kingdom Hearts, när man får spela med massa Disneyfigurer. Kan ju va kul för systerbarnen om inte annat. Fast mest för mig, tror jag. ;)
 
 

Söndag.

 
Fan. Jag gillar inte att jobba söndagar. Folk är sura. Man är trött. Söndagar är väl lite heliga ändå, tror jag. Och jag måste ju verkligen jobba för att få ihop en rimlig lön... vilket betyder ingen fritid. Haha. Bara att köra.
 
Får väl se vad jag hittar på efter jobbet! Vore nice att köpa med sig lite götta (typ lantchips med gräddfil-smak, döööör) och se nån bra film. Är ju inne i någon slags Disneyperiod. Den senaste veckan har jag sett Askungen, Törnrosa, Pongo och de 101 dalmatinerna och Aristocats... nej, jag har inget liv. Men dom är mysiga. De gamla disneyfilmerna är ju helt klart bäst!
 
Nu ska jag ta på mig kläder, ska snart rulla mot arbeit! Hörs.
 
Jag, göbbgrinig, för ca 5 minuter sedan.
 

Lördag.

 
Hajj!
 
Blev spontanhäng med Möller förut! Sjukt kul, då vi inte träffar varann alls särskilt ofta längre. Vi som brukade umgås varje dag i princip, förr. Haha. Men alltid kul att catcha upp litte! Blev hursomhaver två jävla stora koppar kaffe och massa skvaller. Precis som förr. <3
 
Sen så såg jag ju klart Big Hero 6 imorse. Den var bra! Jag grät väl en skvätt, men den var bra. Påminde sjukt mycket om Järnjätten och How to Train Your Dragon (Draktränaren). Sen så trodde jag den skulle ha en helt annan handling än det dom visade på Julafton. Trodde absolut inte den skulle va så ledsam och allvarlig som den faktiskt var. Inte den bästa Disneyfilmen jag sett, men som sagt. Den dög!
 
Big Hero 6 får 4/5 av mig. Bara för att den fick mig gråta. Haha.
 

Lördag.

 
 
Morrn, morrn!
 
Håller på att styra upp en kalasgod frulle. Två ägg och en fralla och mängder av kaffe. Kaffe kan nog vara ett av det godaste som finns. Näst efter snus, såklart. Men den kombon är visserligen den bästa. Alltså snus och kaffe.
 
Jag somnade rätt tidigt igår, tror jag. Somnade till nåt Big Bang Theory-avsnitt. Och nu idag när jag vaknade så gick jag in och kollade min facebook. Ser då att Swefilmer har släppt filmen Big Hero 6. Ännu en film jag också längtat efter. Så jag ska se till att se den nu medan jag äter frukost, så ger jag er ett betyg efter att jag sett den.
 
I övrigt idag vet jag inte riktigt vad som händer. Är shoppingsugen nåt så inni, men jag sparar allt jag kan för att mamma, syrran och jag ska till Ullared till våren. Har aldrig varit där, men hoppas det är både billigare och finare saker där. ;)
 
Nu ska jag äta frukost och se filmen. Hörs!
 
Bjuder på en gammal bild på mig och min systerdotter Ellen, sålänge. ;)
 
 

The Theory of Everything.

 
Såg en av världens bästa filmer igår! Har verkligen längtat efter att den ska komma ut på swefilmer/dreamfilm. Visste att jag skulle tycka filmen var bra redan när jag såg trailern för första gången. 
 
The Theory of Everything - filmen om Stephen Hawking. Den var jävligt deppig, men ändå väldigt rolig! Den hade sina moments. Och varför i helvete har inte Eddie (han som spelar Stephen Hawking) fått varit med i andra asbra filmer?!?! Hur bra skådis som helst!
 
Ni måste verkligen se den här filmen asap. Den är så jäkla bra!
 
 
Lätt 5/5 i betyg!
 

Fredag.

 
Vem har egentligen tid att blogga/läsa bloggar under vardagarna egentligen? Eller rättaresagt ork. Inte jag iallafall. Missat apmycket medans jag jobbat ihjäl mig. Ni läste rätt. IHJÄL mig. 
 
