Söndag.

 
Då var det sjukstuga här hemma. 
 
Jag vaknade upp i torsdags och hade jävligt ont i halsen, bara sådär. Var felfri i onsdags kväll, det enda var väl att jag kände mig lite trött. Går iallafall upp och tar febern, jajjemensan. 38.9 grader. Sjukanmälde mig från jobbet. Sov hela dagen. 
 
Det konstiga är att jag inte blivit bättre. Eller halsen har väl det. Men jag är täpt i näsan, nyser och känner mig jättehängig. Så den här helgen har varit skittråkig. Hatar att vara sjuk! 
 
Men nåt som är dåligt för ju alltid något gott med sig också, såklart. Det var ju Black Friday i dom flesta onlinebutikerna i fredags, så jag unnade mig en sodastreamer och en sprillans ny datamus från Razer. Och ett tangentbord från samma märke. Lite god jul i förskott till mig själv, sådär. Köpte även två julklappar! :)
 
 
 

Lördag.

Hellu!
 
Kom precis hem ifrån Linas babyshower. Cassandra och Therese hade fixat allt och det var jättefint och massa fika. Lina blev verkligen överraskad, för hon trodde ju att hon skulle på Labanparty. Men nope. ;) Kunde inte hålla mig för skratt när vi skulle hoppa fram o säga "surprise!". Haha, sämst är jag.
 
Ikväll vet jag inte vad som händer. Tjejerna vill ut fast vi inte har några pengar. Men jag har 7 iskalla heiniken liggnas här hemma... så kanske halvkul att dra på förkrök o sen dra hem, kanske? Har inte bestämt mig än. Känner att det är rätt tråkigt att bara sitta hemma också, samtidigt som det vore gött. Jäkla beslutsångest. 
 
Vi får se hur jag gör!
 
Här är vi, btw! ;)
 

Lördag.

 
TJENERÖ!
 
Min bebis är lagad! 
 
Dessvärre har man inte kunnat spela WoW's nya expansion "på riktigt" än. De har haft problem med serverna sen i torsdags. Inte för att ni fattar vad jag pratar om, men ändå. Hoppas det är fixat till imorrn så jag kan få spela litte under mina 3 lediga dagar. ;)
 
Ikväll är det personalfest på Verket. Sitter här med hårfärg och väntar på att jag kan få hoppa in i duschen o bli fräsch. Det bjuds på buffé, öl och bowling ikväll, kommer nog bli nice. Är jävligt trött, så får se hur länge man blir kvar. 
 
Ha en skön lördag! Hajj.
 
 
Depp-Ola på jobbet när jag jobbade själv.
 

Torsdag.

Yo!
 
Har inte kunnat blogga då min dator valt att bli lite sjuk. Helt plötsligt hade jag inga "behörigheter" till någonting! Kunde inte ens gå in på mina bilder eller göra nåt annat på datorn. Så jag ringde Komplett.se, men inte ens dom visste vad som var fel. Så killen jag pratade med skickade en skiva så jag kunde formatera den.
 
Fick hem skivan igår och var överlycklig för att jag äntligen kunde börja om från början med min dator. Fast näe. När jag formaterat den så skulle jag ut på nätet. Det gick inte, då min dator inte hittade nätverkskortet? Jag blev så less...
 
Och idag har ju World of Warcraft: Warlords of Draenor släppts, en expansion som jag sett framemot länge. Och så blir min dator sådär knäpp! Vilken timing...
 
Men det fick tag på en som jobbar med datorer här i Karlstad, och åker runt och hjälper folk med deras dataproblem. Så han kommer hem till mig efter jobbet och förhoppningsvis blir det fixat till ikväll! Vi får hålla tummarna helt enkelt.
 
Nu ska jag jobba vidare. Hajj!

Lördag.

 
Igår efter jobbet drog jag iväg med Zarah till Koriander och käkade. 
Sen drog vi till Leprechaun och drack öl. Det var gött!
 
Idag är jag trött.
 
Är sjukt chipssugen, och min pepsimax är snart slut...
Däckar snart (20:45 en lördag), så ska lägga mig och se om jag hittar
nån bra film. Visserligen har Turtles kommit ut nu på Swefilmer, men
jag vet fan inte om jag vågar kolla. Orolig för att den ska
vara dålig, med tanke på hur bra den från 1990-talet var. :')
 
Skitsamma. Vi får se.
 
 
 

Torsdag.

Örker inte uppdatera. Men jag gör det ändå, för jag är ju så jäkla bra.
 
Dagarna ser ut såhär; Vakna, jobba, äta, jobba lite till, gå hem, spela eller nåt och sen sova.
 
Händer inte sådär skitroliga grejer på vardagarna. 
 
Riktigt jävla trött är jag också.
 
Hej.

Lördag.

Halloj!
 
Orkar inte uppdatera här när jag får jobba dagpass, haha. Men nu så! 
 
Igår fick jag vara ledig eftersom ett projekt var försenat till på tisdag, så det var gött! Var hemma, drack öl & vin, och satt och spelade med Simon och Nicklas. Somnade 4 imorse... haha.
 
Nu har jag precis kommit hem från Williams 1årskalas! Gud va fort tiden går. Han har blivit så stor! Så himla go unge. :) Och han var glad för presenterna jag, Therese, Majda & Lina köpte också. En bil och en pulka. :)
 
Ikväll blir det nog utgång, fast med tjejerna. Skulle egentligen gått på Halloweenfest, men orkar inte klä ut mig, haha. Sen så var det ju ett tag sen vi tjejer gick ut. Man får passa på när alla kan!
 
Nu ska jag ta ett jävligt långt bad. Hajj.
 
Födelsedagsbarnet!
 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!