Världens jobbigaste dag.

Herregud va trött jag är... kommer svimma vilken minut som helst!

Det är ju alla helgona idag, och då ska man ju sörja/tänka lite extra på de som har gått bort. Jag, mamma & pappa tog en promenad från stan till Rud för att tända ljus på farmor&farfars och mormors grav. Mormor skulle fyllt 76 år idag också, så hon fick även en bukett rosa rosor. Det var jättefint där hon ligger, då hon begravdes i en minneslund. Massor av ljus och blommor. Kan tänka mig hur fint det ser ut nu när det är mörkt med alla ljusen tända. Skulle gärna vilja åka dit, men jag har verkligen noll energi kvar i kroppen.

Efter vi hade besökt kyrkogården så gick vi tillbaka in till stan. Man kan säga att jag har gått en mil idag, vilket inte är normalt för mig, då jag inte rört mig på två månader. Mamma och pappa har skrattat åt mig som bara den för jag var helt slut. Speciellt när jag skulle gå uppför trapporna i våran gång... herregud. Aldrig vart så trött, haha.

Nu ikväll har vi bara tagit det lugnt. Eller ja, efter en vilopaus på fem timmar orkade jag ta tag i städningen i mitt rum. Så nu luktar det rent och så äre noll damm på skrivbordet, byrån och nattduksbordet. Har även passat på att tända ett ljus för Baresi (syrrans hund/familjemedlem). Han är också mycket saknad och självklart ska jag tänka på han lite extra ikväll också.

Och dagens intag av mat.. ja. Jag åt frukost. Långfil, 90% fullkorn havrefras (det innehåller typ 3% socker dock) med skivade bananer, ett ägg och ett glas vatten. Sen har jag druckit mängder mer vatten. En timme efter maten åt jag ett äpple. Till middag blev det köttfärsgratäng. Visst, det innehåller potatis, men jag tog inte världens största tallrik. Det blev mer sallad än själva potatisgratängen, och jag tänkte vafan.. jag har gått en mil, så jag kan omöjligt inte gå upp 1kg p.ga en potatis.

Ska också passa på att välkomna mig själv till vuxenlivet.
Grattis, StinaBerit. Du har lyckats gå upp 10.00, ätit nyttig frukost, tagit världens längsta långpromenad, städat ditt rum och gett fan i godis denna helg, och det är ändå Lördag. Helt fantastiskt.

Nu ska jag försöka hålla mig vaken till 21 iaf, för somnar jag nu så kommer jag vakna vid 22 och aldrig lyckas somna om. HEJ!


Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)






»
»
»

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!