Fick en spontan fråga av jobbet om jag ville köra dubbelpass tis/ons/tors. Det är alltså jobb från 8.30 - 21.00. Men jag klarade det. Lite. Slutade 19.30 i onsdags, men skitsamma. Jag har jobbat som fan, och jävlar va i havet va skönt det var med sovmorgon imorse. Gick upp kl 9.
 
Idag är jag faktiskt ledig. Och imorgon. Men på söndag vankas det återigen jobb! Försöker jobba så mycket som möjligt nu innan jag flyttar. Måste ju köpa tv och lampor. ;)
 
Ha en skön fredag och trevlig helg!
 
 

Lördag.

 
Tjäääna!
 
Igår var jag bra trött. Riktigt jäkla trött, alltså. Jobbade ju dag 8.30 - 16, sen käkade jag mat med mappa och så såg vi på den nya Beck-filmen. Sen gick jag faktiskt och la mig. Somnade runt 22.30, haha. Jobbade idag också, men det var bara från 11 - 16. Imorgon är jag ledig! Gött mos.
 
Det är förövrigt dyngjobbigt att ta trapporna upp till jobbet varje gång jag ska dit. Är stört-anfådd så fort jag kommer upp på kontoret, haha! Men det får det va värt. Vardagsmotion = win! 
 
Har precis käkat lite nu. Vet inte vad jag ska göra härnäst. Borde kolla på taklampor som jag ska ha i lägenheten. Är så shoppingsugen... varför har ingen sagt att det är livsfarligt att flytta hemifrån, helt själv, för första gången? Haha.
 
Ha en skön, lördag!
 
 

Torsdag.

 
Har äntligen fått hem mina body spray från Victoria's Secret! Den här gången fick det bli Love Spell och Mango Temptation. Min första VS body spray var Pure Seduction. Men man tröttnar ju så jäkla fort på dofterna, så det är kalasbra att det finns fler så man kan variera. 
 
Love Spell och Mango Temptation luktar sjukt gott! Köpte mina för 200:- från bangerhead.se :) 
 
 

Onsdag.

 
Hejhoppla va trött jag är.
 
Jobbade idag 16 - 21. Har inte direkt längtat tillbaka till jobbet... men kul att träffa folket som jobbar där, igen. Det är typ därför man orkar hålla sig kvar där, haha. 

Ska försöka hitta ett nytt jobb asap. Är less på att sitta framför en dator och prata i telefon hela dagarna.
 
Har förvrigt gjort en deal med mig själv. Det här året ska jag bara ta trapporna upp till kontoret, får absolut inte åka hissen. Om jag inte brutit benet eller nåt, då. Ska även börja gå till jobbet istället för att ta cykeln. Lite halvbra vardagsmotion, sådär. Började idag, inte ett dugg svårt. Körs i taket.
 
Imorrn vankas det jobb återigen 16 - 21, sen fredag 8.30 - 16, sen tar jag helg igen. Blir inte mycket i lön denna månad... och allt kommer gå till sparkontot. Men snus tänker jag jävlarimej unna mig iallafall.
 
Nu tänker jag spela WoW. HEJ!
 
 
 
 
 

Onsdag.

 
Jag köpte världens finaste spegel igår från Jysk. Det var rea på den och kostade förut 700:-, och nu låg den på 325:-. Den är rätt stor också. Jävligt bra pris för den spegeln. Den fanns i vit också, men eftersom jag kommer ha ett vitt hem så valde jag att köpa silver. Inte min stil att ha allt i vitt.
 
 

Ny design och filmtips!

 
Eftersom jag kör all in det här året (som jag egentligen gör varje år så fort det blir ett nytt år), så tänkte jag på att min blogg borde få sig en uppdatering på designen. Jag ska även försöka bli bättre på att skriva inlägg här. Ni trogna 7 läsare ska ju ha roligt, också. 

Jag borde egentligen skriva om mer grejer. Typ tipsa om skitbra skräckfilmer. Eftersom jag har bäst smak på skräckfilmer, så vet ni att dom faktiskt är sevärda. Så det tänker jag fanimej göra nu. Tjövi.
 
