Awesome fredag.

HEJ FUCKTARDS!

Idag har jag faktiskt gjort något vettigt! Communicare 10:30, handla med mamma och pappa 10:40 och sedan bar det av till Sörja (min sambo från arvikafestivalen och min future sambo i Norge) för att söka mer lägenheter i Oslo. Haha, tror vi närmare bestämt skickade runt ca 20-30 intresseanmälan. Och många tjatar på "men ni vet att de tar typ 40000:- för 3månaders hyra i förskott va?" JAAA, vi vet. Vi har nämligen planerat allt. Vi kommer att få låna pengar om det är så, så det är absolut inga problem. Så nu vet ni det.

Efter 3 timmars aktivt letande på lägenheter i Oslo var det dags att bege sig hemåt för att äta lövbiff med pepparsås! Grymt gött. Sen ringde storebror och undrade om jag ville komma hem till han för att hänga lite. Då blev det ett South Park-avsnitt och kolla på när han spelade tvspel. Det var faktiskt helt okej! Var iaf inte uttråkad. :)

Nu är jag hemma igen. Imorgon måste jag jobba, då jag ska ut senare på kvällen. Vägrar jobba om jag råkar bli bakis. Iaf, det blir utgång med brorsan, Lollo, Frida och två av Fridas polare! Kommer nog bli kanon.. va längesen man va ute med Lollo och Frida också! Så nu jävlar kör vi.

Now I am going to dunka t.A.T.u - Not gonna get us, för det var fan inte igår.







Tråkig dag och fetingbra news.

Idag har jag inte gjort ett skit. Jag har inte ens varit utanför dörren. Kan bero på det äckliga väder vi haft, iofs. Har aldrig sett så mycket regn på en hel dag, tror jag... skulle ju lätt kunnat duscha ute idag.

Så ja. Det fick bli en inne-dag idag med mamma och pappa. Har umgåtts med dom konstant i tre dagar nu, haha. Idag har vi spelat mer plump, och denna gången vann jag med en poäng över dom!!!!! Det är framsteg, speciellt när man möter pappa. Han tycker ju själv att han är dyngbra på allt, och det är han. Iaf när det kommer till kortspelet Plump. Gött med vinst iaf!

Och nu till andra bra nyheter. Ni som är vän med mig på facebook vet väl att jag drar till Norge på onsdag en sväng för att söka jobb med några tjejkompisar. Har länge funderat på att dra till Norge men har aldrig riktigt vågat ta ett kliv och försöka börja på något nytt. Är ju alldeles för hemmakär, men samtidigt så tjänar jag ju inga pengar här eller har ett eget boende. Därför kände jag att det var dags nu.. är så trött på allt här. Sen är det nog nyttigt för mig att prova nåt nytt.

Jag lär ju garanterat få ett jobb där, och då kommer jag bo i en lägenhet med 3 polare och komma hem iallafall varannan helg. Kommer sakna folk något oerhört, men vill man tjäna pengar så måste man ju faktiskt jobba! Har mycket jag vill spara till. Möbler, resor, prylar osv. Börjar hoppningsvis jobba i höst!

Såååå nu vet ni det!




Härmed döper jag dig till...

Har snart haft min älskling i 1 vecka nu, och jag har verkligen velat döpa den
till nåt awesome, men har så jävla kass fantasi. Därför frågade jag min kära vän Ida Karlsson om hon kunde komma på något häftigt. Självklart kunde hon det.

DRILLER - My heart, my soul.. my music.


Stigmatized.

ÅH, jag älskar att jag kommer ihåg den här låten!
Har kunnat den på gitarr, och jag gjorde ett nytt försök i förrgår.
Då gick det åt helvete. Men nu kan jag den igen!!! :D:D:D

Lägger upp en litta video snart så ni får höre hur duktig jag är!
Men nu får ni njuta av originalet sålänge.

 


Familjedag.

GAAAAH, jag är helt slut!

Gick upp 09:30 för att duscha och göra mig fräsch inför besöket på CommuniCare. Det gick bra som vanligt, dock verkade min coach lite halvbitter idag. Han skämtade inte lika mycket som han brukade göra. Menmen, han har väl en dålig dag I guess. Congratz, coach.