En apbra skräck är Sinister. Den är jävligt obehaglig. Man mår lite dåligt efter att man sett den också. Handlar iallafall om en författare som flyttar in i ett hemsökt hus med sin familj. Han försöker få ett till genombrott inom sitt författande genom att skriva en bok om hemsökta platser. Vad som har hänt i just dom husen. Men i det huset familjen flyttade in i händer det asmycket grejer. Sjukt jävla bra film iallafall. En av mina bästa skräckfilmer.
 
Se den HÄR!
 
 
 

Tisdag.

Hej!
 
Idag blev det verkligen megashopping med mappa... fast jag fortfarande är lite förkyld, hostar och snorar. Men det gick bra.
 
Handlat ihjäl mig. Soffa, soffbord, nattduksbord, spegel, extra täcken & kuddar, sängkläder, tallrikar, bestick, kaffekoppar, köksknivar, glas, vinglas och asmycket annat nödvändigt... är helt slut nu och kommer garantera däcka efter maten.
 
Min soffa dyker upp om 8 veckor, och jag längtar ihjäl mig efter den, haha. Supernöjd med den då den var lite större än vad jag tänkt mig. Vill ju ha så stor soffa som möjligt, haha. :) Och det bäst utav allt är att jag faktiskt fick plats med min 90säng i lägenheten också. Så om nån vill sova över så kommer dom sova görgött! 

Nu saknas det bara en tv och en osthyvel, haha! 
 
Var och kollade in min lägenhet idag också. Den är sooooo pretteyh! Lite sliten då kanske, men den ska ju renoveras nu i veckan. Kommer bli sjukt nice. Kommer ha världens bästa första etta. :D
 
Imorgon är dags att börja jobba igen också. Har haft semester i 2v, jävligt värt. 
 
Bilder på lägenheten:
Första bilden till vänster: Kök
Under den första bilden till vänster: "Matsal"
Bilden längst ner till vänster: Hallen
Bilden till höger: Halva vardagsrummet, haha.
 
 
 
 

Söndag.

Yo!

Hoppas ni haft en asbra start på 2015! Jag umgicks med Therese & Majda. Köpte godis och såg på remaken på de första två Halloween-filmerna. Och så sov vi över hos Majda såklart. Therese mops Dumle var med också. 

Jag tror jag sov 2 timmar den natten, just för att Dumle sov med mig, och han snarkar nåt så inåt helvete, haha. Men det var mysigt. Älskar hundar. Vill själv ha en, men har varken pengar, tid eller plats för en. 

Sen har jag väl varit förkyld. Ont i halsen och hostat järnet. Men nu är jag OK. Lite snuvig. Men OK. 

Längtar till på tisdag, för då ska jag & pappa äntligen åka till min lägenhet. Ska mäta osv. Mamma och jag ska beställa soffa efter vi vart i lägenheten. Blir bäddsoffa från Mio, so pretteyh. 6k går kalaset på, men det är asbra. Hade gärna velat ha en större soffa, men tror inte jag får plats med en tyvärr haha. Sen ska jag köpa soffbord och TV, sen har jag väl dom möbler jag ska ha. Tallrikar, glas m.m köper jag strax innan flytten!

Mappa ska även börja göra nyttigare mat nu också (gör dom varje år efter nyår haha), så det blir kalasbra. Ska börja träna så fort jag är helt frisk. Tagga stadslopp!
 
Jag tänker göra så att jag är på topp i år. Sådetså!
 
Min soffa som jag ska köpa på tisdag <3
 

Torsdag.

Yo.
 
Igår var det en helt okej nyårsafton. Bortsett från att min hals har fuckat ur och att jag ligger & hostar om nätterna. Men det går bra! 
 
Jag var hemma med mappa och käkade trerättersmiddag, såg på tv, spelade och tittade på nyårsraketerna. Skålade aldrig in tolvslaget, ingen av oss kände för det haha. #roligastefamiljen

Nu är det iallafall 2015, och det här året ska bli asbra. 
 
Här kommer bilder från gårdagen:
 
Förrätt: Pilgrimsmusslor.
 
Varmrätt: Ryggbiff, mos och rödvinssås.
 
Efterrätt: Chokladfondant med grädde.
 
Gott nytt år och god fortsättning! :)
 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!