Efter CommuniCare blev det en snabblunch med mamma och pappa. Då blev det thaikyckling med fullkornsris på Fontana DiTrevi. Mycket gott! Sedan drog vi med båtbussen till Marieberg för lite minigolf. Farsan kom etta, jag kom tvåa och Lena var självklart sist! Inga konstigheter.

Avslutade dagen med båtbuss hem och slappa framför tvn. Är skittrött nu. Ska även passa på att kolla på 50 First Dates som visas 21:00 på 6an! LITTE GÖÖÖÖÖTT.

Vann inte ett skit igår på bilbingon, heller.


Inte riktigt all in.

Har pratat med mamma och pappa angående min diet, och de ville också köra igång med LCHF, fast då börjar de inte försen på måndag. Det betyder att jag ändå måste invänta tills dom också börjar, då det är bra att vi äter samma mat. Blir för krångligt att göra olika måltider, dessutom har jag inte ens råd med det. Så på måndag kör jag igång på riktigt!

Nu kan vi ju iaf säga att jag mjukstartar. Jag har ju trots allt ätit en nyttig frukost som bestod av omelett och vatten. Lunch blev det hemlagad lasagne och ikväll ska jag äta knäckebröd!

Ahjuste, det blir bilbingo 19:00 med Zarah också. Tror inte på vinst, men man kan ju alltid hoppas!



Imorgon kör jag igång igen.

Efter att ha sett bilder från syrrans möhippa och hennes bröllop så har jag nu bestämt mig. Det är dags att ta tag i dieten och träningen igen. Jag hatar verkligen hur jag ser ut, och det går inte en dag utan att jag tänker på hur fet jag är.

Ni som själva är överviktiga vet precis vad jag menar. Det kvittar vad man än gör så känner man sig stor. Du kan sitta och läsa en bok och samtidigt känna hur din haka nästan nuddar brösten, när du är och provar snygga kläder som inte alltid passar även om det är storleken Large, när du ska göra dig fin för fest så ser du hur fettet väller över dina leggins eller att du knappt kan gå i kjol utan leggins för att låren klibbar ihop sig och det tillslut börjar svida.

Ja, så har jag det. Det går ju inte att förneka. Jag tror jag inte har varit såhär stor sedan jag gick på mellanstadiet. Och den vikten jag har som mål är den jag hade på högstadiet, då jag gick i 7:an. Då var jag varken smal eller speciellt överviktig. Jag var vad man kallar "normal". Och dit ska jag.

Så därför kör jag all in imorgon. Ska följa mottot "Lev inte för att äta, utan ät för att överleva". För det är så sant som det är sagt.

Dieten kommer bestå av LCHF/GI. Motionen kommer bestå av 60min promenad i rask takt innan frukost 08:00 varje morgon förutom lördag och söndag.

Hoppas att det inte skiter sig som vanligt efter 2-3 veckor. Min motivation är alltför hög nu så jag hoppas att det håller i sig. Och ni som har tips då man känner för att ge upp - lämna gärna en kommentar så jag vet hur man ska göra. Jag vill verkligen klara av det här nu! Jag vill på riktigt gå ner minst 20kg.

Då kör vi då. Diet FUCKING on.



Meningslösa måndag.

Hihi, det är mycket roligare att blogga när man har ny design tycker jag! HIHIHIHIHI!

Idag har jag hunnit städa rummet. Nu måste jag duscha och bli snygg, för jag ska nämligen in till stan för att möta upp Stina Andersson över en kaffe och skitsnack. Blir nog mysigt!

Så jag har nog fan inte tid att skriva längre. Har 40 minuter på mig att bli klar.


Bilder från syrrans möhippa!


Teamet The Lag! Från V: kusin Carro, Jag, Syrran, syrrans kompis och Frida!


Jätteskidan gick ju dyngbra!


Eller ja... nästan!


Skottkärrerace!


B-rudar!


Här agerar jag Sumobrottare!


Picknick på Sandgrund.


Magdans!


Syrran blir snygg på salongen! (jag är med i spegeln också. hehe)


Kvällen avslutades med middag på Casanova!


Sliten söndag.

Idag har fan hela dagen bara varit slö. Det har varit riktigt grått ute, massa spöregn som inte ville sluta och jag låg sängliggandes 90% av dagen. Kollade på filmerna Beethovens Tvåa, Stephen King's It och Alice in Wonderland. Mycket skönt. Pappa hade även köpt med McDonaldsmat, så idag har man varit ultimatfet. Men jag har iaf rört på mig idag, så det är ju bra... tacka fan för att man städar på mammas salong varje söndag!

Snart ska jag nog fan dra igång ännu en diet. Är återigen less på att vara en tjockis. Vet bara inte om jag ska köra på LCHF/GI eller om man bara ska leva på knäckebröd, ägg och vatten? Motionen har inga frågetecken. Det blir nog bra i vilket fall.


Syrrans bröllop.

Herremingud vilken dag det har varit! Galet.

Idag var det ju nämligen dags för syrran att gifta sig. Startade 10.00 på salongen, och tiden gick snuskigt snabbt! Har iofs hela dagen gjort, but still. Och jag är lite för stolt nu känner jag. Är så jävla glad för syrran och svågerns skull så det är sjukt. Dom passar så bra ihop och jag är riktigt glad över att Martin har blivit en del av familjen. Fan, snubben älskar ju hårdrock? Så tack syster, för att du hittade han! Han får 5 av 5 toasters möjliga.

Blev tårögd i kyrkan och på bröllopsfesten. Alla höll så fina tal och allt var bara vackert. Nästan så att jag själv blir sugen på att gifta mig, fast det krävs ju en the man of my life för att kunna göra sånt. Inte lätt, inte... Vigseln var iaf jättefin! Och min syster var så himla fin att det inte fanns ord för det. Och Martin var så stilig! Åh va fina ni var!!!! Är så glad för eran skull =) =)

Bröllopsfesten var kanon! Maten var dynggod och ölen var inte så dum den heller. Skulle ha uppträtt men jag var alldeles för nervös! Tråkigt nog är jag en sån som bryr mig för mycket om vad andra tänker om en, än vad jag tänker om mig själv. Men det får bli en annan dag helt enkelt!

Grattis återigen syrran och Martin! Ni är nog världens finaste gifta par!

Nu ska jag äta korv med bröd och lyssna på Brian McFadden - Real To Me.


Ny design och grejer.

Ja, jag har suttit i snart tre timmar med denna jävla blogg för att den inte ska bli tråkig utseendemässigt. Jag är fortfarande pissigt missnöjd, men denna ser bättre ut än den förra designen, iaf. Åh, blogg.se... ni och eran design kan ta er i röven. I NEED SERIOUSLY HELP!

Och inte har jag bloggat sen jag kom hem från arvikafestivalen heller... ja, ni. Har ingen ursäkt, direkt. Min ork har bara försvunnit. Har inte ens gått utanför dörrn på hela veckan.. minst 3 ggr isåfall. Arvika killed me, obviously.

Men det som har hänt är väl att jag har köpt mig en gitarr för 1500:- på 4Sound! Den är jag mycket nöjd med. En svart akustisk Fender. (VAD SKA JAG DÖPA DEN TILL?!) Den är min nya stora kärlek och själsfrände. Med den kan jag faktiskt gå lös inom musikvärlden och bli en riktig jävla stjärna.

Smsade 118 800 i förrgår och frågade "Vad kommer hända med StinaBerit i framtiden?". Deras svar var att jag förmodligen kommer att arbeta som lastbilschaffis och sen få sparken för att jag råkade köra av vägen, och på så sätt skulle jag sedan bli hemlös. Alltså ärligt talat, för dom skriva så? Tänk om jag var 7 bast och hade svinhöga förhoppningar om mitt liv, typ att jag skulle bli president eller astronaut o grejer? Dom påpekade även att jag var för korkad för att jobba på 118 800 också. Vad hände med den där trevliga som trodde på mitt liv som Spiderman? Han/hon lovade t.om att vara min Mary Jane om jag skulle lyckas med att bli Sveriges egna Spiderman. Folk kan tydligen svika...

Anyway. Imorgon är det fan bröllop. Min syrra ska ju äntligen gifta sig med sin polis! Ska bli riktigt kul... och jag kommer nog va snyggare än henne på detta spektakel imorgon. Det är nämligen så att jag ska klä mig i svart och lila. Och vi alla här vet ju hur extremt rövsnygg jag är i lila... DAMN. Så att så äre.

I veckan har jag iaf fullbokat. Då blir det gitarrspelande, CommuniCare, fikastund med tre olika människor som jag inte träffat på rövlänge och bara va allmänt fantastisk. Precis som vanligt.

Nu ska jag dunka Michael Jackson, för det var år och dar sen!




MY LOVE!




BREAK

BLOGGEN TAR EN PAUS PGA OMBYGGNAD!

Arvikafestivalen 2010.

Åh, nu är jag hemma. Det är så skönt! Och nu när jag är lite piggare så har jag faktiskt ork till att skriva vad som hände dag för dag på Arvikafestivalen 2010!

TISDAG

Hanna plockade upp mig 10:30 och sedan hämtade vi upp Möller, Jacob och Jesper. Normalt brukar det ta cirkus en timme att köra till Arvika från Karlstad, men när vi hade Hanna som negerchaffis var vi där på 30 min. Ganska galet. Framme i Arvika möter vi upp alla och ställer oss i kön. Får festivalbandet runt handleden och sedan får man väskorna visitirerade. Aldrig har jag varit så svett p.ga all packning man släpade på. Så det får bli en påminnelse till nästa gång - mindre packning. Fixade fram tältet och blåste upp poolhelvetet och började sedan dricka. Jag minns inte kvällen så bra men jag antar att jag hade kul. Och nej, jag blev inte för full. Jag kommer bara helt enkelt inte ihåg.

ONSDAG
Tar det lugnt med drickan denna dag. Åker in till stan för att bada med några av Camp Mallorca. Passade även på att äta mat på Jenny's. Det  blev en mycket god fläskkarré. Drar tillbaka till campet och chillar med en cider och trevligt sällskap.

TORSDAG
Festivalområdet öppnar. Tog det lugnt med drickan denna dag likaså. Robyn och Kent var det jag såg denna dag. Robyn var helt fantastisk! Dansade som aldrig förr. Sedan drog jag iväg med Möller och en norsk bög för att se Kent. Jag har sagt sen jag föddes att jag verkligen hatar Kent. Men efter den konserten jag såg så tar jag tillbaka allt ont jag någonsin sagt om detta band, för fy i helvete va bra de var! Riktig festivalmusik och jag ångrar inte alls att jag såg dom.

FREDAG
Denna dag spenderades i stan för att återigen käka på Jenny's med Simon, Möller och Stina A. Vi badade även på badhuset och fick mobilerna fulladdade. Sedan på kvällen drack jag vin och missade In Flames. Mycket rolig kväll och det var längesen jag skrattade så förbannat.

LÖRDAG
Vaknar halvt död och känner att det är dags för fet mat för en gångs skull, då jag inte ätit något alls på campingområdet. Jag, Simon och Sörja drar iväg till McDonalds och klämmer i oss en festivalmeny för 80:-. Dyrt men mycket värt. Regnade som fan gjorde det också. Och det var även denna dag jag väntat så länge på. Mitt älskade Volbeat spelade!!!!!!! Och dom var så jävla bra! Är äckligt bortskämd och nöjd efter den spelningen. Det var garanterat inte den sista gången jag såg dom live. Sen på natten såg jag Babyshambles bara för att. Har aldrig lyssnat på dom, men vem fan vill missa världens största knarkare som antagligen snart kommer att dö, stå live på en scen och kötta? Självklart snackar jag om Pete Doherty. Men dom var bra. Drog efter 30 min däremot. Blev så jävla seg.

SÖNDAG
Vaknar upp och inser att det är min födelsedag idag. Känns absolut inte som det. Känner bara att det är nu jag verkligen inte vill bli äldre. Har ärligt talat ångest. Men iaf - jag, Sörja och Emma börjar packa ihop för att sedan bli upphämtade av världens bästa Zarah Andersson! Resan hem gick ganska fort och jag fattar fortfarande inte riktigt att jag är hemma. Kommer undra vart jag befinner mig när jag vaknar imorgon. Men när jag kom hem fick jag en stor kram av mamma och en kuvert med 1000:- till en gitarr. Har redan beställt den och den får jag inom fyra dagar. Wiie! Så kom brorsan, syrran, syrrans fästman och systerdotter på besök. Käkade middag och fick sammanlagt 8 trisslotter att skrapa. Jag vann hela 25:-! Woho.

Nu är jag bara äckeltrött. Kommer att somna tidigt ikväll... men ska försöka hålla mig vaken! Kommer också vara en hektisk vecka. Syrran gifter ju sig på lördag.. ska hinna fixa skor, besöka communicare och så fyller brorsan år också. Damn.

Ska också passa på att skicka en argt mejl till Arvikafestivalen också. Jag känner att det är orimligt att höja duschen med 30:- detta år, och att ladda mobilen kostade 40:- istället för 20:- detta år. Åh, så dåligt. Sen att dom inte verkade bry sig om att vattentoaletterna var ur funktion halva festivalen. Riktigt dåligt. Tacka fan att jag hade världens bästa sällskap med mig och att det var bra band som spelade, annars hade det varit en pissig festival.

Nu ska jag äta korv med bröd och dö lite. Bilder kommer!




JAG VILL ÅKA NU!

GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!!!!!!!!!!!!!!

Jag är så jävla aptaggad! HERREMINGUD! Resefeber x1000000 har jag! Jag är skittrött, men kan verkligen inte sova. Mina ögon vill bara lägga sig ner och dö medan min kropp skulle kunna springa stadsloppet. Så jävla taggad är jag.

Har inhandlat allt viktigt idag också. Liggunderlag t.ex. Mycket bra! En självuppblåsbar också. En annan har ju inte lungor till detta.. och har skrivit 3 packningslistor, endast för att hålla koll på att jag inte glömt något.

Vad som vore gött nu är om farsan gav mig 300:- innan jag drar iväg 10:30 imorgon. Skulle behöva dom pengarna.

ÅÅÅÅH ha de så fint vart ni än befinner er, så ska jag röja loss på arvikafestivalen!

ROBYN, BABYSHAMBLES, IN FLAMES AND VOLBEAT - SEE YA' SOON! <3


Lite stressad......

Klockan är över 00:00 och det är officially måndag! Det betyder alltså att jag åker till Arvikafestivalen imorgon (!!!!!).

Linn Möller, min älskade vän och hjältinna, har lyckats fixa skjuts dit. Och Hanna är den lycklige som kör mig och tre till, till denna fantastiska festival. Kommer bli helt jävla awesome.

Just nu är jag väldigt taggad, men också extremt stressad. Jag som alltid är i sista minuten har sjukt mycket att inhandla imorgon. Tacka fan att Camp Mallorca ska mötas upp 10:30 på stan imorgon, annars vet jag inte hur det hade gått...

Har också börjat skriva på min inköps/packnings-lista. Det går sådär. Har skrivit ner 118 grejer, men det känns ändå som att jag missat asmycket prylar. Än så länge har jag skrivit ner:

PACKNING:

Toarulle, alkohol, mobilladdare, magväska, p-piller, plånbok, mobil, linsskydd + vätska, handduk 2x, sovsäck, kudde, lakan, smink, nagellack, smycken, solstift, resorb, BILJETTEN, Schampoo + balsam, borste, hårspray, hårnålar, gummisnoddar, plattång, tandborste, tandkräm och tamponger.

OCH INKÖPSLISTAN....
Duschtvål, mackor, mjukost, snus, liggunderlag, våtservetter, lakritsshots, solkräm.

Vadfan har jag glömt?

Syrrans möhippa!

Åh, vilken jävla fantastisk lördag jag har haft!

Under 3 veckor har jag hållit tyst om en grej.... och det var SYRRANS MÖHIPPA! Jag och mina kusiner + vänner till syrran överraskade henne på hennes jobb 09:00 och gav henne vin och öl, tiara med slöja, och släpade med henne till paintball-stället. Där hade vi 3-kamp.

Vi delade upp oss i två lag och började tävla. Den första grenen var Jätteskidan (ni vet, när man är ett lag som ska gå frammåt med ett par plankor?), skottkärrerace (en i laget sätter sig i en skottkärra medan den andra i laget kör och sen tvärtom) och sist körde vi sumobrottning! Riktigt jävla apkul var det! Jag vann såklart min moststånadare, Iris, överlägset. Hon är inte så stor och jag är ju som ett berg. Haha!

Efter 3-kampen drog vi iväg till sandgrundsudden för picknick! Mycket gott och mycket trevligt. Samtidigt fick syrran svara på frågor som vi tjejer har ställt. Och hon fick en peng för varje rätt svar. Det slutade med att hon fick 600 tror ja!

Sen var det dags för magdans. Syrran drog iväg med instruktören och kom tillbaka - iklädd i turkisk utstyrsel! HAHA det var skitfint. Efter att vi alla fick lära oss att dansa magdans (som för mig verkade som turkdans) så var det syrrans tur att dansa solo inför alla oss tjejer. Mycket underhållande, men hon var riktigt duktig :)

Efter magdansen tog vi bussen hem till Iris för att duscha och göra oss fräscha. Det bjöds även på lite snacks och tjejprat hemma hos henne. Sedan var det dags att ta taxi in till stan för att göra oss i ordning på morsans salong. Det var då jag märkte att hon började bli på pickalurven, och det var första gången jag såg henne som det också! haha, mycket härlig sida man aldrig sett!

Klockan 20:00 befann vi oss tillslut på Cazanova för att äta middag. Dessvärre blev min och min kusins Carro mat alldeles för salt. Men tog bort smaken med en öl! Drog sedan iväg till sandgrundsudden och avslutade med koriander tillsammans med brorsan o två av hans kompisar. Trevligt!

Nu vill jag ha möhippa varje helg, för fan va kul vi hade! Lovar att lägga upp bilder därifrån när folk har lagt upp. =)


Ny låt på repeat.

Clara tipsade en svinbra låt igår med Robyn.
Och jag har ändå alltid haft lite svårt för henne... Robyn alltså, inte Clara.
Men för att få till en låt som jag ska kunna ha på repeat och lyckas älska
så måste texten tilltala mig. Annars går det inte.

Iaf - Robyns låt Hang With Me är något av det ovanliga.
Denna låt är så jävla bra, och jag kan ge mig fan på att hon hade mig i tankarna när hon skrev den,
för i denna stund känner man exakt det som står skrivet i låten. Jävligt läskigt, faktiskt.

Tack för tipset, Clara!

Will you tell me once again,
How we're gonna be just friends?
If you're for real and not pretend,
then I guess you can hang with me.

When my patience's wearin' thin,
When I'm ready to give in,
Will you pick me up again?
- Then I guess you can hang with me.
You can hang with me.

And if you do me right
I'm gonna do right by you.
And if you keep it tight
I'm gonna confide in you.
I know what's on your mind,
there will be time for that too
if you hang with me.
hang with me.

Just don't fall
recklessly, headlessly in love with me
Cause its gonna be
All heartbreak
blissfully painful and insanity
if we agree

Oh you can hang with me

When you see me drift astray
outta touch and outta place
will you tell me to my face?
then I guess you can hang with me

And if you do me right
I'm gonna do right by you
And if you keep it tight
I'm gonna confide in you
I know what's on your mind
there will be time for that too
if you hang with me
hang with me

Just don't fall
recklessly, headlessly in love with me
Cause its gonna be
All heartbreak
blissfully painful and insanity
if we agree you can hang with me

Just don't fall
recklessly, headlessly in love with me
Cause its gonna be
All heartbreak
blissfully painful and insanity
if we agree

Oh you can hang with me
Hang with me

Life is still good.

HELLO!

Igår blev det en spontan utgång med de allra bästa! Jag, Schneggel, Möller, Clara, Viktoria B, Stina, Tessan, Simon, Brorsan, Jacob och Jon. Satt på sandgrundsudden och drack öl medan brorsan spelade gitarr. Kickade lite boll också. Sedan drog vi till Koriander! Och jag hade verkligen rövkul! Sen avslutades kvällen med en komplimang från en okänd människa, och sånt gör att jag får bättre självförtroende. Har börjat bli sämre på sistone. Så tack, du okända man från Lesjöfors! Tack för du sa till min bror "Din syster är väldigt vacker att titta på". Han sa nåt i den stilen, iaf... haha. Åh vad det värmde. Och tack storebror för att du är ärlig och öppen mot mig. Du är världens bästa storebror!

Idag har jag och några från Camp Mallorca varit på stan. Köpte mig ett cocktailglas i flamingoform på Lagerhaus och solstift samt Resorb på apoteket. Gött. På måndag måste jag inhandla de sista grejerna inför Arvika, för på TISDAG bär det av!! ÅHHH älskade arvika. <3 Som jag saknat dig.

Jag mår så jävla bra nu för tiden. Allt faller på plats, känns det som. Inga skulder, inga räkningar, det går bra inom jobbsökandet, jag har äckligt bra umgänge, mina syskon är guld och allt är bara gött!





LIIITE BRA REMIX

Vill ni höra en riktigt jävla bra remix?
Ok, here you go.


Ny tatuering vore gött.

När sommaren är slut är det dags för en ny tatuering.
Och ja, jag är råsäker på denna.


Fast jag har ingen aning om vart den ska sitta.

Förslag?

LISTAAAAAA!

Haha, sorry ännu en gång för en skitkass update. Har verkligen bara köttat krönikor på senare dar. Är uppe i 3 st nu, och ni kanske tycker att det är lite... men för mig är det som en hel bok. Egentligen har man så mycket funderingar som vägrar komma ut. Lurt det där... Men aja. Jag har iaf haft en bra helg och som ni märker själva har jag överlevt.

Som tröst för en dålig update så bjur jag på en såndär gör-rolig lista.

SENASTE...

 

Sms:et du fick: "Nu är vi klara."

Personen du träffade: Hela världen. Möller, Simon, Jacob, Clara, Viktoria B, Jon, My, Tim, Emma, Mamma, Pappa.. typ.

Låten du hörde: "Skattlösa bergen" med Lasse Stefanz. Frågor på det?

Personen du pussade: Min systerdotter.
Personen du ringde: Möller.

TV-program du tittade på: Minns inte. Kollar aldrig på TV.

 

 

ANTAL...


Gånger du varit kär: På riktigt kär? 3 gånger.
Gånger ditt hjärta brustit: Dumpad 2 ggr, sen när farfar, mormor och Baresi gick bort.
Hjärtan brustit på grund av dig: Ingen gång, hoppas jag. Men antagligen 1.

Gånger ditt namn varit med i tidningen: Tre gånger. En gång när jag fyllde år, en gång när jag besökte NWT och en gång på Arvikafestivalen!

 

 

ÖVRIGT...


Vad har du gjort idag: Hängt med fint folk och tagit en öl på en uteserving. Samt skrivit 2 krönikor.
Var det kul: Görsköj.
Hur tidigt stiger du upp: Runt 10.
Vad ska du göra ikväll: Sitta vid datorn.

Är du seriös: Beror på situationen. Annars är jag en riktig jävla pajas.
Vad är du allergisk mot: Svin.
Var har du ont: Ingenstans.
Använder du hårspray: Ja, och lite för mycket. Alla som känner mig vet att detta är snuskigt sant också.
Kan du stå på händer: Kan grisar flyga?
Favorit serie: Sex and the City.

Dagens dryck: Loka!


Dagarna rullar på.

Godmorgon!

Idag är det fredag. Gött. Fast för mig är det typ fredag varje dag så jag ska inte säga nåt alls. Muhahaha!

Igår var det full fart, vill jag lova. Först och främst drog jag till banken för att sätta in pengar på kontot. Efter det drog jag till Communicare (JobCollage) och hade ett litet möte där, samt skrev dagbok om vad jag hade gjort under veckan. Det var görroligt! Känns som att det börjar hända saker i mitt arbetsliv iaf, och det är det jag är ute efter. Anyway, sen efter Communicare var det bara att dra hem för att tvätta, damma, bädda, diska och dammsuga. Igår var jag nog världens bästa StinaBerit, alltså. Inte klokt vad duktig jag var igår!

Idag är det en mor och dotter-dag. Morsan är nämligen ledig så vi ska åka hit & dit. Vi börjar först med att kolla på en ny lägenhet. Ingen av oss i familjen trivs där vi bor nu. Våra grannar suger röv. Iaf dom som bor under oss... MEN IAF - sen ska vi köpa pool till Ellen (min systerdotter) och därefter ska vi hälsa på henne och syrran. OCH så ska vi handla senare. Kan bli jävligt bra detta.

Och det är råbra väder ute, också. Klockan är 09:35 och det är hela 21 grader ute!!!!!!!!!


Dålig uppdatering.

Röv va jag bloggar dåligt. Damn!

Igår var jag med Zarah och hennes son. Vi åkte till IKEA och handlade databord och datastol åt henne. Själv köpte jag inte ett skit. Mycket nöjd! Sen åkte vi och hämtade hennes sambo som hade slutat jobba.. how fun, ey?

Idag ska jag göra massa saker. Jobcollage 12.30, banken, tvätta och städa! WOOOHOOOOO!!!!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!